icon

Manžel pokukuje po mojej sestre

5. jan 2026

Ahojte... neviem kde ani začať, tak sa hanbím, že prispievam anonymne. Sme s manželom spolu 2 roky. Ja mám 32 a manžel 35, vždy sme mali pekný vzťah. Sme katolícki založený a podľa toho sa samozrejme aj obliekam, dodržujem isté oravidlá slušnosti. Deti zatiaľ nemáme, ale chceli by sme. Myslela som si, že náš vzťah je super, kým neprišla moja sestra, je odo mňa mladšia a vždy bola výraznejšia. Je dosť kariérne založená a nikdy nemala žiaden vážny vzťah. Vždy je pekne oblečená, upravená. Má hrozný šarm na ktorý som vždy žiarlila. Teraz sa prišla starať o našu mamu po operácií a je doma pár mesiacov, práve počas tohto obdobia som si všimla ako po nej môj manžel pokukuje. Snaží sa s ňou srandovať, tráviť s ňou čas. Doslova je na nej nalepený. Bojím sa ho konfrontrovať, je mi z toho ťaživo. Naposledy sme prišli na návštevu a bola som tak na neevy, že som ju poslala prezliecť sa, keď som videla ako je len v pyžame. Vždy sme mali so sestrou dobrý vzťah, ale toto ma desí a ubíja. Mám manžela konfrontovať?

tiezjedna
6. jan 2026

@anonym_autor ste spolu dva roky a on pár mesiacov pokukuje po tvojej sestre?? Typický služobník boží 😉

autor
6. jan 2026

Na návšteve sme boli ráno, vymyslené to bohužiaľ nie je a dosť ma to trápi. S manželom sa zrejme porozprávam, sestre to skúsim vysvetliť. Myslím si, že sa obliekam vkusne a lichotivo k svojej postave. Obliekala som sa tak už pred svadbou a vždy mi vravel, že sa mu cudnosť páči.

ekira1
6. jan 2026
@pr85

@ekira1 Môže aj nemusí. Nevidím do jej hlavy, za akým účelom to robí.

@anonym_d35967
@pr85 za akým účelom si nechá doma oblečené pyžamo ( nevieme ani v akej hodine) a nikam sa nechystá a nikoho nečaká? Za akým úmyslom sa oblieka tak, ako sa obliekala vždy?

ekira1
6. jan 2026
@domak2

@viktoriaandrascik tak si ju snáď nemal brat za manzelku, ked sa mu páčia vyzyvave ženy. Teda predpokladám, že ona taka bola uz pred tým ako sa zobrali. Nechápem čo tu z neho všetci robia chudáka co sa nemôže ovládať, lebo si da niekto obtiahnuté tričko.

@domak2 tak väčšina píše, že problém je manžel a jeho správanie, nie sestra.

anonym_242384
6. jan 2026
@anonym_autor

Na návšteve sme boli ráno, vymyslené to bohužiaľ nie je a dosť ma to trápi. S manželom sa zrejme porozprávam, sestre to skúsim vysvetliť. Myslím si, že sa obliekam vkusne a lichotivo k svojej postave. Obliekala som sa tak už pred svadbou a vždy mi vravel, že sa mu cudnosť páči.

@anonym_autor "lichotivo k svojej postave" znamena, ze mas nadvahu?

hopatko
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor uprimne ma zaujima, ako sa chces so sestrou porozpravat, co jej chces povedat? Ako by mal podla teba ten rozhovor vyzerat?

lucia147852
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor daj sem aspoň obrázok štýlu ako sa asi obliekas prosím tá. Vôbec to nemyslím rypavo, len si to neviem predstavit

aurora33
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor že sa mu cudnosť páči? Wtf. Vy sa ako doma rozprávate? :D

ivik4
6. jan 2026

Vysvetlit so sestrou? Ty tam prides na navstevu rano, ona v pyzame este .. co sa ma teraz poskladat lebo prisiel tvoj chlap? S nim si narob poriadky ked Ti to tak vadi. Za mna velmi prehnane, s nim sa staci porozpravat a seba trochu zmenit kedze tvojmu muzovi pravdepodobne nieco chyba.

anonym_27283f
6. jan 2026

To, čo chlapi povedia by som nebrala až tak vážne 😀 aj mne jeden hovoril ake žene sa mu páčia, ale hlavu otáčal za úplnými opakmi

anonym_6babeb
6. jan 2026
@viestta

@anonym_autor ale doma si mozes dat aj tangace a zvadzat v nich manzela. Doma mozes robit rozne veci, nemusite mat sex len pod paplonom a po tme. Aj v sukni ku kolenam a tricku bez vystrihu moze byt zena pritazliva a zvodna pre svojho muza. A za zavretymi dverami moze byt aj viac sexi.
Sestra je uplne v poriadku, chyba bude medzi vami dvoma, tam ju hladaj, tam to ries.

