Manžel mi často vyhadzuje, že jeho rodičia nám dali peniaze
Čaute, mám taky problem, ked sme prerabali byt, manželovi rodicia nam dali väčšinu penazi na prerabku bytu, už je to dva roky dozadu, ak si vsak dovolím nieco povedať na jeho mamu, ktora mi dosť casto pripada uplne mimo svojím spravanim, tak mi hned odpovie ze mam byt ticho, ze nam dali, ze som nevdacna atd., pritom ziadne peniaze sme si nepytali, proste sami nam dali od seba, lebo chceli... Oni sami to nikdy nevyhadzuju, ze nam dali alebo niečo podobne, len manzel mne, ked si dovolim nieco povedat na nu.... Keby som vedela, ze to takto bude hned by som bola za vacsiu hypoteku, aby sme si prerobili a splacali vsetko sami.... Som teraz tehotna na PN, tak som si vcera vypocula aky som prizivnik, ktory sa prizivil na jeho rodine.... Bolo mi to velmi luto a plakala som, lebo si nemyslim, ze som nejaky prizivnik, naozaj som necakala ze teraz budem musiet byt akoze cely život vdacna a budem musiet drzat hubu pred nim....hlavne preto ze oni teda nic take nehovoria, len mi je neprijemne pocuvat taketo reci od manzela.... Čo na to hovorite? Ako by ste to riesili?
@nefertiti5843 toho sa nebojim co sama s dietatom, ja mam rodinu, nie som odkazana na jeho peniaze.... Ja sa skorej bojim, ze by mi robil zle cez dieta, ze by mi ho chcel brat a podobne.... Je to vytuzene dieta po vaznom gynekologickom ochorení a on to vie.... Ze mozno dalsie mat nikdy nebudem....
po tejto vete co ti povedal, ktoru si napisala v poslednom prispevku, by som ja osobne mala zbaleny kufor a by som odisla.
Ak sa chystas do tohto prostredia priviest dieta/deti a vies, ze to nie je v poriadku, tak ta lutovat nebudem. Lutujem to dietatko.
@zuzka1117 ja toto tiez nerozumiem, ako sa so mnou takto moze vobec bavit, kde sa to v nom berie taka zloba a pritom on mne povie, ze ja som zly clovek, satan a neviem co, ze on je dobry, on chodi do kostola.... Normalne by som mu jednu strelila niekedy od nervov ako sa on robi stale dobry a pritom je velmi kruty.... To by sa mu mozno páčilo vies, aby som odisla aj z mojhi bytu, to neurobim, radsej som v tej spálni sama v klude, ale bohužiaľ vyhadzovat ma nemoze.... A zasa si tu zapol este telku a smeje sa na cely byt.... On vyslovene ked mi ublizi, schvalne zacne byt este viac arogantny ako bezne.... Aby asi dokazal, aky je on mačo.... Ktory sa z nikoho neposerie
@uglybetty1234 nechcem, aby v tom vyrastalo, ale co ked mi ho zoberie a nakoniec bude vyrastat len s niekym ako on? Ja sa bojim, čoho je schopný.... Keby malo vyrastat len s nim, to si neviem vobec predstaviť
Preboha, ja si to neviem ani predstaviť 😒 ešte k tomu si tehotná, nechcem vedieť čo bude po narodení dieťatka. V ktorom mesiaci si? Ak sa teda môžem opýtať. Môže ti robiť zle cez dieťa, ale toto teda je podľa mňa ešte horšie. Ty si matka a dieťa ti zobrať nemôže, to sa neboj.
Určite ti dieťa nevezme. To by si musela byť fakt doslova socka aby pridelili dieťa jemu. To sa neboj, vidíš už teraz ťa ma v hrsti kvôli tvojmu strachu
Dokazala by si odist tak, aby to on nezistil? A nikto z jeho rodiny, priatelov?
Dokazali by ti vasi pomoct? A nelutovat peniaze na pravnika, nech on vyriesi BSM.
Proste tak, aby si ho uz nemusela stretnut. Pozor na mobil, zmenit cislo, socialne siete, ale hlavne nech on nic netusi.
Kaslat na byt, budes mat iny, ale najma budes zit ako clovek.
@zuzka1117 som v siestom mesiaci, no on totiz davnejsie sa mi aj vyhrazal, ze nech sa skusim rozviest, ze sak uvidim.... Ze on mi zoberie dieta, ze on dokaze co bude chcieť.... Ze ja budem esre jemu platiť vyzivne.... Ja neviem coho je schopný, ale citala som vela prípadov, kedy muz spravil na sude zo zeny uplne nezodpovednu matku, ze dal napriklad do kocika banan zhnity a vyfotil a taketi veci robil asi pol roka a potom to ukazal na sude, ze to ona a aj mu pridelili dieta.... Ja uz neviem, ci by nebol schopný aj on takychti veci, je velmi chytry a ked nie som doma, ja neviem co on urobi... Keby chce moze naraficit hocico, hocijako... Ja neviem nahadze na zem veci vyfoti a povie, že som to ja.... Hocico.... A keby to robil dlhodobo ako henten z príbehu a narobi si 100 takych fotiek, bude to asi vyzerat uveritelns
@evkano1402 tak s pravnimok by nebol problem, len neviem, coho by bol na sude schopny, je to herec jak hovado.... Ja sa bojim do tohto ist.... Si vravim, ze radsej budem zit ako keby svoje... Bez rozvodu a mat ho na haku.... Len ci to dokazem
Podľa mňa sa takýchto veci nemusíš báť, urcite by to bolo nepríjemné ale súdy tiež nie sú úplne na hlavu padnuté. Vyhrážať sa ti môže ale chce ti len nahnať strach a vidíš ako sa mu to darí. Keď sa bábätko narodí tak sa budeš báť ešte viac
na sude nebude nic, nemas sa coho bat
1) chces sa rozviest (dovody sa dohodni s pravnikom, mozno vobec nie je potrebne ich uvadzat, inak psychicke tyranie, vyhrazky, ponizovanie a v konecnom dosledku popieranie vsetkeho)
2) BSM
nic viac ta nezaujima, ty tam ani nemusis byt
@zuzka1117 no dari asi hlavne preto, ze som mala vazny onko gynekologicky problem, a to dieta je zazrak a on vie, ze dalsie uz asi mat nebudem moct, ze vlastne tym by mi najviac asi ublizil, keby ide cez ti dieta
@evkano1402 nemusim tam ani byt, ale co ked on si tam porozpráva nejake svoje herecke vykony a rozvedu nas a dieta potom daju jemu? Ja by som to neprezila asi....
