icon

Manžel ma škrtil

lela867
27. sep 2023

Je normalne ak ma manzel zacal škrtiť mala som maleho na rukach 5m po tom co som po nom hodila sudocrem pretoze mi povedal ze ľutuje ze ma so mnou deti a ze som j..a. Neviem ja uz fakt.

Strana
z2
marca12
27. sep 2023

@lela867 co s tym ma svokra? Nie ste male deti,to si musite vyriesiet vy davaja

lela867
autor
27. sep 2023

@ankare nechcem nikam ist. Mojich rodicov nechcem zatazovat dost maju toho. A kam inam? Nieje to 1x co ma škrtil ale uz aj ja niekedy z tych nervov dnes som po nom hodila “iba” sudokrem co mi povedal ze ľutuje ze ma so mnou deti

jaond19
27. sep 2023

@lela867 na vas dvoch len tvrdu palicu. A socialku. Socky

niceboy
27. sep 2023

@lela867 a takýto sa množia 🤦

iffushka
27. sep 2023

@lela867 Čo je to za otázku? To ti ako pomôže že prenesieme svoje problémy na druhých? Aj tak si nechceš dať pomôcť. To si sa prišla pochváliť? A svokra čo spraví akože?

mk22
27. sep 2023

Nie je ti blbé v ak prostredí vyrastajú vaše deti?
Ich spomienky na detstvo budú hádky rodičov, otec skrtil mamu, sem tam po sebe niečo hodili.. Véd to je choré, chudence deti..

omg1992
Odpoveď bola odstránená
denden77
27. sep 2023

nie je normalne, ze sa pytas, ci je to normalne 🤔

ahhola
27. sep 2023

Raz to skrtenie neodhadne a hádaj co?
⚰️🥀

19mylittlepony83
27. sep 2023

Mne to príde , ze si ho vyprovokovala. Kto vie kto je navine. Nemusi byt vzdy chlap.

zmrzlinka2021
27. sep 2023

@lela867
Volala si policajtov?

zmrzlinka2021
27. sep 2023

@19mylittlepony83
To je jedno, ci ho prvokovala - nikdy nesmies zautocit na cloveka, iba v sebeobrane.

prunee
27. sep 2023

Vazne na toto potrebujes nasu odpoved?

veronikaszabova
28. sep 2023

Zbytocne jej radite. Ona nechce pomoc. Nechce odist. Len sa dosla "postazovat"

pleby
28. sep 2023

To sa fakt pýtaš, či je to normálne? Zrejme nebudeš ani ty úplne normálna 🙈

kassandra25
28. sep 2023

@lela867 tak krem si hodila po manzelovi, nie po dietati. Nebolo mi jasné, som sa potom docítala. Preco násilie? Koledujes o to, aby nasiel druhú, ktora mu donesie kávu, kolác a seba do perín. Nie taku, co po nom nieco hodí. On este riesi teba. Agresiu vrátil. Škrtením. Uz to nerob. Nebude agresor ani on. On nevie asi, kam z konopí, ked si agresívna. Nájst druhú mozno nechce, preto ti to vracia namieste. Tak ci tak o to na neskor ty koleduješ. Ako hulvát ti vykrikuje, ze ma s tebou deti. Ano, davajte si oddych, pauzu v rozprávaní a pauzu v bytí spolu v jednom dome. Skus sa tak správat, ako keby tam tá svokra bola. Mozno viete nájst k sebe cestu. Treba sa nad tým zamysliet, ako. Ako ste zacínali. Hádzali ste po sebe krémy? Škrtili ste sa? Ako ste začínali? Nie čo najkrajšie? Treba sa zamysliet nad svojim spravanim a konaním, nie je to od prírody samozrejmost, že máš muža, aj kvoli dietatu - čo mu vy dvaja ukážete a predvediete. Skúste to. Možno neni ešte neskoro. Máte moznost, ako po malých krockoch obidvaja budete ku sebe takí istí ako na zaciatku, ako ked ste sa spoznali.

lily246
28. sep 2023

@lela867 ty si ďalšia taká, čo sa bude prizerať ako to hovädo ešte aj deťom ubližuje ale nikdy ho neopustí. Ty máš totálne závislé choré správanie a on je násilný agresor. Bodaj by vám sociálka zobrala deti. Už sa nemnož.

danica2711
28. sep 2023

@lela867 sorry, ale pripadá mi to, že aký išiel, takú našiel... vám je ťažko radiť, vy si to tak či tak "vydiskujtujete" po svojom. Len tých detí mi je ľúto

19mylittlepony83
28. sep 2023

@zmrzlinka2021 ak ho vyprovokovala, tak da necudujem ze mu preplo . Ano nema co napadnut zenu, ale casto su aj zeny na vine a vinu pripisuju muzovi. Mo nie vzdy je vina v chlapovi. Len tolko moj nazor. Ani jedneho sa nezastavam.

dogblock
28. sep 2023

nie, normalne by to bolo, len keby si po nom hodila bambino -_-

mima1608
28. sep 2023

Nie je normálne ani jeho a ani tvoje správanie.

Strana
z2