Manžel mi zakazuje ísť na vianočný večierok
Ženy vy si tiež musíte pýtať povolenie či môžete ísť na vianočný večierok ? Pracujem mesiac po RD a som pozvaná v decembri na večierok. Pred materskou v starej práci som pracovala 5 rokov ( už sme boli po svadbe) a na vianočnom mecheche som bola len raz a i to mi už vtedy muž vyvolával do kedy budem, prišla som na 18:00 a 19:30 mi volal do kedy budem že po mňa príde len aby som tam už nebola.
Povedala som mu, že druhý decembrový týždeň máme večierok a začal sa ku mne správať ako totálny ignorant ja som niekto a ty si nikto. Dokonca to zachádza do takého extrému že mi povedal keď sa ti nepáči môžeš ísť a nájdi si iného. A takto mi neustále vkladá do úst jeho slová a posiela za inými.
Pritom synovi sa venuje takým spôsobom, sedí v obývačke a je na mobile.
Financie: máme spoločný účet kde nám chodia výplaty a vykrikuje mi koľko môžem minúť koľko si môžem zobrať utratu na večierok. 🤬
@aurora33 čítala som a nikde nič také nevidím. Buď som slepá alebo čítaj ty lepšie 🤔😀
@fadama Sama vies, ze to neni ok. Sama vidis, ze je ziarlivy. Skoda, ze si to nevidela, ked ste nemali dieta. Vtedy by som ti povedala: utekaaaaj. 😕🙉 Moj muz mi dal peniaze na nove saty na vianoc.vecierok.
Včera o 16:42
@fadama Sama vies, ze to neni ok. Sama vidis, ze je ziarlivy. Skoda, ze si to nevidela, ked ste nemali dieta. Vtedy by som ti povedala: utekaaaaj. 😕🙉 Moj muz mi dal peniaze na nove saty na vianoc.vecierok.
Včera o 16:42
@aurora33 myslíš to, že jej dal peniaze na šaty? To je podľa teba vydelovanie?
@lindusss2016 vážne ma nevybavili hneď. Prišla som do VÚB a pani na prepážke že ona má o 10 minút niekoho objednaného, že si ma objedná a ja som nenaliehala. Tiež som bola v tom že prídem a vybavím ale toto majú nový systém vraj od covidu
@anonym_autor tak si jej mala rovno povedať,že dobre v inej banke ťa vybavia bez objednania a hneď by na teba mala čas😂
@anonym_2a3963 ty si chlap alebo prudérna žena, zamrznutá v 19. storočí?
@danica2711 alebo "fungujú"v jedinečnom vzťahu,alebo súdi podľa seba.
Nemozes nechat maleho u rodicov?
Účet napr. V Mbank sa dal založiť online...banky by sa mali trhať o klienta.
Určite vždy oddelené účty. Co toto za módu? Nevládze sam žiť, nieže uživiť rodinu, tak si musí na to nájsť ženu...
@anonym_4a4a18 Aha, ale on môže chodiť? Ustupovať chorobnému ziarlivcovi, ktorý sám chodi kade tade a podvadza a autorke nepovie nič, je riešenie!👌Niektorým vám asi urobili lobotómiu.
Tvoj muz je nesebavedomy ziarlivy chudak. A mozno ta prave on podvadza, casto to tak byva. Uprimne, rozviedla by som sa, pre mna je respekt a sloboda vo vztahu klucova.
@deedol Nie často. VŽDY. Ak už nepodvadzajú, tak len preto, ze ich nikto nechcel, ale aktívne sa o to snažia. A to nie je môj výmysel, ale fakty z oblasti psychológie a psychiatrie. Chorobná žiarlivosť je konečná vo vzťahu.
@anonym_4a4a18 k odviazaniu sa, to dobre padne v kazdom veku a hlavne v jej situacii
@anonym_autor zriad si svoj účet a choď na večierok. Jeho výčitky odmietni a povedz mu, že nie si vo väzení.
