icon

Manžel ma opustil v 5. mesiaci

lilla77
5. júl 2014

Mame s manzelom obrovsku krizu a som v 5.mesiaci tehotenstva. Uz som z toho na nervy. Okrem tohto babetka mam este 2 deti z prveho manzelstva a to 3 dieta nie som shcopna sama vychovat s hypotekou na krku popri materskej dovolenke.co mam robit???poradte mi prosim.manzel sa za kazdu malickost uraza ,vybuchne stahuje sa a ide k svojej mame.pritom dieta sme chceli obidvaja. stale ja robim rvy krok a volam ho spat,ale inu moznost nemam...ked nie je problem,co treba riesit mame krasny vztah.pride problem a on uteka.je to normalne???dakujem za vsetky odpovede...

Strana
z3
molnija1985
5. júl 2014

@lilla77 Poviem úprimne pravdu, nie je normálne ak chlap uteká od ženy týmto spôsobom. Chlap útek od ženy rieši útekom k ďalšej ženy a nie útekom domov k mamičke. Je to nezvyčajné správanie. Zrejme asi jedináčik alebo mamičkin maznáčik. Píšeš, že manžel sa za každú maličkosť uráža, čo konkrétne myslíš tou "maličkosťou"? Taktiež píšeš, že keď nie je problém čo treba riešiť, tak máte krásny vzťah, aké problémy máš na mysli, keď ich riešite? Zároveň ma zaujíma toto "a volam ho spat,ale inu moznost nemam", to znie tak, že voláš ho späť len kvôli zabezpečeniu rodiny, len kvôli peniazom a akejsi kompletnosti rodiny. Nič nie je horšie ako manželský zväzok založený len na spoločnej hypotéke.

laila22
5. júl 2014

@lilla77 asi ti neporadím.. Ale vsetky + a - si mala zratat kym si zalozila novu rodinu... Tvojho manzela asi prestala bavit zodpovednost za dve ,,cudzie,, deti, este svoje nenarodene, hypo + problemy...
No, normalne to nie je.... Kazdopádne drzím palce.. 😒

brady1
5. júl 2014

@lilla77 ja by som ho nevolala, maj nejaku hrdost,niečo bolo niečo bude a takto si ta prestane vážit. hypoteku si brala len ty? vyžívne ti byvali plati? alebo si icch osvojil tento?

levica1313
5. júl 2014

@lilla77 čo keby ste si spolu sadli a porozprávali sa otvorene,že čo on vlastne dalej plánuje,ked takto uteká..A si si istá,že k mamičke?A tú hypotéku platíš ty,TEda je na tv.meno,či aj na manžela?Mala si ju pred manželstvom?
Určite by som sa mu neprosila...počkala by som,do kedy to on bezomna vydrží...Možno by z tv.strany bolo dobré mat trochu viac hrdosti a neprosit sa mu,ked vieš napr,že chybu urobil on...vela síl želám....ale určite sa mu nepros,máš rodičov,svoju rodinu,porad sa s nimi čo dalej ak by prišlo k najhoršiemu...a samozrejme ak sa dá,tak si na tajnáka pre horšie časy odkladaj peniažky!

brady1
5. júl 2014

@brady1 dokonca ak sa neuvedomi, tak možes žiadat aj na seba vyživne, lebo zamestnat sa pri 3 detoch ktomu slobodna mamička je nemožne

kamajka
5. júl 2014

@lilla77 ahoj,ja som mala presne to iste co ty...aj tie pocity,ako sama vychovam tri deti? A hura,tu som,maly uz bude mat styri roky. Sice sme si odtrpeli vsetci,najma ja a dcerka najstarsia,ale preslo to a ked bolo najhorsie pomohli mi nasi a exmanzel,ocino mojich dvoch deti z manzelstva. Hlavu hore,ked som to zvladla ja,tak ty to zvladnes tiez. Nebude to lahke,to ti mozem uz teraz povedat,ale vsetko sa da. A noe,nie je to normalne ze uteka k mame. Ten moj so svojou mamou aj spava v jednej posteli a ked je tam nas syn,tak spavaju v tej posteli vsetci traja spolu...uchvat..odkedy to viem tak tam maly uz nespava:D. Drz sa.

