icon

Manžel neprispieva na domácnosť a ani na deti

17. mar 2025

Dali ste si niektora urcit sudom prispievanie na domacnost pocas manzelstva?

Strana
z2
enmery
17. mar 2025

Ďalšia. Neskutočné.

dadka1997
17. mar 2025

A kde je komunikacia ???? Treba to hned vycapiť na koňa, namiesto toho komunikovať s mužom ?

3petka
17. mar 2025

@enmery strašne však? Sa tu roztrhlo vrece s neschopnými muži. Katastrofa

slovakboy
17. mar 2025

@dadka1997 sa pýta na skúsenosť so súdom. To je čo za tón?

dadka1997
17. mar 2025

@slovakboy počuješ nejaký ton ??? 🤦‍♀️

enmery
17. mar 2025

@dadka1997 No určite to s nim komunikovala, preto to chce riešiť súdom, lebo muž proste ide svoje. Tak čo iné ma robot, keď sa vydala za teľa?

negymama
17. mar 2025

@dadka1997 a co myslis, ze teraz autorka splasne rukami, ze no vidis, este ma komunikovat s muzom nenapadlo?
Taketo veci su vacsinou dlhodobe, a x krat komunikovane - kym sa clovek rozhodne ako poslednu moznost to riesit sudom.

liaka
17. mar 2025

Nemal by navarené, nakúpené, oprané... veď prací prášok som kúpila ja ako aj ostatné suroviny.

minenkaa
17. mar 2025

U nas jedna zena v rodine davala normalen pocas manzelstva na vyzivne na deti schvalili jej.Treba dat na sud a je a hned aj rozvod

krasneleto
17. mar 2025

takuto situaciu by som ja riesila rozvodom... prepac, aby sud urcil kolko ma muz prispievat na domacnost a deti? to co je za chuja? to vsetko tahas ty?

enmery
17. mar 2025

@krasneleto Tak nech platí, kým prebehne rozvod. To je už tretí za posledný týždeň. A ženy tolerujú a držia.

janka1011
17. mar 2025

@dadka1997 a ty odkiaľ berieš istotu, že to s ním nekomunikovala?

janka1011
17. mar 2025

Poznám jednu, čo si dala a súd určil presnú sumu. Ale bolo to dávno.

nin12345
17. mar 2025

Neriesila by som nikdy nic taketo - rozviedla by som sa. Mne by bolo trapne sa vlacit s vlastnym manzelom po sudoch aby mi daval peniaze na spolocnu domacnost a znechutil by sa mi ako chlap

dadka1997
17. mar 2025

@negymama co tu citam tak vela zien hned pise sem na kona, namiesto komunikacie so svojim manzelom, a nenapisala nič, ze to s manzelom ma vykomunikovane a odmieta platiť, to by bolo o inom, cize tam je chyba uplne niekde inde ..

janka1011
17. mar 2025

@dadka1997 z jednej otázky v príspevku môžeš prd vedieť, kde je chyba. Jedine, že by si s nimi žila, čo asi nie.
Veď to, že to nenapísala neznamená, že to s ním neriešila. Človek nerieši súd len tak, že nechce sa mi s ním o tom baviť, dám ho na súd. Tieto veci sú už vtedy miliónkrát bezúspešne odkomunikované.

cacianka
17. mar 2025

@3petka uvedomte si, v akej sme skupine, takže tu nebudú témy o slniečkovom manželstve, rodine.
keby sme boli v skupine o špenáte, tam nenájdete problémy s mužom....

cacianka
17. mar 2025

áno, viem o ženách , ktoré dali návrh na súd vo veci výživné a príspevky počas manželstva, aj bez rozvodu alebo sa to nazýva do rozvodu, ktorý môže aj nemusí nasledovať. svoju otázku by si mohla trochu rozvinúť, lebo na jednoduchú otázku dostaneš iba ano alebo nie. nič viac ti neporadia, lebo nevedia čo potrebuješ.

luccys
17. mar 2025

@nin12345 Tiez mi to pride absurdne. To sa akoze dohaduju na sude o kazde Euro a potom idu spolu domov a bavia sa, co bude na veceru a kam pojdu v lete na dovolenku??? Bud vsetko funguje a ak nie, rozvod.

klaridka
17. mar 2025

Aké prispievanie? Ty jemu prispievaš? Vyživovaciu povinnosť máte obaja...

janickacrazy
17. mar 2025

@klaridka veď hej, ale ak on nedáva nič na domácnosť a deti, ona všetko platí, tak to musí nejako riešiť, či tie deti sú len jej?

sidicek
17. mar 2025

@3petka hádam do rodinných problémov nebude žena písať, ako sa dobre vydala

klaridka
17. mar 2025

@janickacrazy Myslela som tým to, že ona nie je povinná ťahať všetko sama... nie, že každý mesiac čakať na jeho "príspevok". Dať mu účty do ruky a tento mesiac platí on, keď nemajú spoločné peniaze...

tiezjedna
17. mar 2025

@dadka1997 o čom sa chceš s takým debilom baviť??? Do riti kopnúť. Nechala by som si stanoviť výživné a potom obratom podala žiadosť o rozvod. To je houby, nie "muž"...

3petka
17. mar 2025

@cacianka sme na mamickovskom fóre áno viem a čo chcel básnik povedať.

3petka
17. mar 2025

@sidicek aké rodinne problémy. Sme na mamickovskom fóre. Nechápem komentáru.

janickacrazy
17. mar 2025

@3petka toto konkrétne fórum sa volá rodinné problémy, takže preto

3petka
17. mar 2025

@janickacrazy možno tak tato diskusia, a je publikovaná na mamickovskom fóre.

autor
17. mar 2025

@dadka1997 tento stat je tam kde je lebu tu ziju aj

ludia ako ty, bez stipky chapania reality

enmery
17. mar 2025

Čo jej nakladáš?Proste na svete neexistuje pripad, že muž platil a nemal problém a s deťmi a peniazmi po manželstve odrazu má. Ty si nevidela varovné signály a hrdo ignorovala a ešte si ho vezmeš a urobíš deti. A kto trpí?No len tie deti. Tak bud taká hustá na svojho partnera, nie tu na babu z diskusie.

Strana
z2