Manžel na pokeci
Myslíte si,že je to normalne,ze manžel potom čo má podvádzal chodí stále na pokec?Nvm co si mam o tom myslieť,píše si len s babami alebo znovu flirtuje?Ak sa ho to opýtam,tak na mňa vyskočí,že ho kontrolujem a ze keď mu neverím,že sa máme rozviesť.Som trosku mimo,neviem či je to bežné,že ľudia si píšu s cudzími ak sú v manželstve,myslela som si,že takéto veci patria iba pre slobodných.Asi som staromodna...No potom ako som prišla nato,že mal aferky a flirty s inými cez správy,tak mi je to divné,že v tom pokračuje?Alebo ide len o bežnú komunikáciu.Co si o tom myslite?Sľúbil mi,že to uz nespravi,lebo vie,žeby som odisla,ale dnes som zistila ze stále chodí na pokec
Veľmi ponižujúce, že je okolo mna mm, ktorý si píše, flirtuje, fantaziruje a boh vie čo ešte s inou/ inými. A že by som mu prala, varila... Ani ho**o.Ja by som mu vyhadzala veci rovno z okna, nech aj susedia majú podivanu😆. Už som to tu niekde písala, že kolega" Casanova", ako dopadol, jeho žena pristavila autom rovno pred vchodom do firmy a vyhadzala mu jeho veci na Zem. Boxerky sa mu tam valali. A nie žena bola na smiech, ale on. O ňom všetci rozprávali. 🤣
@tetapetra ja tá chapem, že mu nechces nechať dom. Ja taký par poznam. Ani ona nechcela nechať byt a všetko v ňom, lebo o všetko sa zapricinila ona, o všetko sa starala ona, on len tie frajerky riesil. A ako to dopadlo? Už keď sa mu nepostavil, už ho žiadna nechcela, tak aj žena mu bola dobrá, ale žiadna úcta, nadavky.... Pochorel, a teraz sa ona o neho musi starat. Takýto život....
Ked tam chce chodit, tak aj bude, milionkrat si moze zmenit nick. Co tam hlada je druha vec, ci je to len anonymny flirt a prasacinky, alebo realne stretka a sex. Ja som bola na tom ako ty, ale nic nepomohlo, ziarlila som a trapila sa, aby som nakoniec zistila, ze taky chlap za to nestoji. Teraz sme kamarati a rodicia, ale lasku som nasla inde. A ked sme sa rozisli mi popriznaval take veci, ze by som ho do svojej postele nepustila viac, ani keby bol posledny chlap na svete. A odpoved na otazku, ze preco? Ta odpoved ma dojima najviac, lebo sa zmohol iba na NEVIEM. Takze je nacase zacat si vazit samu seba a nenechat ho nech ta trapi. 🙂
@tetapetra no vieš, už aj ona dospela k tomu že ešte raz sa to stane a odchádza. Pochopila to, aj hovorila, veď nech by sa aj našla nejaka, tak už to sa na neho vykasle. No ale už neskoro, už ho to prestalo okolí tej 50-tky zaujímať, mal rôzne zdrav.problémy a ona chudera okolo neho skáče.
A pokec ešte niekto využíva? Táto platforma normálne funguje? 🙂 Či asi, kto chce podvádzať tak si nájde hocičo, však?

Je jasne, že neodídes a on to dobre vie. Veď sama ho v niektorých príspevkoch obhajujes. Takže zostava ti to len ticho tolerovať. On už sa nebude ani tajiť , že tam chodi