lilla77
autor
5. júl 2014

Malickosti su typu ako poviem mu nazor mojej kamosky na neho- on to berie ako ponizovanie a vidi na mne ,ze sa aj ja stotoznujem s tym nazorom a uz sa stahuje.alebo nechcem s nim ist k svokre a nepaci sa mi ,ze ide ma nechava samu doma.on citi,ze ho drzim nakratko ked ani s kamaratmi si nemoze sadnut raz za cas....ak sa ho spytam ,co robi v robote uz to berie ako kontorlu a som zandar...jeho predstava vztahu je stale byt usmievava,pritulna a hlavne sa nehadat.lenze kazdodenne problemy su a aj budu aj zly den bude,nedostatok financii-kedy donesie vyplatu. manel sa zmenl po otehotneni a vie ,ze som na neho odkazana.chystam sa za nm zajtra aj s mamou vyriesit problem. to dieta som si nerobila sama...skusim mu navrhnut ak sa inak nebude dat a nebude chciet sa vratit, ze do casu porodu budem s nim u svokry,aby ma vedel nosit do poradne a na porod,vybavit veci okolo porodu a potom mu dieta dam do opatery nech si ho vychovava so svojou matkou....je to dobry napad????

kamajka
5. júl 2014

@lilla77 a to by si dokazala naozaj urobit????

lilla77
autor
5. júl 2014

hypoteka je len moja aj dom je len moj. este z prveho manzelstva.urcite je u svojej mamy,ktora ma uraza lebo sa jej syncek tam ide vyplakavat

lilla77
autor
5. júl 2014

asi by som nedokazala ,ale aspon nech si uvedomi ze zodpovednost nie je len na mne ale takisto aj na nom...mozno do novembra by sa to aj zmenilo,ci???

kamajka
5. júl 2014

@lilla77 a mimochodom,ja mam tiez kopec poziciek co splacam a som na predlzenom rd...skus sa opytat rodicov ci by si nemohla byt na cas u nich kym sa ti nenaskytne nejaka prilezitost postavit sa na vlastne nohy...a vykasli sa na takeho chlapa,cim dlhsie to budete tahat tym horsie...hlavne pre deti..uz teraz z toho musia mat riadny mismas...

brady1
5. júl 2014

@lilla77 prosim neponižuj sa to nerob, radsej predaj dom a chod do niečoho menšieho.

lilla77
autor
5. júl 2014

mam iba mamu ,ktora byva v jednoizbovom byte na invalidnom dochodku takze to neide....

kamajka
5. júl 2014

@lilla77 jajajaj kdeze si to on uvedomi...boze jak keby som o tom mojom citala! Aj moj chodil vyplakavat mame a potom sa obaja navzajom hecovali ze ako ho ja nedokazem mat rada takeho aky je a aka som ja strasne nevdacna...nema to zmysel to ti rovno poviem,taky clovek sa nezmeni. A co cakas ze sa zmeni do novembra? Ze si uvedomi zodpovednost? Ha...tak to v ziadnom pripade. Mam to overene🙂 ten moj sa prave po porode zachoval ako najvacsia zruda. Trpeli len deti. Nedopusti to.

adka12
5. júl 2014

@lilla77 nehnevaj sa, ale podla mna nie si kompletna... To ako naco vesias muzovi na nos, aky nazor ma tvoja kamoska na neho? A preco nejdes k svokre? Vsak ste rodina, nie? A k tomu patria aj navstevy!!! No a nakoniec si zabilaaaaa.... To by si bola schopna opustit svoje dieta a dat mu ho do opatery? No ako no comment... Necudujem sa, ze chce od teba odist. A este sa starat aj o tvoje dve deti s tvojim postojom k rodine no bol by debil!

lilla77
autor
5. júl 2014

a ako si to riesila ty ak sa smiem spytat???presne mam pocit ak sa pohadame a nechcem ho pustit odstahovat sa , ze si ma nevazi,ale ak sa vrati tak ma meskutocne lubi a nikoho na svete tak nelubil 🙂aspon to tvrdi on 🙂

lilla77
autor
5. júl 2014

@adka12 asi mas pravdu...asi som to ja pokazila svojim postojom...mam hrdost iba ak ide o svokru a jeho rodinu vsak ma urazili,ale ak odchadza a ja ho nechecm pustat vtedy moja hrdost odchadza.asi najhorsie je, ze si myslim ak som tehotna tak nech sa ku mne aj tak chova

