icon

Manžel pokukuje po mojej sestre

5. jan 2026

Ahojte... neviem kde ani začať, tak sa hanbím, že prispievam anonymne. Sme s manželom spolu 2 roky. Ja mám 32 a manžel 35, vždy sme mali pekný vzťah. Sme katolícki založený a podľa toho sa samozrejme aj obliekam, dodržujem isté oravidlá slušnosti. Deti zatiaľ nemáme, ale chceli by sme. Myslela som si, že náš vzťah je super, kým neprišla moja sestra, je odo mňa mladšia a vždy bola výraznejšia. Je dosť kariérne založená a nikdy nemala žiaden vážny vzťah. Vždy je pekne oblečená, upravená. Má hrozný šarm na ktorý som vždy žiarlila. Teraz sa prišla starať o našu mamu po operácií a je doma pár mesiacov, práve počas tohto obdobia som si všimla ako po nej môj manžel pokukuje. Snaží sa s ňou srandovať, tráviť s ňou čas. Doslova je na nej nalepený. Bojím sa ho konfrontrovať, je mi z toho ťaživo. Naposledy sme prišli na návštevu a bola som tak na neevy, že som ju poslala prezliecť sa, keď som videla ako je len v pyžame. Vždy sme mali so sestrou dobrý vzťah, ale toto ma desí a ubíja. Mám manžela konfrontovať?

enmery
5. jan 2026
@anonym_d2cff3

Tvojej segre sa tvoj chlap lubi? Ked ta ma rada, mala by v tom svagrovskom porozumeni hamovat a nezvadzat ho. Vsak to je stare, ako ludstvo samo, ze pride chlap za zenou a odide zo sestrou. Nic s tym nespravis, ked ti dvaja kuju pikle pohladmi a ona na neho pusta svoje pyzmo🦨🤣to katolictvo si nemala spominat, vsetky sa tu odtrhnu a budu ta hejtovat. Tu sme pri ateizme, akoby fico povedal. Si v smutnej situacii, snad pride k rozumu, ked ho uz nepotratil♦️

@anonym_d2cff3 @ahhola

any_soj
5. jan 2026

@anonym_autor ja len že ja mám doma oblečenie, ktoré je len pre manžela. A on si to užíva a váži. Väčšina sú to veci, ktoré bežne by si ženy obliekli na ulicu. Ale on si váži, že ja sa tak nepredhadzujem druhým. Zároveň si užíva, že on je Výnimka.

A hej pokecala by som s ním o tom.

anonym_d35967
5. jan 2026
@any_soj

@anonym_autor ja len že ja mám doma oblečenie, ktoré je len pre manžela. A on si to užíva a váži. Väčšina sú to veci, ktoré bežne by si ženy obliekli na ulicu. Ale on si váži, že ja sa tak nepredhadzujem druhým. Zároveň si užíva, že on je Výnimka.

A hej pokecala by som s ním o tom.

@any_soj ake veci si obliekas, ktore si ine obliekaju na ulicu? A ty si na ulicu obliekas co?

biba_18
5. jan 2026

@anonym_c66ae0 pred mesiacom či dvoma, niekedy na jeseň proste, tu bola debata o katolickom sexe. takže toto čo si napísala že akože že si to predstavujeme, tak to je slabý čaj oproti tomu z tej diskusie, to bol hotový stredovek…

anonym_df1a85
5. jan 2026

Raz som chodil s dvoma sestrami. Ale nie naraz az po 2 rokoch s druhou, ale naraz to by bola predstava.

anonym_41b74e
6. jan 2026
@anonym_autor

Obliekam si aj veľa sukní a šiat, iba dodržiavam pravidlá, že žiadne obrovské výstrihy, žiadne sukne nad kolená, nič príliš obtiahnutého. Jednak by som sa v tom necítila ani dobre.

@anonym_autor to je niekde v Biblii,také pravidlá?

