icon

Manžel nevie prejavovať lásku.

darinkag
24. aug 2019

Baby mozte mi otvorit oci? Bud mi vsunte sebakritiku ktora mi chyba, alebo mi otvorte oci. Ja neviem ci chcem ja moc. Manzela mam super, skvely otec, moj najlepsi kamarat, pomaha mi v domacnosti, vtipny, miluje ma a verte ci nie nepodviedol by ma, nie je zgrlavy a co sa tyka aj po financnej stranke dopraje aj mne a dcere. Asi si poviete ze je to dokonale, vsak? A tu nastava kamen urazu- nikto nieje dokonaly. Chyba mu jedna a pre zenu velmi dolezita vec. A to ze pokial ho neobjimem ja neurobi to, nechyti sa ma, a pod. Vsetko iniciujem ja no on vobec. On co sa tyka tohoto je absolutne bezcitny 😔 mne zacina chybat neha, cit, objatia. A nie vzdy ked len pridem ja to ma uz prestava popravde aj bavit. Citim sa strasne smutne a aj ked ho mam a miluje ma citim sa citovo vyprahnuta alebo ako to nazvat. Nechcem ho vymenit ani by som ho nepodviedla no strasne strasne mi to chyba. Uz som mu to aj vravela viac krat vzdy to napravil ale trvalo to max dva dni a zas nic 😔 mimochodom sex mavame to je v pohode to neriesim. Ale riesit kazdodennu beznu nehu a cit. Citim sa fakt prazdna. I ked asi nemozem chciet vsetko vsak? 😔

Strana
z2
ivana11155
24. aug 2019

@darinkag to je proste taky chlap. Keď mu to budeš hovoriť, že ti chýbajú objatia on jedným uchom dnu druhým von. Najlepsie prečítať knihu 5jazykov lásky - nájdeš aj seba akým jazykom komunikujes ty a aj jeho. Potom sa ti otvoria oči.

xxxkatka
24. aug 2019

@darinkag úprimne, žiadna kniha 5 jazykov lásky ti nepomoze. Prečo? Lebo sa dozvie len to co vieš, že ty si dotykova a o to prejavuje skutkami/službami. Toto poznanie, ktoré vieš aj bez knihy ti situáciu resp. manžela nezmeni. On sa možno pár krát po snaží, ale keďže je nastaveny inak rýchlo bude všetko po starom. Rada? Buďto budeš tolerovat, alebo sa zariadis inak.

zuzanka.zuzu
24. aug 2019

@darinkag prečítaj si 5 jazykov lásky, je aj verzia 5 jazykov lásky pre muža a 5 jazykov lásky na každý deň 👍 (plus aj pre deti, ale tu očividne netreba 😉 ) kúp z bazošu. za to nič nedáš. a fakt je to "drobnosť", teš sa zo super vzťahu 😎

dkethe
24. aug 2019

Vjes co? Moj je skoro presny opak tvojho. Nema ani jednu z tebou vymenovanych dobrych vlastnosti, ale aspon tu jednu zlu maju spolocnu. 😃
No nebije ma.
Taze tak :D zeny nikdy nebudu spokojne.

gloria31
24. aug 2019

Môj je taky istý zvykla som si na to nejako. Dokonca teraz spolu čakáme dieťa. Naučila som ho keď ide do prace a z prace mi dat pusu. Teraz vždy večer sa mi dve pusi a pohladí bruško. Treba pripomínať a niekedy byť aktívna. On si zvykne a potom to bude uz brat ako bežnú každodennú vec.

darinkag
autor
25. aug 2019

Dakujem vam za rady a za poznatky 😂 vlastne takmer vsetky ste mi napisali rovnaku alebo podobnu vec takze je to jasne. Ja mu to budem pripominat milo a ked tak to budem nadalej iniciovat ja 😂🙈 ale skusim mu to viac pripominat mozno ho este naucim.
Ale na to ze sa ma vonku chyti mozem zabudnut to nepomoze nic 😂😂😂

nyusika
25. aug 2019

pri všetkej úcte...nie si dlho na materskej ??