7zahrad
5. júl 2014

@lilla77 Ty ho nepustas?? To ma obojok?? Zamysli sa nad sebou. Nikto nechce zit vo vazeni. Ani s otravenou, ufrflanou osobou.

janinah
5. júl 2014

@lilla77 radím nikam nedoliezať a už vôbec nie s tvojou mamou ísť k nim na ich "územie",radím počkať a to podľa možnosti v kľude a pokoji kvôli babetku,netlačiť na neho a žiť si so svojimi troma deťmi ..ak zavolá,tak odpovedať normálne a nepadať z toho na zadok a nevolať ho späť...ak príde,tak neobskakovať,nepchať sa niekam...ak má v sebe trocha zodpovednosti a má o teba,vás záujem a akétaké IQ,tak sám príde a bude chcieť situáciu riešiť,ide predsa aj o jeho dieťa...ak sa usalaší u svojej mamičky,nebude sa o teba a babetko zaujímať,tak načo ti takého muža?aby sa urážal,žral ti nervy a trápil ťa zatiaľ čo ty budeš behať okolo troch detí?...bojíš sa,lebo peniaze...tie boli aj budú,vždy sa to dá poriešiť,ako tu už bolo spomínané môžeš ísť bývať do menšieho alebo zobrať mamku k sebe a jej byt predať alebo....vždy sa dá nájsť riešenie,drž sa,mamy troch detí nie sú žiadne padavky,sú to ženy silné ako levice čo bránia levíčatká,život je krásny a krátky,stačí si to len uvedomiť a podľa toho sa správať

maria1989
5. júl 2014

@lilla77 a keby si mu skúsila nechať pauzu? napr. mesiac sa neozvať?

maminuska
5. júl 2014

@lilla77 ono odíst od tehotnej ženy s detmi je tak jednoduché !!!! Proste sa zbalím a idem do iného full servisu . Však ma aj tak bude prosiť aby som sa vrátil.
V každom prípade prestaň to riešiť a nechaj ho tak, a predovšetkým začni riešit svoj postoj ktorý je značne zlý - uťahovanie obojka, vešanie vecí na nos ... nevime ako by si ty prežívala ak by ti muž povedal že jeho kamarát na teba povedal že si sprostá a videla by si že má rovnaký názor .
Na druhej strane sa však problémy útekom neriešia len sa kopia a kopia až vyústia do konečného rozpadu , v tomto je tvoj muž zas že totálne nezrelý .
Ísť s tvojou matku tam je nápad hodný fakt do " navrhni ". Zatni sa a nevolaj ho , odmlč sa a rieš si svoje , predstav si že si až do pôrodu rozvedená s dvoma deťmi .

blahowoman
5. júl 2014

@lilla77 nie!!!!!!!!! To nie je dobry napad! Pre boha! To by si dokazala?

kamajka
5. júl 2014

@lilla77 mala som to takisto. Sprplil sa,odisiel k mamicke,aj na dva dni,aj na tyzden,aj na dva tyzdne. Vzdy sme smskovali a snazili sa to nejako dat dohromady teda hlavne ja ak mam pravdu povedat za co sa teraz strasne hanbim. Vzdy ma tak zmanipuloval,ze to ja som na vine,ja som ta zla,ktora si nevazi co pre nas robi ( nerobil nicani do roboty nechodil) ale vlastne som mu mala byt vdacna ze o mna ako rozvedenu zenu s dvomi detmi vobec zakopol,a ja som tomu aj uverila vzdy a presne ked prisiel tutuli mutuli,ako on nas miluje a bla bla a o dva dni zas ten isty scenar. U mna to bol ale velky stimul ktory mi pomohol to definitivne ukoncit a to ked sa narodil malicky,mal tri tyzdne a on sa sprplil ani neviem preco a na tri tyzdne odisiel. Vobec sa mi ani neozval. Plakala som kade som chodila a to som chodila ako matoha po meste a kazde rano s malou prvackou do skoly so stvorrocnym prostrednym synom zakvacwnym o kociar a v kociari vrieskajuci novorodenec.
. Potom to uz slo dolu vodou velmi rychlo. Ked mal maly 5 mesiacov zahlasil mi ze nechce moje deti zmanzelatva uz viac vidiet ani pocut o nich,ze on ma svoje dieta a chce len to a mna. Takze to bol u mna koniec navzdy. Inak dovtedy kym mal maly pat mesiacov sme fungovali tak tri dni spolu potom dva tyzdne sama s detmi on u mamy a tak dookola. Myslim si ze tvoj chlap zodpovednost neprijme ak ju neciti tetaz nebude ani potom. Z mojej skusenosti teda usudzujem. Baby ti tu dobre pisu viem ze je to tazke ale skus sa zo mna poucit,nevolaj ho spat maj hrdost a daj mu najavo ze to zvladnes aj bez neho. Nemyslim si ze to s nim nejako pohne sice,skor urobi z teba najvacsiu svinu ako mu upieras neviem co vsetko mozne,ale na to sa mozes vykaslat. Ak mas dopadnut tak ako ja alebo ako moja dcera,co sa liecila z toho u psych.dva roky....tak to ukonci hned teraz.