@viestta sestra nie je v poriadku ak nevidi že jej vlastnej sestre jej koketne správanie vadí. Je to žena ktorá vie že je pekná a vie že môže zbaliť každého ale tu by sa krotiť mohla. A už vidím v akom sexy pyzamku tam určite pred ním behala. K nám keď príde švagor tak by mi bolo dosť trápne chodiť pred ním v akomkoľvek pyžame.
Druhá vec, autorka ty nie si mníška. Nikto od teba nechce polonahost ale nosiť šaty a sukne tesne nad kolena je mladistvé. Veci ktoré ti viac prilahnu na telo ti aj pekne obopnu postavu ak si stihla. Netreba sa toho báť len maj aj svoju hlavu len ty ju stracas pri tej viere

anonym_27283f
6. jan 2026

Možno je s ňou len sranda a beriu ju ako kamošku, inak by to nerobil tak okato

anonym_7bb7aa
6. jan 2026
@anonym_f51deb

@anonym_autor a to ti kňaz zakázal sa pekne príťažlivo obliekať, zvádzať manžela, usmievať sa na neho, vzrušovať ho? Vieš, keď chodíš v teplákoch, roláku, chmurava...bude vždy pozerať na niečo krajšie, usmievavejsie, veselšie...

@anonym_f51deb A prečo by nemohla chodiť v pohodlnom oblečení, ako sú tepláky a mikina ? Ja tak bývam oblečená, na von preferujem športový štýl oblečenia, nič vyzývavé ani príťažlivé a nikdy nemám núdzu o mužov záujem, takže chyba bude v hlave toho muža, ktorý pokukuje po sestre autorky, pretože normálny muž, ktorý miluje svoju ženu sa takto nespráva 😉.

anonym_6134aa
6. jan 2026

Tam bude inde chyba, ste spolu 2 roky, ja keď som bola s manželom 2 roky, tak by po mne išiel ako pes po údenom aj keby som bola v rozťahaných teplákoch, vypratom o 3 čísla väčšom tričku a práve som umývala záchod 😁

anonym_f51deb
6. jan 2026
@anonym_7bb7aa

@anonym_f51deb A prečo by nemohla chodiť v pohodlnom oblečení, ako sú tepláky a mikina ? Ja tak bývam oblečená, na von preferujem športový štýl oblečenia, nič vyzývavé ani príťažlivé a nikdy nemám núdzu o mužov záujem, takže chyba bude v hlave toho muža, ktorý pokukuje po sestre autorky, pretože normálny muž, ktorý miluje svoju ženu sa takto nespráva 😉.

@anonym_7bb7aa lebo ona to napísala takých štýlom, ako keby musela nosiť habit. Áno, žena vie byť sexi aj v župane, aj so strapatými vlasmi, ale aspoň navoňaná, s úsmevom, so záujmom.

viestta
6. jan 2026
@anonym_6babeb

@viestta sestra nie je v poriadku ak nevidi že jej vlastnej sestre jej koketne správanie vadí. Je to žena ktorá vie že je pekná a vie že môže zbaliť každého ale tu by sa krotiť mohla. A už vidím v akom sexy pyzamku tam určite pred ním behala. K nám keď príde švagor tak by mi bolo dosť trápne chodiť pred ním v akomkoľvek pyžame.
Druhá vec, autorka ty nie si mníška. Nikto od teba nechce polonahost ale nosiť šaty a sukne tesne nad kolena je mladistvé. Veci ktoré ti viac prilahnu na telo ti aj pekne obopnu postavu ak si stihla. Netreba sa toho báť len maj aj svoju hlavu len ty ju stracas pri tej viere

@anonym_6babeb ked myslis, nebudem sa s tebou natahovat ale podla mna tu nie su v poriadku ini, nie sestra

simca06022011
6. jan 2026

ja osobne si myslim, ze ziarlis na sestru, skrie ta to v podstate davno, ona je ta sexi a ty si za sivu mys. na tom popracuj. Bud si vybuduj sebavedomie na svojich vedomostiach a schopnostiach, alebo sa pohni tam kde chces ist a neskryvaj sa za vieru.
Neviem si predstavit, ako sa "lepi na sestru", ale to ze sa k sebe normalne spravaju, bavi sa snou atd, mne divne nepride. Ak mas pocit, ze to prehana, tak to proste vytiahni a spytaj sa ho ci neprehana trosku.. hadam sa so svojim muzom dokazes rozpravat o beznych veciach, nepaci sa mi ze kuka po inej, otvorim si usta. Ak sa mi nepaci, ako sa k niehomu sprava, tiez... Podla mna tu vobec nejde o neho a sestru ale o tvoj problem so sebavedomim, ak by prisla k matke sestricka cudzia zena, tiez by si ziarlila ak by muz sa okolo nej pohyboval.

anonym_09734d
6. jan 2026
@pr85

Katolícka viera zakazuje žene provokovat mužov svojim oblečením a tým ich zvádzať na hriech (myšlienkami alebo dokonca skutkami). Iné je to v domácnosti medzi manželmi. Tam sa to dokonca predpokladá, aby zena dokázala muža vzrušiť a mohli mať sexuálny styk, splodiť deti, atď.

