Manžel mi asi všetko zoberie
s manzelom sme spolu len kratko,od zaciatku nase manzelstvo bolo zle,pocuva nazory svokry.Nakolko boli problemy som ho ziadala aby sme sa osamostatnili,mala som nasetrene peniaze aj ja este pred sobasom,no ale bez mamy byvat nechcel.Tak sa predavala u nas jedna nehnutelnost,som mu dala na vyber stavat dom,alebo to kupim spolu so sestrou,kupili sme on tam peniaze nedal ziadne,ja som si svoju ciasku dala napisat len na seba.Teraz by som chcela stavat sama,ale sa bojim,ze mi to vsetko zoberie,ked sme manzelia.On je taka povaha,ze len on a ty si nic.
Nechcem niekomu len tak radit sa rozviest, ale podla toho, co tu popisujes nemas lepsie vychodisko. Cim dlhsie s nim budes, tym to bude tazsie a horsie. Chod za nejakym pravnikom a vypadni kade lahsie. O dcerin vyvin sa neboj, brojit proti tebe by mohli aj za tvojim chrbtom v jednom dome. Takto si aspon mozes dat zverit dieta do vynimocnej opateri. Mysli hlavne na svoj zivot, ci ho zahodis s clovekom, ktory si ta nevazi. Chces takto uboho zivorit?
@anas123 moja, aj keď ho kupuješ sama, kupuješ ho v BSM-ku takže ho kupujete obaja.. je mi to ľúto, ale kým si nezúžite alebo nezrušíte BSM tak to fakt nerob..
tvoj manžel mi príde ako nevyzreté dieťa, ktoré má dve mamičky.. (teda svoju a ty sa o neho máš asi postarať finančne).. pozri keď ho ľúbiš, ostaň s ním, aj keď takýto muži zriedkakedy dospejú., ale hlavne rieš ten majetok.. inak budeš makať ako fretka a jediný kto z toho získa bude tvoj muž..
nepíšeš ako je to s domácnosťou , aspoň nakupuje niečo? alebo platí účty?
@anas123 hmm najlepsie urobis ked sa opytas pravnika, isto sa da zrusit BSM, pripadne vynat danu nehnutelnost ..pokial bude kupa surit a doverujes svojej sestre tak to prepis na nu...po vysporiadani si to od nej akoze odkupis za symbolicku cenu..napr 1 euro..aj tak sa da.....
Mas smolu ze si narazila na mamickara ...bohuzial...castokrat su to dobry chlapi, starostlivy, prijemny ale totalne zavisly na svojej mame....a to sa da len velmi tazko obmedzit ..to by si musel ujasnit on ze je zavisly aj jeho mama (co je uz uplne nemozne aby si to priznala)
Vsak byt s nim mozes nadalej...daj si zrusit bezpodielove vlastnictvo, urcit vyzivne na teba a dieta sudom, byvat oddelene a sem tam sa stretnut na rande a sex...lebo ocividne to je jedina cesta ako fungovat s takym chlapom
@zabka8
@zabka88 kedysi mi dal na mesiac 150e,ale si myslim ,ze je to aj tak dost malo ,on je kazdy den doma nezamestnany ,ved len malej kolko treba plienky,mlieko a to mi este vykrikoval ,ze zijem z jeho penazi.A elektrinu plati svokra,lebo keby ju ona neplatila,takze by sme zahynuli preto musime byvat s nou...

vydata kamaratka kupuje byt, berie nan hypoteku a vraj sa to da zariadit tak,aby bol manzel z toho vyluceny.. byt bude iba jej.