icon

Manžel mi je neverný

helenalena
28. jan 2017

Smiali ste sa zo mňa, kvôli téme o kvapke na trenkách, ale nakoniec je to tak, je mi neverný, včera sa to prevalilo.
Baby ja neviem čo mám robiť, doteraz to bolo len možno a teraz keď je to tu, zrazilo má to na kolená.
Keby sme neboli manželia, keby sme nemali deti, keby som ho nelubila, bolo by to jasné, ale takto, chce sa mi nežit.

obsadenemeno
14. feb 2017

@germaniawerks no mozno by sme sa mali zakopat, vsetky, co uz nie sme mlade..... svina, ta priroda....... tak hnusne to zariadit, vsetky zeny len starnu a starnu....a ty si chod radsej umyt ten tvaroh, ked uz byvas v meste a mas sprchu

stanulienkat
14. feb 2017

@germaniawerks tak ty musis byt extra sexi mlady inteligentny, dobre zarabajuci samec 😉🙂😇

usla35
14. feb 2017

Ak dokazal podviest, podvedie znova. Myslim si, ze by to bolo len otazkou casu. Bohuzial aj taketo veci sa stavaju ale cas ich napravi a my sa zas pohneme tym lepsim smerom. Starnu ci uz zeny ale aj muzi. Tam by som to moc nevidela. Ked chlap miluje, bude vas milovat ci uz teraz alebo o 2O rokov, nie je tak ?

tt247
Autor odpoveď zmazal
fomelka
14. feb 2017

@tt247 tak to by som chlapovi nikdy neodpustila, aj keby mi sľúbil, že už sa to nezopakuje. Tam nech si ostane s ňou a mne nech dá pokoj. Som žena a milujem, ale nedala by som sa takto podvádzať

tt247
Autor odpoveď zmazal
joannita
14. feb 2017

@germaniawerks a co je podla teba postarsia zena? Od kolko rokov sa pocitame ako postarsie? A vy muzi ste od akeho veku postarsi? :D
A aj na vas to plati ze ked ste postarsi, tak nemate sancu si udrzat nevernu manzelku? :D
prosim toto nam vysvetli, mna osobne to velmi zaujma

joannita
14. feb 2017

@helenalena odporucam psychologicku. hod k obvodnej lekarke, ona ti vypise listok a objednaj sa k psychologicke (plati poistovna). Ona sice tvoje problemy nevyriesi, ale pomoze ti pozriet sa na to z ineho uhlu. Mozno by bolo fajn ist tam spolu (to uz si ale platite sami), ale neviem ci to este nieje prilis skoro.

fomelka
14. feb 2017

@tt247 veď jasné. ja som hneď svojmu neverila, mne to trvalo, lebo som sa bála sklamania, keďže viem akí sú. Ale zistila som, že som mu mohla veriť od prvého dňa ako sme sa stretli, lebo ma nikdy nepodviedol a ani na to nepomyslel

fadama
14. feb 2017

@helenalena kazdý si este zaslúzi sancu aj ked urobil nieco také ak sa lúbite treba to vyskúsat nie vzdy platí urobil to raz urobí to znovu ! Viem ze je tazké doverovat ale po case sa tých démonov v hlave zbavis. 🙂

marina24
14. feb 2017

@joannita píšeš totálne kraviny, načo by chodila za obvodná,čo má obvodná so psychologičkou ?? preboha, veď to nemusí, psycholog nie je psychiater, predsa, to nie je žiadny lekár ! na to papier nepotrebuje, načo jej vtlkate do hlavy kraviny.
a podľa mna psychologa ani psychiatra nepotrebuje, dnes je asi v mode každemu radiť odbornu pomoc, už budeme ako v amerike, že každý ma svojho psychiatra a psychologa hm ? Co tak sa s tým vysporiadať sama ?