1gramofon
6. jan 2026

Akokoľvek sa obliekas, tvoja sestra by ho mala stopnúť pokiaľ s ňou flirtuje. S ňou by som sa isto porozprávala či jej to nie je hlúpe. Šak už nie je malá, musí vedieť čo to s ním robí.
Vedel koho si berie, isto si nebola odvážnejšia. Podľa mna ste spolu nespali až do svadby, on bol z toho nadržaný a stačilo mu malo. Asi mu to už nestačí. Podpichovala by som do neho nech vie, že nie si slepá a trochu sa snaž ho zaujať. Iné oblečenie, účes... Hľadaj oblečenie v ktorom by si sa cítila dobre

miadi
6. jan 2026

Ehm vy ste manzelia 2 roky a on az teraz stretol tvoju sestru? Bud vymyslena tema alebo mas paranoidne myslienky Lebo mas nizke sebavedomie. Alebo ta muz nemiluje. Tak si vyber . Z opisu nic nenasvedcuje tomu zeby sestra nejak flirtovala jednoducho existuje a ma svoju pritazlivost ktoru mala vzdy . Charizmu ktoru si jej vzdy zavidela . Ta tvoja upnuta prudernost je tvoja barlicka . Myslis si ze ti pomaha v chodzi ( a zvalujes to na naboznost ) ale naopak ta brzdi a spomaluje . Metaforicka barla -= nemas problem s chodzou ale so sebavedomim . Nemusis mat mega vystrih aby si bola pekne oblecena ci mala šarm . Ty nemas styl Lebo nemas sebavedomie obliekas sa pohodlne / lenivo . Bez fantazie zenskosti . Volne siroke veci nie velmi pritazlive , preco bola sestra v pyzame ? Vy Ste k mame dosli nejak skoro rano ci vecer ? Ci bola v pyzame o 2pm ? Ak je toto skutocna story tak bud vymen satnik alebo manzela . Jedno alebo druhe nie je v poriadku Mozno oboje . A sestra za to nemoze . Co je to za manzekstvo ze sa o tom nevies porozpravat s muzom ale pises o tom na net ?

pr85
6. jan 2026
@danica2711

katolícka viera zakazuje ženám byť šarmantné a sexi? Ak podľa teba áno, to ti je prednejšia viera než záujem tvojho muža? Načo si sa potom vydávala?

Katolícka viera zakazuje žene provokovat mužov svojim oblečením a tým ich zvádzať na hriech (myšlienkami alebo dokonca skutkami). Iné je to v domácnosti medzi manželmi. Tam sa to dokonca predpokladá, aby zena dokázala muža vzrušiť a mohli mať sexuálny styk, splodiť deti, atď.

Porozprávaj sa medzi štyrmi očami so sestrou a potom osamote aj s mužom. Popros sestru, aby sa obliekala v súlade s katolíckou vierou (predpokladám, že aj ona je katolícka), aby zbytočne neprovokovala tvojho muža. Mužovi vysvetlí, že sa ti nepáči jeho frivolne správanie k tvojej sestre a konfrontuj ho s učením Cirkvi v tejto záležitosti.

Ako vy dvaja s mužom praktizujete vieru? Chodíte pravidelne do kostola na omšu, spovede, modlite sa? Máte deti?

anonym_ad85eb
6. jan 2026
@biba_18

@anonym_c66ae0 pred mesiacom či dvoma, niekedy na jeseň proste, tu bola debata o katolickom sexe. takže toto čo si napísala že akože že si to predstavujeme, tak to je slabý čaj oproti tomu z tej diskusie, to bol hotový stredovek…

@biba_18 No že ju vyhľadaj, nech sa aj my dozvieme, aký stredovek to majú tí katolíci v posteli.

anonym_760492
6. jan 2026

@anonym_autor porozpravala by som sa s mamzelom, nerobila by som sceny ani vycitky
A zapracuj na sebe, si prilis seda myska a hadzes to na nabozenstvo
Sarm moze mat aj zena co chodi do kostola aj sa pekne obliekat a nemusi to byt vulgarne
Zapracuj na sebe zlatko

astrobot
6. jan 2026

@anonym_autor a čo si myslíš,že muž sa nepozrie po peknej žene?🙂 neboj,keby ma príležitosť,neostane len pri pozeraní.On by to mal robit menej okato,pred tebou a ty to nerieš zbytočne.Hlavne nemyslí nato,keď spolu máte sex,že myslí nanu,;)Ale je to úplne normálne;)

domka222
6. jan 2026
@anonym_df1a85

Raz som chodil s dvoma sestrami. Ale nie naraz az po 2 rokoch s druhou, ale naraz to by bola predstava.

