Manžel mi nehovorí, že kam ide
Baby, taka mozno debilna tema na vecer ale neda mi to neopytat sa ako to funguje v inych rodinach. Predstavte si ze je vecer ako aj teraz je, varite, deti sa hraju a manzel povie ze idem len auto preprkovat a zrazu ho hodinu neni. Telefon nezdviha. Chcela som pomoct aby som rychlejsie navarila, deti idem kupat. Takze zase sama. Potom dalsia situacia ako je po ine dni hoc kedy si zmysli, je doma a zrazu len pocujete auto startovat a odchadza prec. Nic nepovie ze ide niekam len ide. Malo kedy zvihne. Chodi k jednemu kamaratovi (vraj) . Casto sa takto vecer vypari a ja neviem kde kedy naco preco 🤦 vecer ked je najviac roboty okolo deti tak len pocujem auto ako ide prec. Ked aj nieco potrebujem tak proste porad si sama, ja som prec. Takto je to cca 2-3x do tyzdna. Vzdy mu potom hovorim ze ked niekam ide aspon nech mi povie ze ide prec. Nevyzvedam kam ide a kedy pride ale aspon nech viem ze ide niekam. Co by ste vy spravili? Vadilo by vam to? Hovoria vam muzi ked niekam idu. ja mam male deti na starost nemozem mu to urobit nech vie ake to je 🤷? Ci riesim somariny? Len mne to dost vadi 🤷 tak z dlhej chvile chcem vedet ako to funguje inde.
No tak toto by mi ale ze mega vadilo! No a keď sa vráti? Co ti povie? Ci len tak vojde do kuchyne a nič? Koľko máte deti? Nieje vyhoreny? To ma len ta napadlo....
A potom sa ho neopytas, kde bol?? Co ti povie?
Namontuj si kameru do auta máš po probléme.Že kde ho parkuje...
asi totu uz bolo poradene neviem necitam vsetko ale ... redbehni ho ... az bude najviac robotu chod vysypat smetia vrat sa za 2 hodky napr.. prejdi sa vyvetraj pred spanim ..zacni behat al sa dohodni s kamoskou a preckaj u nej .. zopakuj to niekolko krat aj cez den a aj podvecer mozno sa spamata ked bude mat domacnost na krku a hlavne vypni telefon
@lauriema 2 deti. 6rokov a 3 roky. Povie ze bol u kamarat ako vzdy na dome co v meste si jeden postavil stary mladenec dom dokoncuje ho tak tam chodia kamosi posedia, kto neni na aute da si pivo a tak. Vzdy toto iste. Poznam toho kamosa, viem ze tam chodia casto aj iny chlapi len teda povacsine stary mladenci bez zeny.
robi ti to, lebo vie, ze si to moze dovolit. vie, ze mu na to nic nepovies. ze ty to vidis ako pekny vztah, lenze on si ta pravdepodobne nevazi ani tak, aby mu stalo za to, nieco poriadne si vymysliet. nechcem byt zla, ale mala by si sa trochu prebrat. neurcila si ziadne hranice a on to (alebo skor ta) vyuziva. nie je to totiz normalne, ani keby naozaj chodil za kamosmi. (o com dost pochybujem)
Pises, ze mate viac aut. Neviem ci soferujes, ale ak ano tak sup deti do auta a za nim. Ci naozaj siel na dom za kamosmi
@kiwi3 okrem tohoto mi nevadi nic, preto tomu nechapem.on mi obcas pride strasne jednoduchy. Diva sa na mna ako puk a nechape ze co spravil zle. Aj teraz ze ved on bol u kamarata, pokecali, pozrel co nove na dome spravil a isiel domov.
Večer by ti mal pomôcť s deťmi, mali by ste si niečo dobré uvariť ..dať fľašu vína a krásne sa pomilovať... Nie odísť preč keď ho najviac potrebujes, nedvihat telefón a len tak ta nechať v tme samu so svojimi obavami
Idem preparkovať auto frnk za starým mladencom 3x do týždňa.Ak neni alkoholik divne, že ked je najviac roboty maju stretko
Prečo ti najprv nepomóže?.
@petulda333 ano soferujem ale to by som sa len strapnila podla mna🤦
moj to tiez robi. uz 2 roky mu vysvetlujem preco mi to vadi, ale nevie to pochopit. na milion percent som si ista, ze by ma nepodviedol. vacsinou odbehne nieco kupit, lebo robi daco na zahrade, aj 3x do obchodu, lebo nieco zabudol, lebo potrebuje daco dalsie, tu po colu, tam po cigy,k jednemu kamosovi daco pozistovat ako sa robi, dalsiemu daco zaniest. takto furt aj hodinu- dve prec. len pocujem buchat dvere na aute. strasne mi to zacalo vadit, ze som sa zrazu musela 100% casu venovat jeho dcere v striedavke, lebo vzdy, ked bolo daco treba, tak som vykrikovala na zahrade a on nikde. vobec nerozumie tomu, preco sa rozculujem. proste chlap rozmysla inak. nema tolko empatie. ale tak uz mi casto zahlasi aspon ked ide dakde a vie ze sa nevrati do 10min, ale stalo to vela vysvetlovania
@karolinakr neni alkoholik, nepije skoro vobec. Vecer je okolo deti dost. Aj ked starsi ma 6 je dost nesamostatny a mladsi 3 rocny tiez je zivel kupem ich vecere robim a pod.
