icon

Manžel mi nedáva priestor prejaviť sa

gastankaa
7. júl 2020

Obaja s muzom sme komunikativne priatelske typy. Ja sa zacinam konecne po MD socializovat a vsimla som si,ze moj muz,ked sa s niekym rozpravame mi vkuse skoci do reci,vkuse dopoveda za mna,stale ma ku kazdej,aj zenskej teme co povedat.Jednoducho ma odstrihne a neda mi priestor.Necitim sa byt malo asertivna,ani nechcem na neho ziarlit,len proste mam pocit,ze "je ho obcas" vela,len keca a keca.

Strana
z2
laguna28
7. júl 2020

@baklik ja som mala takého kolegu. Počas jeho hovoru som mu občas skočila do reči a pochválila som ho, ako múdro rozpráva. Jeho to potešilo, tak mi začal počas rozhovoru dávať častejšie priestor, lebo čakal verejnú pochvalu 😂😂😂. Potom to začali praktizovať aj poniektorí kolegovia. Pre nás bola sranda, ale chudák narcis. Slepý, hluchý ale spokojný 😄😄😄

baklik
7. júl 2020

@laguna28 paneboze, ake priehladne. 😀 ja ho tiez niekedy pochvalim, ale asi v tom citi ironiu, lebo sa vzdy tak zhaci a odvrkne. 😀

laguna28
7. júl 2020

@baklik ale najlepšie na Tom je to, že sme toho kolegu pomaly spracovali. Dával nám viac priestoru pri rozhovore a začal nám pochvalu opätovať. Čo je veľké plus, lebo si uvedomil že aj iný môžu mať dobrý nápad, myšlienku,... Atď. A dokonca si v poslednej dobe nechal aj od iných poradiť. Je to super zmena, len s tým treba popracovať.

baklik
7. júl 2020

@laguna28 vies, co tento ma takmer 60 r., takze to uz asi tazko nejaku zmenu ocakavat... 😀

laguna28
7. júl 2020

@baklik ten náš má 55😂😂😂

tncka
7. júl 2020

@gastankaa ako... bezne mu poviem ked uz ho mam plne zuby...dobre boze uz sklapni konecne,kto ta ma pocuvat🤣🙈,a on vie ze uz stacilo kvakania a neurazi sa lebo bezne si takto povieme🤣a neberieme sa smrtelne vazne🤷‍♀️

laguna28
7. júl 2020

@tncka aj tak sa dá keď si to tolerujete😄. Horšie je to keď sa urážajú 🤦

cialota
7. júl 2020

Chod s kamoskou von na kavu bez neho ked si neda povedat ;)

lujza123
7. júl 2020

@gastankaa treba mu to viackrát dôrazne pripomenúť, kludne aj počas rozhovoru do ktorého vám skočí. Normálne: môžeš ma prosimta nechať dohovoriť? Nech sa zduva koľko chce.
Človek si niekedy neuvedomuje ale do reči sa neskace a hlavne nespochybňuje niekoho myšlienku.

198
9. júl 2020

Môj muž jetak protivny že k nám už nikto ne hodí stále sa chvasce vyťahuje a pritom sme spolu 21 r. a nič sme nenadobudli je oči mne agresívny a potom zasa ako med no stále sa hádame už ani deti to nemôžu po uvat. Zmenil pred dvoma rokmi robotu a odvtedy je taky bol čas keď som mu robila sceni koli koleginy. Vypisovať si s nou tak som ako každá iná žena hrania manželstvo no neobjal ma ani neviem. Rozmýšľam o rozvode no nemám kde ísť

Strana
z2