@fadama nepochopila to. Ja som len chcela ukazat, ze iny chlap zenu podpori. Dopraje jej nove saty, zavezie ju, zabezpeci dobroty, aby ona nemusela chystat na vecierok a este po nu aj na zaverecnu pride(abo skor, ked ona bude chciet) 😁❤️
@anonym_fd31ba zo je normálna vec, ale pisat to tu, akokeby ja neviem ti kúpil apartmán niekde na pláži. Asi máš doma o ničom chlapa keď si unesena z takých obyčajných veci. Pre mňa je toto absolútna samozrejmosť.
@aurora33 nevydelil.dal zo svojich. Kedze zaraba viac a chce, aby som zaziarila. Podporuje ma a miluje. Som vdacna. 🥰
@anonym_fd31ba Ak ste manželia, tak ti nič nedava zo svojho, ale zo spoločneho.
@anonym_autor nikdy som si nepýtala povolenie, len som oznámila kedy idem, že bude mať deti na starosti.
A určite si založ svoj účet a nech ti výplata ide hneď naň.
Možno má on za ušami a preto ťa posiela za inými.
@anonym_autor no zober ho za slovo a chod a najdi si ineho…to bude ale prekvapeny ;)
Takyto psycho ziarlivci sa sami casto kurvia kde kade. Zahaj radikálny plan separacie od neho, vlastny ucet, emocionalne si uz asi odpojena od neho. Kolko rokov ma syn?
@dora281 spm tiež stará škola a absolútne nesúhlasím s tým, čo píšeš. Účet mám svoj, neviem prečo by mal naše financie spravovať jeden z nás, rozhodujeme spolu o väčších výdavkoch, na domácnosť, energie, stravu a pod. da každý časť zárobku (máme go približne rovnakýˇ), nikdy som si nepýrala povolenie ísť na nejaký večierok, nemám 12 rokov. Pracujem v kolaktíve, kde sú aj muži, zasmejeme sa, pobavíme, zaspievame, zatancujeme, prípadne nejaké športové aktivity. Nič neprístojné som si ta vyše 30 rokov na večiekoch, ani na viacdňových školeniach nevšimla a to som menila prácu asi štyri krát. Aj môj muž sa o mňa bojí, aj ja o neho, ale aby sme neochoreli, nič sa nám nestalo. Obom nám je jasné, že vernosť je vec rozhofnutia a ak chcem mať niečo s niekým iným, nepotrebujem na to večierok. Aôebo máš pocit, že ženy pracujúce v ťisto ženskom kolektíve, ženy v domácnosti nepodvádzajú? On chce byť s ňou? Fakt? Prečo s ňou teda včera nebol? Prečo zmizol na celý deň, ani jej nepovedal, kde je a kedy préde? On má úplnú voľnosť a ju chce mať na reťazy? To ti príde v poradku? Lebo mne nie a ešte ti prezradím, že som bola pár krát sama aj na dovolenke, môj muž proti tomu nič nemal, sme veľmi radi spolu, tak isto, ako má každý z nás svoje záujmy a priateľov. Sme spolu takmer dvadsať rokov, ako rovnocenní partnery
@anonym_4a4a18 určite taký večeirok cenu má, minimálne na to, aby si manželík uvedomil, že sobášny list nie je listom vlastníctva. Okrem toho, on ju má totálne na háku, tu u nie je ani úcta, o láske škoda písať. Na jej mieste by som na večierok išla, pre dieťa by som si zabezpečila stráženie, ešte dnes by som si vybavila svoj účet v banke a začala sa pripravovať na rozvod. S týmto človekom ju nič dobré nečaká a žiaľ dávajú veľmi zlý prklad spolužitia pre dieťa

@aurora33 a to si sa kde dočítala? Že jej dal € na nove šaty? 😆
@fadama Ved to písala. Tak čítaj.