icon

Manžel ma včera po hádke vyhadzoval z bytu

24. jún 2021

V skratke, som v obrovskom šoku, toto muž ešte nikdy neurobil. Občas výmena názorov, ale žiadne vyhadzovanie z bytu. Včera 6 ročný syn však bal u zubára, nechcel si vytrhnúť zub. Muž keď sme sa vrátili mu kázal ľahnúť si, zavrieť oči, otvoriť ústa a že mu bude prechádzať prstom po zuboch aby videl že je to ok. Syn bol už vystresovaný, odmietol plakal čoraz viac, až sa zajakaval. Muž po ňom začal kričať. Ja som mu povedala, nech prestane a zobrala syna preč. Večer som si to s ním chcela v kľude vysvetliť, on však po mne hukal že som znížila jeho otcovsku autoritu, nestala na jeho strane. Začal ma obviňovať aj zo synovych problémov so zubami, ktoré mu spôsobili antibiotiká. Aká som hrozná matka a manželka. V hneve som mu povedala, nech už prestane, nech ide do riti s jeho výčitkami a on o 22 začal na mňa hukat, nech sa zbalím a vypadnem. A na druhý deň ide podávať žiadost orozvod. Takýto cirkus nikdy neurobil. Deti to vrieskanie počuli aj ako má vyhadzuje, plakali a on samozrejme že je to všetko moja chyba. Ja som ich ešte hodinu tisila aby spali, že táto to tak nemyslel. Je nervózny z práce. Do rána som nespala, len občas od únavy zdriemla. Teraz cestujem do práce a som úplne mimo Ja

raffaella
24. jún 2021

@pseudomonas87 presne ako pises, je uplne jedno co tomu predchadzalo, ale aby vyhadzoval z bytu a mal tak primitivne reci je uplne nonsens. Len raz by sa to v mojom pripade udialo (co by sa neudialo, mam inteligentneho muza).
Chudak dieta, stres so zubara a este aj z hentakeho "tatka". Nonsens co si niektori chlapi dovolia.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
pseudomonas87
24. jún 2021

@raffaella presne tak, je uplne fuk, čo sa predtým stalo /nestalo, to akoby sa ospravedlnovalo, že chlap dal babe facku.....lebo mu podkopala autoritu a ja neviem čo,fyzické násilie, vyhadzovanie z bytu, vyhrážky a podobne chuťovky sú proste cez hranicu.

autor
24. jún 2021

Mám obednú prestávku, takže u nás je muž generál nielen v rodine ale aj v práci. Zvyknutý dávať príkazy, kričať, chlapi ho poslúchajú na slovo. To isté chce od syna, žiadne emócie, chlap má byť tvrdý, bez strachu. Ja som tá, čo všetko rieši s kľudom a upokojuje situáciu.
Ale že to dôjde až takto ďaleko som nečakala. Prvý krát ma vyhadzoval z bytu lebo v práci ho poslucha 20 chlapov a žena sa mu postaví keď ubližuje dieťaťu. Ja som mu hovorila, nech s tým počkám pár dní a začneme trénovať opäť ale on trval na Tom, že hneď. Chytil mu ruky a strkal mu ruku do úst a chytal ho za ten boľavý zub. Veď malý vrieskal tak, že sa už nemohol nádychnut. To som mala čakať a pozerať sa ako mení farbu v tvári a zajakaval sa?

autor
24. jún 2021

A nie je nevzdelany, obaja máme vysokú školu plus štátnice z angličtiny.

eva112014
24. jún 2021

Takže obyčajný despota!

777januska777
24. jún 2021

@matabb73 ved to áno, ja predpokladám, tak ako všetky tu diskutujúce predpokladáme a presúvame si svoj názor a svoj život na danú situáciu. Práve o tom je diskusia, hľadať viac možností riešenia a viac pohľadov. Ja dám svoj pohľad o tom, ze to nebolo také ako sa zdá, ďalšia dá pohľad o tom, ze manžel je tyran a zloduch. Kazda vychádza zo svojich skúseností. Ak autorka chce skutočne riešiť tento ich problém, tak sa ona sama musí zamyslieť nad každou skúsenosťou a porozmýšľať ako je to u nich. A problém sa vždy rieši hlavne v sebe, lebo nikdy nie je chyba len na jednej strane.

autor
24. jún 2021

A čo sa týka zhadzovania autority. Nie, nezhadzujem mužovi autoritu, keď nieco deťom zakáže, tak to platí. Ani nie je na druhej koľaji. To skôr ja som tá, ktorej musí všetko schváliť. Aby nebolo zle. Tak aspoň ma to pobavilo že ja som boss v rodine. A drámu robí občas on, v našej rodine nie som ja tá hysterická. To je takto na figu, keď nás nepoznáte. Nemám prečo klamať. Budem to musieť riešiť u psychológa.

