Manžel mi nehovorí, že kam ide
Baby, taka mozno debilna tema na vecer ale neda mi to neopytat sa ako to funguje v inych rodinach. Predstavte si ze je vecer ako aj teraz je, varite, deti sa hraju a manzel povie ze idem len auto preprkovat a zrazu ho hodinu neni. Telefon nezdviha. Chcela som pomoct aby som rychlejsie navarila, deti idem kupat. Takze zase sama. Potom dalsia situacia ako je po ine dni hoc kedy si zmysli, je doma a zrazu len pocujete auto startovat a odchadza prec. Nic nepovie ze ide niekam len ide. Malo kedy zvihne. Chodi k jednemu kamaratovi (vraj) . Casto sa takto vecer vypari a ja neviem kde kedy naco preco 🤦 vecer ked je najviac roboty okolo deti tak len pocujem auto ako ide prec. Ked aj nieco potrebujem tak proste porad si sama, ja som prec. Takto je to cca 2-3x do tyzdna. Vzdy mu potom hovorim ze ked niekam ide aspon nech mi povie ze ide prec. Nevyzvedam kam ide a kedy pride ale aspon nech viem ze ide niekam. Co by ste vy spravili? Vadilo by vam to? Hovoria vam muzi ked niekam idu. ja mam male deti na starost nemozem mu to urobit nech vie ake to je 🤷? Ci riesim somariny? Len mne to dost vadi 🤷 tak z dlhej chvile chcem vedet ako to funguje inde.
@zuzanka.zuzu v minulosti som nieco podobne zazila... Aj ked to je na dlhu a sukromnu rozpravu.
@tncka cez den casto robi na zahrade, takze ja som zvyknuta ze chodi hore dole von a dnu. Len takto na vecer mi vadi ze nepovie a odide. Robi to aj cez den no nie tak casto lebo ma robotu okolo domu.
Toto si neviem ani predstavit, moj muz moze ist kde chce kedy chce, nema 10 rokov, ale proste on mi sam povie, ze ide tam a tam. Napriklad dnes si prvykrat vybehol von na pivo v novom meste. Sme tu od polky augusta. S tym, ze sme sa spolu navecerali, mala uz spala a on sa ma s malou dusickou opytal, ci moze ist do Quijota. Ze sa mu ten bar pozdava a ma chut na pivo.
Ja nechcem hned hladat neveru, ako vacsina. Mozno mu len vadi ten vecerny stres. Mozno je unaveny po celom dnina teraz este rychlo vecera, okupat, prezliect, zuby umyt, nahanat deti po byte ked su konecme v posteli tak vodu, cikat, poskrablat...chlapi sa nevedia obetovat, premoct ako zeny a radsej si nieco vymysli a zdrhne na benzinku.
Ale mozno predava drogy, prasi susedku z horneho konca. Jednoznacne musis ziadat informacie, kde ide a co mu je prednejsie ako rodina a to, ze ti pomoze. Moj by si len tal hocikde nebehal, aj ked mame uplne skvely vztah.
Tak odnes do garaze aj ty nejaku tašku, nadtartuj a odíď.ved iba chvilu si odbehla kamoske odniest recept a ved iba 1a 1/2 si bola, co mu vadiiiii ???
A teda ked by nechapal, tak by som to robila tak, ze by som sa pol hodinu pred jeho prichodom domov nalicila, vyobliekala a hned ako by zavrel dvere, odisla by som ja a prisla o pol noci. Aj keby som mala na namesti v zime sediet. Nech si to vyskusa on
"chcel len preparkovat, ale ked uz mal nastartovane auto, tak isiel poziet kamosa"? ja zdochnem. a ty mu to zeries a tolerujes, stastny muz
@amelie2017 moj manzel chodi po nociach casto von. Opyta sa ci moze, pride o 1h v noci. To je v pohode mne to nevadi, ja som neni stihacka. Nech ide ked povie nevadi mi to. Cez den vidim a verim mu ze m vela roboty tk po veceroch sem tam ide von s kamosmi. Mne len vadi toto ked zmizne vecer a nepovie 🤦
Ja by som zamkla dom a tam kde šiel nech aj ostane celu moc. Dnu by sa nedostal a môže drichmat aj na námestí pod stromom. A ráno by ešte mal tvrdý rozhovor.
Toto nie je normálne správanie
@amelie2017 ja som to ex urobila.a to este neboli takto mobily. Sice bola dosť zima, ale dala som si teplé spodné pradlo, hrube teplaky a fusekle.kym bol na wc obula som galose, zobrala bundu šál kľúče a vreckovky a isla von.2 hodiny v pohode....
Len zazeral a triasol sa....
Ani my nie sme stíhačky
@charlottebronte tipujem, že niekde chodil a už nie si s ním....
Moj ujo to tiez robi, lenze ten sedi u kamarata alebo suseda. Taze ked ho zena zhana, vola jeho kamaratom. 🤷🏻♀ mna by z toho drblo.. Moj manzel mi stale povie zlato idem tam a tam. Nie zeby som vyzvedala ale keby sa nedaj boze daco stalo, ze viem vobec kde je.
nechapem to s tym preparkovanim. ved ked mate dom, tak nestoji auto v garazi alebo pred domom? co ho posuva o meter?
Poznám takého chlapa, čo takto odchádza z domu, viac krát počas dňa. Chodí do kancelárie dobiehať zameškané. Tiež sa len zoberie a ide,len s tým rozdielom, že jeho žene to nevadí. Mne by to tiež vadilo.
