icon

Manžel na pokeci

janulka098
19. okt 2021

Myslíte si,že je to normalne,ze manžel potom čo má podvádzal chodí stále na pokec?Nvm co si mam o tom myslieť,píše si len s babami alebo znovu flirtuje?Ak sa ho to opýtam,tak na mňa vyskočí,že ho kontrolujem a ze keď mu neverím,že sa máme rozviesť.Som trosku mimo,neviem či je to bežné,že ľudia si píšu s cudzími ak sú v manželstve,myslela som si,že takéto veci patria iba pre slobodných.Asi som staromodna...No potom ako som prišla nato,že mal aferky a flirty s inými cez správy,tak mi je to divné,že v tom pokračuje?Alebo ide len o bežnú komunikáciu.Co si o tom myslite?Sľúbil mi,že to uz nespravi,lebo vie,žeby som odisla,ale dnes som zistila ze stále chodí na pokec

janulka098
autor
19. okt 2021

@liusa82 Ja si myslím,že si potrebujú niečo stále dokazovať,ze su atraktivny a robi to z nudy.Aspon môj to tak robí.Len chcem vedieť či ide len o nezáväzný flirt alebo aj niečo iné.Ja nato prídem,casom ale už mu nepomôže ani svätena voda

buba183
19. okt 2021

@janulka098 Ticho sleduj.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
fleur1111
19. okt 2021

@janulka098 tak ty si si zbalila predtým veci a odišla prec a teraz sa deje v podstate to iste, len sa vie lepšie vyhovorit, tak sa snažíš nájsť dôvody prečo mu to odpustiť a neprikladas tomu takú dôležitosť. Je jasne, že slovo nedodrží, skôr či neskôr sa to zopakuje, lebo už vie ako na teba.

gleep1
19. okt 2021

Prosím ta v živote už toto nesprav že sa s dcérou odstahujes a potom sa s ňou vrátiš. Odsťahuj sa s ňou a navždy a nadobro, toto je choré sťahovať sa s deckom hore dole. Moja matka to urobila 3 razy že sme pobalili kufre a odisli k babke a mám na to hrozné spomienky a oveľa radšej by som bola keby sme u tej babky ostali už navždy. Nedodrb si prosím ta kvôli tomu že si slabá a trpíš nedostatkom sebalasky dieťa.

kakawah
20. okt 2021

Mne sa zdá, že ho tunejak ospravedlnujes, že stále zatvaras oči pred realitou. Nie je to normálne že si píše s inými. Nechapem, čo všetko sú niektoré ženy ochotne tolerovať. Zadany muž nemá čo robiť na zoznamkach, ani si písať s inými.

komplikovana
20. okt 2021

@janulka098 netreba porovnavat ako to maju ini chlapi. Skor ide o to, ci si schopna a ochotna tolerovat tieto veci, alebo jeho spravanie je pre teba cez Kazdy to mame vo vztahu nastavene inak.

dievcacitajucelist
20. okt 2021

@janulka098 ja by som nedokázala ticho sledovať...rozumiem, že sa nechceš zbytočne hádať, ale on je ženatý chlap a chodí na pokec...toto by mne stačilo a nie ty odíd z domu pekne mu pobaliť kufre, keď nebude doma a vyhodiť pred dvere..on je recidivista NEZMENÍ SA

tetapetra
20. okt 2021

@janulka098 môj nechodí na pokec jemu rovno kolegyňa posiela fotky z postele a s druhou si vymieňa srdiečka a ona mu píše v štýle si zlatíčko,čo by som bez teba robila. V sobotu to znova vybuchlo,chytil ma par-krat pod krk. Mala som v ruke nôž, chniapol, mi ruku, v ktorej bol nôž, porezala som ho. U nás to trvá 2r.

yvanielka
20. okt 2021

@tetapetra Bože môj :( Dúfam, že toto nevidia deti :( To čo je za chrapúňa? Rozumiem, že odísť nie je vždy ľahké, ale keď ťa fyzicky napáda?

anita6666
20. okt 2021

Pokec je síce už dosť dlho mŕtvy,ale áno,ešte stále tam chodia ženatí chlapi a čo chcú,je samozrejme sex s čarovnou formulkou "diskrétne,bez narušenia súkromia" a samozrejme ochota zaplatiť.

