icon

Manžel neznáša moju matku

bombix
28. jan 2019

Ahojte. V zivote by som nepovedala, ze skoncim pisanim sem, ale mam pocit, ze uz sa zblaznim...
S manzelom sme spolu 3 a pol roka, z toho pol roka mamzelia. Ked sme sa dali dokopy, asi po 2 mesiacoch som to povedala mame (rozvedena). Ona sa nanho zacala vypytovat, ze odkial je, co robi a klasika...ked zistila, ze je z mesta, co je pd jej bydliska vzdialene len 9 km, opytala sa na neho svojich kolegyn v praci, ci o nom nieco nevedia. Proste si ho chcela klasicky preklepnut. A niektora jej kamaratka jej o nom teda porozpravala kadeco. Nevravim, ze nic z toho nie je pravda, mal aj celkom burlivu mladost (bitky na diskotekach, opijanie...). Teraz uz 7 rokov absolutne nepije, podnika, dobre zarobi. Ked som si napriklad po skole nevedela najst pracu, tak ma pol roka zivil a nikdy to ani slovom nespomenul. No ale moja mama nic z tohto nevidi, kedze ta jej kolegyna jej povedala svoje. Cize mama mi to tak stroho zrekapitulovala, nechcela mi povedat nic konkretne, len ze ma o mna strach, nech si davam na seba pozor, ze je psychopat a podobne...ja som bola samozrejme v soku, kedze sme spolu boli v tej dobe kratko. Samozrejme so vsimol, ze mi nieco je a nechcela som mi klamat, tak som mu o tom povedala. On sa strasne nastval, ze ako ho moja mama moze takto ohovarat, ked ho ani nepozna. Teraz spatne si myslim, ze som to zacala cele ja tym, ze som mu o tom povedala. Kazdopadne on odmieta prist k nej na navstevu, ona ho uz parkrat k sebe volala, ale on je tvrdohlavy, tvrdi, ze mu ublizila a nikdy sa neospavedlnila. Mne by bolo uz aj jedno, ze sa nemaju radi, ale po svadbe sa to vyhrotilo do tej miery, ze matla mi povedala, ze si mam vybrat, ci sa budem bavit s nou alebo s nim. Ja ju mam rada, ale zas je to moj manzel. Som na neho aj nahnevana, ze je taky tvrdohlavy a myslim si, ze mu je prednejsie jeho ego ako ja...ale zas som nastvata aj na moju matku, ze to stale vyostruje a riesi a nechce sa so mnou normalne stretavat a bavit bez toho, aby ma hned neockovala proti nemu, ako ma manipuluje a odtrha od rodiny...fakt neviem, co mam robit a ako dalej...

Strana
z2
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
sulejmanka
2. dec 2021

@bombix Ja si nemyslím že tvoj muž je egoista, ani to, že by mal ustúpiť a prijať pozvanie. Podľa mňa sa cíti ukrivdeny, a to mu nemožnosť zazlievať. Ospravedlniť by sa mala tvoja mama a to by bol ten prvý ktork k uzmiereniu. Je ok zisťovať o frajerov svoje dcéry, veď každá.mama sa boji o svoje dieťa. Na druhej strane, ona spôsobila hustú atmosféru a kladie si podmienky, že buď ona alebo tvoj muž? egoista je tvoja mama, nie muž

Strana
z2