lilla77
autor
5. júl 2014

@kamajka a odvtedy sa ten sviniar zaujima o svoje dieta???preco iba zeny maju mat vsetky starosti na hlave???zivot je nespravodlivy

kamajka
5. júl 2014

@lilla77 este ti chcem napisat ze ta neodsudzujem za tvoj "postoj" ako ti tu bolo vytknute,si precitlivela a zufala a zufale situacie si ziadaju zufale myslienky a riesenia. Je to sice hlupost na entu s tym ze vychovat dieta on a jeho mama,ale pravdepodobne si ho tym len chces prilakat spat. V zufalstve je clovek schopny velmi zvlastnych veci. Sustred sa na seba,urc si priority,snaz sa nejako vymysliet lacnejsie byvanie. Neboj sa ked to skoncite das sa dokopy a bude dobre.

kamajka
5. júl 2014

@lilla77 a este ako! Ja som ho ani do rl neuviedla maly ma aj priezvisko po mne. On si dal este aj dna testy spravit aby ho do rl uviedli. Maly tam chodi,nemozem povedat nic,maly tam chodieva rad,starsie deti s tym maju trocha problem,ale co maju robit...musia sa prisposobit.

junova
5. júl 2014

@lilla77 Asi si myslís, že keď sa mu povyhrazas, že mu necháš dieťa, on sa zlakne a ostane pri tebe. Chceš ho k sebe priputat nasilu? Ja verím, že by si sa nezriekla vlastného dieťaťa. Ešte sa ani nenarodilo a uz ho chceš darovať. Nechápem prečo občas nepustis manžela s kamarátmi na pivo a vešias mu všetko, čo o ňom kamarátky povedia na nos. On sa správa detinsky. Asi ani tento muž nebol správna voľba.

yvkay
5. júl 2014

Chlap,ktory opusti zenu ked ho najviac potrebuje je hajzel a nezasluzi si ju :( Si tehotna a ma stat pri tebe aj keby sa dialo cokolvek.

lilla77
autor
5. júl 2014

@kamajka si uzasne silna zena...mas pravdu som zufala...ale on chcel viac toto dieta,lebo svoje z prveho manzelstva nevychovaval-bola mala ked sa rozviedli.a teraz urobil aj pred svojou dcerou taky cirkus,ze odisla k svojej mame a povedala ,ze jej otec potrebuje liecbu.strasne vybuchy ma ale jeho mamicka jemu dava za pravdu.vraj ja mam cusat,neponizovat ho,neprovokovat ho atd....svokra to berie s takou lahkostou,ze ved sa rozidte.prave preto som chcela toto riesenie ,ze pojdem k nim byvat do porodu,urcite by sa jej to nepacilo a manzel aj tak chcel aby sa rodinna situacia riesila a aby som sa zmierila s jeho mamou...tak mu to doprajem.mozno potom by ho uz mamicka nehecovala proti mne a nevyvolavala mu aby prisiel toto pomoct atd....

daniela1983
5. júl 2014

@lilla77 preco mu hovoris co si o nom myslia tvoje kamosky, hlavne ak ho to ponizuje? no moj nazor je, ze ak mu dostatocne nedavas najavo, ze je pre teba chlap, ktoreho si vazis, tak preto uteka k mamicke. pretoze ona mu to ako matka vzdy da najavo, ze je super. no a ked ubezpecenie nema od teba, tak ho nachadza u mamicky. je fakt ze skutocne zrely muz sa nie je zavisly na matke. lenze dost casto zalezi na nas ako na zena ako sa ten chlap bude chovat. a ako to myslis ze ho nepustas? si neviem predstavit ze by som muzovi vycitala ak ide s niekym von...

Strana
z3