Manžel pokukuje po mojej sestre
Ahojte... neviem kde ani začať, tak sa hanbím, že prispievam anonymne. Sme s manželom spolu 2 roky. Ja mám 32 a manžel 35, vždy sme mali pekný vzťah. Sme katolícki založený a podľa toho sa samozrejme aj obliekam, dodržujem isté oravidlá slušnosti. Deti zatiaľ nemáme, ale chceli by sme. Myslela som si, že náš vzťah je super, kým neprišla moja sestra, je odo mňa mladšia a vždy bola výraznejšia. Je dosť kariérne založená a nikdy nemala žiaden vážny vzťah. Vždy je pekne oblečená, upravená. Má hrozný šarm na ktorý som vždy žiarlila. Teraz sa prišla starať o našu mamu po operácií a je doma pár mesiacov, práve počas tohto obdobia som si všimla ako po nej môj manžel pokukuje. Snaží sa s ňou srandovať, tráviť s ňou čas. Doslova je na nej nalepený. Bojím sa ho konfrontrovať, je mi z toho ťaživo. Naposledy sme prišli na návštevu a bola som tak na neevy, že som ju poslala prezliecť sa, keď som videla ako je len v pyžame. Vždy sme mali so sestrou dobrý vzťah, ale toto ma desí a ubíja. Mám manžela konfrontovať?
no sestra by sa mala obliekat menej vyzyvavo a ty mozno trosku viac -krajsie .. nemusis vyzerat ako mniska .. vyzerat pekne a sexi nemusi hned znamenat behat polonaha.. chlapy sa radipozru ,radisa zenou pochvalia..
Ja by som zapracovala na sebe. Nie si pre neho atraktívna. Zmeň to.
@anonym_autor a to ti kňaz zakázal sa pekne príťažlivo obliekať, zvádzať manžela, usmievať sa na neho, vzrušovať ho? Vieš, keď chodíš v teplákoch, roláku, chmurava...bude vždy pozerať na niečo krajšie, usmievavejsie, veselšie...
Čo to znamená-podľa toho sa aj obliekam.
To že si katolícky založená neznamená že sa aj ty nemôžeš upraviť a pekne obliecť .
Ahoj bohužiaľ z osobnej skúsenosti viem,že takéto veci sa dejú a môže to dopadnúť zle.My sme to mali v rodine ale s dvoma bratmi.
Čo máš na sebe? Mníšsky habit?
Boh ti dal zenske vnady a moznost ich vyuzit, bud rada, niekto dostal hned detsku obrnu
Tito katolici a ich problemy 🙄
Za prve stat sa to moze ale veril by som sestre ze az tak blba nie je.
Za druhe ked uz si takto na prasky zvolil by som sebavedomy mod nie utocny iba jemne rypavy utok ako:
Paci sa ti sestra co? Pokukujes po nej co? Dal by si si povedat co?
Zneistie panacik
Obliekam si aj veľa sukní a šiat, iba dodržiavam pravidlá, že žiadne obrovské výstrihy, žiadne sukne nad kolená, nič príliš obtiahnutého. Jednak by som sa v tom necítila ani dobre.
Obliekam si aj veľa sukní a šiat, iba dodržiavam pravidlá, že žiadne obrovské výstrihy, žiadne sukne nad kolená, nič príliš obtiahnutého. Jednak by som sa v tom necítila ani dobre.
@anonym_autor asi nosis neforemne oblečenie a si v tom totálne antisexi.
@anonym_autor Sestru z toho asi nemôžeš viniť ak to teda nerobí naschvál aby ho provokovala. Inak všetka zodpovednosť padá na tvojho muža. Pokukovať po príťažlivej žene je jedna vec, ale keď aktívne vyvíja snahu s ňou tráviť čas či aj viac tak tam už je to otázne.
To čo máte za vzťah, že sa "bojíš muža konfrontovať"? ... muži sa vždy pozrú, ja sa tiež pozriem na pekného muža ... to neznamená, že po nej "pokukuje" ... spíte spolu, milujete sa spolu a komunikovať spolu neviete? ... nad tým sa zamysli ... však sa ho na rovinu spýtaj, čoho sa bojíš? ...
@anonym_autor podľa opisu mi to príde ako odev svedkov Jehovovi. Také vyťahané gajdy, či?
Aky mate sexualny zivot? Tiez taky katolicky? Alebo vasnivy? Ak pokukuje po inej zene ktora sa normalne oblieka uz teraz, nechcem si predstavit aky zivot vas caka neskor, ak budes tehotna, mat dieta atd.
Však nemusíš byt oblečená ako stretka, ale zas móda ako 60 ročná teta asi nepriťahuje nikoho
@anonym_autor podľa opisu mi to príde ako odev svedkov Jehovovi. Také vyťahané gajdy, či?
