icon

Manžel ma porovnáva a kritizuje

gemynnka
10. okt 2016

Ahojte,mam 27 rokov som na materskej s 2rocnymi dvojickami a uz som ozaj v takom stadiu ze sem pisem aby som si precitala ine nazory na moj problem..takze moj muz starsi odo mna o 17r neustale nejakym sposobom poukazuje na moju vahu aj ked musim povedat ze po dvojickach mam pri 168 cm 56kg,neustale ze som tazka pre neho a dokonca ze som tucna co teda urcite som neni..dala som ai zalezat natom aby som schudla aby som nebola fakt tucna.v poslednej dobe aby toho malo nebolo ma porovnava s kolegovou zenou ako ma ona upratane ze videl na fotkach,ako ona pri dvojrocnej dcere domaze obriadit dom,malu,dokaze navarit a ma nonstop cistucko..ani hracka jedna jedina na zemi atd..alebo ze pani dokonala dokaze cely mesiac varit za 100e a ja nie..vlastne ja nevarim som sa dopocula od neho,nic nerobim len spinkam alebo sedim na gauci..nejdem sa obhajovat kazda mamina vie ake to s detmi je...niektore su aktivne niektore vymyslaju atd..ved deti 🙂 nemam neustale upratane chapte hracky po zemi atd ale ja som na nich absolutne sama,nikto mi ich bepride povarovat,zobrat von,pokocikovat alebo mne s niecim pomoct ked mamu uz nemam bohuzial a svokra nezaujem..a moj drahy muz okrem chodenia do roboty absolutne nic doma nespravi,mne nepomoze a ani s detmi sa nejak extra nehra alebo zeby sa im venoval alebo ich zobral von aby som ja mohla v klude nieco spravit ..na vsetko co si zmyslite som sama a zistujem ze setko co robim vlastne poda neho ani nerobim a som tucna a nic neviem..prosim napiste mi svoj nazor co si o tom myslite...dakujem pekne

Strana
z8
puklica13
11. okt 2016

@gemynnka ale prosim ta .."jedine.." to je uplne jedno kolko a co ste si navzajom..podstata je ze to robite obaja..hladat vinnika ze kto zacal a zduvat sa ..to je take detinske..sama si pisala ze si vsrtko chcela zvladnut sama..dokazat si ze to das aj bez pomoci...a teraz sa cidus a stazujes a kydas nauza..a to oslovenie ze "panko" to nema co v manzelstve hladat..fakt jak na piesocku ...a tlciete sa o ten kyblik a tlciete..ak mas muza rada nehladaj dovody..ale sposob ako to zmenit

Strana
z8