@anonym_df1a85 a nad mamou si ešte nerozmýšľal?

anonym_350cc9
6. jan 2026

Vies co sa hovori o ziarlivosti? Ze sa da vladnut tak, ze vlastne si uvedomis, v com ti moze byt inspiraciou ta osoba na ktoru ziarlis. Tu zrejme ide naozaj aj o oblecenie. A potom cosi, co volas sarm, ale zrejme je to skor sebavedomie, ktore tvoja sestra ma. Ty si trochu ustrachana sa prejavit, ukazat sa zenskejsie. Ved ak ona sa oblieka s vystrihmi a pod, tak predsa aj jej sa ta katolicka vychova tyka, nie? Preco ona to nepovazuje za vystredne?
A napriklad navsteva - ty sa mozno napriklad porozpravas hlavne s mamou, tvoj muz mozno viac s tvojou sestrou. U nas ked sme na navsteve u svokrovcov a je tam aj muzova sestra, tak tiez sa rozpravam radsej s noou ako so svokrou, pretoze ako rovesnicky mame viac spolocne, aj take uvolnenejsie vztahy... Nevidela by som hned v om, ze ju tvoj muz vyhladava iba preto, ze je pekna.
Nikdy si nekaz vztahy ani s nim ani so sestrou, skor ho vezmi nakupovat, povedz mu, ze potrebujes dodat odvahu, ci si mozes nieco viac odvazne obliect, ze sa mu chces pacit, nech ti pomoze vybrat... majte pekny cas spolu, nech ti povybera veci, zasmejete sa...

anonym_a2eabd
6. jan 2026
@pr85

Katolícka viera zakazuje žene provokovat mužov svojim oblečením a tým ich zvádzať na hriech (myšlienkami alebo dokonca skutkami). Iné je to v domácnosti medzi manželmi. Tam sa to dokonca predpokladá, aby zena dokázala muža vzrušiť a mohli mať sexuálny styk, splodiť deti, atď.

Porozprávaj sa medzi štyrmi očami so sestrou a potom osamote aj s mužom. Popros sestru, aby sa obliekala v súlade s katolíckou vierou (predpokladám, že aj ona je katolícka), aby zbytočne neprovokovala tvojho muža. Mužovi vysvetlí, že sa ti nepáči jeho frivolne správanie k tvojej sestre a konfrontuj ho s učením Cirkvi v tejto záležitosti.

Ako vy dvaja s mužom praktizujete vieru? Chodíte pravidelne do kostola na omšu, spovede, modlite sa? Máte deti?

@pr85 som katolík, chodím do kostola, na všetky sviatosti. Môj najlepší kamarát je kňaz, chodíme spolu na pivo do mesta. Pohybujem sa medzi kňazmi, miništrantami od mojich povedzme 14 rokov. A nie, nikto mi nezakazuje nosiť výstrih či sukne nad kolená, nikto mi nezakazuje nosiť obtiahnuté veci. Je logické, že do kostola neprídem v minišatách pod zadok s výstrihom po pupok. Ale v ostatných veciach ma moja viera nelimituje.

anonym_df1a85
6. jan 2026
@domka222

@anonym_df1a85 a nad mamou si ešte nerozmýšľal?

@domka222 ta bola extremne skareda

anonym_ab3585
6. jan 2026

Ked niekto sa oblieka striedmo je dôvod aby pokukoval po mojej sestre?
No ja by som sa hanbila tiež hlavne pred sestrou čo to mam za chlapa

anonym_e88fba
6. jan 2026

Vies, ak pyžamo považuješ za nejaké zvodne oblečenie, chyba bude dosť v tebe. Asi sa riadis pravidlami katolíckej ženskosti a chodíš vo vreci. Viera ti nezakazuje sa predsa pekne upraviť, namaľovať či obliecť. A nepotrebuješ na to ani minisukne či výstrihy po pupok. Žijem celý život v katolickom prostredí aj som katolícka, ale tie rozdiely v ženách vidno. A oblečené sú slušne obe. Ale pekne už nie. Takisto doma mozes mať kúsky len pre manžela do spálne. A nie, pyžamo to sexi oblečenie nie je. Ty sa sestru žiarlis, mas nízke sebavedomie a nevieš čo s tým. Muzi sú vyzualne založené tvory. Čo tak sa trošku nahodit, nech mu padne sánka nad tebou a nie nad sestrou

anonym_d35967
6. jan 2026

Moja kamoska nosila od svadby (vydavala sa mlada) vlasy zasadne v cope. Vraj dlhe vlasy si chce nechat len pre manzela. Nerozumiem tymto postojom.

anonym_ac0d5d
6. jan 2026

Baby toto je trol jak vysity.A ta posledna otazka-mam ho konfrontovat?-no cisty trol

anonym_b947b4
6. jan 2026
@anonym_41b74e

@anonym_autor to je niekde v Biblii,také pravidlá?

