Manžel mi nechce dovoliť, aby som si kúpila auto
Ahojte , neviem prečo tu píšem či sa chcem nejakým spôsobom vyžalovať alebo ukľudniť, ale chcela by som vedieť aj váš nazor čo si o tom myslíte...či som blbá sebecká ja alebo manžel.
Ide o to že som na RD, naše bábo má rok a ja už nedokážem existovať bez auta...už ma unavuje chodiť do dr busom (máme to 30 minút busom) alebo byť odkázaná na druhých (sestru, brata, otca) keď potrebujem ísť l dr alebo na pohotovosť alebo na väčší nákup alebo keď chcem zobrať seba aj dieťa niekam na výlet.
Manžel robí v nemecku na turnusy 3 tyzdne tam a 10 dni doma .
Máme na pláne kúpiť auto do konca roka alebo po novom roku. Ale budeme si ho striedať . Raz si ho vezme manžel do nemecka na 3 týždne a druhy x pojde on s kolegom a auto tie 3 tyzdne nechá mne.
(Momentálne sme bez auta lebo sa nam pokazilo a uz šlo do šrotu)
No a dnes pri telefonate som medzi rečou spomenula mužovi že si chcem kúpiť auto dajaké do 3000 eur a ten do mňa vyskočil že mi to nedovolí že si mám chodiť taxíkom alebo busom s dieťaťom keď chcem a potrebujem k dr. Ja som mu povedala ze taxikom nechcem ze je to drahe toľké km platiť a je to takisto ze som odkazaná čakať na toho taxikára a nie ze si ppviem idem do obchodu sadnem do auta kedykoľvek..alebo sa niečo stane a ideme hneď na pohotovosť .
A že keď nechcem tak som ževrsj pyšná .... a slovo pyšná mi zopakoval asi 10x aby som si to uvedomila že keď nechcem chodiť taxikom a chcem vlastne auto (ktore si kupim za vlastne) tak že som pyšná no ...... tak sme ss poškriepili a potom má čaká správa že keď príde domov tak že ide ziadať o rozvod.
A to ked mi tato myslienks napadla som bola cels stastna ze si idem ulahcit zivot a skoncilo to tym ze sa chce manzel rozviesť a nezdviha mi ani telefón ma vypína .....
Ja už neviem čo si mam o tom mysloeť....
Prosim dajte svoj nazor s prijimam aj kritiku ak som ja ta vadná ... vďaka ženy
A za chyby sa ospravedlnujdm pisem to rychlo tak mam urcite aj pismebka popreskakovane v slovach
odpísovať rozvodové papiere
@zuzubb007 toto mi už veľa x napadlo ale bojim ss ho to narovini opytat lebo skoncim ja tpu zlou ....lebo ked sme spolu zacinalo tak mal velky problem "vzdst sa" svojich bývalých ....prvy rom nasho chodenia si s nimi pisal volal och von telefonoval im a tak ..... ja som urobila scenu a odbtedy nič a ked mu dajak napisala tak ani spravu neotvlril ....ale neviem ....
@marcellka32 vďaka toto je dobrý argument ani mi nenapadlo nieco take mu povedat ....hlavne ze obe jeho sestry majú svoje auto (aj ked šrot za 1000 e ale má ) a jedna mi este aj tak pysne raz zahlasila ze ona ma auto tak si poradí a mm to počul ale zadrel mne ze oni si to mozu dovolit s chlapom....a to som ho ja nikdy nepytala aby mi auto kupil..chcela som ho za vlastné
Bože, ďakujem ti za môjho manžela, ktorý mi chce kúpiť auto. Popravde, ťažko je pochopiť vášho manžela, prečo vám nechce uľahčiť život. Treba s ním ešte veľa komunikovať a ak to auto naozaj potrebujete, proste si ho kúpte.
To kam chodite na takych debilov? Auto nie, tazko najst podnajom v zahranici ..... tak urciteeeee
Najlepsie retazou priviazat k sporaku.
Velmi zle skoncis, tu absolutne nejde o auto ale o to ze sa stanes samostatnou a to pankovi vadi, a ze sa nevedel vzdat byvalych? To uz co preboha zeny tolerujete? Raz by nejakej odpisal alebo sa este stretal, viac by ma uz nevidel.
Sebaucta je vo vztahu to najdolezitejsie.
@bloger vďaka za názor, pekný vecer
@asia83 veru aj kúpim .......
Nech ste s manželom šťastní 🥰
no určite by to nebol dôvod na rozvod.. ale kto chce.. zámienku si nájde..
@eeffka myslis ze nechce aby som bola samostatna ?? Toto moze aj vadit ? ..och ....
To bolo na zaciatku vztahu v prvy rok ....este som vedla neho sedels a kontroloval jej facebook a ked som bola z toho na nervu tak bol este urazeny ...ale potom to prešlo on prestal mali sme sa fakt ze super...a to dam ruku do ohna ze niekolko rokov isto neopdisal ziadnej babe ......ale ako zacal v nemecku tak to ide akpsik dolu vodou
Máš svoje peniaze ? Máš, tak si kúp čo potrebuješ, lebo určite nechceš auto pre rozmar, aby si machrovala a iba tak ledabolo sa vozila.
A hentoho geroja pošli do taxíka.
