Manžel nespokojný s výletmi. Ako reagovať?
Poraďte čo mám robiť keď manžel mi vyčíta že chodíme na výlety? Konkrétne to že míňame peniaze na výlety.
Aby ste boli v obraze, výlety po Slovensku blízke okolie. Kde míňame hlavne na benzín. Striedam výlety raz sú to platené ako zoo zámok hrad akcie pre deti, inokedy čo sú zadarmo príroda zrúcaniny park ihrisko. Chodíme aj na vlaku a autobus. Platím to väčšinou sama lebo väčšinou chodím ja s deťmi. Manžel keď ide s nami tak mu poviem nech teraz zaplatí niečo aj on alebo aspoň natankuje do auta. Chodíme na mojom aute. Ale sme často aj doma keď nerobíme nič len oddychujeme alebo ideme s kamarátmi von, tiež bez manžela. On není moc spoločenský človek.
No hlavne tie výlety mi vyčíta že za tie peniaze sme mohli mať iné veci do domu. Treba ešte pár veci dokúpiť a zaobstarať. No ja chcem aby deti mali aj zážitky pokiaľ sú malé. A druhá vec so mnou rodičia nikam nechodili tak trochu to aj vynahradzam teraz.
nechapem pri takychto prijmoch vyčitat niekomu 20eur na vylet alebo že idete vlakom a ta 20ka ho akože spasí a kupi tehlu..tak potom je skrblík..si neviem predstavit cely život presediet doma..ani neviem, čo na to povedat
@karolinakr O tomto hovorím že on mi vyčíta keď minem 20 eur na benzin alebo spolu so vstupom 50 eur. A to dám raz mesačne na taký platený výlet. On už preratava čo iné by mohol za tú sumu kúpiť. Keby som minala 500 eur na výlet alebo wellnes tak som ticho lebo by mal pravdu, no takto nemyslím si že by som veľa minala.
Určite výlety ... Nie je nad zážitky . Dom mal stavať ešte keď neboli deti na svete
Kľudne môžeš aj 500 ... Deťom treba aj zážitky aj spoznávať okolie nie len sedieť medzi štyrmi stenami

@f333 Neminam nad pomery, dokážem každý mesiac si odložiť 500 eur čo je pre mňa tak akurát. Za ostatné platím stravu deťom veci skolka škola oblečenie výlety sem tam. A mimochodom míňam a šetrím zo svojich peňazí zo svojej výplaty. Manžel takisto míňa a šetrí z jeho výplaty. Koľko ušetrí a koľko si minie je na ňom. On si kupuje veci do auta ja nestarám sa do toho nech si kúpi veď zarába. A nech si šetrí koľko uzná za vhodné. Do domu kupujeme všetko spoločne. Teda keď príklad skriňa stojí 400 eur tak on dá 200 ja 200 a kúpime.