Porozprávaj sa medzi štyrmi očami so sestrou a potom osamote aj s mužom. Popros sestru, aby sa obliekala v súlade s katolíckou vierou (predpokladám, že aj ona je katolícka), aby zbytočne neprovokovala tvojho muža. Mužovi vysvetlí, že sa ti nepáči jeho frivolne správanie k tvojej sestre a konfrontuj ho s učením Cirkvi v tejto záležitosti.

Ako vy dvaja s mužom praktizujete vieru? Chodíte pravidelne do kostola na omšu, spovede, modlite sa? Máte deti?

@pr85 čiže v skratke, keď muž podľahne, podľa katolíckej viery je to zenina chýba. Ok.
A mužom čo zakazuje katolícka viera?

buminka555
6. jan 2026
@anonym_09734d

@pr85 čiže v skratke, keď muž podľahne, podľa katolíckej viery je to zenina chýba. Ok.
A mužom čo zakazuje katolícka viera?

@anonym_09734d
Akože podľahne
Keď sa muž vyspí s inou ženou než manželkou ,tak cudzoloží

anonym_09734d
6. jan 2026

@anonym_autor autorka, ste spolu 2 roky a pokukuje po inej. Napíšem ti len jedno a akokoľvek sa ti to nebude páčiť, za pár rokov si na to spomen.
Bude to už len horšie a horšie. Tvoja sestra nebude posledná po ktorej bude pokukovat a túžiť.
A to ti nechcem teraz zle, práve naopak, je mi jasné že sa trápiš a je mi to ľúto.
Nemajú o chlapoch naivné predstavy. Chlapi rozmýšľajú penisom, nech je akýkoľvek katolík.
Páčia sa mu cudné ženy? Áno možno jeho žena. Ale cudzie sa mu cudné isté nepáčia ver mi.

janage
6. jan 2026

Už som písala, odpovede od autorky nedostala. Toto nebude problém oblečenia, ale iný.
Ono ako hovorila jedna hlboko veriaca žena: Čistému všetko čisté.
Ale keď už vezmeme priklad z monarchie. Tam sa dámy musia obliekať takisto slušne, dĺžka po kolená,zahalené čo má byť zahalené a sú oblečené aj mladistvo aj vkusne vždy pokiaľ sú na verejnosti.
Nenapísala či je vždy zahalená, aj doma keď sú sami, či tam mení šatník.
Či by on očakával doma viac drazdivejsie oblečenie, či autorka chodí konzervatívne aj doma.
Porozprávať sa čo by kto privítal.

barborab1411
6. jan 2026
@anonym_e1edb3

no sestra by sa mala obliekat menej vyzyvavo a ty mozno trosku viac -krajsie .. nemusis vyzerat ako mniska .. vyzerat pekne a sexi nemusi hned znamenat behat polonaha.. chlapy sa radipozru ,radisa zenou pochvalia..

@anonym_e1edb3 ale veď nevieme ako vyzeralo to pyžamo 😂

barborab1411
6. jan 2026
@pr85

Katolícka viera zakazuje žene provokovat mužov svojim oblečením a tým ich zvádzať na hriech (myšlienkami alebo dokonca skutkami). Iné je to v domácnosti medzi manželmi. Tam sa to dokonca predpokladá, aby zena dokázala muža vzrušiť a mohli mať sexuálny styk, splodiť deti, atď.

Porozprávaj sa medzi štyrmi očami so sestrou a potom osamote aj s mužom. Popros sestru, aby sa obliekala v súlade s katolíckou vierou (predpokladám, že aj ona je katolícka), aby zbytočne neprovokovala tvojho muža. Mužovi vysvetlí, že sa ti nepáči jeho frivolne správanie k tvojej sestre a konfrontuj ho s učením Cirkvi v tejto záležitosti.

Ako vy dvaja s mužom praktizujete vieru? Chodíte pravidelne do kostola na omšu, spovede, modlite sa? Máte deti?

