Manžel mi nehovorí, že kam ide
Baby, taka mozno debilna tema na vecer ale neda mi to neopytat sa ako to funguje v inych rodinach. Predstavte si ze je vecer ako aj teraz je, varite, deti sa hraju a manzel povie ze idem len auto preprkovat a zrazu ho hodinu neni. Telefon nezdviha. Chcela som pomoct aby som rychlejsie navarila, deti idem kupat. Takze zase sama. Potom dalsia situacia ako je po ine dni hoc kedy si zmysli, je doma a zrazu len pocujete auto startovat a odchadza prec. Nic nepovie ze ide niekam len ide. Malo kedy zvihne. Chodi k jednemu kamaratovi (vraj) . Casto sa takto vecer vypari a ja neviem kde kedy naco preco 🤦 vecer ked je najviac roboty okolo deti tak len pocujem auto ako ide prec. Ked aj nieco potrebujem tak proste porad si sama, ja som prec. Takto je to cca 2-3x do tyzdna. Vzdy mu potom hovorim ze ked niekam ide aspon nech mi povie ze ide prec. Nevyzvedam kam ide a kedy pride ale aspon nech viem ze ide niekam. Co by ste vy spravili? Vadilo by vam to? Hovoria vam muzi ked niekam idu. ja mam male deti na starost nemozem mu to urobit nech vie ake to je 🤷? Ci riesim somariny? Len mne to dost vadi 🤷 tak z dlhej chvile chcem vedet ako to funguje inde.
@77daniela77 ked to ani neni divadlo ale realita 😁 ja sa toho naozja bojim, bojim sa byt doma sama vecer. Bojim sa ci sa mu nieco nestane. Ja mu to hovorim casto, vie ze sa bojim. Ked aj je prec a zvdvihne hned sa ho len pytam ci zamkol branu a ma kluce so sebou. Ak nie bojim sa ist zamknut branu 🤦
A čo tak ty teraz ísť vyskúšať to isté? Však sa zdvihni a "choď preparkovat auto" 😁😁😁
Čoho sa bojíš?
Verim ze to nie je sranda ostat na noc doma sama,mal by to pochopit.Zapoj ho aj do tych prac pred spanim podla moznosti,aby ho ani nenapadlo utekat z domu na noc....a tiez by som mu ze on je v pozicii otca a manzela,ze toto sa nerobi,ma sa spravat zodpovedne a nie ze utekat za kamaratmi len tak kedy sa mu zachce,vy ste rodina a ta ma byt na prvom mieste.
@bluka2 ja stale ako tupelo sa riadim tym ze nerob druhym to co nechces aby robili ony tebe. Potom mu stale dokola hovorim ze ved ja to nerobim, preco to mne ty robis. On je v tomto taky somar ze povie ved aj ty si minule odisla a nic si mi nepovedala tak co to vadi tebe ked robis to iste 🤦
Možno aj detektíva by si mohla skúsiť. Rozluskol by to určite hocijaký 😉
Ja mám tiež rada to heslo, ale tak ty ho aspoň nebudeš podvádzať respektíve vykonávať nejakú možno nelegálnu alebo pofidernu činnost. Lebo niečo z toho to na 95% bude.
Prepac...mate pekny vztah?pekny v com? Ze sa nehadate aby bol klud?lebo moj muz keby toto raz urobi ze vecer zmizne, neviem kam a neozve sa, tak som z toho na prasky!my az taky idealny vztah veru nemame, dost sa odlisujeme v zakladnych veciach a casto sa pohadame.ale stale si hovorime kedy kam a s kym ideme( aj ked sme od seba v podstate len v praci)
On jednoduchý nie je, len hra hlupáčika, ktiry AKOŽE nerozumie vo vlastne jeho žena rieši
Dievca moje....ty si strasne naivne😔
tak toto naozaj nie je normalne na tvojom mieste povedz aj ty niekedy idem prec postraz deti a naozaj odidem
Tak toto by spravil len raz. 😂 Co ma kam chodiť, keď ty chystáš večeru a treba dat deti do poriadku, pomôcť ti. Prepáč, ale tvoj muž je kreten a myslím si, že si odskoci za nejakou a potom príde ako keby sa nechumelilo a ty mu to tolerujes? Skus ho predbehnúť ty 3 x do tyzdna a večer sa vypar na hodku, dve a nechaj mu deti a všetko na starosti. By som bola zvedavá, čo by ti na to povedal. To je des, normálne som sa vytočila.