mamutka
24. jún 2021

Bože to je debil. Je tu siahodlha diskusia o tom, ale odhliadnuc od všetkého, u mňa by stačilo jedine. Snaha strkat prsty dieťaťu do úst a chytat chorý zub. Môžem okaslat korektne diskusie o autorite a pod, v momente by otecko bol zastavený. Nevšimla som si tu nič o tom, že si šiel najskôr pánko vydezinfikovat ruky, alebo práve odložil myš od počítača, či ovládač od TV a strčil prsty do úst dieťaťu. Keby sa aj ako umyl, cele to zle nacasoval, ale to už normálny človek pochopí. On aj s jeho rečami o hrobceku a pchani rúk dieťaťu do úst by mal vyhľadať pomoc.

derdia
24. jún 2021

Pozri ak je dom alebo byt pisany aj na teba tak jednym uchom dnu jednym von... Ale ak by som ja byvala u manzela, ktoremu vsetko patri, a vysmatil by ma tak dovi dopo... Je to svinsky hnusne...ale zas musis brat do uvahy, aj ci ma toho vela, ci je nervozny, unavena, podrazdeny je mu teplo😂😂😂😂vies s chlapmi musis jemne zaobchodzat😉😉😉🤓🤓😂

pseudomonas87
24. jún 2021

Jasne že nie kurnik šopa, generál negeneral,ty nie si jeho podriadený.....

janage
24. jún 2021

Ak ste manželia aj keby bol byt, dom písaný na neho tak Ťa vyhodiť nemôže kým neprebehne rozvod.

eva112014
24. jún 2021

Autorka, nepochopila som. Psychológa pre koho? Pre seba a potom pre deti? Či psychológa budeš riešiť a vybavovať pre muža?

pseudomonas87
24. jún 2021

No a ty to ako vnímaš? Aké máte manželstvo? Chces ho zachovať, či ta už niekedy napadlo slovo rozvod....vieš ono sa to niekedy tak vkradne do hlavy že....hmmmm nebolo by nám lepšie bez neho.....napadlo ta to už niekedy?

autor
24. jún 2021

Ešte čo sa týka synovych zubov. Žiaľ ako malý bral častejšie antibiotiká a a zničilo mu to sklovinu. Ja s ním zubára navštevujem od 3. rokov. Muž s ním bol raz u zubára. Taktiež mu každý večer docistujem zuby. Sme objednaní o 3 týždne a keď nebude spolupracovať, pôjde do Bratislavy pod narkozu.

autor
24. jún 2021

@eva112014 pre syna aby zvládol zubára

pseudomonas87
24. jún 2021

Niekedy z toho tie deti len potrebujú vyrásť....ja som minule uspavala pätnásťrocneho, čo mal taký strach z ihiel, vrieskal ako najatý na celý operačný sal.......to už bol extrem

pandorra
24. jún 2021

Podla mna by ho skor potreboval manzel. :(

elizabet173
24. jún 2021

@zooeynka predpokladam, ze byt je jeho, mal ho este ako slobodny. Hadam nie je taky debil, ze by vrieskal pred detmi a vyhadzoval ju zo spolocneho bytu. Z toho som vychadzala. Tym vyhadzovanim sa len snazil upevnit si svoju veducu poziciu v tom byte a v tej rodine. Po precitani poslednych prispevkov autorky by som uz nemala chut sa do toho bytu vracat a rozvodove papiere by som priniesla sama. Vrieskat po zene? Po dietati, ktore je v strese? Nasilim mu pchat paprcu do ust a chytat ho za ten bolavy zub? Vecer este ten stres vyspickovat tym, ze vyhadzuje ich mamu z bytu? Vycitat jej, ze moze za to, ze dieta ma pokazene zuby z antibiotik? Deti ho musia posluchat na slovo? To ako kde sme? Toto je partner? Vykaslala by som sa na neho aj na jeho byt.

autor
24. jún 2021

@pseudomonas87 ako my sa občas pohadame pre hlúposti, on je zvláštna povaha, vždy musí mať pravdu a ja som si už na to akosi zvykla vždy ustúpiť. Do včera u nás krik po nociach nebol,ani slovo rozvod, či vyhadzovanie z bytu. Som z toho otrasená, znechutená. Odkedy ho povýšili v práci, tak chce mať vždy pravdu len on. Jeho kolegovia mu dávajú do hlavy blbosti typu, že je dobré okolo 50 tky sa rozviesť keď deti dorastu a nájsť si mladú pre radosť s ktorou už nemusí riešiť výchovné problémy. On sa začína meniť. A že treba si vodiť na spoločenské akcie reprezentatívnu ženu, nie zostarnutu manželku.

