Nahneval ma manžel

9. sep 2023

Ach baby ...taka som nešťastna 😞 neviem čo si mam myslieť o manželovi alebo si len namýšlam..boli sme pozvany na svadbu , samozrejme na každej hostine sa najde sexi ženska...manžel sa na ňu stale pozeral , usmieval , a kedže sme viac tancovali ako sedeli a ona s partnerom tiež , stale do seba naražali, usmievali sa a pozerali sa na seba...keď manžel išiel mimo parketu, videla som ako ho vola tancovať prstami..ale k sebe si nedovolili prísť..bolo to tak okate, až som si všimla že aj jej partnerovi sa to nepáči až som si myslela , že sa pohadaju medzi sebou ...všimla som si aj , ako počas tancovania urobil 🤌na peri a poslal jej to...ach , neviemči mam byť pravom smutna, či sa s nim o tom poropzravať , alebo mu rovno jednu vlepiť...😪

viestta
9. sep 2023

Teraz je uz na facku neskoro, mala si mu ju dat vtedy...

autor
9. sep 2023

@viestta 😔😔😔😔😔

autor
9. sep 2023

Veľmi ma to trápi , ešte som aj tehu , druhe dieťa s ním čakam a cítim uplne sklamanie ......

zmrzlinka2021
9. sep 2023

Je to strasne to jeho spravanie, ale predpokladam, ze ty sama vies, ze nie je az taky svatec a ma vselico za usami.
Mna by to urcite trapilo.
Zial, dnes sa v spolocnosti velmi vela veci toleruje a mnohi muzi si nevazia svoje zeny

aaaa1111
9. sep 2023

zakaz mu pit alkohol, ked mu v opojeni odchadza rozum aj moralka

stanulienkat
9. sep 2023

To mi je ľúto že si musela niečo takéto zažiť v priamom prenose, normálne by som mu strelila facku. Tiež si myslím, že má iné veci za ušami, keď sa takto nekontroloval v spoločnosti. Nechcem ti pridávať, ale tento chlapík nie je čistý.

zmrzlinka2021
9. sep 2023

@stanulienkat VEd to...castokrat su toto len ceresnicky na torte..kedy zene prasknu nervy a je konecna

peter0123
9. sep 2023

Taká múdrosť starého otca ,, je v skutku jedno kde chlap dostane chuť, kým sa naje doma,, stále však dodal ,že keby sa mal ženiť desať krát stále by si bral babku. Po smrti babky sa už obzeral po novej, možno by mu to aj vyšlo keby nezomrie na rakovinu. Jeho brat sa ženil 3x, ale mal nemanželské deti mal s ďalšími 4 ženami. Niektorý chlapi sú proste taký. Za dvadsať rokov manžela som predvlani prvý krát prežila niečo podobné, tiež som bola vytočená. Na horskej túre sa stále pozeral na mladú babku, dal sa s ňou do reči až sme zablúdili, ja ani deti sme nevládali ich tempo, ale rýchlo sa spamätal keď spravil plno chýb ktoré by inak nespravil. Našťastie som od vtedy nič podobné nespozorovali.

janinah
9. sep 2023

Nerozumiem prečo si sa po prvej takej jeho reakcií smerom k inej žene nezdvihla a nezavelila odchod domov.Este takú nehrali.aby som tam sedela a toto sledovala.
Môj muž sa raz na jednom plese pri tanci som mnou až príliš otáčal za jednou peknou dámou.Zazila som to prvýkrát tak som sa opýtala či mu šibe.On na to.ze nie.ale že jej robil plastiku
nosa a chce si ten nos poobzerať z každej strany.aky je vydarený 😀

kvadrinkaaa
9. sep 2023

Pre boha, to co ma za respekt voči svoje tehotnej žene? Nulový. Vobec si ta neváži. Sa čudujem, ze si to ako tak tolerovala a čakala, kam to až zájde. Ja by som narobila poriadky aj s nim aj s nou.