marina24
14. feb 2017

zakladateľka, ty veríš tomu, že ťa podviedol mnoho krát, že toto nebolo prvý krát, to chceš tolerovať jeho neustále nevery ??? takýto sa nikdy nezmení !preboha....ženy ženy, kde mate rozum, kriste na nebi

ivetka_kamo
14. feb 2017

Nečítala som predchádzajúce odpovede, ale: prežila som manzelovu neveru, navymyslal si také hlúposti, ako to bolo len raz, že sa ti viackrát nezopakuje atď.... Kolegyňa z práce to bola, ukecal ma, uchlacholil, nevedela som si život bez neho predstaviť, žili sme naoko normálne ďalej, do pol roka to bolo naspäť, teda ja som to po polroku zistila, lebo oni pokračovali ďalej, dieťa malo 10 mesiacov.... Práve sme si kúpili ak vlastný byt, nasťahovali sme sa, ale býval tam s nami iba chvíľku, vyhodila som ho, keď som zistila, že už spáva aj s ďalšou kolegyňou..... Ale stále nás podľa neho neskutočne miloval, teraz sa z toho smejem ;) no zistila som, že to nebolo len tie dve, bolo ich trošku viac.... Rozvod som zvládla so zdvihnutou hlavou, on nie ;) každú ďalšiu partnerku podvádzal presne tak ako mňa. Človek ktorý podvedie, je nenapravitelny, nepoucitelny.... Má druhu rodinu a stále robí to isté, ako cez kopirak ;) vyhovárať sa ma to, že deti ho milujú a neprežili ny než neho je blbosť. Deti si zvyknú rýchlo na nové situácie. Ruky preč, neveriť v zmenu, poznám takých prípadov viac. Neveriť sladkým rečiam. Podviedol, tak pobalit, a zamavat má odchod. Predsa sa nebudeš ponizovat, alebo hrdosť žien už vymizla? Ženy, vazte si samé seba, neponizujte sa kvôli chlapovi, ktorý nemá problém ísť do postele s inou ;)

yasmeena
14. feb 2017

nechcem,aby to vyznelo chladne,ale toto je typicke-zenu podvadza chlap a ona mysli na smrt....zatial co on si bude uzivat dalej....ak v kutiku duse zena dufa,ze bude mat dotycny vycitky-nie nebude..tak ako ich nemal,ked obrabal druhu a ten isty organ potom mozno o par hodin strkal do manzelky...zobudte sa...keby stal za to,tak to on teraz hovori,ze sa mu nechce zit po tom,co spravil,nie?

rojko
15. feb 2017

Dvíha sa mi doslova žalúdok...mne sa toto stalo, keď mal syn 9.rokov....po 12.rokoch som sa pobalila a odišla! ivetka kamo - súhlasím a palec hore! chlap sa nezmení a keď podvedie raz, podvedie druhý....bohužiaľ, keď si chlap neváži čo všetko pre nho manželka robí...ja už fakt neviem, zhnusil by sa mi keby som s ním ostala, aj keď som si nevedela predstaviť život bez neho a bla..bla...bla...všetko raz prebolí a prečo sa trápiť pre debila?? načo myslel, keď podvadzal?? Určite nie na svoje deti...! Kopla by som ho tak medzi nohy, že by sa mu v zivote nepostavil!!

celasapremenim
15. feb 2017

@rojko ty pri sexe myslis na svoje deti? :D
vies, mozno tvoj chlap za to nestal, alebo si si to tak povedala, zrejme na to mas mnozstvo dovodov, nielen ten, ze ta podviedol
ale su chlapi, co za to stoja a ked sa popracuje na vztahu, tak vedia dalej fungovat v svojej rodine, pri svojich detoch a milovat svoju manzelku
co sa zamilovania .....v tej zlej dobe podvadzania.... tyka, dokonca je mozne milovat dvoch ludi :D
a este plati, ze sruhy krat sa do jedneho cloveka nezamilujes, ak si ho prestal lubit

ale ano, da sa riesit aj bezkompromisne, aj keby to urobil ten jeden raz a bol to skvely otec, super manzel a iba sa kopol, da sa rozbit vztah, to je velmi lahke a mas pravdu, preboli to a zivot ide dalej a ak to takto zene, alebo teda aj muzovi vyhovuje, znamena to, ze to nezvladol ten podvadzany, alebo VIE PRECO to nezvladol...asi zhnity vztah v zaklade, neosetrovany, slaby, mozno on uz nelubi podvadzajuceho, tam je tolko moznosti, ako hviezd na oblohe

