icon

Manžel odchádza na dlhé pracovné cesty: Ako to zvládať?

8. júl 2024

Ahojte chcem sa vyrozprávať.
S manželom sme spolu 7 rokov zobraty mame dve deti 3 a 2 roky.
Manžel pracuje od začiatku nášho vzťahu na 3 smeny čiže každý deň doma, ale po uvažovaní a rozprávaní sa žeby išiel do zahraničia súhlasil teda obaja sme súhlasili keďže nám treba peniaze a tu s tohto platu a môjho rodičovského ideme od výplaty do výplaty.
Hľadá si uz prácu v zahraničí žeby šiel so švagrom ktorý robí 3 týždne a 1 týždeň doma a pre mňa to je hrozne dlho. Neviem ci by som si dokázala zvyknúť a deti tiež, ale zas keď tie peniaze nám veľmi treba.
Mne strašne vadi len ta jediná vec ze by bol tal dlho preč a tak krátko doma, viem ze niesom jediná ktorej chlapi takto pracujú len som sa chcela vyrozprávať. Dakujem

Strana
z10
diaszoky
31. júl 2024

@aurora33 a teba je co do mojho nazoru? Co je teba domna?? Ja mamsvoj nazor a hotovo a ty mi neodpisuj koncim jalovu debatu s osobou ktorou je mamon prednejsi

aurora33
31. júl 2024

@diaszoky fakt je dom mamon? Boze ty si chorá na hlavu

diaszoky
31. júl 2024

@aurora33 ty si chora na hlavicku akurad ked necitas a nechapes papa nahlasim ta

aurora33
31. júl 2024

@diaszoky nemas ma prečo nahlasovat. Ale to tiež len ukazuje tvoje choré zmyslanie. Dom je úplne normálna vec a nie mamon preboha.

diaszoky
31. júl 2024

@aurora33 ty stale idea svoje ja nepisem o do e ako takom ale o tom ze kolko ludi aj zien doslova vyzenie muzov do zahranicia len aby sa hrdili nie domamy klasickymi ale obrovskymi bungalovmi ty furt nechapes rozdiel ale dobre vypisuj si sama komu chces

aurora33
31. júl 2024

@diaszoky tak ti muži kebyže nechcú tak tam nejdú, alebo ich tam žena dotiahne za uši? Zavidis im tie bungalovu, keď tu tak stále nakladáš? Dom ako dom, pre mňa za mňa nech majú aj hrad, JE TO ICH VEC.

Strana
z10