icon

Manžel nevie, či ma miluje

anka199
14. máj 2020

Ahojte, už som taka zúfalá, že neviem ako ďalej. S manželom sme zobrať 3 roky a spolu sme už 7 rokov. Všetko bolo relativne dobre, mali sme hádky a vždy sme patrili medzi tých čo sa často hasterili ale vždy sme sa hneď vedeli udobrit a fungovali sme normálne. Dohodli sme sa, že si spravíme babo a aj sa nám zadarilo síce o prvé bábätko som prišla ale druhé tehotenstvo už prebiehalo dobre. Momentálne má synček 7 mesiacov a manžel sa mi už dlhšiu dobu zdal zvláštny, prestal s nami spávať v spálni a odôvodnil to tak, ze sa potrebuje vyspať tak fajn zobrala som to ale potom prestal so mnou úplne späť a ani pusu mi nedal. Začal strašne chodiť na bicykel a úplne sa mi vzdialil. Bol dokonca veľmi nepríjemný. A už keď som to nezvládla tak som na neho zatlačila a on mi povedal, že nevie ci ma miluje a ci chce so mnou ešte byť. Poviem vám, že to bol sok. Toto sa ťahá už asi 3 mesiace a už si našiel aj byť že si potrebuje prečistiť hlavu. Bolo to na môj popud lebo už nezvládam každodenné plakaniea ab y ste si nemysleli ja som mu stále hovorila nech niečo vyskúšame bud poradňu alebo poďme po miestach na ktorých sme boli šťastný ale s ničím nesúhlasil. A každý deň dúfam ze mi povie ze ma miluje a ze sa mýlil. Stále však nič. Poraďte mi co mam robiť lebo ja už neviem. Takporaďte co mam robiť? dúfam,zpovie, že ma miluje a ze bol de

Strana
z3
bluka2
15. máj 2020

@msally a čo jej radis, aby použila? Reťaz, špagát, lepiacu pásku...?

anka199
autor
15. máj 2020

@msally ja som není typ ženy co odpustí neveru. To je jediná vec na svete za ktorú by som ho úplne opustila. A žiť s vedomím, že je tu len koli malému a mňa nerešpektuje ako ženu asi nie je bohvie co asi by som sa totálne utrapila.

ndrag
Autor odpoveď zmazal
0kristina0
15. máj 2020

@anka199 napisem ti uz len tolko, ze tvoj muz nema gule ti narovinu povedat, ze ma inu zenu a preto ti tlaci kaleraby do hlavy ze nevie ci ta miluje. Hlavu mu pomotala inu zena, mozno bezdetna mlada kocka s ktorou mu je dobre. Mozno je to momentalne pobluznenie a mozno to s nou taha uz dlhsie. To nikdy nezistis kedze sa ti s tym neprizna. Ale skor to tipujem na to tahanie dlhsie kedze si uz nasiel byt, mozno aj ich hniezdocko lasky.

katkati
15. máj 2020

Len nech ide a s veľkou pravdepodobnosťou sa bude chcieť priplaziť späť.

marca12
15. máj 2020

@daganov lenze ak uz mas dieta,velakrat musi ist hrdost bokom a mysliet aj na stastie deti. Kazdy sa ohana rozvodom,ale malokto si uvedomuje,co rozvody robia s detmi. Bohuzial problemy su sucastou zivota a musia sa riesit,nevzdavat sa a to ludia uz zabudli. Kazdy sa hrdi ako by chlapa kopol do zadku a potom aj nasa.spolocnost takto vyzera. Nevery sa rozmohli a uz je to nieco normalne,prirodzene s cim sa pocita. Nevera bola vzdy,ale v tichosti.

anka199
autor
15. máj 2020

@0kristina0 pýtala som sa ale tvrdí mi, že nie.

0kristina0
15. máj 2020

@anka199 ved ti pisem ze nema gule to priznat

anka199
autor
15. máj 2020

@marca12 ja si nemyslím, že pre malého to bude dobre. Vyrastať v hádka a neucty od manžela tiež nie je vhodný príklad pre syna. Ale to je môj názor. Ja sa nechcem rozvádzať ale nenechám zo sebou zamerať.

