Manžel plánuje akciu v deň mojich narodenín
Ahojte,
ako to mate vy? Manzel ma na moje narodeniny akciu v praci s kolegami. Je pravda, ze kedze mame male babo, v poslednom pol roku moc von nechodi (resp. menej ako zvykol). Neuvedomil si, ze akcia je na moje narodeniny a najskor povedal, ze teda nejde. Potom skusil, ze ci by sme nemohli oslavit o den skor. Mne to prislo luto, mame 3 deticky z toho 1 ma pol roka a tiez nikam nechodim. Prislo mi to blbe, ze vobec uvazuje nad tym ist na moje narodeniny prec - v podstate by odisiel rano do prace a vratil by sa neskoro v noci.
Tak zase ak tam nemusí byť dokonca a dá sa odísť skôr, skúste sa dohodnúť tak.. nemusí byt do záverečnej, lebo je taký typ 😅 hlavne, keď je to pre teba dôležité… lebo v konečnom dôsledku je jedno ako to máme doma my, tvoje pocity môžu byť iné a neznamená to automaticky, že je na nich niečo zlé
@lindous <3
No mne by bolo trochu blbé, keby moja žena mala narodky a ja by som si s naslopanými kolegami hádzal gule na nejakom bowlingu.
@sevrin Dik za chlapsky pohlad.
@lonely66 cize vlastne budem mat ja klud na jeho narodky :D
absolutne by mi to nevadilo, moj muz malokedy niekam ide ak by raz za x siel na firemnu akciu a vyslo by to na moje narodeniny, no co uz, oslavime najblizsi mozny den, zablahozelal by mi rano a potom by sme niekedy oslavili
ste dospeli ludia, bud dospela aj emocne...ja by som muza pustila von a narodeniny dala v iny den...uz ti zaujem prejavil tym, ze zvazoval neist, teraz si ty na rade ho povzbudit v tom, ze ist moze, lebo den hore-dole...je to prejav vzajomnej lasky namiesto emocneho vydieranie
Pokiaľ je to taky ten starostlivý manžel ktorý nenecháva všetko na teba (co podla popisu mi tak príde) tak by som narodky preložila na iný deň, najlepšie taky kedy by ste zohnali strazenie a ta pozval niekde na romantickú večeru, ale toto by som mu aj priamo naznačila aby to tak vyriešil 😁😁
V pohode by som to oslávila.iny den
@mabenn Veď ja mu nerobím scény, ani nič. Len mi stále nejde do hlavy, čo je dospelé na tom ísť chlastat s kolegami, keď má manželka narodeniny. Ja ho ani nikam "nepúšťam" , nie je pes alebo malé dieťa. Rozhodnutie je na ňom.
Mozno som divna, ale narodky pre mna su v dany den. Ja viem, ze oslava moze byt hocikedy, len to straca to caro toho dna. Scenu by som kvoli tomu nerobila, ale asi by mi bolo luto.
Nevidím v tom problém, ale vidím problém v tom, že nikam nechodíš. Na hodinu na kávu s kamoškou od polročného skutočne môžeš.
@thoughtfulweirdo to ja viem, ale ešte sú tu 2 ďalší. Na kávu idem, ale to je vždy ohraničené časom spánku alebo kojenia, čiže cca 1,5 hod v kaviarni blízko našej bytovky. To nie je večerný záťah s kamoškami až do rána cca raz za mesiac.
Aj keď som už napísala, že to v pohode, že si spravíte oslavu iný deň, keďže on tam chce ísť a neuvedomuje si, že ti to je ľúto. Je to síce detinské, ale možno takto podobne by som sa zachovala na jeho narodeniny.
A z fľaše bábo nevypije? Náš veru nevypil, ani umelé, ani moje odstriekane z ničoho, ale manžel mi hovorieval, aby som smelo šla, že ak sa vrátim do 3 hodín, oni si spolu poradia, dal by mu vraj lyžičkou alebo panakovkou, aby ho zabavil 😄 a tiež mu zostali doma aj ďalšie deti, niekedy dokonca dokopy 4. Mne to srdce nedalo a do roka som na dlhšie z domu preč nebola, ale píšem to na ukážku, že muži vedia fungovať aj inak 🙂 a od roka už nebol problém ani 3 dňový festival, ani víkend u kamošky, to už si spolu poradili bez časového obmedzenia.
@thoughtfulweirdo Nie nevypije a ani ho nechcem ucit. Mne to nerobi problem byt s nim, ani sa na to nestazujem. Len muzov argument: "skoro nikde nechodim" mi pride vtipny pri mne :D (neratam tie kratke kavy alebo on ze ide na pokec k susedovi). Myslim tym ist niekde vecer s kamosmi. Proste tak to je s malym babom a ked podrastie, bude to lepsie.
Autorka, no ak si spokojná, tak žiaden problém samozrejme 🙂 len mi to tak z formulácie úvodného príspevku vôbec neprišlo, preto som to okomentovala.
Podľa mňa z mojej strany by to tiež nebol žiaden problem a mám 4 deti tu akciu s práce si nenaplanoval on akurát na tvoje narodeniny uži si ten deň s deťmi zober ich do cukrárne na pizzu venuj sa im veď oni sú pre teba to najdôležitejšie v tvojom živote a s mužom to oslavýš na druhy deň
Mne by to vadilo a bola by som sklamaná, a pravdepodobne by sme sa aj pohádali. Ale mali sme to tak, že on s deťmi, kým nemali cca 2 roky, veľmi nepomáhal. Neostal s nimi sám, nedokázal mladšiu uspať, či v noci upokojiť a mne neskutočne chýbalo môcť niekde vyvetrať hlavu. Takže ak by mi na moje narodeniny zahlásil, že ide von, po tom, co ja som 100 miliónov rokov nikde nebola, otrieskala by som mu to o hlavu.
Úplne v pohode, poslala by som ho na bowling a oslávila inokedy. My naše ani neoslavujeme, manžel na svoje dokonca aj pracuje...véd nie sú snáď posledné.
Netreba to tak prežívať. Môj chlap robí v zahraničí takže večne musíme oslavovať narodeniny nás aj detí vtedy keď je doma aj keď je to deň alebo dva skôr či neskôr a z nikoho nás neubudlo .v pohode by som oslávila narodeniny deň pred tým a netrápilo by ma to
Ja som mala narodky teraz v marci a isla som s kamoskami von. Muz zostal doma kupat a uspavat deti 😀 Mavame s babami stretavku raz za rok a dali ju na vtedy. Pogratuloval mi s detmi cez den. Inak to neriešime, sme dospeli, aj tak si len dame pusu a kvety/cokoladu. Mame male deti takze ziadne rande vonku sa aj tak nekona....mne by to nevadilo

Moj muz viem ze je taky ze tiez by uprednostnil byt doma so mnou na narodeniny ale zas vobec by som mu nemala za zle keby siel, mnohokrat sa nam stalo ze prave v den narodenin sme boli ci uz ja alebo on v praci, oslavili sme potom, prosto podla mna ziadna drama… zas myslim si ze to nie je koniec sveta oslabivat narodeniny v iny den akomich realne mam, sak aj detom sa bezne robia oslavy napriklad cez vikend ked vyjdu narodky na tyzden a podobne…