@anonym_41b74e nasla som.nieco na fb, tradičná katolícka ženskosť...

anonym_b947b4
6. jan 2026
@anonym_b947b4

@anonym_41b74e nasla som.nieco na fb, tradičná katolícka ženskosť...

@anonym_b947b4

venom19
6. jan 2026

Nehadzte tu vsetky veriace do jedneho kosa. Ziadny extrem nie je dobry 😉

janage
6. jan 2026

Ja zas nechápem, prečo viníš sestru? Ona je zrejmé stále sama sebou ako aj predtym bola. Aspoň teda nepíšeš, žeby zrazu niečo zmenila a začala ti zvádzať muža.
Tvoj manžel je zjavne ten kto je iniciatívny a vyhľadáva sestrinu spoločnosť.
Mimochodom v živote ešte tých žien krajších, mudrejsich, sarmatnejsich od Teba isto stretne viacero.
Ale on si vybral Teba. Pre niečo, čo máš len ty. On dal sľub vernosti Tebe, že si ťa bude ctiť a milovať. Ty máš byť pre neho ta najvýnimočnejsia. Nepíšeš nič o tom ci aj on je silno veriaci.
Riešením je rozhovor s manželom,, popracovanie na vašom vztahu, nie žiarenie na sestru.
Mimochodom on by sa ako správny milujúci a verný manžel, nemal vyhýbať pokušeniu, miesto aby ho vyhľadával? On nežije podľa viery či zásad manželstva? Ci je nesvojpravny slaboch, či ako?
Mozno je situácia úplne nevinná a normálna v bežnom svete, len ty, znečistená sama sebou, ju vnímaš cez optiku žiarlivosti.
Nie sme tam, nevieme.
Za mňa, ak niekoho skutočne miluješ, môže ten druhy aj nahý tancovať na stole a nepodvedies milovaného.
A opačne, môžeš manžela, manželku mať pri nohe pod dozorom a ak bude chcieť podvedie ta- nezabranis tomu. Preto z môjho pohľadu je žiarlivosť úplne, ale úplne zbytočná.

maxxim
6. jan 2026

@anonym_autor možno tím že si konzervatívna vo vzťahu , mužovi dávaš priestor aby si všímal to čo v tebe nevidí...

anonym_1e4bcb
6. jan 2026

Oblecenie je nieco, v com sa clovek ma citit fajn a sebavedomo. Aj ja som krestanka,ale to neznamena,ze ked si dam suknu nad kolena,tak to robim s umyslom rajcovat chlapov na ulici. Zaroven je smiesne odsudzovat inych podla toho ako sa obliekaju. Autorke sa paci vrece,tak nech ho nosi,ak sa v nom citi dobre. Sestra ma iny vkus a to ze bola v pyzame? Predpokladam,ze to nebola satenova nocna kosielka. Pan manzel ma asi deficit zenskosti doma,tak sa upol na prvu,ktora sa zjavila.

janage
6. jan 2026

*zneistená sama sebou

fadama
6. jan 2026

Iba dva roky ste spolu a už manželia ? 🤔😆🤷‍♀️

anonym_a7df91
6. jan 2026

@anonym_autor vieš čo ja by som sa nečudovala keby sa s nou vyspi tvoj muž..ale dúfajme, že k tomu nedôjde. Ved v rámci srandy sa ho opýtaj ci sa mu paci tvoja sestra a povedz mu, že keď chce aj ty si môžeš kúpiť také oblečenie ako má ona 😀 a ešte sa spýtaj sestry dokedy tam bude, lebo aj mne by toto cele fungovanie narušilo, ale opýtaj sa jej to nie tak okato 😀