jaskolka
15. máj 2020

Jednoducho,má frajerku, zrejme už dlhší čas, keďže byt už má zaobstrany, jeho taraniny, že si chce prečistiť hlavu, a ze nevie, či ťa miluje, sú len také omáčky, lebo je zbabely povedať rovno, mam inú, a na vás kašlem. To, že by potreboval riadne vyčistiť žalúdok, nie hlavu, po tej hlave prefackovat, je úplne dačo iné. Absolútne nezodpovedni chlapi, čím ďalej, tým viac... Kde sa berú, čo ich hádžu z neba? Nech si teda ide, požiadaj o výživné, bohužiaľ, oblbnuteho milenkou, nijako nepriviazes doma. On nebude súhlasiť s poriadnou, ani ničím, lebo "surovo povedané, má úplne na háku rodinu. Je mi to ľúto , žila si s nesprávnym zbabelym slabochom, to už nevrátis....

marca12
15. máj 2020

@anka199 este ste sa ani nesnazili zachranit vztah a uz vies,ze budu hadky a neucta. Nic nejde lahko. V kazdom manzelstve su dobre aj zle casy,len smutne,ze zle casy nikto nechce a radsej uteka. Dnesna doba nevie stravit zle casy v manzelstve.

katarinka89
15. máj 2020

@marca12 a čo je šťastie deti? Vidieť ako otec mamu nepohladi, že s ňou nekomunikuje, že na tajnasa zabehava inde? Deti niesu hlupe

daganov
15. máj 2020

@marca12 čiastočne s tebou súhlasím, že sa v manželstvách od problémov uteká, často od takých, ktoré by sa možno dali riešiť. Ale na mieste autorky by som s tým mužom tiež nežila. Dokážem odpustiť hocičo, pomôcť človeku dostať sa z nejakej závislosti, keď vidím, že zo všetkých síl bojuje, možno by som aj dokázala odpustiť jednorazovú neveru (niekde na chate v alkoholovom opojení napr.), ak by si sypal muž popol na hlavu a robil všetko pre záchranu vzťahu. Ale tu nevidím u muža snahu žiadnu a keby mi takto dával najavo, že so mnou nechce byť a ešte v takomto citlivom období života, nedokázala by som s ním žiť. Ani kvôli deťom, alebo možno práve kvôli nim. Nie je pre dieťa výhrou, ak nevidí vzor bežnej klasickej rodiny - mama s otcom, už vôbec nie, ak sú rodičia tak hlúpi, že medzi sebou bojujú, ale nie je pre dieťa výhrou ani žiť v rodine, kde nie je ani láska, ani úcta, dieťa vlastne vzor klasickej rodiny nemá tiež, alebo má, ale nie dobrý. A to nemusia byť ani hádky, dieťa ma nesmierne citlivé senzory. Aj celkom malé, dvoj, trojročné. Som rozvedená a po rokoch mi moje dieťa povedalo, že som sa mala rozviesť skôr a to u nás neboli ani hádky, ani alkohol a pod. Ja rozvod považujem za najlepší krok môjho života a to som o súčasnom partnerovi netušila, spoznala som ho až pár rokov po rozvode.

daganov
15. máj 2020

@hradnapani poradňu mu navrhovala, nesúhlasil, nesúhlasil s ničím, ona nemusí mať žiadne dôkazy, rozhodol sa s ňou nežiť, donútiť ho nedonúti. Môže mu povedať, že urobí všetko preto, aby ich vzťah bol ako kedysi, ale to je asi tak všetko.

daganov
15. máj 2020

@ovaaa to samozrejme môže, nahodiť sa a spraviť si deň podľa seba, ale plus bude iba v tom, že si oddýchne. On ten deň prežije a bude pokračovať v tom, v čom začal. Ak je rozhodnutý žiť bez nej, je akákolvek snaha zbytočná. Ak by pristúpil na manželskú poradňu, rozhovory, bolo by to iné.

marca12
15. máj 2020

@katarinka89 ale uz robis zavery,ved sa este nepokusili o zachranu. Neuznavam neveru,neospravedlnujem ju,ale ak sa stane a chlap nie je totalny luzer a pravidelny suknickar,tak by som sa snazila zachranit vztah. Bola by som nastvana,presiel by si peklom,ale kolko by to trvalo par mesiacov? Co je to oproti celym rokom,ktore nebude denne s detmi. Ja som stara skola,snazim sa vsetko opravit a ked sa neda,mozem si povedat,ze som pre to spravila maximum.

daganov
15. máj 2020

@msally to ako myslíš vážne, že k...y môže mať koľko chce, ale kvôli dieťaťu sa nerozvediete? Ty by si žila v takom vzťahu, plnom poníženia? Dieťa to o chvíľu začne vnímať, deti nie sú hlúpe, sú len malé. Okrem toho, keď sa on rozhodne v tom manželstve nezostať, nijako mu nezabráni. A dieťa o otca nepríde, možno sa mu bude venovať viac hodín, ako teraz.

