icon

Manžel plánuje akciu v deň mojich narodenín

8. máj 2024

Ahojte,

ako to mate vy? Manzel ma na moje narodeniny akciu v praci s kolegami. Je pravda, ze kedze mame male babo, v poslednom pol roku moc von nechodi (resp. menej ako zvykol). Neuvedomil si, ze akcia je na moje narodeniny a najskor povedal, ze teda nejde. Potom skusil, ze ci by sme nemohli oslavit o den skor. Mne to prislo luto, mame 3 deticky z toho 1 ma pol roka a tiez nikam nechodim. Prislo mi to blbe, ze vobec uvazuje nad tym ist na moje narodeniny prec - v podstate by odisiel rano do prace a vratil by sa neskoro v noci.

Strana
z6
paulina291
11. máj 2024

@tilly ale ona nehovorí že ju neľúbi. To vy to celé dramatizujete, nie ona. Ja nehovorím konkrétne o tebe čo si napísala, nemusíš to robiť osobné. Nie je dôležité čo my, ale čo autorka.

jenny04
11. máj 2024

Určite nech ide, aspoň ho uistis v tom že má skvelú manželku s pochopením 😉

sense
11. máj 2024

Nečítam všetky koment, ale ak chodí aj na iné akcie áno mrzelo by ma to ze mu je ďalšia akcia v práci prednejšie ako moje narodeniny.
Ak by polroka ale nikde nebol a bol by i ak ukážkovým mužom a otcom tak síce by ma mrzelo ale osláviť by sme mohli ďalší deň...

paulina291
11. máj 2024

Autorka ja by som ti poradila čo by som robila na tvojom mieste: Ak má byť doma tak že ho donútiš, budeš neprijemna, spravíš mu napriek tak to určite tak nerob. Ak nechce, tak nech nie je. Ak je dobrý človek a manžel a pre teba je naozaj dôležité aby s tebou bol tak sa v dobrom úprimne s ním porozprávaj, povedz mu že by si si veľmi vážila keby je s tebou. Na chlapov treba v dobrom a vysvetliť mu presne ako sa cítim. Úprimná debata, v kľude. Nič mu nevyčítaj, proste ho popros a daj mu najavo ako sa cítiš. Ak je normálny tak to musí pochopiť. Pre mňa osobne by nebol ciel či je alebo nie je so mnou alebo či to chápe alebo nie a tým pádom záleží mu na mne alebo nie. Len chlapom niekedy veci proste nedojdu automaticky, ale ak by si vybuchla tak nič nedocieliš, iba budeš ty za zlú. Proste ak aj tak bude trvať na svojom dobre. Ale mne by taký chlap klesol v očiach, ktorému nezáleží ako sa cítim. Držím palce❤️

Strana
z6