beata_k
9. sep 2023

Preco si ho hned nezrusila, co si to dovoluje? Spraval sa ako cisty ...

januska12323
9. sep 2023

Mala si ho zrušiť vtedy.

tinka8512
9. sep 2023

Ja by som sa normalne zdvihla a odisla zo svadby

svokrinjazykmonika
9. sep 2023

Nechápem že si to nestopla ihneď, už na mieste.

pragmaticka
9. sep 2023

Strašne ponižujúce správanie.. Je to debil.. Keď ma chuť flirtovat, tak ma ist s kamošmi vonka na pánsku jazdu... Ale nie takto keď je s tebou. To by som nepredychala... Keby mi toto robí muž, tak by som mu hneď ostro povedala, nech s tým okamžite prestane a ak by neprestal, tak by som začala aj ja a ešte okatejsie...

tinka8512
9. sep 2023

Toto inak aj moj muz sa pozrie ked nejaku peknu uvidi,ale jakmile by zacal v mojej pritomnosti flirtovat a pod no tak to by dostal, to je vrchol ponizenia zeny toto . a este tehotna.... fuh jak by som mu dala

jaskolka
9. sep 2023

Dostal by po "pysku" ihneď tam... Aj rovno uprostred parketu pri tej lejdy..

barborachors
9. sep 2023

no čo, mas doma suknickara, čo si cakala... ze si ho poistis deckom, este neznamená, že oslepne, onemie a ohluchne. A žiarliť na taku hovadinu, mna by to len ani nenapadlo. Však si ho mala za ňou poslať, nech si tancuju, az kym si nohy nepolamu.

kornelies
9. sep 2023

@jaskolka Uhm...tak sa spravaju osadnicky, ci?

danica2711
9. sep 2023

to sa po prvýkrát správal ako totálny primitív alebo je to u neho viac-menej bežné? Ak po prvýkrát, tak mu dôrazne vysvetli, ako sa správa slušný človek, ak nie, čudujem sa nielen druhému, ale aj prvému dieťaťu, čo si si s primitívom urobila

jaskolka
9. sep 2023

@kornelies nie, tak sa správajú ženy, ktorých manžel zo seba robí primitiva , ktorý slintá nad cudzou ženou a ponižuje vlastnú (navyše tehotnú)
Toto je vlastne jediný prípad, kde úplne súhlasím s tým, aby dotyčný dostal na prebratie zaucho. A týka aj sa to aj opačnej strany.

katka2602
9. sep 2023

Neviem síce ako by som reagovala hneď v tej chvíli (lebo jedna vec je to teraz písať a iná hneď reagovať) ale asi by som šla aj za tou slečnou a povedala jej či sa necíti ako ..... ked toto robí pred očami priateľa na ženatého muža. Ale ja ako sa poznám muž by dostal naložené a ja by som odišla preč. A ak toto robí pred tebou, nechcem vedieť čo robí ak je sám.

kornelies
9. sep 2023

@jaskolka Dane veci sa daju riesit medzi styrmi ocami. Svoj podiel ma aj dotycna dama. Suhlasim, tehotnej manzel bol alebo bude suknickar. Nosi mu dieta pod srdcom a on sa sprava ako neukojene zviera v case ruje.

poppy22
9. sep 2023

nevies ci mas byt pravom smutna? ci sa mas porozpravat? a co si ty nejaka onuca,ze ta chlap ponizuje s nejakou zenskou pred tvojimi ocami? jasne,mas povinnost byt nielen smutna,ale riadne nasrana...a par dni nevarit,neprat atd...a rozhovor nie ako utiahnuta myska,co sa boji ze kocur na nu nakrici,ze prehana-ale riadne razantny rozhovor...lebo nevies,ci si medzitym nenasli jeden druheho na fb atd...

poppy22
9. sep 2023

@kornelies ver mi,zeny z tohto etnika si vedia ustrazit muzov-a ti si davaju vacsi pozor,aby sa nezaplietli...