jaskolka
15. máj 2020

@daganov presne, jedno je zachrániť vzťah, ak obaja o to stoja. Ale tu je snaha len z jednej strany, pani sa môže aj pretrhnut, on to nechce, nestojí o záchranu rodiny, je už inde mysľou, duchom aj srdcom. A chce byť preč už aj telom... Tam nepomôže obetovať sa, ani ponižovat.

anka199
autor
15. máj 2020

@marca12 pozri ja ho naozaj nemôžem držať. Vieš aká by som bola šťastná keby aspoň povedal dobre teraz mam v hlave zmetok ale skúsme to nejako zachrániť? A nie len, že on nevie a všetko čo navrhnem zmetie pod čiernu zem. Naozaj sa nechcem rozvádzať. Tak možno príde na to, že ma miluje až keď odyde fakt neviem.

maminuska
15. máj 2020

@anka199 ja osobne si myslím že tvoj manžel nechce od teba odísť a ani sa neplánuje rozviest. V populácii je určitá vzorka psychopatických ľudí ktorí skúšajú kam až u toho druhého môžu zájst a čo všetko si môžu dovoliť, teda testujú partnerov na max. možnú hranicu únosnosti . Presne takto to začína, on nevie či ťa ľubi a či k tebe niečo cíti , čím ťa uvádza do submisívneho postoja , manipuluje s tebou a určitým zvráteným postojom sa v tom vyžíva do akej neistoty ťa uviedol . Nemienil sa ani odsťahovať keby to nebolo z tvojho popudu a ani to nemienil hovoriť rodine lebo táto hra mačka s myšou mala byť len medzi vami .
V tomto prípade by som ti poradila , aby si voči tomuto zaujala rázny postoj , asi takým spôsobom a systémom nech ťa tým neobťažuje, máš svojich povinností a starostí dosť a nech si to vyrieši u seba vo svojom vnútri a nech je to čím skôr , lebo sa môže stať že si budeš riešiť život s niekým iným .

jaskolka
15. máj 2020

Zaujalo ma aj to, že píšeš, že za 7 rokov ste chodili len tam, kde on chcel, s jeho partiou a kamarátkou, akou kamarátkou? Nebola to už jeho zásterka pre milenku? Nič ti neblikalo, že toto nie je normálne? plus na svadobnú cestu ta poslal s rodinou? Nie on s tebou šiel? Ako úprimne, prepáč, ale to ta ani vtedy nekoplo, že s úplnym blbom si? Preboha, mňa keby muž pošle na svadobnú cestu samu s rodinou, tak to co by akože bolo?Mam silný pocit, že on ta nie teraz už nemiluje, ale ani nikdy nemiloval.Zrejme pár rokov mu to ešte vyhovovalo, možno ta žena si ešte ho držala ako tak od tela, ale teraz už zrejme "pasca sklapla". Toto už nezlepis, a žiť nasilu len kvôli s deťom, ktoré tiež asi bohvieako ho netankuju, nemá zmysel.

anka199
autor
15. máj 2020

@jaskolka to mi asi skočilo že kamarátkou. Myslela som partiou jeho kamarátov. No ja si myslím, že si ma nikdy dostatočne nevážil. Bola som len na dosiahnutie jeho cieľov a keď sa už nemá kam posúvať tak ide ďalej.

danielahamar
15. máj 2020

nechaj ho ísť

iviacik
15. máj 2020

@anka199 no.... Ťažko sa radí, ked človek v tej situácii nie je... Ale asi by som nedokázala žiť v domácnosti (a milovať ho) a niekym, kto by mi povedal, že ma nemiluje a sice povie, ze je ochotny so mnou tu domácnosť zdieľať, avsak nemám očakávať akúkoľvek lasku... Človek má len jeden život tu a teraz a každý si zaslúži byt milovaný..

christina_petrikova
15. máj 2020

nechala by som nech si teda vycisti hlavu, neviem si predstavit, ze by som bola s niekym kto nevie, ci ma chce, ci chce byt so mnou :/

zana1234
15. máj 2020

@anka199 toto co si napisala vsetko mi pripomenulo mojho manzela, a bohužiaľ bola v tom ina...

anka199
autor
15. máj 2020

@zana1234 a po akom čase si prišla na to, že je v tom iná žena?

kitycat
15. máj 2020
cawes
16. máj 2020

@sunny8 a ako to dopadlo u vas ked ti bllo stale takto na hojdacke

buba183
3. jan 2023

@anka199 tak ako ste spolu?

Strana
z3