@pr85 sestra ako dopslea žena sa hádam môže obliecť ako chce ,nie?tu je problém pán manžel evidentne.

barborab1411
6. jan 2026
@anonym_6babeb

@anonym_6babeb ale toto nieje sestrin problém.pan manžel predsa prisahal vernosť v kostole ,kde je jeho schopnosť ovládania sa?

anonym_efee7d
6. jan 2026

Doma pred muzom by si sa mala obliekat pritazlivo. Ale to ti on mal vysvetlit, ze by sa mu to tak pacilo. Po ulici a medzi ludi pekne slusne ale nie vyzyvavo.

Nemyslim si, ze problem je v autorkinom obliekani. Jednoducho ma smolu, ak je sestra atraktivna, moze sa obliect aj do vreca, aj tak bude pritazliva.
Na chybe je jej muz, ktory je prasa. Prepac za vyraz. Neznasam takych ludi. To su presne tie typy chlapov, ktory si bez problemov najdu lepsiu “samicku” napr medzi kolegynami v praci. Lebo ked si oni brali tu svoju, nic lepsie na obzore nebolo.
Sestra musi dobre vidiet ze za nou dolieza a zrejme jej to lichoti. Ako kazdej sliepke ktora bez problemov dokaze koketovat so zenatym a potom su tu temy ako po dazdi, ze muz okaslal zenu.

anonym_5fe0c2
6. jan 2026
@pr85

@pr85 Kde to ta katolícka viera "takto" zakazuje? Cirkev považuje úmyselné zvádzanie k hriechu za problém – bez ohľadu na pohlavie, o takomto niečom čo píšeš ani slovka som nepočula. A teda to zvádzanie je otázka úmyslu a správania, nie samotnej atraktivity alebo ženského oblečenia. Byť pekná, ženská alebo mať vkusné oblečenie a nechodiť ako sivá myš nie je hriech. Katolícke učenie jasne hovorí, že každý človek nesie zodpovednosť za svoje myšlienky, pohľady a skutky. Skromnosť sa týka všetkých aj mužov v tom, ako sa pozerajú, ako sa správajú a kde si nastavujú hranice. Problém teda nie je v tom, že sa niekto baví s niekym, rozpráva, ale v tom, ak by správanie prekračovalo hranice rešpektu voči manželstvu = čo tu podľa mňa nerobí ani muž ani sestra... Jednoducho povedané, ak sa muž nevie ovládať, je to jeho problém. Otvoriť sestre a mužovi v pyžame, tiež nie je zvádzanie, čiže tu ma manželka v prvom rade riešiť seba a manžela a nie sestru.

simca06022011
6. jan 2026

Mna by hrozne zaujimalo, ako ste zhodnotili, že chlap je vadny a je prasa.. lebo jedna zena ziarli, ze ak idu na navštevu, tak sa bavia... ?? vsak ani neziju spolu, pise ze isli na navstevu a chuda bola v pyzame, tak ju sestra zvozila a muselaa sa ist obliekat (no to by sa iste nesla bez jej pripomenutia).. :DDD
no budem musiet odchytit sestru a pokecat s nou, aj ona so mnou, my sa vzdy dobre bavime aj jedna aj druha so svagrami. A neviem ci by som na tu kocku nemala aj ziarlit, predsa je viac sexy ako ja... ach .. no mladsie sestry... :DD

betulinka1
6. jan 2026

@anonym_autor nenahovas si to? Mozno sa len tesi, ze prisla a nemusite sa o mamu starat vy dvaja. Alebo ju chce len povzbudiť. Alebo tvoja sestra je srandistka, tak si proste pohadzujú nejake poznamky. To este nemusi znamenat, ze ju chce. Ved skus povedat, ze ides k mame len ty a muza nechaj doma.

blacki12
6. jan 2026

...som si všimla, ako manžel po nej pokukuje. Snaží sa s ňou srandovať, tráviť s ňou čas. Doslova je na nej nalepený...
Tvoj manžel celkom jednoznačne balí tvoju sestru pred tvojimi očami. Sú chlapi, ktorí poflirtujú, ale v živote by nebalili ženy v ženinej rodine, lebo je to z pochopiteľného dôvodu tabu.On si toto dovolí pred tvojimi očami, po dvoch rokoch, v dome tvojej matky...
Ja by som nič nekonfrontovala, len by som si dôsledne všímala a podľa toho sa zariadila. A v tomto období by som sa rozhodne nesnažila otehodnieť a urobila všetko preto, aby som neotehotnela.

maryetta
6. jan 2026

Hmm ako dobre ze nemam sestru a muz brata.
Kazdopadne je to divne. Ja sa pri "navsteve" nepremavam v pyzame....
skus povedat muzovi ze tebe je trapne ked jemu nie za jeho okate spravanie v pritomnosti tvojej sestry.