autor
24. jún 2021

Byt je jeho

autor
24. jún 2021

@pseudomonas87 ja už som dohodnutá že ak nebude spolupracovať pôjde do Bratislavy

elizabet173
24. jún 2021

Prepac, ale tvoj muz je cisty debil, uz len preto, ze ti tie sprostosti, ktore pocuva v praci, rozprava. A ty si robila chybu, ked si ustupovala. Preco mu nepovies, ze je more muzov, co ocakavali druhu miazgu a prisiel prvy infarkt, aby si mu zrazila trochu hrebienok z hlavy! Nedokazem si predstavit spoluzitie s takym muzom. Obavam sa, ci nema nejaku reprezentativnu samicu uz vyhliadnutu a ta hadka, vyhadzovanie z bytu a tliachanie o rozvode neboli len zamienkou. Predpokladala som, ze byt je jeho, skoda, ze si si este pred svadbou nezobrala hypo aj ty, aspon na mensi, prenajmom by sa splacal sam a bolo by to spravodlive.

vendulka80
24. jún 2021

Autorka: a nemas podozrenie, ze zacina poslúchať kamarátov? Ze ma tendencie naraziť si mladú kost? Mozno aj preto ta zmena. Ale nech si chlapec uvedomí, ze ta mlada kost nebude skakat ako si on piskne a ako skaces okolo neho ty. Hlava plesnie a rit besnie. Zenu donicime pôrodmi, nezoberieme ju nikam, vyhadzujeme ju z bytu a s mladou stetkou by sme si užívali. A ked začneme chodit v noci curat kazde 2 hodiny a prostatu mame ako melón, vratime sa k zienke. Lebo ved treba sa o nas postarat.
Na tvojom mieste by som sa snažila reprezentatívne vyzerať aj ja pre svoj pocit. Nie kvoli nejakému pakovi s debilnymi kamarátmi. Ale sama pre seba.Ten kráľovsky plat nech míňa na to, aby jeho rodina vyzerala reprezentivne. Ach boze… debilov z neba zhadzujú ci co🤦🏻‍♀️

autor
24. jún 2021

@elizabet173 stále mi hovorí o kolegovi, ktorý je rozvedený a strieda frajerky. Ako mu závidí, ako má každú noc inu. Tým, že ho povýšili, ma kráľovský plat a od nás chce slepú poslušnosť

eva112014
24. jún 2021

A sme doma! Ja ti píšem na 1. strane, že v tom bude ženská. Možno aj svojim podriadeným chce dokázať, že "načo všetko má". Čiže aj mladú pipinu dokáže mať, keď On chce ....
Začni si šetriť!

dori92
24. jún 2021

Ja mam 28 rokov. Zuby mi ešte netrhali nikdy a keby k tomu došlo, asi sa tiež pos***em od strachu. Nečudujem sa 6 ročnému chlapcovi ktorému funguje fantázia na plné obratky.. 🙄

autor
24. jún 2021

@vendulka80 veď cez víkend mal nejakú virózu, len ležal, teploty mal. Ja som sa o neho starala, každý deň mu prepotenu posteľ prezliekla, načo mal chuť, bežala som mu kúpiť. Ani vo sne by mi nenapadlo, že o pár dní ma bude v noci z bytu vyhadzovať a vyhrážať sa rozvodom.

elizabet173
24. jún 2021

Prepac, ale je to hajzel. Preco my ty tiez nepovies, ze ty tiez uvazujes, co dalej, nakolko jeho vykonnost v posteli rapidne klesa? Preco sa nechas magorom ponizovat? Niet na svete takych penazi, aby za ne moj partner vyzadoval slepu poslusnost. Mna by pri takom muzovi nedrzalo uz nic. Mala by som jediny ciel, vytlc z neho vysoke vyzivne. A umoznila by som mu mat v posteli kazdu noc inu, ja chcem viac

vendulka80
24. jún 2021

No ved presne o tom hovorim. Ty si dobrá na to, aby si mu fukala sople a mal sa na kom vyvršovať. Chlap, ktorý by mi povedal, ako závidí kolegovi každodennú trtkacku( aj ked pochybujem o tom, podla mna bez Viagry toho moc nespraví) by este len vtedy zažil rodeo. Zena, chyba ti asertivita a sebavedomie. Pracuj na sebe.