icon

Manžel na pokeci

janulka098
19. okt 2021

Myslíte si,že je to normalne,ze manžel potom čo má podvádzal chodí stále na pokec?Nvm co si mam o tom myslieť,píše si len s babami alebo znovu flirtuje?Ak sa ho to opýtam,tak na mňa vyskočí,že ho kontrolujem a ze keď mu neverím,že sa máme rozviesť.Som trosku mimo,neviem či je to bežné,že ľudia si píšu s cudzími ak sú v manželstve,myslela som si,že takéto veci patria iba pre slobodných.Asi som staromodna...No potom ako som prišla nato,že mal aferky a flirty s inými cez správy,tak mi je to divné,že v tom pokračuje?Alebo ide len o bežnú komunikáciu.Co si o tom myslite?Sľúbil mi,že to uz nespravi,lebo vie,žeby som odisla,ale dnes som zistila ze stále chodí na pokec

Strana
z3
nikyball
20. okt 2021

Je jasne, že neodídes a on to dobre vie. Veď sama ho v niektorých príspevkoch obhajujes. Takže zostava ti to len ticho tolerovať. On už sa nebude ani tajiť , že tam chodi

kakawah
20. okt 2021

Veľmi ponižujúce, že je okolo mna mm, ktorý si píše, flirtuje, fantaziruje a boh vie čo ešte s inou/ inými. A že by som mu prala, varila... Ani ho**o.Ja by som mu vyhadzala veci rovno z okna, nech aj susedia majú podivanu😆. Už som to tu niekde písala, že kolega" Casanova", ako dopadol, jeho žena pristavila autom rovno pred vchodom do firmy a vyhadzala mu jeho veci na Zem. Boxerky sa mu tam valali. A nie žena bola na smiech, ale on. O ňom všetci rozprávali. 🤣

kakawah
20. okt 2021

@tetapetra ja tá chapem, že mu nechces nechať dom. Ja taký par poznam. Ani ona nechcela nechať byt a všetko v ňom, lebo o všetko sa zapricinila ona, o všetko sa starala ona, on len tie frajerky riesil. A ako to dopadlo? Už keď sa mu nepostavil, už ho žiadna nechcela, tak aj žena mu bola dobrá, ale žiadna úcta, nadavky.... Pochorel, a teraz sa ona o neho musi starat. Takýto život....

mata25
20. okt 2021

Ked tam chce chodit, tak aj bude, milionkrat si moze zmenit nick. Co tam hlada je druha vec, ci je to len anonymny flirt a prasacinky, alebo realne stretka a sex. Ja som bola na tom ako ty, ale nic nepomohlo, ziarlila som a trapila sa, aby som nakoniec zistila, ze taky chlap za to nestoji. Teraz sme kamarati a rodicia, ale lasku som nasla inde. A ked sme sa rozisli mi popriznaval take veci, ze by som ho do svojej postele nepustila viac, ani keby bol posledny chlap na svete. A odpoved na otazku, ze preco? Ta odpoved ma dojima najviac, lebo sa zmohol iba na NEVIEM. Takze je nacase zacat si vazit samu seba a nenechat ho nech ta trapi. 🙂

tetapetra
20. okt 2021

@kakawah no do r.... Vieš čo aj mňa to už pár krát napadlo. Je to ťažké rozhodnutie, nie kvôli synovi, ale kvôli tomu,čo všetko som spravila

kakawah
20. okt 2021

@tetapetra no vieš, už aj ona dospela k tomu že ešte raz sa to stane a odchádza. Pochopila to, aj hovorila, veď nech by sa aj našla nejaka, tak už to sa na neho vykasle. No ale už neskoro, už ho to prestalo okolí tej 50-tky zaujímať, mal rôzne zdrav.problémy a ona chudera okolo neho skáče.

ferala
21. okt 2021

A pokec ešte niekto využíva? Táto platforma normálne funguje? 🙂 Či asi, kto chce podvádzať tak si nájde hocičo, však?

Strana
z3