icon

Manžel odo mňa odišiel

luciao2610
17. sep 2013

S manzelom som dva roky,nase manzelstvo bolo pekne,lubili sme sa,stale sme boli spolu,nikdy sme nechodili jeden bez druheho.obcas sme mali hadky ale ti behom jedneho dna preslo.milovali sme sa velmi.posledne dva tyzdne sme sa zacali velmi hadat kazdy den,on prisiel o robotu,nechceli ho vyplatit,bol nervozny,sklamany,podrazdeny.zacal ma odmietat,nechcel aby som mu pomohla,vzdialil sa odo mna.bolo to tazke,prestal mi davat najavo ze ma lubi,potrebuje,dva tyzdne boli strasne,krik,hadky.ked som sa ho vcera opytala ci sa chce rozist povedal ze nevie,tak som mu povedala ze je koniec,ja krava sprosta.dneska som prisla s prace domov a nasla som si list ze sa ho to velmi dotklo moje slova ze ho opustam.ze on stale stal pri mne.ze mi veril.ze ma lubi a ze odchadza,ze som si ho nevazila.aby som ho nehladala.a ze som zahodila nasu lasku...volala som mu pisala,nic ignoruje.zobral si aj veci.neviem kde siel on tu v meste nema nikoho.ja som chcela stat pri nom ale mi to nedovolil,ignoroval ma.nemozem bez neho zit,velmi ho milujem.

Strana
z7
tajomna21
26. sep 2013

@kveta ako urcite nereagovala primerane ... ale zase nevies, co vsetko jej on povedal, urobil a pod ... a to, ze jej nadaval do ku@ev zato by ho mala vybozkavat a na rukach nosit? on je dospely muz a ma sa tak aj chovat, nie ako dieta, ktoremu zobrali hracku
ospravedlnit by sa mali obaja vzajomne

kveta
26. sep 2013

@tajomna21 Pasaz s k.rvami mi unikla.. Pardon.

aliza
26. sep 2013

@tatko_bebe typicky chlap 😉 ...vas len ofukovat a nedajboze vam cokolvek povedat 😀. On ju urazal a nadaval jej dva tyzdne a to bolo akoze fajn, on mal na to dovod, ale ona nemala dovod vybuchnut, ze? to je presne to vase chlapske zmyslanie: 'to nie ja, to ona...' ona mala to a to a nemala to a to a chlap co? v zivote su aj krizy a dokonca horsie, ako dotycny zaziva,ale to neznamena, ze bude kvoli tomu nicit tych, co najviac miluje...a ked uz sme pri tom, bolo tam aj male dieta, ktore bolo svedkom vypadov otcima na jeho matku. Taky chlap by u mna skoncil, co utecie ako zbabelec, opusti male dieta, ktore si nanho zvyklo a necha sa doprosovat a lutovat. Prepac, ale takto zreli jedinci neriesia problemy.

tatko_bebe
26. sep 2013

@aliza ja nepisem ze co spravil je spravne alebo ze by som to spravil, ale nikdy nevies ako sa ktokolvek kedykolvek zachova. Co sa u blisne hlavou a spravi 😉
A s niektorymi ludmi dobre mierena urazka pekne zamava a toto je ten pripad. Proste ho cielene vl. slovami zlomila a on spravil takuto blbost

aliza
26. sep 2013

@tatko_bebe ved ja to chapem, preto si myslim, ze takyto jedinec do vztahu proste nepatri. Lebo vztah nie je o tom, ze si budeme hrkutat a len pekne veci hovorit....., v dobrom vztahu prezije aj takato 'urazka', zrely chlap to zvladne lebo vie, ze ma zodpovednost, za rodinu, za dieta, tak nebude malicherny a ospravedlnenie prijme. Nic takeho sa v zasade totiz nestalo. Ona len bola zufala a uz si nevedela dat rady, cize mu to nepovedala len tak, chladne a premyslene uprostred romantickej vecere....zaklad vztahu je aj odpustat. Laska nie je len o tom, ze nam je dobre, naopak, sila lasky sa preveri az v krizovych situaciach. A ak ho to natolko zlomilo, ze sa uz 2 tyzdne niekde flaka a domov nechce, tak jej ma narovinu povedat, co a ako a nie ju takto nechavat aj s dietatom v strese a neistote.