Jemu vôbec nejde o to dieťatko, inak by sa nesprával k matke svojho dieťaťa tak ako to robí. Jemu ide o to aby ťa mohol ovládať a doslova si robiť dobre na tom akú má silu. Nenechaj sa zastrašiť
@zuzka1117 o dietatko mu nejde, ale mozno by sa tvaril, ze ide, aby ma cez neho potrestal... Keby ho opustim
@zuzka1117 asi by som mala zajst aj za pravnikom sa poradit, povedat mu svoje strachy, ze by mi poradil, ako predísť tomu, ze by zahral herecke vykony v prípade súdu
Kľudne sa zajdi poinformovat, ale žiaden súd len na základe nejakých hereckých výkonov nedá dieťa do starostlivosti otca. To by si musela urobiť naozaj zavazne veci aby sa to stalo. Neboj sa, on len chrli strach, chce ťa mať v moci.
@zuzka1117 no len citala som teda aj hentie pribehy ako som spominala, ze mala muza psychopata, ktory sa pol roka pripravoval, ona ani nevedela a potom to vyzeralo tak uveritelne, ze jej dieta zobrali.... Spravil z nej totalnu nezodpovednu matku a bordelarku a neviem co.... Vzdy ked nebola doma zamerne nieco naraficil vyfotil a tak, a potom to pouzil ako dokazy na sude....
@zuzka1117 a ona tam pozerala jak puk, ze co tam ukazuje.... Veci, ktore nevedela o com on rozpráva
@zuzka1117 ja uz rozmyslam, ze ja si kazdy den vyfotim upratany byt a ozehlene a neviem co, aby som ja mala zasa svoje dokazy, uz som pri nom aj ja jak paranoik uplny
Keď budeš takto uvažovať tak budeš celý život trpieť a žiť v strachu. Z dieťaťa vychovate človeka ktorý bude buď ako on alebo bude mať traumu z detstva. Kľudne sa môže stať že mu zachvilu nebude stačiť ťa urážať len slovne a prejde na ďalší level a to fyzický.
@zuzka1117 tak keby ma fyzicky napadne, to by som asi rovno isla na policiu urobit zapis o tom.... To by ale neurobil taku chybu podla mna, ktora by ohrozila ten jeho dokonaly obraz, ktory hra
Keď od neho odídeš teraz tak kedy si spraví fotky? Bordel? A kto má nonstop v domácnosti vyupratovane?
@zuzka1117 a co ked si nejake urobil uz? Alebo nieco? Ved uz sa mi davnejsie vyhrazal.... Ja neviem, ako on rozmysla.... No ved to, upratujem, ja v podstate kazdy den nieco upratujem, plus sobota velke upratovanie.... Ale tak niekedy sa stane, ze ja neviem mam pohar v dreze alebo nieco... Alebo mam par triciek neozehlenych prave... Len ja uz neviem, co je on za psychosa, coho je schopny, ale asi si zacnem fakt aj ja fotit, ja neviem, budem zehlit, tak si spravim foto, budem umyvat foto... No otras toto... Ale ja uz fakt pre istotu neviem
A keby aj? Na základe toho že si mala niekedy trocha neporiadok v tehotenstve ti vezmú dieťa? Veď dieťa nie je ešte ani na svete
@zuzka1117 ved teraz by nemohol, ale verim tomu, ze hned ako by sa dalo, uz by to nejako riesil.... Ale je pravda, ze to by mohol ukazat len veci, ked som bola tehotna, na rizikovom este k tomu, cize on moze byt rad, ze vsetko robim dalej normalne, aj ked by som nemala, ale tak co sa tyka mojho zdravia on vsetko bagatelizuje.... Asi skocim aj za pravnikom sa poradit....
Aspoň vidíš ako sa mu darí v jeho vyhrážkach. Už teraz ťa strachom ovláda , podľa mna je to len úbožiak ktory má veľa rečí
@zuzka1117 je to mozne.... Mozno keby sa idem rozviest ostane pokakany... A ani by nepipol.... Pojdem na tajnasa pravnikovi, co mi povie
@zuzka1117 boze mne je na grc z neho, ked pocujem ako sa vedla v izbe smeje arogantne naschval....

Keby mi toto povedal chlap tak hneď odídem,hlavne ak je to takto pravidelne. Sa čudujem že s ním ešte žiješ. Zaslúžis si kľud a pokoj a nie toto