darinkag
autor
25. aug 2019

@nyusika ano som 😂 dobre si odhadla
A ano viem ale nemozem ist este do prace

nyusika
25. aug 2019

@darinkag
pre tvoje dobro - nájdi si nejaké hobby.
aspin prestane myslieť iba na seba.
nepíšem to ako výčitku, ake asi máš príliš veka voľného času, keď máš čas toto analyzovať.

keď máš potrebu objatia - obj8m manžela.
Vieš, že nie je príliš "kontaktný", tak si ho takt zariadi a nečakaj, že byde čítať tvoje myšlienky.

Ja som tiež typ "psí čumák" navonok a mne by príšerne liezli na nervy rozhovory a výčitky typu "potrebujem viac nehy"

darinkag
autor
25. aug 2019

@nyusika chapem 😊

eliska13
25. aug 2019

@darinkag nezmenis ho je taký....mám takeho doma 16 r.Ale na druhej strane mala som jedného chlapa čo bol presný opak denne ako ma miluje, na gauči nalepený na mne, mala som pocit, že keď sa s ním rozidem skočí pod vlak, stále má hladkal aj po viacerých rokoch neuveríš neskutočne mi to vadilo, nemala som svoj pokoj.
Musíš ho ty občas pritulit, vymojkat, ale zase,cze by som čakala, že sa budeme po ulici držať za ruku až to nečakám
Trápi ma jedno, že moje dieťa to nevidí a bude sa tak správať asi aj on.bud rada, že má tie pozitíva čo si vymenovala😁

lenka.s
25. aug 2019

Mam to za sebou, ale z opacnej strany .... a nech su predchadzajuce nazory akekolvek, nie je to nezvratne ... ver mi 🙂 Pokus o zmenu je vzdy viac ako ignoracia potrieb, lebo ak partnerovi nieco chyba, je to banac nad priepastou ...

A ako tu uz odznelo, tiez odporucam knihu 5 jazykov lasky. Pre mna bola skor len citanim zo zvedavosti, lebo som ju objavila neskoro, ale keby prisla v case, ked som potrebovala radu urcite by som sa spamatala ovela skor 🙂

larisalarisa
25. aug 2019

Závidím vám takéhoto chlapa

gloria31
25. aug 2019

@darinkag toto som ho naučila občas to urobí sám občas ho chytím prvá ja. Vždy mu poviem ze som hrdá že si ma vybral za priateľku aj keď som riadne obezna a ukazuje všetkým ze muži môžu milovať aj také ako som ja a ukazuje ze sa za mňa nehambi tým ze ma chytí za ruku. Pozdvihne to aj jeho sebavedomie že ho chválim.

maryetta
25. aug 2019

Kazdy prejavuje svoje city inac niekomu zalezi na slovach. Inemu na skutkoch. Niekomu staci povedat lubim ta. Niekto mozno radsej miesto toho chce aby ho objal. Ci napr pomohol umyt riad.
Povacsine chlapi prejavuju lasku potrebou sexu. Zenam je mozno skor blizsie pohladenie. Objatie. Bozk.

didaa
25. aug 2019

@larisalarisa prečo závidíte?

larisalarisa
26. aug 2019

@didaa preto , lebo tento muž je fakt super.

darinkag
autor
26. aug 2019

@larisalarisa ❤️ Ano som nad tym vcera vecer rozmyslala a ako mi pisala jedna pani su zeny ktore maju podstatne horsich manzelov ktory ich biju a pod. A moj muz je uzasny az na tuto vlastnost ktoru ako mi zas vacsina zien pisalo on prejavuje inak . Budem verit ze mozno sa casom aj to nauci 😂 baby dakujem za podporu

darinkag
autor
26. aug 2019

Asi som prepadla tomu pocitu co mi tak strasne chyba. Niekedy to proste na cloveka dopadne a musi to dostat zo seba von a spytat sa inych nech ho zasa nastartuju. 😊

Strana
z2