Ved nemusis sa mu ukazat, len obist dom ci tam je jeho auto
Neda mi sa nespytat..... Pritlacis ho nejako? Odídeš ty párkrát? Sledovať ho budeš? Vážny rozhovor? Plánuješ niečo s tým urobit?
A vobec, jemu nie je trapne takto odist? Ja by som to netolerovala. Moj si zajde na pivo, futbal ci hokej ale vzdy o tom viem. Takto sa vytratit si nedovoli
@pseudomonas87 ano vzdy mu poviem ze mi to vadi. Teraz uz som mu povedala ze este raz tak koncime. Ze ked si nebudeme vsetko hovorit tak to sa mozeme rozviest.chcela somho postrasit. On sa len dival na mna nechapal ze ved nic zle neurobil 🤷 ved bol len tu v meste na hodinku u kamosa.
moji rodicia takto funguju spolu spokojne vyse 30 rokov. moj otec sa nikomu nespoveda kam ide ani kedy pride. ale zatial vzdy prisiel domov. moja mati mu to toleruje lebo ako vravi, takeho si ho brala. vacsinou nieco vybavuje alebo je v krcme za mladi si pamatam ze byval takto aj niekolko tyzdnov na horach. ale ja by som takto nedokazala fungovat a ani si neviem predstavit, ze by sme si s muzom nepovedali kam ideme.
Ale prečo telefon nezdviha? Kamošku podvadzsl frajer a ked bol u druhej nedvihal telefon
A nemaš ty trochu ružové okuliare? Spytaj sa toho jeho kamoša, že ktorý deň odkedy dokedy tam bol
No.... Daj vedieť ci to pochopil..... A nechceš mu aspoň ty ťaž takto ujsť? Tak akurát ku večeru na 2 hodiny, ako by sa hneď spamätal 🤣
@petulda333 to ked idu kamosi niekam oficialne von ze pride fakt o tej 1h/2h v noci ze idu na pizzu do baru alebo niekam do ineho mesta sa odviest tak vzdy povie opyta sa.
U nas neexistuje. A uz vobec aby odiesiel a nezdvihal. A rovnako muz sa zaujima o to, kam idem. Nie preto, ze by sme sa podozrievali alebo nedopriali si slobodu, ale zaujimame sa a nemame preco zatajovat. Podla mna neni ok ked blizky clovek odide a nic k tomu nepovie.
Ved fajn, ale takto sa vytracat nie je normalne
@pseudomonas87 a najlepšie na tyždeň na Maledivy
Ozaj autorka zajednaj si zajazd do Španielska, povedz mužovi, že hneď pridem a dojdi o týždeň opálená
A keby bručal, že ty si mu vravela, že si len "odskočís"
Urob mu raz, ked odide takto bez oznamenia to, ze zoberies po jeho odchode deti a odides na noc prespat k rodicom/kamoske. Nech si raz zazije to, ze pride domov a nikde nikoho, nikto mu nic nepovedal ani neoznamil. Toto by ho mohlo prebrat.
@karolinakr nemal so sebou mobil, to dnes nemal som zistila potom. Jeden mal doma ten som videla len ma aj druhy som myslela ze ho ma so sebou ale nemal bol vonku. Alebo inokedy ze ho mal v aute nie vo vrecku 🤷 a pod.
Môj tiež ide zagarazovat auto a príde o tri hodiny 🤦 ale ako on hovorí "šuňa" sa tam a upratuje, prehadzuje. Len raz by som zistila, že tam uteká od nás...alebo že je to len zámienka na niečo a môže si tam prepísať trvalý pobyt 😋
Mám rada úprimnosť, nevadí mi že má koníček svoje auto a majstrovat v garáži ale nie že nepovie kde je , či sa vyparí v tichosti.
Vieš kto ma napadol? Charlie z dva a pol chlapa neviem prečo... To teda len tak na odľahčenie. Máš to blbé teda nezávidím ti to. Deticky dve super nech sú zdravucke, a manžel sa stará o nich hraje sa s nimi?
@lauriema ale aj hej, vela pracuje, chodime casto na vylet detom sa venujem viac ja ako on to je pravda ale tak snazi sa nam dat vsetko co treba.

Toto robi moj svokor. Cely zivot. Ale u neho je uplne jasne kam ide - do telocvicne 😂. Zasadne sa vytraca uplne nebadane, je schopny zmiznut aj uprostred rozhovoru, pritom o nic nejde. Asi potrebuje ten adrenalin 😂.