luciao2610
autor
26. sep 2013

Ja som ho zlomila?a v com?ze som sa snazila stat pri nom a on doma iba vrieskal,nadaval,nervozny bol a stale slovne utocil na mna,ja mam tiez iba jedny nervy.povedala som to co som nemala ale aj on povedal co nemal.ale to neni riesenie ze on sa zbali necha rodinu a odide prec a je mu to jedno co bude.to je pre mna ubohost.neviem coby robil on keby som to ja spravila.a teraz?teraz som sa mu ospravedlnila za to a on,on si nevie priznat chybu,vsetko zvaluje na nas ze ako sme sa mi ku nemu spravali ze mi sme ho vyhnali z bytu,co neni pravda.ja si chybu priznam ale on nie.a problemy su na to aby sa riesili a nie od nich utekat.vcera mi pisal ako ma velmi lubi a dneska mi napisal koniec.tak ja sa nikomu nejdem doprosovat

tatko_bebe
26. sep 2013

@luciao2610 😀 aka telenovela

luciao2610
autor
26. sep 2013

@tatko_bebe
no tak toto mi povedali aj dneska v praci 🙂

tatko_bebe
26. sep 2013

@luciao2610 nechapem uz ani jeho. Magori pojdme na hory 😝 tak bud Ta chce alebo nechce.

luciao2610
autor
26. sep 2013

@tatko_bebe to uz asi ani sam nevie.

vejula
26. sep 2013

@luciao2610 nedoprosuj sa, asi len na to čaka, aby si mohol dupkať... neurob mu taku radosť, začni si planovať veci mimo neho....

luciao2610
autor
26. sep 2013

@vejula nebudem ho prosit jasne,ale som mala potrebu sa mu ospravedlnit a povedat mu co citim.

vejula
26. sep 2013

@luciao2610 to si urobila, takže svedomie maš čisté... Ono je najlepšie vyštelovať človeka do nepričetnosti nadať mu uražať ho a neviem čo, až kym ten nevybuchne, netresne jednu kravinu, na ktoru sa dotyčný oduje a tvari sa jak pupok sveta... JE tio hnusne a manipulatívne... Čisto s tebou manipuluje, je to hnus.

luciao2610
autor
26. sep 2013

@vejula no ako ked mu je tam lepsie tak nech si tam aj ostane,nehrozi aby som sa mu ja este ozvala,ja som urobila maximum a ked on nevie prekonat svoju hrdost tak nech sa mu tam pekne byva

lalinko2010
3. okt 2013

@luciao2610 ako ste skončili?

prekocky
6. okt 2013

aj mna by zaujimalo... 😎

1gabriela13
23. mar 2019

@luciao2610 jednoducho mu to prišlo vhod, že si to povedala. Ak by ta miloval, tak vie, že proste človek niečo také v afekte povie.

bluehorsee
19. jún 2019

Luci nechaj ho chvíľu vychladnúť. Napíš mu poslednú správu že ho máš rada, že pre teba veľa znamená a ze ho budeš čakať. A keď mu prestaneš písať, začne mu to chýbať a bude mu vŕtať v hlave že o teba nechce prísť. Vieš aj keď si myslíme že chlapi sú ako stroje tak aj oni občas trpia. Ten tvoj sa možno nevie zmieriť s tým ze prišiel o prácu, je na tebe závislý a ze sa nedokáže postarať o rodinu. Možno sa potrebuje sám dostať z tejto slamastiky a potom predstupit pred teba ako chlap a nie ako padavka ktorú treba ľutovať. Držím ti palce, neboj bude to v poriadku

kiwi3
19. jún 2019

@bluehorsee uz ho nechala chvilu vychladnut. 6 rokov presnejsie.

veronikaszabova
19. jún 2019

@bluehorsee tema z roku 2013 🙂

iwka_77
19. jún 2019

@kiwi3 myslím, že za ten čas už musí byť vychladnutý viac než dosť :-X

bluehorsee
19. jún 2019

@kiwi3 fakt? No vidíš ako to pomohlo😅ja som si ten dátum vôbec nevšimla co som sa tak zacitala🥴

zuzkablonde
29. sep 2020

Hmm ako nakoniec dopadla tato lovestory?vie niekto?

Strana
z7