Manžel neprispieva na domácnosť a ani na deti
Dali ste si niektora urcit sudom prispievanie na domacnost pocas manzelstva?
A kde je komunikacia ???? Treba to hned vycapiť na koňa, namiesto toho komunikovať s mužom ?
Nemal by navarené, nakúpené, oprané... veď prací prášok som kúpila ja ako aj ostatné suroviny.
U nas jedna zena v rodine davala normalen pocas manzelstva na vyzivne na deti schvalili jej.Treba dat na sud a je a hned aj rozvod
takuto situaciu by som ja riesila rozvodom... prepac, aby sud urcil kolko ma muz prispievat na domacnost a deti? to co je za chuja? to vsetko tahas ty?
@krasneleto Tak nech platí, kým prebehne rozvod. To je už tretí za posledný týždeň. A ženy tolerujú a držia.
Poznám jednu, čo si dala a súd určil presnú sumu. Ale bolo to dávno.
Neriesila by som nikdy nic taketo - rozviedla by som sa. Mne by bolo trapne sa vlacit s vlastnym manzelom po sudoch aby mi daval peniaze na spolocnu domacnost a znechutil by sa mi ako chlap
@dadka1997 z jednej otázky v príspevku môžeš prd vedieť, kde je chyba. Jedine, že by si s nimi žila, čo asi nie.
Veď to, že to nenapísala neznamená, že to s ním neriešila. Človek nerieši súd len tak, že nechce sa mi s ním o tom baviť, dám ho na súd. Tieto veci sú už vtedy miliónkrát bezúspešne odkomunikované.
áno, viem o ženách , ktoré dali návrh na súd vo veci výživné a príspevky počas manželstva, aj bez rozvodu alebo sa to nazýva do rozvodu, ktorý môže aj nemusí nasledovať. svoju otázku by si mohla trochu rozvinúť, lebo na jednoduchú otázku dostaneš iba ano alebo nie. nič viac ti neporadia, lebo nevedia čo potrebuješ.
Aké prispievanie? Ty jemu prispievaš? Vyživovaciu povinnosť máte obaja...
@klaridka veď hej, ale ak on nedáva nič na domácnosť a deti, ona všetko platí, tak to musí nejako riešiť, či tie deti sú len jej?
@janickacrazy Myslela som tým to, že ona nie je povinná ťahať všetko sama... nie, že každý mesiac čakať na jeho "príspevok". Dať mu účty do ruky a tento mesiac platí on, keď nemajú spoločné peniaze...
@3petka toto konkrétne fórum sa volá rodinné problémy, takže preto
@janickacrazy možno tak tato diskusia, a je publikovaná na mamickovskom fóre.
@dadka1997 tento stat je tam kde je lebu tu ziju aj
ludia ako ty, bez stipky chapania reality
Čo jej nakladáš?Proste na svete neexistuje pripad, že muž platil a nemal problém a s deťmi a peniazmi po manželstve odrazu má. Ty si nevidela varovné signály a hrdo ignorovala a ešte si ho vezmeš a urobíš deti. A kto trpí?No len tie deti. Tak bud taká hustá na svojho partnera, nie tu na babu z diskusie.

Ďalšia. Neskutočné.