Manžel mi zakazuje ísť na vianočný večierok
Ženy vy si tiež musíte pýtať povolenie či môžete ísť na vianočný večierok ? Pracujem mesiac po RD a som pozvaná v decembri na večierok. Pred materskou v starej práci som pracovala 5 rokov ( už sme boli po svadbe) a na vianočnom mecheche som bola len raz a i to mi už vtedy muž vyvolával do kedy budem, prišla som na 18:00 a 19:30 mi volal do kedy budem že po mňa príde len aby som tam už nebola.
Povedala som mu, že druhý decembrový týždeň máme večierok a začal sa ku mne správať ako totálny ignorant ja som niekto a ty si nikto. Dokonca to zachádza do takého extrému že mi povedal keď sa ti nepáči môžeš ísť a nájdi si iného. A takto mi neustále vkladá do úst jeho slová a posiela za inými.
Pritom synovi sa venuje takým spôsobom, sedí v obývačke a je na mobile.
Financie: máme spoločný účet kde nám chodia výplaty a vykrikuje mi koľko môžem minúť koľko si môžem zobrať utratu na večierok. 🤬
@anonym_autor podľa toho, čo píšeš, tak to bol zakomplexovaný chudák už pred svadbou. A nie, nemusíme si pýtať povolenie, nemusíme sa jeden druhému spovedať a jedenkrát by mi naznačil, že som menej ako on a už by som bola rozvedená. Môžete skúsiť poradňu, lebo toto nie je len o večierku.
@anonym_autor podľa toho, čo píšeš, tak to bol zakomplexovaný chudák už pred svadbou. A nie, nemusíme si pýtať povolenie, nemusíme sa jeden druhému spovedať a jedenkrát by mi naznačil, že som menej ako on a už by som bola rozvedená. Môžete skúsiť poradňu, lebo toto nie je len o večierku.
@michaela329 toto už nie je na poradňu
Sama vies, ze to neni ok. Sama vidis, ze je ziarlivy. Skoda, ze si to nevidela, ked ste nemali dieta. Vtedy by som ti povedala: utekaaaaj. 😕🙉 Moj muz mi dal peniaze na nove saty na vianoc.vecierok. Poznacil si, kedy ho mam, aby mohol byt s detmi. A este mi behne po strudle a pagace, aby som mala co na vecierok vziat a nezrobila sa pred paradnym vecierkom. A ano, mame tam aj chlapov. Aj s nimi budem kecat, aj tancovat, bavit sa. A moj milovany muz pride kolo polnoci pre mna. 🙂🩵
Sama vies, ze to neni ok. Sama vidis, ze je ziarlivy. Skoda, ze si to nevidela, ked ste nemali dieta. Vtedy by som ti povedala: utekaaaaj. 😕🙉 Moj muz mi dal peniaze na nove saty na vianoc.vecierok. Poznacil si, kedy ho mam, aby mohol byt s detmi. A este mi behne po strudle a pagace, aby som mala co na vecierok vziat a nezrobila sa pred paradnym vecierkom. A ano, mame tam aj chlapov. Aj s nimi budem kecat, aj tancovat, bavit sa. A moj milovany muz pride kolo polnoci pre mna. 🙂🩵
@anonym_fd31ba tebe muž dal peniaze? Cize tiež ťa vydeluje...a príde pre teba o polnoci, čiže určuje kedy končíš na večierku....to tiež není ok, aj keď si to nemyslíš
@anonym_4a376d prečo máš potrebu ma urážať? Ty si nikdy žiadne chyby neurobila?
@anonym_autor lebo niektore si tu silou mocou potrebuju zvysit ego.😕🙈
@anonym_fd31ba tebe muž dal peniaze? Cize tiež ťa vydeluje...a príde pre teba o polnoci, čiže určuje kedy končíš na večierku....to tiež není ok, aj keď si to nemyslíš
@anonym_cfd085 dal zo svojich😍 a vecierok je do polnoci, cize ak budem chciet, budem do zaverecnej, ak nie, pride skor.😍🙏🩵
@anonym_cfd085 v tomto je moj muz uzasny. Dopraje mi.. ale aj on ma chyby, zas ine, ved kto ich nema.. 😁
@anonym_cfd085 v tomto je moj muz uzasny. Dopraje mi.. ale aj on ma chyby, zas ine, ved kto ich nema.. 😁
@anonym_fd31ba ty si ma nepochopila, nechaj tak
@denden77 mám dohodnuté stretnutie v banke kde som mala predtým svoj účet ale nevedela som že sa musím objednať,kedysi som prišla do banky a vybavila som čo bolo treba , to je nejaká novinka?
@anonym_autor vzdy boli osobny bankari v bankach, ale na kazdej pobocke vybavuju na pockanie. Vo VUB som bola mon.tyzden s mamou.
A ucet otvorit si vies aj online v kazdej banke.