a este jedna vec, podviest vie uplne kazdy jeden clovek, z miliona mnohych dovodov, ale dat sa dokopy a neublizovat nadalej tymto sposobom, to fakt neviem, ci dokaze kazdy, ale v tom pripade je chyba vkorenena uz zo zleho zaobchadzania v detstve, zivena frustracia, podcenovanie, nejake choroba psychicka, alebo uplne zly vztah, z ktoreho takymto sposobom unika

obsadenemeno
15. feb 2017

@celasapremenim suhlas, ze podviest vie a dokaze kazdy........ zavisi od okolnosti a stavu mysle.
Ja si myslim, ze rovnako ako laska, aj nevera je rozhodnutie. Lebo ona ta nevera sa len tak "nestane" ze v jednej minute nic a v nasledujucej von a dnu, von a dnu....... nevere predchadzaju dni, tyzdne, niekedy aj mesiace rozhodovania a otazok a dovodov.......... hlavne u zien. U muzov to moze byt niekolkohodinova zalezitost a prilezitost. Ale kazdy by mal vziat zodpovednost za SVOJE ciny do SVOJICH ruk. Casto tu citam, ze chlap povedal, ze "stalo sa" a nema na to ziadne vysvetlenie. Ale ma, a to, ze proste pudy prevazili a riadil sa curakom a nie mozgom. A najhorsie, ked zeny vyzvedaju, ze akopreconacozacokedykdeskym??? On si to chlapec vacsinou ani nepamata, tie okolnosti, hlavne ak to bola jednorazovka. Kazdopadne, bolo to jeho ROZHODNUTIE, byt neverny. Nie je nesvojpravny, mohol povedat nie, mohol sa vzdialit, mohol to, mohol hento.......
Ale takisto ak je vztah, v ktorom ti dvaja su, nefunkcny, treba ho ukoncit a potom hladat ine, zelensie luky. Je to zakladna slusnost, ktoru by kazdy mal mat v sebe, ci uz muz, alebo zena.
Vsetci ale vieme, ze to takto nie je a ze maloktory/a je geroj na to, aby opustili sucasneho partnera predtym, nez "vyskusaju" toho noveho..... ☹
A zamilovat sa da znova do toho isteho cloveka, zazila som to a aj viac mojich znamych. Treba sa na partnera pozriet novymi ocami, zacat ho "znovuobjavovat"....... 😉

A ano, na vztahu treba pracovat stale, nie len ked ten druhy uz maca sosacik inde......

puklica13
15. feb 2017

@obsadenemeno maca sosacik inde..😂😂😂

mmoni89
15. feb 2017

@joannita dobrá otázka, tiež by ma to zaujímalo 😀

joannita
15. feb 2017

@marina24 preboha ty aka si agresivna. Asi si si zabudla dat tabletku. Ale okrem toho ze si agresivna, tak si aj pekne mimo. Pretoze fakt je ten, ze ked pojde ku obvodnej lekarke a ta jej napise odporucaci listok ku psychologicke, tak naslednych 10 navstev u klinickeho psychologa ti preplaca poistovna. Ked nepojde ku obvodnej, tak psychologa poistovna nepreplati, ale platis sama. Predtym nez nieco napises, tak popremyslaj a prever si.
A myslim ze prave ty by si mala psychologa navstivit, podla tvojich komentov ho zjavne potrebujes.

majcika
15. feb 2017

@helenalena to, že ma zmeniť zamestnanie situáciu nevyrieši. Keďže sa môže stretnúť s inou zaujímavejšie práve v novej práci, či pokračovať s touto a výhovoriek si nájde milión. On sám sa musí rozhodnúť, či chce či nechce byť ďalej neverný. Nedonutis ho k tomu

celasapremenim
15. feb 2017

@obsadenemeno zamilovanost som samozrejme myslela tu prvopociatocnu, tu slepu, tu uz mat druhy krat pri jednom nebudes, je to nieco ine
ale ak prestanes lubit, koniec smitec, zivot bezi dalej, tak znovu sa nezamilujes do toho jedneho, len to zle clovek diagnostikuje, ako lasku, je to len prianie

natallys
15. feb 2017

Mne sa raz stalo, že má bývalý priateľ podvádzal so svojou ex priateľkou a nebol to super pocit, keď som to po určitom čase zistila. Som si myslela, že mu to nedokážem nikdy v živote odpustiť, ale odpustila som, no nechcem to už viac zažiť

