Manžel ma podvádza s kolegyňou?
Dobry den. Je podla vas ok, ak sa manzel casto stretava s jednou kolegynou? Stretavaju sa ale vzdy len s detmi, on s nasimi a ona s jej detmi, aby sa spolu hrali. Napriklad idu do detskeho kutika s nimi spolu, alebo do lezeckeho centra, potom sa zastavia aj v cukrarni, na detske predstavenie alebo dokonca raz do Family parku v Rakusku. Kolegyna je tiez vydata. Navyse manzel mi castokrat nepovie, ze ide aj s nou a jej detmi. Vzdy mi len povie ze zoberie deti von, ci do kutika, ci liezt. Az potom.nahodne sa dozvedam, ze vlavlastne bolo aj s nou a jej detmi.
Ah jaj. Nepoznám tvojho manžela, neviem aký je, no zdá sa mi to až veľmi čudné. Ešte keď ti to ani nepovie a snaží sa to skrývať. Určite podľa mňa neni v poriadku, že do toho rakúska nešiel s tebou ale s nou. A že s nou trávi asi viac času. Ja som strašne ziarliva, asi by som už prehladala mobil, maili všetko. Možno by som sa raz vybrala " náhodné" tam kde viem , že budú.. no neviem..
No ja neviem, keby si môj muž chcel najst prilezitost k nevere, tak povie, že chodi do jazykovky(lebo do nej chodím aj ja), že išiel pomôcť kamarátovi, upratovat garaz, pivnicu, ale určite by so sebou neteperil deti. Ako sa dá randiť pri štyroch detoch?? Veď keď idem s kamoskou do kutika(tiež nehovorim mužovi, že s niekym idem), pri dvoch detoch mame čo robit, aby sme vôbec niečo porozpravali. Môj muž takto tiež zoberie dceru hocikedy von, aj do kutika, ale práve preto, aby som si doma oddychla, v klude porobila, alebo počas mojej jazykovky.. a tiež mám kolegu, čo má furt ťahá na stretka a radi sa so mnou, aký prsteň má kúpiť buducej snúbenici a ohľadom kariéry.. netreba hneď za tým vidiet neviem čo..
@lindusss2016
@katarinka89
@ukulela ako baby prepacte, ale ist vonku so 4 detmi a pisat o nevere, tak to neviem, ci mate vobec pojem co je to nevera. Mate deti, a asi mate predstavu ake to je ist niekam - este do rakuska autom, a potom spat. Clovek je rad, ze ide na zachod. A samozrejme ze sa zastavia v cukrarni - ved su s detmi. Nevera je uplne nieco ine. Tu ide len o problem v komunikacii. Podla mna - jej zakladny prispevok - to je aj dovod preco jej veci taji - pretoze sa sprava ako blazon. K vete - preco ma mat kamaratky ked ma rodinu, sa mozem len zasmiat. Je to manzel - nie otrok, ani zvieratko - ktore ked vidi prveho vonaveho psika, tak ho obskakuje na ulici.
@kittykat22 tak ty si ides teda svoje.... ved samozrejme vsetky sme jej od zaciatku pisali, ze to nevera moze a nemusi byt. Nikto netvrdi, ze pustia 4 deti na skakacie hrady a oni sexuju na zachode. Ale je divne, ze ma potrebu s inou zenou travit takyto rodinkarsky cas, keby im islo vyslovene o to, ze sa ich deti kamaratia a chcu ich zabavit, vola aj zenu a neklame jej. Tam je ocividne, ze s nou rad travi cas. Asi si uz davno nebola blaznivo zalubena, ked sa nepamatas, ze vtedy ti staci iba pritomnost tej druhej osoby k stastiu.... mimochodom poznam dva taketo pripady, kedy muzi chodili so svojimi kamaratkami s detmi von, jeden dokonca otvorene o tom rozpraval a hadaj co! Obe tieto kamarstky boli milenky a uz aj tvoria pary. Predpokladam, ze sa stretavaju aj bez deti za ucelom sexu, lwn ona o tom este nevie. Deti chceli zoznamit, aby sa zblizili a zaroven mohli spolu travit viac casu... 2 muchy jednou ranou. Aj moj muz ma kolegyne, aj sa s nimi v praci bavi, obcas si idu ako partia niekam sadnut, ale je to tak max 3 x do roka a vzdy o tom viem! Niekedy ani nejde, lebo sa mu nechce, ale vzdy povie, ze ho volaju. Ale keby kazdu chvilu nosil decka niekam a ja sa potom dozvedam, ze tam chodi s inou zenou, to urcite za normalne nepovazujem. On by mal chciet takyto cas travit so svojou zenou, nie s inou. Nepoznam ziadnych len kamaratov, co toto robia. Naopak pripady mileniek uz poznam 2 taketo...