@anonym_043e4a vieš ja som veľmi citlivá a chodím do práce so stiahnutym žalúdkom a myslím na to že ma igboruje a že pre neho som vzduch a nič neznamenám. Na druhú stranu si uvedomujem že tieto stresy mi nerobia dobre a môžem si uhnať rôzne neurózy. On vie že neznášam ignoráciu a výživa sa v tom keď ma ignoruje. Skôr som prvá prišla ja ktorá to chcela urovnať a porozprávať sa ale poslednú dobu už som taká ako to nazvať správne že mi to je fuck či ma ignoruje? Lebo si to všimol a teraz tým do mňa vyrypuje že už dávno si všimol že na neho kašlem atď, čiže tú manipuláciu sa snaží otočiť proti mne
@anonym_autor Pozri sa, prácu máš, snaž sa od neho odpútať a potom mu vytri zrak rozvodovými papiermi. Taký muž sa už nezmení, bude žiarliť vždy a emocionálne Ťa týrať .
Prišiel domov pred pol hodinou, mne ani bú ani mé, upratal sa do obývačky aj so synom... Neskutočný cynizmus najhrubšieho zrna. Ten človek ma nemá rád a dosť pochybujem že niekedy mal.
@anonym_autor ako sa ja poznám, ani by som sa ho nepýtala, kde bol. Úplne by som ho ignorovala.
Nehnuteľnosť, v ktorej bývate je Vaša spoločná? Mala by si kam ísť so synom v prípade rozvodu? Mám pocit, že rozvod príde oveľa skôr, ako si myslíš. A bude to pre Teba vyslobodenie. Držím palce, si silná žena, to zvládneš.
spoločný učet v manželstve mi príde tak sprostý napad že sa divym kto s tym može súhlasiť
pracovala som popri škole v banke a denne tam chodlii vyplákať ženské že sa niečo stalo ( smrť, rozvod a pod) a nemajú prístup k peniazom 🤦♀️
ak ti robil sceny ešte pred dieťatom tak asi neprestane treba mu jasne vysvetliť čo a ako a hotovo ak nepochopí tak ignoruj ti jeho a vybavené
@minesasubu Presne som vydatá 30 rokov a každý máme svoj účet a tak mi to vyhovuje a nikdy by som nešla do spoločného účtu presne pre toto co píšeš
Nie nepýtam sa, len oznámim kedy máme. A ked sme na pracovnej akcií tak si nevypisujeme a nevolame, snáď máme právo sa ísť raz za uhorský rok trochu zabaviť.
Ja sa nepytam, ja oznamujem, takisto ako on - ale on nema firemne vecierky rad tak po 2 h je doma … alebo ani nikam nejde. Urcite nezavola, pretoze si urobia „pansky vecer“ pizza, rozpravky do polnoci. Najneskor okolo 1-2 som doma. No bohuzial vybrala si si debila za manzela, ja nie som tolerantna osoba … ak by som musela pytat povolenie a diskutovat o €, nie je moj manzel …
@renesance80 je to tu kazdy rok … mna by zaujmalo aka je motivacia vobec si takeho chlapa brat - on sa nezmeni po svadbe … vadni su od vyroby … alebo proste sa zobere, co je - neas chlapa, nemas pravdy - len aby nejaky bol
@anonym_b4c4c6 to by aj mna zaujimalo takychto zien je tu habadej
@lindusss2016 vážne ma nevybavili hneď. Prišla som do VÚB a pani na prepážke že ona má o 10 minút niekoho objednaného, že si ma objedná a ja som nenaliehala. Tiež som bola v tom že prídem a vybavím ale toto majú nový systém vraj od covidu
@anonym_autor v septembri si syn založil účet vo VÚB banke. Prišli sme a odchádzali s účtom. Žiadne objednávania.
K manželovi sa radšej nevyjadrim. 😀
@anonym_autor chce byť s Tebou a bez iných ľudí. Na jeho názore záleží. Má právo do všetkého ti hovoriť, je tvoja súčasť a mohla by si ho teda rešpektovať.
Nie nemusím si pýtať povolenie. Idem kam chcem a kedy chcem a s kým chcem 🤷🏼♀️ akurát mu to tak oznámim
@dora281 si to po sebe este raz precitaj. Za to, ze Ty riadis zivot Tvojej zene a jej to nevadi, je vasa vec, ak ste sa na tom vzajomne dohodli. Mozno, keby sme sa spytali jej, mozno by to ona chcela aj inak. Ale, autorka je svojpravna, ze je manzelka, neznamena, ze sa ma riadit pokynmi manzela, to plati aj opacne,
Diskutovat mozu a aj musia, ale, nie v takto, ako si mysli "pan" manzel Citove vydieranie do vztahu nepatri, ani ziarlivost, ani akekolvek typy vydierania.
@anonym_fd31ba to sa chváliš? 😂😂😂😀😀😀😂 chúďatko
Toxicke spravanie dostalo nove meno STARA SKOLA 🐵 wau

@anonym_autor on je kto. Aby ti určoval koľko kozes minút zo svojej výplaty??
To je tvoj otec a ty mas stud účet ze ta riadi??
Daj si výplatu posielať na svoj účet.
Podeliť výdaje a kupuj si co chceš.
Aby mne niekto rozkazovať co si môžem kúpiť zo svojej výplaty.
@mk22 🤬🤬🤬 najbližšie na spoločný účet moja výplata nepríde. Ani neviem či má zmysel ísť teraz za ním a pýtať sa kde bol doteraz pomaly 8 hodín 🤬