Veď zbal deti a chod za ním za tým kamarátom čo ako za ním chodí po večeroch či kde je problem
Autorka, napíš mi súkromnú správu. Dokážem vyriešiť tvoj problém rýchlo a jednoducho.
@virbonus no to aj mňa zaujima, že ako
@karolinakr možno ho chce zastúpiť, keď odíde
Prepáč ale podľa mňa niekoho ma
Viem to iste robil aj kamaratkin manžel vždy niekam išiel a nič jej nepovedal alebo si vimislel nieaku sprostosť a ona mu naletela 😏 vtom niečo určite je keď ti manžel nepovie kam ide a a skim je čo robí ?? Akože nič prečo bi to ináč tajil kebi to bolo niečo normálne že si ide s kamarátmi von alebo na pivo v poriadku ale toto fakt no môjmu bi to veru len tak nepreislo
Bolo by dobre ist sa pozriet ci auto stoji pred tym jeho domom......
Ešte mi napadlo, že môžeš nechať v aute mobil s tou appkou, že ti to ukazuje na mape tvoju dennú trasu...
@loginexistuje aj mna napadlo taketo riesenie. Len ci by to chcela aj autorka...
@karolinakr podľa mňa nejaké súkromné ocko 😁
Dakujem za rady. Rozvadzat sa nebudem, nemam ziadny dokaz. Cokolvek pozrem, mobil, pc a pod nic som nikdy nenasla coby ma znepokojilo. Ked sa stretneme s jeho kamosmi tak aj spominaju ako bolo u dotycneho kamarta, ako tam pojdu a kedy znovu. Ked ma aj zdvihol tak som pocula chlapske hlasy jeho kamosov ze co zas volam ved je len u kamosa (robia si srandu z nas, nemaju zeny, ked tak rozmyslam neviem ci aj ma niekto manzelku) 😁 ony tam sedia, rozpravaju sa, ten kamos si tam robi pri nich nieco ked treba mu sem tam pomozu. Boli tam uz aj deti par krat.
Ja by som sa jeden vecer zobrala a odisla. Nech pekne okupe detim da ich spat a telrfon nedvihat. Prist vecer po 22. A ked bude mat pripomienky, tak sa len zacudovat, ze kde je problem, ze aj on sa tak vypari.
Muz mi vzdy povie kde ide a odkedy mame male dieta, sa vzdy spyta ci budem OK sama.
Take spravanie ako robi tvoj muz by bol pre mna velky problem. Ani nie preto ze neviem kde je ale preto ze by ma to urazalo ze mu nestojim za to aby mi povedal kam ide. Tiez ma napadla milenka ale to by bolo velmi okate sa takto zdekovat z domu 2-3x tyzdenne.
Asi je tak nauceny od rodicov. Skus s nim dat debatu, velmi seriozne... nie len tak ze kde si bol a daj mi vediet ked zase pojdes.
Toto občas robí aj môj, ale ide len na pivo do krčmy (bývame oproti, takže ho vidím z okna) 😀,pripisujem to tomu, že žil dlho sám, takže proste buchol dverami a šiel. Ale musím povedať, že po pár rozhovoroch sa snaží mk to oznámiť, akurát občas naňho skričí niekto keď je na dvore alebo proste zabudne, veď chlap.. A druhej strane toto čo robí tvoj je už trošku zvláštne 🤔

No a co keby si mu pekne povedala ze sa o neho bojis ked tak bez slova zmizne na noc,pripadne ze sa bojis ty sama,ze moze hocikto vojst a ty si budes mysliet ze je to on....a take tie strachom podfarbene taraniny,trochu divadla....hmmmm? Nepomohlo by to?