obsadenemeno
15. feb 2017

@celasapremenim zamilovanost a laska nie je to iste. Zamilovat sa mozes aj kazdy mesiac do ineho a je to pekne vidiet na pubertiakoch a celebritach. Su to len hormony a potreba novych zazitkov.
Laska je nieco ine, ked milujes, je to rozhodnutie a v tom rozhodnuti aj vedomie, ze nieco musim obetovat, ako to uz byva. Tak obetujem "poblaznenia", mozno lepsi sex na jednu noc, mozno tie motyliky v brusku, mokre gatky a podobne pominutelne (lebo pominu, to je iste) pocity a na oplatku mam niekoho, kto je mojou druhou polovicou, kto ma podrzi v tazkych casoch, kto je tu pre mna, aj ked mam zly den a vyzeram ( a spravam sa 😒 ) ako striga a je to clovek, s ktorym chcem zostarnut. Clovek, na ktorom mi nevadi, ze starne, ze mozno uz nema taku postavu ako pred rokmi, ze ma tiez svoje muchy a ze niekedy by som ho najradsej ovalila panvicou po hlave.

Lebo toto je laska. Rozhodnutie byt spolu, podporovat sa v dobrom aj v zlom a dufat, ze to spolu doklepeme az do konca.
Pre mna je laska rozhodnutie, nie hormony.

bolavyzub
15. feb 2017

@germaniawerks, veď ty si ako šimpanz 🙂 Skrátka, čisto zvieracia ríša z hľadiska toho pudového uvažovania (nič v zlom).

obsadenemeno
15. feb 2017

@bolavyzub neurazaj simpanzov..... 😉

bolavyzub
15. feb 2017

nuž, k tomu, aby sme sa dokázali opakovane zamilovávať do toho istého človeka (žienky do svojho manžela a naopak) je zrejme potrebný kúsok vlastnej vôle. Popri povinnostiach plynúcich z rodičovstva, chodu domácnosti, práce a pod. dokázať sa zastaviť a pozrieť naňho ako na chlapa, potenciálne príťažlivého chlapa 🙂 Takého, ktorý dokázal vyvolať motýle 🙂 Poznám jednu dlhoročne šťastné vydatú ženu, ktorá hovorí, že manželské šťastie spočíva v schopnosti opakovane sa zamilovať do manžela (k tomu je zaiste potrebná aj jeho spolupráca, lebo keď ma bude manžel ponižovať, urážať, a pod., ťažko sa doňho znova zamilujem).

bolavyzub
15. feb 2017

@obsadenemeno juj, veď toto.. neskoro som si uvedomila, že šimpanz si také prirovnanie nezaslúži.... 🙂

bolavyzub
15. feb 2017

nuž a okrem tej zamilovanosti zaiste tam musí byť po celý čas prítomné pevné rozhodnutie stáť pri svojom partnerovi, rozhodnutie milovať ho, podporovať ho. Ale tá opakovaná zamilovanosť určite podporí dlhoročný vzťah 🙂

marina24
15. feb 2017

@joannita ježiši, kriste,čo rýpeš? neznesieš konštruktívnu kritiku?o akých tabletkách to rozprávaš ?žiadne našťastie neberiem a ani ich nepotrebujem,ja som len napísala to,ako to v skutočnosti je,a opravila som ťa,lebo píšeš kraviny. Nie som vôbec, ale vôbec agresívna. to, že píšeš somariny,a dokonca aj teraz v príspevku je pravda, tak čo sa hneď urážaš ? neviem,odkiaľ máš takéto dalšie bludy a desinformácie,čo šíriš, ale k psychologovi ,opakujem, NEPOTREBUJES lístok od obvodného preboha. chodila som tam, tak asi viem,ako to je a nič som neplatila. NIKDY.Ty si over radšej než napíšeš kraviny A nikto nehovorí, že ma hneď zhánať klinického psychologa, a okrem toho- aj tak psychologovia nepomáhajú absolútne v ničom. Nechápem,prečo si odo mna hned zobrala komentár v zlom,to už tu človek nič nemôže nikomu napísať a opraviť ho,keď píše bludariny a zavádza zakladateľku ?to som netušila