icon

Manžel mi lašoval v telefóne

simonka_ba
16. jan 2023

V mobile mám vytvorený fotoalbum “afirmácie”, sú tam citáty, sny, túžby a aj fotky nejakých vytúžených materiálnych vecí. Manžel mi kúpil ako darček jeden šperk, ktorého foto som tam mala. Potom sa priznal, že mi lašoval v telefóne aby ten darček našiel. Vie, že si tam takéto sny ukladám. Na jednej strane mám radosť, že ma chcel potešiť, na druhej strane mám zlý pocit, že mi takto “sliedil” v telefóne. Je podľa vás tento zlý pocit oprávnený? Vnímam to ako určité narušenie súkromia..

Strana
z2
ckocka
17. jan 2023

Áno, vadilo by mi keby mi ktokoľvek liezol do telefónu, ale po dohode že sa to nebude opakovať by som v tomto prípade odpustila.

ada12345
17. jan 2023

Vsak ked mas z toho blby pocit, poziadaj ho ci si mozes aj ty prebehnut jeho mobil. 😉 Ak nema co skryvat, nebude mat s tym problem.

stanulienkat
17. jan 2023

Mas pravdu, nie je to v poriadku. Je to osobna, intimna zona a tu svojvolne nema co prekracovat. Nech by bol umysel akokolvek dobry. Nemam problem dat telefon manzelovi, ani on mne. Avsak vadilo by mi, keby si ho sam zobral a lustroval. Takisto mna by nenapadlo hrabat sa mu v telefone. Tu su zeny vacsinou stihacky, co manzelom sliedia v telefone, lustruju pocitace-im to pripada normalne. Tak, ako necitam lusty, tak beleziem do mobilu. Uz len zakladna slusnost mi nedovoli.

naniki
11. dec 2023

@hilda08 presne - posrate trenky su ovela hlbsie sukromie a intimita - tak nech ich nehadze do verejneho kos na pradlo pre celu rodinu ale nech si chrani sukromie….všetkym zastancom nazoru ze telefon je sukromie odkazujem - len aby tento nazor v buducnosti nelutovali - ake sukromie v manzelstve ?Potom aj vypis z uctu by mal byt tabu - muzov pre zenu a zenin pre muza…..zda sa vam to normalne ???

maryetta
11. dec 2023

Toto si myslim ze je krásny dovod. Ine bybolo keby ta z neviem coho upodozrieval. Alebo nejako tyral a chcel nejake info pouzit proti tebe.
Kazdopadne moj muz moze ist kedykolvek do telefonu. Ale tak jemu takyto album v mojom mobile ani netukne 😂😂😂 ze nieco take mam 😂

Strana
z2