Pre mna v manželstve nepredstaviteľné, urobil by mi to 2-3x a mohol by sa pobaliť a odísť tam, kam chodí- aspoň podľa mňa má s najväčšou pravdepodobnosťou milenku a ešte nemá ani toľko chochmesu, aby to robil trochu sofistikovanejšie. Nestačím sa čudovať, čoho sú niektorí chlapi schopní a myslím, že tebe bude určite lepšie bez neho!!!
Je rozdiel byt stihacka a sliedit na kazdy jeho krok a je rozdiel, ze sa flaka, ked ti ma byt najvacsou oporou. A ty nemas ani sajnu kde. Ja by som to nemohla tolerovat.
Zijem v zahranici a ked pridem na Sk, vzdy poviem muzovi, ze idem ku kamaratke na kavu, nech na mna necaka do zajtra obeda.
Ano, pravdaze, mas narok nato, ze ti to vadi. Ak by to bolo u vas opacne, tiez by mu to vadilo. U nas sa vzdy dopredu informujeme, co ako kto kam kedy a podobne. A to neni, ze male deti su doma a muzova vypomoc jednoducho nikde. Jednako toto, je uplne nezodpovedne. Predstav si, ze zle by si sa citila, on si takto odide, ty s dvoma detmi ako vzdy, a odpadla by si. ...ako, co by to bolo. Z jeho strany, no nula bodov. A este ked sa zatajuje, kde a s kym je, alebo nedviha mobil, vyzera to, ze za tym nieco je. Inak, nemal by mat problem zodvihnut mobil, ak je s kamaratom, a hlavne, ked mate male deti, tam je riziko, ze kedykolvek sa moze nieco stat.
@sasa1310 joooj ved to je 10r dozadu to zhltla minulost.. Iba som si spomenula pri tomto prispevku na podobnu situaciu
Tak toto by si nedovolil.... to skôr ja. Ale mm nie.
Dnes chcel ísť napr. na huby, povedal že zoberie psa a poobede pôjde .... ja som mu povedala že treba dorobiť strechu a bolo po hubách....robil strechu....😉
@deedol mame dalsie auta a ze zajtra aby ho nemusel preparkovat pred robotou aby s druhym vysiel von tak ho ide teraz. Uz vtedy som vedela ze zmizne. Tak som sa ho opytala, ze ci len ho preparkuje. Povedal ze ano. No a zmizol zasran jeden 😁
Ahoj, určite to nie je normálne správanie. Ak nie jepartnerský vzťah založený na dôvere, nemá mať na čom vybudované pevné základy. Ako sa dá dôverovať človeku, ktorý od teba doslova uteká, zahmlieva ti? Ak má človek čisté svedomie, nemá prečo tajiť, kam ide, alebo ešte aj dokonca potajomky utekať od vlastnej ženy s malými deťmi a z vlastného domu! Mne sa z toho robí zle, už len keď to čítam. Takéto niečo by som s dnešnými skúsenosťami vo vzťahu netolerovala. Ešte niečo - deti to vidia, budú to časom možno raz kopírovať. Sú zrkadlom rodičov, prevezmú s veľkou pravdepodobnosťou správanie rodičov. A to, že sa to deje práve večer, keď si po celom dni s deťmi predpokladám, a on príde z práce (asi nie z materskej školy, žeby bol celý deň pri deťoch aj on), je vrchl nezdravého egocentrizmu a zabijaku pre vzťah. Riešila by som to priamo - rozhovorom. Skús si nato vyhradiť čas, keď budú deti spať a vy budete v kľude a nebudete tesne pred spaním a vyčerpaní. Ak toto choré vo vzťahu nezastavíš, prevalcuje ťa to, skôr či neskôr.
začínam mať pocit, že si dievča vymýšľa a sa nudí. Lebo s takýmto kľudom a vtipnými smajlíkmi písať, že príde o 1 v noci a nevadí jej nič, veru nie je normálne. Mám pocit, že on je viac normálny ako ona.
@sasa1310 ver mi ze nevymyslam. Anonym tema koli tomu ze mam tu zname a nechcem zbytocne to verejne rozoberat. Som tu na konovi uz cca 6 rokov.
Tak nemusi ta hned podvadzat, moze sa jednat o drogy alebo chodi hrat automaty... urcite nie je normalne, ze ti do oci povie, ze ide len preparkovat a potom zduchne.
ľudí máš všelijakých ...
kolega išiel kúpiť knedľu do obchodu aby bola na obed a prišiel aj s knedľou o 3 dni....
Kolegyňa mala švagrinú, ktorá na Vianoce išla tiež do obchodu a vrátila sa v júli....Keďže ju poznali, nedali ju ani hľadať polícii.... Chlap sa staral o decko a ona bola kdesi na salaši s nejakým bačom....
Mate branu? Zamkni a skry kluce a kym ti nepovie kam ide tak neotvoris
@sasa1310 a teda nevadi mi ked ide von, ma vel kamaratov co nemaju zeny 🤷 tak behaju po nociach. Ale nie zas ze pride rano opity. Nikdy nie opity vzdy autom a max tak o 1h/2h ale to mi vzdy povie. Vzdy sa ma pyta ci moze. Neni to casto. Ale tieto jeho drobne "vylety" neohlasene neviem pochopit, preco nepovie ked niekam ide. Chcela som vedet ako to robia iny muzi ci povedia ked niekam aj ked len na pol hodku idu.

No u nas je to tak ze moj sa opyta den dopredu ze planuje to a to ci nejdeme niekam alebo neplanujem nieco na tu hodinu,ci nepotrebujem nakupit alebo nieco. Aj ked len ide smeti vyhodit a do pivnice pre nieco mi zakrici a znova sa ozve ked sa vrati aby som vedela ze uz je spat. Ja by to zabila keby bolo najviac roboty doma a on si len tak odide...