Manžel nevie, či ma ľúbi.
Ahojte, potrebujem si trochu vyliať srdce a počuť aj nejaké nestranné názory, aj keď si myslím že vaša odpoveď bude, ze som od neho mala.davno odist.
Sme spolu 15rokov, z toho 6rokov manželia máme dve krásne zdravé deti 4rocneho syna a ročnú dcérku. V máji keď mala malá 7mesiacov som prišla na to že si píše s kolegyňou, nie pracovné zalezitosti, ako dôvod mi povedal že necíti vo mne oporu. Áno ppzerala.som mu domobilu
@maryah to neboli jeho nohy na tych fotkach, fokty noh kolegyn spod stola co sedela oproti nemu, viacej fotiek z viacerych datumov, zadky a nohy z obchodov
@banderaska29
@banderaska29 nemam kam ist, s nasimi som neni dlho v kontakte koly istym veciam co spravili, uspory ziadne, cele je to na houby
@nikola1110 ty ani nemáš kam ist, ty máš ostať doma zbaliť princa krasoňa a nech si ide za tou ču..ou..neviem ake veľke maš deturence, nečítala som celu diskusiu - ale dať deti do školky, nájsť robotu. ver mi som tiez sama na nich ale stálo mi to za to. a nech sa pobere ten gruľo preč. je to v konečnom dôsledku na Tebe, kazdý máme iný žalúdok ja by som pre peniaze ani pre nič trpieť nedokázala, ak by ma chlap takto znevažoval

@nikola1110 že si ho ešte nezbalila a neposlala do ri**i, tak to sa fakt čudujem. ty si ešte aspon trošku vážiš samu seba? chceš zvyšok svojho života prežiť po boku coco*a, ktorý Ťa takto strašne znevažuje ? zapamätaj si, že máš právo prežiť naplnenú lásku s niekym, kto za to bude stáť, nie takýto žebrák, alebo aj keby si mala byť sama - ale aspoň šťastná. za takéto trápenie Ti nestoja ani peniaze, ani "budeme rodina kvôli deťom" (Deti najviac vždy trpia pre nezhody aj absentujucu lasku medzi rodičmi).... Ver mi ja viem o čom hovorím a som šťastná že som prešla cez svoju komfortnú zonu a rozviedla sa s gruľom, ktorý bol môj manžel.
fakt Ťa prosím - je to klamár a ty a tvoje deti si zaslúžite pravdu úprimnosť a pokoj. držím Ti palce