@123369 To sa clovek tomu chlapovi skoro ani necuduje😃
@anonym_autor Autorka, nic v zlom, ale toto co si vymenovala sa kludne tvojmu mohlo zunovat. Ved to je opis pomaly mnizskeho oblecenia🤦♀️ To,ze si katolicka neznamena, ze mas mat sukne a saty len podkolena a vsetko o 3 cisla väcsie🤦♀️ Si v prvom rade zena a on je v prvom rade muz. Cvak? Ci stale nic? Tak takto, zacni sa konecne obliekat modernejsie a trochu zenskejsie a to ze nosis aj sukne a väcsie oblecenie, ved nemusis byt stale ako straspytel-bez urazky. To,ze sa oblecies viac sexy, trosku smrncovnejsie a priliehavejsie oblecenie neznamena,ze musis mat vystrih az po pipku🙄 Moznoze by si si mala od sestry zobrat priklad, aspon polovicu jej vkusu, lebo takto si ozaj chlapa mozes odhanat. Ano laska je taka,ze ta miluje aj v teplakoch, ale nie v pytloch 24/7 365 dni🤷♀️
@anonym_autor mozno je s tebou nuda
Aky mate sexualny zivot? Tiez taky katolicky? Alebo vasnivy? Ak pokukuje po inej zene ktora sa normalne oblieka uz teraz, nechcem si predstavit aky zivot vas caka neskor, ak budes tehotna, mat dieta atd.
@anonym_384913 aky je to podla Teba "katolicky sexualny zivot"? Ak si predstavis tmu a rychlo misionar pod perinou a potichu, tak si vedla, jak ta jedla. Len, autorka to ma asi takto podobne. A nemusela by sa bat dat si kratsiu puzdrovu suknu, co zvyrazni krivky a aj ruz si moze dat, dokonca aj cerveny 😅.
@anonym_autor ale doma si mozes dat aj tangace a zvadzat v nich manzela. Doma mozes robit rozne veci, nemusite mat sex len pod paplonom a po tme. Aj v sukni ku kolenam a tricku bez vystrihu moze byt zena pritazliva a zvodna pre svojho muza. A za zavretymi dverami moze byt aj viac sexi.
Sestra je uplne v poriadku, chyba bude medzi vami dvoma, tam ju hladaj, tam to ries.
katolícka viera zakazuje ženám byť šarmantné a sexi? Ak podľa teba áno, to ti je prednejšia viera než záujem tvojho muža? Načo si sa potom vydávala?
Tvojej segre sa tvoj chlap lubi? Ked ta ma rada, mala by v tom svagrovskom porozumeni hamovat a nezvadzat ho. Vsak to je stare, ako ludstvo samo, ze pride chlap za zenou a odide zo sestrou. Nic s tym nespravis, ked ti dvaja kuju pikle pohladmi a ona na neho pusta svoje pyzmo🦨🤣to katolictvo si nemala spominat, vsetky sa tu odtrhnu a budu ta hejtovat. Tu sme pri ateizme, akoby fico povedal. Si v smutnej situacii, snad pride k rozumu, ked ho uz nepotratil♦️
Ja teda neviem ... nikdy som nenosila výstrihy po pupok a sukne pol centimetra nad zadok, nešpúlila pery a netvárila sa ako štetka ... a môj muž? ... najviac ho rajcovalo, keď som bola strapatá v teplákoch a vo vyťahanom tričku ... je to o inom, nie o Tvojej sestre, inde vo vašom vzťahu bude problém.
@anonym_autor ty si poslala sestru sa prezliecť lebo bola v pyžame? No tu aspoň vydno ,že na oblečení nezáleží ,jednoducho chémia nepustí
Uprimne v prvom rade zapracuj na sebe a svojom sebavedomi. A nasledne sa porozpravaj s muzom, lebo toto cele si pokojne mozes namyslat tym, ze na sestru evidentne ziarlis. A ak to nie je cele tvoj konstrukt, tak muz to verim pochopi a nebude spolocnost tvojej sestry aktivne vyhladavat a snazit sa byt s nou sam. No a v oboch pripadoch plati, ze sa ho spytaj aj na vas vztah, mozno je z roznych dovodov nespokojny.
A ked by si ma poslala prezliect sa z pyzama, tak by som ta niekam poslala 🤷♀️ bud upnuta, bud puritan ale nezatazuj ma tym. Ak to pyzamo nebolo sexy satenove neglize, tak fakt nerozumiem. Lebo moje flanelove pyzama by fakt nikoho nerajcovali 😂.
@anonym_autor a tvoja sestra není katolícka, len ty?
Milé dievča, je ti na prd, že si katolíčka a žiarliš na sestru. Pokiaľ toto nazyvas konfrontáciu, tak absolútne nevieš komunikovať. Partneri sa nekonfrontujú, ale práveže sa majú vediet porozprávať aj o tom, čo toho druhého trápi.
@anonym_autor Pre manžela za zavretými dverami sa môžeš obliecť sexy...nezabudni sa tak kresťansky uraziť na sestru.
Nedávam vám ani rok, ty toto ideš riešiť ako konfrontáciu, no Boh ochraňuj.

Ano ale nerob scenu len sa ho spytaj a porozpravajte sa. Mozno by bol rad keby sa Vas vztah sem tam okorenil