icon

Manžel na mňa kašle. Vôbec ho nezaujímam

9. nov 2021

Ahojte píšem anonymne , pretože tu mám veľa ľudí z rodiny aj tej mužovej ,nemusia vedieť

Som vydatá 9rokov , máme spolu 2deti , dom a žijeme si celkom dobre ...
Ide o to že som nešťastna ,rozmýšľam že keď deti vyrastú tak sa asi rozídeme ,neviem...muž vie že nie som šťastná, vôbec si ma nevšíma , teda spravimi kávu , aj jesťi navarí ak v ten deň varí on ale inak neviem je to také u nás ,že nechápem ...nebaví sa so mnou, nevšíma si ma ak sa ho niečo opýtam tak buď mi vôbec neodpovie alebo jedným slovom...keď sa mu niečo nepáči nadáva mi do sedlaciek ,keď sa pohadame tak mám ísť do pi.e...ono je veľa toho a neda sa to zhrnúť do jednej správy...druhu nemá ,buď je s nami doma alebo v práci ...mobil neschovava..možno veľa robi že som na materskej čiže stále ma vidí doma a stále taká istá som...som rozmýšľala že buď sa budem venovať len sebe a deťom a uvidím.ako zareaguje..
Skúšala som sa s ním nespočetné veľa krát porozprávať ,nemá záujem o žiadny rozhovor na túto tému..keď začnem ani mi neodpovie...nereaguje ...už som.aj plakala kvôli tomu , povedal že som trápka trápna...musím už so sebou niečo robiť lebo bojím sa že si to zachvilku začnú deti odnasat ...pretože začínam upadať do slušnej depky...rozmýšľala som že zmeňim image , sama pre seba, začnem cvičiť, a budem s deťmi ale musím sa do kľudu hodiť
..odísť memozem , otec je to dobrý ,deťom sa venujem , v podstate všetko nám dá , ani mňa nevydeluje s peniazmi, v podstate mi dáva celú výplatu...ale chovanie voci mne je hrôza...a som na materskej čiže svoje peniaze nemám žiadne...podľa mňa som pre neho nula...

.

..

Strana
z4
svetlanka111
11. nov 2021

@kiwi3 vies preco?nie vsetko je cierno biele..ono ne to tak narodi sa jedno dieta,druhe a dajme tomu s nejakym handikepom co stoji cas a peniaze..a zrazu zena ja zavisla na muzovi,viac nez by si predstavovala ze to tak moze byt…a muz to velmi rychlo zisti a nema zabrany…a vlastne mozno ani zaujrm o zenu,deti tak moze povedat ze mu srdce a jazyk ziada…ver mi je to zlzoitejsie nez sa zda a zena ktora zije v stastnom manzelstve to nikdy nepochopi.

Strana
z4