@lula313 boze, ved trosku citajte medzi riadkami, jej muz s tou zenou chodi na vylety. A prave prero, ze idu aj s detmi, tak asi to neni jeho butlava vrba, ktorej sa ide vykecavat. Aj ked nerozumiem, lebo ja mam tiez 2 deti a ked sa stretnu s kamosmi, tak ja normalne mozem pri tom preberat hocico s hocikym. A je uplne ok stretnut nahodou nejakeho kamarsta a vencit s nim deti, chodit s nim do rakuska uz asi velka nahoda nie je. Podla mna im ide o to, aby sa decka otukali, aby sa mali radi, to sa potom nova rodina vytvori ovela lahsie
@lindusss2016 presne taketo naivne zeny pridu na to neskoro, preroze veria svojim muzom viac akoby mali. Chlab je proste chlap a obozrwtnost je vzdy na mieste.
@limetka69 akoze ja si neviem predstavit, co by mal moj muz rozoberat s cudzou zenou hodiny niekde na vylete a na oravidelnej baze. A aj naopak si nvm seba predstavit chodit takto s nejakym chlapom, s babami by som problem nemala, ale ani to nejdem ja, decka a kamoska s deckami na nrjaky vylet... taketo akcie maju patrit rodine. Dohodneme sa, ale max na ihrisko, popripade na nejaku akciu v meste, ale na nejake cestovanie spolocne za ucelom rodinnej zabavy? To je fakt cudne
@marienka30 ako zvykneš reagovať keď ti povie ze ide s kolegyňou? Bola si niekedy s nimy alebo si prejavila záujem s nimy ísť a spoznať ju?
Môže to byt OK ale aj nemusí. Priateľstva medzi mužmi a ženami sú normálne,veľa ľudí sa kamoši s opačným pohlavím lebo si majú čo povedať ale je veľká časť ľudí to nedokáže a vždy vidí za všetkým len sex.
Ja mam napríklad veľa kamošov, tak isto v detskom kútiku nerada sedím sama a som rada ze je so mnou niekto. Nieje za tým nič iné iba obycajna túžba po spoločnosti.
V tomto prípade mi ale nesedí to ze manžel nepovie že ide aj s kolegyňou. Buďto to zataji lebo žena robí doma sceny alebo to zataji lebo spolu niečo majú (aspoň platonicky)
Autorka najlepšie spraví keď raz pôjde s nimy a sama uvidí. Podľa mňa zisti ze zbytočne žiarli na niečo co neexistuje. Jednoducho sú obyčajný kamoši a manžel je rád že nieje v detskom kutiku sám, predsa len kamarátov chlapov nalaka skôr na pivo do krčmy ako do detského centra.
@kittykat22 ale ja nepisem o tom, ze jej chlap je neverny - zle si ma oznacila. druha vec je, ze ak jej cielene zatajuje, ze ide von s "cudzou" zenou, nieco v tom vztahu nie je OK, na vylet do rakuska maju ist ako rodina spolu. nie brat tam kolegynu s jej detmi. ako sorry, ja tiez chodim s deckami napr do rpace, stavim sa u kolegu/kamosa,decka sa u neho pohraju, lebo ma macky, byva pri zeleznici, vidia vlaky atd - ale muz to vzdy vie a nikdy by som mu to nezatajila.
a rovnako som niekde v uvode pisala, ze sa to treba manzela otvorene opytat. a nie riesit to cez kolegynu a pod - ona mozno s chlapom doma komunikuje otvorene a on je s tym v pohode.