Čo bude, keď príde skuočný problém? Kočka, ak si samostatná alebo sa snažíš byť, vyhrab sa z toho. Je lepšie byť sám sám ako s niekym sám. A z vlastnej skúsenosti viem, že veci sa časom zhrošujú. To, čo sa mne nezdalo na začiatku, preniesla som sa cez to a skončila som tak, že mi bývalý na mol zavolal, že mi niekto ide práve vypáliť byt. Ale to je moja story. Veci sa časom nezlepšujú, zhoršujú a zväčšujú. A nech napíše do rozvodových papierov ako dôvod, že si chceš kúpiť ojazdené auto do 3000 eur za vlastné peniaze.
@cacianka povedala som mu nech si on chldi taxikom do nemecka .... zložil mi telefón tak ss mu to nepáčilo
Prepáč ale to čo máš za dementa ?🤦 Rozvádzať sa kvôli autu? Mne sám muž dal svoje auto a sebe do práce kúpil väčšie nech si viem ísť kde chcem a to pracuje v okolí a do práce môže ísť kedy chce.. na tvojom mieste by som si auto kúpila a jeho poslala do čerta 🙈
@kika900 presne tak sa cítim ...sams s niekym s zijem uz len pre svoje dieťa a kazds radosť mojho zivota sa akosik rychlo vytrati ....tak ako tato radost myslienky pre vlastne ojazdene auto
@nikkya presne to mi brat ppvedsl....ja keby som mal zenu a este dieta..hned by som jej auto kupil...viem ake to je ze ho zeny na .aterskej furt potrebujh
@limetka69 ale zo zákona sú všetky vaše peniaze spoločne. Ty alebo muž si môžete našetriť statisice, ale pri rozvode idu úspory na polovicu. Tam neplatí take, že to je moje. Všetko je BSM
@lucia147852 ano tomu rozumiem....ja som len chcels podotknut ze by som si na to nebrala zo spoločnej kasy
Podľa mňa síce auto potrebné nie je ani s 2 deťmi (vlastna skúsenosť), ale v tomto prípade by som si ho kľudne kúpila a možno aj drahšie. Čo si to dovoľuje? Už mu ani o tom nehovor a zákaz mu zo srandy jesť chleba, lebo nech je rožky. Rovnako absurdné. Inak je normálny, či stále chce rozhodovať za teba?
Áno, to som pisala pre inú prispievajúci. K tvojmu príspevku, určite by som to auto chcela, pokial na to muž nemá fest dôležitý dôvod, čo očividne nemá. A vyhrážať sa rozvodom kvôli autu je iný nonsens. Podla mna Vám ten oddelený život veľmi škodí
Ked si ho kupis a fakt sa rozvediete, este od teba aj polku auta vysudi... prepac, ale tvoj muz je debil. My mame tiez len jedno auto, muz ma pracu od ruky na okraji mesta, ale ked mne treba niekam behat s detmi alebo na nakup, tak nedopusti, aby sme to riesili pesi. Nie ze na 3 tyzdne by ma nechal bez auta. Tvoj nielenze to dopusti, ale este sa aj chova jak hnup, ked prides s riesenim. Nevolala by som mu, ak mas peniaze a dobre vztahy s bratom napr, tak kup to auto na jeho meno.
To další debil, čo do traktora investuje. A ešte mi povedz , že je to traktor za 15000€, lebo v rodine máme takých , čo len do toho investujú , nič z toho nemajú. Otec má dokonca 4 črepy doma. A od jedného treba ešte aj platiť. A to isté další rodinní známi. Hrôza táto diagnóza. Keby aspoň zarábal ten traktor na seba. Ale väčšinou to len stojí , stále to opravujú , na dome nič neporobia, lebo traktor!!! A toto tiež len ja asi ten tvoj chlap!!! On si môže debiliny kupovať , ty nie. No Dakujem pekne.
Som presvedčená, že to auto bola pre neho len veľmi dobrá zámienka, ako sa s tebou pohádať...lebo v tom žiadne auto ani nie je...skôr by mi blikali všetky kontrolky, že sa tam deje niečo iné...
@lucia147852 vsimla som si to az ked som odoslal koment😉
Nevolaj mu uz, auto si kup, a uvidíš ci vychladne... Mne by tento vystup bol divny. Nie kvoli autu, ale rozvodu.
@lindusss2016 vidim ze niektori chlapi si vszis svoje zeny viac s ini menej alebo vobec 🙄
To zvykne pri hadkach aj inokedy reagovat tak prehnane? Rozvadzat sa kvoli autu je unikatny dovod. Podla mna, aj keby ste si kupili to spolocne auto, po tomto vystupe zabudni, ze by ste si ho aj realne menili. Vyzera to tak, ze sa naozaj boji. O vas, tvojej samostatnosti, o financie,.... tazko povedat. Inak ak sa neda zit na Slovensku, ani tam, kde pracuje, budete to mat este vesele. Snazi sa aspon o nejake riesenie, ako byt castejsie s vami?
a co tak ked pride daj mu dieta nech ide nakupit s taxikom, dalsi den ho posli nieco vybavit vermi prestane ho to bavit, moj muz pri tretom dietati ked malo rok povedal uz nevladzem urob si vodicak nech ta nemusim vozit to som mala vtedy 27 rokov ked som si spravila vodicak a jazdim denne ja

Sama píšeš: asi odisla tá váseň keď sme viac od seba ako spolu....vzťahu nerobí dobre, že je preč a nepracuje na sk...a čo sa týka auta, odkaz mu, že iné ženy bezne majú aj šoférujú auto a nie sú pyšne, auto je bežná vec...zrejme si tvoj muž myslí, že sa budeš vyvážať niekam extra🤦 a popravde, asi ťa neľúbi, keďže ti nedá pusu keď príde po dlhej dobe, neobjime...by mal skákať 2 m a tešiť sa na vás doma