dievcacitajucelist
20. okt 2021

@tetapetra a je ti treba také sprosté hovädo??? Nepoznám tvoju situáciu ale ber deti ak máte a utekaj od neho! Bohatstvo veď nemôžeš sa až tak ponižovať 😔

janickacrazy
20. okt 2021

@janulka098 základom vzťahu je dôvera, ten tvoj ju porušil a robí to znova, určite si tam nechodí len tak pokecať, buď silná a odíď už navždy, on ťa bude podvádzať stále, keď neodides teraz s jedným dieťaťom, bude horšie, možno odídeš za pár rokov s dvomi, alebo si urobí on dieťa inde a tebe ostanú oči pre plač, takéto typy sa nezmenia, preňho je to ako droga, nemôže si pomôcť

tetapetra
20. okt 2021

@yvanielka
@dievcacitajucelist ešte má nebuchol. Ísť by som šla. Ale nenechám mu dom, ktorý máme len vďaka mne (všetko som vybavovala) a vďaka mojim rodičom (kvôli hypo, založili svoj dom, to už je však ok) buchne a volám políciu. Mám aj číslo na právnika. Som z východu a žijeme na západe. Nakoľko som musela nechať dobre platenú robotu,ťažko by sa mi začínalo od znova. Je hrozné vidieť ako si tie kurvy bráni. A hlavne je on na prášky s toho odkiaľ to viem, keďže všetko rýchlo maže. Ako sa vraví oko nie je p..., Oko vidí

0kristina0
20. okt 2021

@janulka098 pravidlo neverneho muza je ze urobil to raz urobi to aj druhy raz. Prides mi strasne naivna a hlupa. Snazis sa si nahovorit ze je to ok a ty len prehanas. Nie je to ok, je jedno ci ma s tymi zenami sex alebo nie. On si nema co s cudzimi zenami vypisovat. O pocasi si asi nepisu. Jednu sancu si mu dalu, pokracuje v tom dalej, z teba robi hlupanu a ty si to este aj nechas. Do riti by som ho poslala a prosit moze kolko chce.

marcela64
20. okt 2021

Stačí mi začiatok vety, manžel ma podvádzal. Konečná. Ďalej neriešim. V tom prípade je jasné, že by som mu už neverila.

nic0le
20. okt 2021

@tetapetra :-O omg.... a do kedy chceš toto znášať? Do kedy chceš takto žiť? ☹

tetapetra
20. okt 2021

@nic0le keby som mala páky ako ho vyhodiť z domu,tak hneď. Dom je moje dieťa, nevzdám sa. Jaaaj a ja som veľká žena, on skočí,skočím aj ja. Bojím sa,ale skočím. Toho sa zľakne. Strašne ho uráža keď mu na jeho kurvy poviem,že sú kurvy. Lebo ony nie sú.

anita6666
20. okt 2021

@tetapetra a prečo ho riešiš? Veď si hlad svoje priority,nechceš odísť z domu,čo je pochopiteľné,ak v tom máš svoje peniaze,tak ho nechaj tak,nech si robí čo chce,mne by bolo srdečne jedno s kým a kde sa styka. Vzťahy nefungujú,ale stále sa môžete tolerovať ako rodičia a spolubývajúci. Nechápem,načo plytvas svoju energiu na ch*joviny,šak nech šuká aj pol mesta,to nemáš ako ovplyvniť ani mu v tom zabrániť.

dianka318
20. okt 2021

@tetapetra tak nech si ho berie ta kolegyna domov pod perinku a tam nech si pekne ostane. Povedala by som mu; moj zlaty , tie kurvy su to jedine co dokazes urobit. Ale keby nebolo mna a mojej rodiny tak mas velke h*vno . Ber si tie saky paky a tahaj do p*ce kym mi do MOJHO domu nedonesies nejaku pohlavnu chorobu.....myslim ze ho vyprpvokujes na tolko ze ho vezmu aj policajti..inak nemas nejaku z tych fotiek? Nech sa pobavime 😄 mozno tu cicinku niekto spozna 😂

karolinakr
20. okt 2021

@dianka318 🙂 ty máš nápady

tetapetra
20. okt 2021

@anita6666 aj si hľadím svoje. Potom on ako med, nemá to na mňa vplyv. A toto a hento, tak by som mu jednu.... Ale on je chudáčik. Veď koho by nesralo,že žena vie.
@dianka318 neodíde,nemá kam. To fakt chces kukat na 50r raketu?🤣. Bohužiaľ nemam, veľká škoda, ale na FB mala tiež fotky typu kozy von a na posteli.🤦🏻‍♀️🤷. Pred rokom a pol som jej napisala sms a počastovala som ju veľmi pekne, aj ponuku som jej dala,nech si ho vezme k sebe. Tak,že na mňa pošle frajera 🤦🏻‍♀️. A ja že akého,keby si mala tak by si neposiela fotky a nevypisovala môjmu. Že keď ho pošle,tak nech mu to aj hneď povie,aka je hviezda.