Ahoj no a prečo nevezme aj teba ak je to len kamarátka....nuž ťažko povedať ale mne osobne by to vadilo...a otvorene komu nie,?? Každej žene ktorá svojho muža chce tak jej to vadiť bude ....ja ti neprajem aby ti potom raz povedal že teda zrejmé radšej trávi čas s niekým iným...a už ho chce tráviť aj na dobro bez teba...vyjasnite si to treba sa rozprávať ak on to nepochopí kvôli tebe že má prestať so stretavkami snou tak potom je zadrhel inde....nechcem ťa uraziť ani vymýšľať konšpirácie ty musíš konať riešiť prajem ti všetko dobré....drž sa...🤗🤗🤗
Upresnim teda nejake informacie na vase otazky. Manzel berie deti von bezo mna, lebo vtedy mam ja cas pre seba, aby ma odbremenil. Pracujem z domu popri detoch, takze aj preto aby som mala cas pracovat. To je v poriadku a vitam to, lenze vzdy sa potom nejako nahodne dozviem, ze bol aj s tpu kolegynou a jej detmi. A ano, museli to mat vzdy dohodute, nahoda sa tolkokrat stretnut na roznych miestach by bola nerealna (detske kutiky, lezecke centrum, zoo, divadlo, familypark). A ako reagujem. Otvorene poviem, ze sa mi to nepaci, tiez ze sa mi nepaci prexo mi to nepovedal (ze vraj zabudol). Ohladom Family parku som mu vycirala, ze predsa tam som chcela ist aj ja, ze preco nezobral mna namiesto kolegyne. Slubil ze ma tam zoberie a napokon aj druhykrat opat isiel s nou.
@marienka30 vazne s nou radsej travi cas ako s tebou, mate vazny problem, medzi sebou vy dvaja. Ako bolo spomenute, je asi platonicky zamilovany, kolegyna mozno nie, mozno spolu nieco maju, mozno nie, mozno budu mat, co je velmi pravdepodobne. Nie je to v poriadku, acked to slubil a zase siel s nou.... No moj by mal zaludok vycisteny riadne.
@marienka30 On ta ma uz asi teda iba ako spolubyvajucu 😕. Co laska u vas? Objima ta kazdy den, da ti pusu ked ide prec, a ked pride? Tuzi po tebe? Sexujete? Je ti oporou? Lebo ked 2 krat ide uz s kolegynou napr. do toho family parku, aj ked chcela si ist tam aj ty mne to pride ze on ta ani nelubi...
Podla mna to vyzera na platonicku lasku :( Len tym, ze su casto spolu, sa ich vztah (zatial nevinny) moze vyvijat. Niektorym zenam len lichoti, ked sa pacia inemu muzovi a uzivaju si ich pozornost. Ale toto vsetko patri manzelke, cudzia zena na to nema narok. Moj nazor.
Tak v žiadnom prípade by sa mi to celé nepáčilo a už vonkoncom nie, keď mu povieš že do toho parku chceš ísť s nimi a on opäť vezme ju. A hlavne keď informácie že idú s nimi, zatajuje (nezabúda).
V každom prípade k nevere dôjsť ešte nemuselo, ale jednoznačne k sebe cítia veľké sympatie (píšem aj z vlastnej skúsenosti-v akom prípade som ja trávila voľný čas s kolegom).
@marienka30 ja neviem ake red flags este potrebujes...
