Manžel mi nedáva priestor prejaviť sa
Obaja s muzom sme komunikativne priatelske typy. Ja sa zacinam konecne po MD socializovat a vsimla som si,ze moj muz,ked sa s niekym rozpravame mi vkuse skoci do reci,vkuse dopoveda za mna,stale ma ku kazdej,aj zenskej teme co povedat.Jednoducho ma odstrihne a neda mi priestor.Necitim sa byt malo asertivna,ani nechcem na neho ziarlit,len proste mam pocit,ze "je ho obcas" vela,len keca a keca.
@baklik ale najlepšie na Tom je to, že sme toho kolegu pomaly spracovali. Dával nám viac priestoru pri rozhovore a začal nám pochvalu opätovať. Čo je veľké plus, lebo si uvedomil že aj iný môžu mať dobrý nápad, myšlienku,... Atď. A dokonca si v poslednej dobe nechal aj od iných poradiť. Je to super zmena, len s tým treba popracovať.
Chod s kamoskou von na kavu bez neho ked si neda povedat ;)
Môj muž jetak protivny že k nám už nikto ne hodí stále sa chvasce vyťahuje a pritom sme spolu 21 r. a nič sme nenadobudli je oči mne agresívny a potom zasa ako med no stále sa hádame už ani deti to nemôžu po uvat. Zmenil pred dvoma rokmi robotu a odvtedy je taky bol čas keď som mu robila sceni koli koleginy. Vypisovať si s nou tak som ako každá iná žena hrania manželstvo no neobjal ma ani neviem. Rozmýšľam o rozvode no nemám kde ísť

@baklik ja som mala takého kolegu. Počas jeho hovoru som mu občas skočila do reči a pochválila som ho, ako múdro rozpráva. Jeho to potešilo, tak mi začal počas rozhovoru dávať častejšie priestor, lebo čakal verejnú pochvalu 😂😂😂. Potom to začali praktizovať aj poniektorí kolegovia. Pre nás bola sranda, ale chudák narcis. Slepý, hluchý ale spokojný 😄😄😄