karolinakr
20. okt 2021

Ako sa správa muž, ktorý si chce udobriť ženu: 2 mesiace sú tomu, čo je doma a už je zas na pokeci.Keby si ťa chcel udržať a bol by nevinn,ý bez váhania ti ukáže všetky správy a maily, povie, že si písal, ale ked mu neveríš, tak teda prestane, vyvrátil by ti podozrenie a sekal dobrotu... Namiesto toho je podráždený, vyletí na teba - prečo asi .?. má niekde rozohratú partiu a ty mu tam vlezieš a chceš zabrániť prípadnému styku..Neospravedlní sa ti , nepreukáže, že je čistý ako ľalia, ale ešte útočí...No po tomto by som mu už vôbec neverila...Sprav si test - založ si nick, daj tam babu bujných rozmerov a napíš mu správu ohľadne stretnustia kvoli sexu a uvidíš, čo ti odpíše...Alebo podvedome to nechceš spraviť, lebo niekde v hlbke srdca tušíš, že by to nedopadlo tak, ako čakáš..-.

anita6666
20. okt 2021

@tetapetra zbytočne si sa strápnila a zhodila vypisovanim cudzej žene. Tak ako muzi,aj ženy sa týmto spôsobom zabávajú a ver,že ona by si s ním užila,ale pekne by ho poslala naspat domov. žiadna uzivajuca žena si na krk chlapa vešať nebude. to,že s ním prípadne súloží,je pre ňu rovnaká zábava,ako pre neho,viac by som za tým nehľadala.

katkati
20. okt 2021

Keby mal čisté svedomie a nemal rozpracované ďalšie pokecové ženy, nevzdal by sa ťa tak ľahko, že "keď mi neveríš, tak sa rozveď".

tetapetra
20. okt 2021

@anita6666 ja viem, ale bola som taka vytocena, taká zranená, že má nič iné nenapadlo. O to horšie to je,že je to kolegyňa. Takže sa vidia každý deň.

a_adamcova
20. okt 2021

@janulka098 Ak by toto robil môj muž, tak už mojím mužom nie je. Ak dokáže niekto takto "nevinne" flirtovať, dokáže aj podvádzať a je len otázka času kedy k tomu dôjde. Ak sa človek potrebuje porozprávať tak sa porozpráva so svojím partnerom, s kamošmi, s rodinou. Nie s cudzími ľuďmi na zoznamke

rawmamka
20. okt 2021

@janulka098 To je mi ľúto, neviem, čo pre teba znamená dôvera, blízkosť vo vzťahu a tiež kde pre teba začína nevera. Napríklad pre mňa by to bolo cez čiaru, ak by sa môj muž citovo angažoval (tz. myslel, písal si, volal si,....) s konkrétnou ženou, nie nejaké fantazírovanie o vymyslenej žene, ale vyslovene cielené zameranie sa na inú ženu a nemuselo by prísť k ničomu fyzickému. Mne by stačilo, že opakovane sa snaží nadviazať a udržiavať kontakt s inou ženou, pričom pri tom pociťuje citové alebo sexuálne vzrušenie. Ale poznám aj také ženy, ktoré tolerujú aj opakovanú fyzickú neveru, len aby bol doma pokoj a deti mali otca, ktorý domov nosí výplatu. Takže asi tak..... Pokec má veľmi zlú povesť, takže never, že je to len také nezáväzné vypisovanie si, vždy tam je erotický podtón alebo tam ľudia hľadajú bokovku.... Ak chceš vedieť čo tam vypisuje ten tvoj, tak sa anonymne prihlás na pokec a ak budeš šikovná dozvieš sa ako to naozaj je.

fleur1111
20. okt 2021

@tetapetra zbytočne si si s tou ženskou vybavovala účet, v prvom rade pochybil tvoj muž, to on si s nou nemal vypisovať a stretávať sa. Vyriešiť si si to mala hneď s ním.

tetapetra
20. okt 2021

@fleur1111 tak toto nepomohlo