Myslela som si, ze ked sa nebudem spravat ako "stihacka", zena, co svojmu muzovi nieco zakazuje, kontroluje ho, ze mu tym prejavim doveru a toleranciu a ze toto bude to, co si bude vazit a nenapadne ho ma podviest, ci klamat. Ale teraz si nie som ista, ze ci prave to, ze som to nikdy neriesila, len ma to bolelo, ci si on nemyslel, ze ked nerobim hystericke sceny, tak ze mi na nom nezalezi, ze ho nelubim a ze mi je jedno s kym chodi von a co robi. Stale mi nevie vysvelit, prec mi to nehovoril, vraj aby som sa netrapila, ale ja som mu povedala, ze predsa som sa viac trapila, ked som sa vzdy dozvedela az nasledne. A kolko mozno bolo akcii a stretnuti, o ktorych som sa nikdy nedozvedela? Hovori, ze jednal skratovo. Ono nakoniec zeny, je pravda, ze muzi take zeny opustaju, ktore sa co najviac snazia, stiham toho az prilis vela (deti, praca z domu popri rodicovskom, upratany byt,navarene pre vsetkych, ...) a on ma z toho zly pocit, ze robi menej, nevie co s tym, a tak je potom nakoniec takyto zly.
Och chudáčik chlap, on nevie prečo to urobil, zabudol ti to povedať (ma niečo s mozgom?), bol to skrat.. nejak často skratuje, mal by ho prezrieť elektrikár.. ale vážne.. podľa mňa si tú ženu pripravuje, ukazuje jej aký je on skvelý ocko, že rád a často trávi čas s deťmi a že mu nevadia ani tie jej, že si ich obľúbi.. az ti za ňou nakoniec odíde už nadobro
@marienka30 A to je ten isty manzel s ktorym mas deti? Vies v roku 2012 si tu pisala na neho nie pekne veci, preto sa pytam. Neda sa Ti ist za nim, ked zoberie deti von? Ze ich budes sledovat? Videla by si ako sa k sebe maju... ale neviem si predstavit, ze by spolu travili cas a nic by za tym nebolo.
ja som sa kedysi ocitla v pozicii takejto kamaratky (este ked som bola mlada a naivna). ono, muzi sa so zenami kamaratia nezistne len naozaj velmi zriedka. by som povedala, ze takych 95% to ani nevie. neboli tam sice deti, ale ajtak bolo nakoniec jasne, o co mu islo. ked som sa pytala, preco nezoberie partnerku alebo ci o tom vie, ze niekam ide so mnou, tak povedal, ze nebude predsa hovorit o tom, ze sa stretava s nejakou peknou zenou... cize aj v tomto pripade je podla mna jasny umysel.
@nnnuuunnn ano, ten isty. No mohla by som ich ist obcasne skonrolovat, to je pravda. Ale manzel mi uz slubil, ze sa u z s nou nebude stretavat, cize ak by isiel aj niekde s dcerkou, ona by mi povedala, kto tam este bol, ved ona mi to v podstate vsetko povedala.
@marienka30 tak to mas dost zle, ak ti nadava do p., vrieska na teba a este sa aj za chrbtom zacal stretavat s kolegynou. este pred detmi... ktovie, kolko takych bolo pred nou. to ti stoji za to?
@marienka30 no, je dost mozne, ze sa s nou zacne stretavat bez deti. Ak zacne byt dlhsie v praci, tak budes mat jasno.
Neznášam takýchto chudáčikov, čo hrajú mŕtveho chrobáka, keď im horí pod zadkom.
"Zabudol som." "Nepokladal som to za dôležité." "Nechcel som, aby si sa trápila." a pod. a nakoniec to ešte tak x-krát zopakujú. Podľa mňa vedia veľmi dobre, čo robia.
...nie je to normalne...deti su len zamienka aby sa oni dvaja stretli...povedzme si pravdu...ak by chcel tak tam chodi s tebou a vasimi detmi...alebo idete vsetci spolu vratane jej muza
Takze nieco na tom bude...a to som si viac menej ista 🤔

mne sa nepáčia takéto kamarátstva...kolegyňa a tvoj mm...ja za tým vidím všetko možné....
Nie, nepáči sa mi to...