Manžel mi povedal, že nič nerobím
Ahojte. Som na RD s ročným synom. Mám manžela, malému je super otec, vie sa s ním zahrať, majú spolu dobrý vzťah. Dnes večer mi manžel povedal že ja okrem starostlivosti o syna nič nerobím.. a že aj tá starostlivosť o syna nie je nič závratné, lebo že veď vidí cez víkend keď nie je v práci, že je to v pohode. Vie ho prebaliť, nakŕmiť, ale napr to jedlo synovi pripravujem len ja. On v podstate ani nevie co syn poriadne je. Tak sa mu to zdá asi moc jednoduché.
Ja vlastne ani neviem co čakám, ale veľmi ma to zranilo😔
pritom som prvorodička a synček je dosť náročný už od mala, hlavne pri mne sa tak javí, pri ňom je často kľudnejší - asi za to, že on nemá cici 🙈
A keď mi toto povedal.. proste ma to položilo.. tak som mu povedala že teda od zajtra naozaj nič nebudem robiť. Neviem či som dobre zareagovala ale fakt mám chuť úplne rezignovať😒
určite by som ho s malým cez víkend nechala samého,. nie ako príučku, ale aby lepšie pochopil, čo zažívaš 24/7, že sú dni lepšie aj horšie. Aj by som mu to tak povedala, chápem, že sa staviaš k tomu, čo robím doma tak ako sa staviaš, ale chápem, že nemôžeš hodnotiť niečo, čo si si nevyskúšal, tak ti dávam príležitosť.
@autorka vďačná? Manželovi, že sa stará o vaše spoločné dieťa?
Dobre, ospravedlnil sa.
Ak teda neodides, tak aspoň si celý deň znac, čo robíš, ako bolo spomenuté vyššie. Úverom si, že v čase, keď je manžel so synom, tak on sa venuje len jemu, zatiaľ čo ty sa venujes domácnosti. Mala by si si nohy vyložiť a dať si nanuk.
Ja som úplne presvedčená, že chlap naplno pochopí, čo robí žena na materskej až keď s tým dieťaťom ostane sám a musí zrazu riešiť všetko, nie len sa pohrať dve hodinky. Možno by som na tvojom mieste teraz nechala tak, ale vymyslela by som si isto program na nejaký víkend a nechala ho samého so synom. Nenavarila by som nič, nič nechystala dopredu a ešte by som nechala plný kôš prádla, že to treba oprať a ešte by som nechala chladničku prázdnu, že treba aj nakúpiť niekde a nech si to chalan užije. Prípadne mu ešte pred týmto krokom môžeš jeden celý deň písať, čo si robila a ako dlho si to robila a potom mu to večer dať, že to je zoznam dnešného nič robenia.
Daj mu dieta na par dni a sprav si volno

Mne moj minule tiez povedal ze nic nerobim ze je tu bordel ze ja som doma mam sa starat o domacnost. A ak mam citovat povedal : co kurva robis cely den 🤷🤷🤷 a to sme si pred detmi slubili ze nikdy na mna nevytiahne to ze on pracuje a ja budem doma na materskej taze asi tak. Tiez to potom chcel zaobalit kadejakymi recami ako to tak nemyslel a bla bla bla velmi mi to ublizilo