minenkak
9. sep 2023

Ja by ho ťala mesiace a keď by mi dosla sila šla
by som spať a znova,ale nie vážne toto si nemal dovoliť ,okato dávať najavo,že sa mu páči iná je ponižujúce

mandarinka555
9. sep 2023

Keď tvoj muž takto vyvádza a ste spolu, tak si neviem ani predstaviť čo vystrája, ak je bez teba...To je taký nadržaný, alebo mu prepína?

miskakyska
9. sep 2023

..to ten,čo naposledy vytancoval všetky dámy v sále a Teba si ani nevšimol?

autor
10. sep 2023

@miskakyska bože ..toto je vážne realne ?? 🙈
Ach baby , ani neviete ako sa citim , aka som sklamana s neho ..najhorsie na tom je , že on tvrdí že si nič take nepamata ...nemozem mu akosi vysvetlit, ze ja som bola triezva a stala a tancovala vedla neho, cize som to videla vsetko na vlastne oci. A naozaj velmi tazko reagovat v danej chvili ked sa vam toto deje , vlastne som ani nevedela či sa mi to sniva alebo som ja pod vplyvom alkoholu alebo čo mi je...bola som ako vriacou vodou obarena ...ale ked sme sli domov , vsetko som si v hlave prehravala a nerozumiem ani ja sama sebe prečo som nereagovala...ten chlap sa mi zhnusil , sprotivil, nemozem sa nan ani pozriet lebo citim tu nenavist voci nemu...ten chlap nema ziaden respekt , ani uctu k svojej rodine a svojej tehotnej zene ...normalne rozmyslam , ze odidem od neho ....myslim si a mam taky pocit , ze toto nebol jeho prvy vystrel...doteraz som mala asi oci zalepene alebo som to nechcela vidiet 😥 ta zena ho provokovala a on sa nechal ako maly chlapec, cely bol s nej nadrzany ...urcite by sa spolu vyspali keby tam nie som a ona tam nema partnera niet pochyb , boh vie kolko x to uz spravil ....mrzi ma to , bolo tam vela muzov ktory tam mali svoje zeny a deti ale mali ti muzi uplne inu uroven ....a ci mu chyba sex ?? Fakt neviem na tuto otazku vam odpovedat ...myslim si , zeby mu nemal chybat ...proste je to debil ktory vidi peknu zenu tak hned ide a skúša to ...a je mu jedno ci som tam ja alebo nie som ...a nechapem , mne tiez nic neni si aspon myslim , som priemerna zena ...ale ked to chce , ma to mat ...chce si uzivat , nech si uziva ...ale bez nas ..

mikadooo
10. sep 2023

Nemáš mu vylepiť, ani sa tváriť, že sa nič nestalo. Normálne si ho posaď oproti sebe a vysvetlí mu, že sa tam správal ako totálny chmuľo a že si to neželáš. Dostal do nepríjemnej a potupnej situácie treba, toho partnera a ostatní na hostine sa asi tiež cítili dosť trápne/blbo, keď videli, ako sa tam ničia dva vzťahy naraz... A vymysli, čo spravíš nabudúce, ak sa to zopakuje. Lebo buď si tvoje slová vezme k srdcu a nabudúce už provokovať nebude, alebo to bude mať na háku a vtedy to treba vyriešiť tak, ako si mu to dopredu dala na vedomie. Neradím rozchod, radím len premyslieť si a oznámiť mu, ako budeš nabudúce reagovať. Ja by som ho asi nabudúce schladila vedrom vody 😉. Alebo by som mu hodila obrúčku do xichtu a baj báj. Ale ty môžeš mať iné alternatívy, ktoré sú pre teba realizovateľné v danej chvíli... Jeden krát ok, choval sa ako debil, ale povedzme, že si neuvedomil, čo stvára. Druhý krát - pre mňa neakceptovateľné.