icon

Manžel mi sústavne klame ohľadom bývalej

majulino
8. feb 2013

mm a jeho byvala su najlepsi priatelia chodil s nou od osmeho rocnika na zakladnej az po 3 rocnik na vyske potom sa nevideli rok a ked boli v poslednom rocniku na vyske zase sa dali dokopy. neskor pendloval medzi nou a este jednou. Ona sa vydala ma dve deti ked sme spolu zacali stretaval sa s nou a mne sa vyhovaral na pracu(zistila som to neskor) raz mu napisala smsm kde mu povedala ze ho este stale miluje mm sa mi priznal ze sa niekolkokrat chceli dat znova dokopy a odist spolu. Po neustalych vycitkach a hadkach ze ju ma radsej ako mna(usudila som to z ich korespondencie kde ma ona ponizovala a on sa na tom smial a nikdy sa ma nezastal prave naopak ked som spomenula co i len jej meno tak vybehol po mne ze jej nesiaham ani po clenky ze ona je jeho jediny skutocny kamarat...) mi prislubil ze s nou obmedzi kontakt (kontrolujem sms mms maily hovory vsetko) som dnes zistila ze ma este jednu emilovu adresu a este jeden skype. Som si 100% ista ze si tam pise s nou 9 to obmedzenie prislo z dna na den, dovtedy si volali denne na 20 min. a este si aj mailovali a zhovarali sa cez skype). Co mam robit ani si neuvedumuje ako mi tym ublizuje a ked sa MU TO SNAZIM VYSVETLIT TAK S AURAZI LEBO SPOMENIEM TU JEho KRASAVICU a okrikne ma ze si nahovaram..... 😢 😒 ☹

Strana
z4
asfodelka
9. feb 2013

@majulino nemyslim si ze otazka svadby by sa mala riesit ako otazka penazi a poctu ludi. skor je to den dvoch ludi a zvysok rodiny je nepodstatny. my sme mali svadbu kde sme boli my, svedkovia, rodicia a surodenci a zvysok rodiny sa s tym jednoducho musel vyrovnat. ak sama tvrdis ze svadba Ti nechyba tak asi vies ze nieco tam nie je v poriadku. clovek sa stale snazi byt monogamny a preto vymyslel manzelstvo. zial historia a hlavne sucasnost ukazuje ze tato snaha je casto marna.
na jednej strane pises ako Ta manzel ponizuje, na druhej ako Ta miluje. akosi to k sebe nepasuje. jemu ta byvala a jej vyznania velmi imponuju a hladka si ego. ona je uboha chudera ktora sa sklamala vo svojom manzelovi a asi nevie na koho by sa zavesila. nakoniec to vyzera tak ze Tvoj muz ponizuje Teba a jeho byvala sa ponizuje aby sa mu natisla. ale v oboch pripadoch je hrdina Tvoj muz. cely tento vztah je chory. mozno by pomohlo keby si ukazala manzelovi ze TY si ta lepsia, ta krajsia, sikovnejsia, vhodnejsia na konverzaciu a hlavne ze TY si ta s ktorou zije. ale to by si musel aj on urobit poriadok v hlave, lebo tam je ten bordel najvacsi... a ked on bude vediet co vlastne chce tak mu moze ta hlupana pisat kazdu hodinu a on jej neodpise.

zuzkat1
10. feb 2013

@trish31 ja som pisala ze to nebola byvalka len kamoska.lenze nejak nepochopila ze uz nie je k mani a pisala mu aj o polnoci. V 90% ho kontaktovala ona. On ju bral len ako kamosku a nechapal co mi vadi. Tak som ju poziadala nech nam da pokoj.

mima4
10. feb 2013

@majulino

Porozpravaj sa s tvojim praitelom, ze ta to rani, ze ti ublizuje svojim spravanim. Ak ta ma rad, bude sa ti snazit vyhoviet. Ak nie, a neplanuje si s tebou zalozit rodinu do buducnosti, tak mu nechaj cestu otvorenu, je to slobodny muz, moze legalne odist z vasho vztahu kam sa mu raci a bude to OK.
Urcite však pouvazuj nad tym ako ty sama vnimas vase chodenie a spoluzitie v jednej domacnosti... zatial to vyzera tak, ze ho spehujes a sliedis po "dokazoch", ale tak sa neda zit. Zakladom vztahu je dovera, bez nej vztah upada. Mozno nesnaz sa toto vase priatelstvo za kazdu cenu udrzat... je to pre teba velmi emocne narocne a ubera ta o silu... ak je to clovek pre tvoj zivot a ma ti byt raz muzom, bude pri tebe, bude ta milovat a bude ti verny. Ak vase chodenie a spoluzitie ma vyustit do konca, nezmenis to. Je to dospely clovek a on v prvom rade musi vediet, co su jeho priority a ci chce si s teobu raz zalozit rodinu, byt ti manzelom.

trish31
10. feb 2013

@mima4 veľmi pekne napísané

Strana
z4