icon

Manžel pokukuje po mojej sestre

5. jan 2026

Ahojte... neviem kde ani začať, tak sa hanbím, že prispievam anonymne. Sme s manželom spolu 2 roky. Ja mám 32 a manžel 35, vždy sme mali pekný vzťah. Sme katolícki založený a podľa toho sa samozrejme aj obliekam, dodržujem isté oravidlá slušnosti. Deti zatiaľ nemáme, ale chceli by sme. Myslela som si, že náš vzťah je super, kým neprišla moja sestra, je odo mňa mladšia a vždy bola výraznejšia. Je dosť kariérne založená a nikdy nemala žiaden vážny vzťah. Vždy je pekne oblečená, upravená. Má hrozný šarm na ktorý som vždy žiarlila. Teraz sa prišla starať o našu mamu po operácií a je doma pár mesiacov, práve počas tohto obdobia som si všimla ako po nej môj manžel pokukuje. Snaží sa s ňou srandovať, tráviť s ňou čas. Doslova je na nej nalepený. Bojím sa ho konfrontrovať, je mi z toho ťaživo. Naposledy sme prišli na návštevu a bola som tak na neevy, že som ju poslala prezliecť sa, keď som videla ako je len v pyžame. Vždy sme mali so sestrou dobrý vzťah, ale toto ma desí a ubíja. Mám manžela konfrontovať?

Strana
z5
viestta
6. jan 2026
@pr85

@anonym_a2eabd Ale mala by si nad tým porozmyšľať, že môžeš vystaviť mužom pokušeniu hriech (nečistých myšlienok).

Inšpiruj sa napríklad niečím takýmto: https://www.facebook.com/KatolickaZenskost/post...

@pr85 cchudaci muzi, neschopni udrzat gasparka v gatiach, oni za nic nemozu, ked sa neudrzia, to je vzdy iba a len vina zien. Vsak co sa cudujeme, nat tom je postavene cele vase presvedcenie. Adam zozral jablko ale vinna je Eva, lebo mu ho ponukla. On nemal dost chochmesu aby ho nezozral, ked to bolo zakazane... Tak isto nema ziaden muz dost chochmesu aby nezahol manzelke, lebo on chudak za to nemoze, kedze ho nejaka potvora v kratkej sukni zviedla...

anonym_e88fba
6. jan 2026
@pr85

@anonym_a2eabd Ale mala by si nad tým porozmyšľať, že môžeš vystaviť mužom pokušeniu hriech (nečistých myšlienok).

Inšpiruj sa napríklad niečím takýmto: https://www.facebook.com/KatolickaZenskost/post...

@pr85 katolícka ženskosť je fanatická stránka, ktorá presadzuje náuku viktoriánskej éry odsudzovana samotnou Cirkvou. Ak čerpáš rozumy tam, tak sa niet čomu čudovať.

anonym_88ced3
6. jan 2026
@pr85

@pr85 boháča tieto žvasty..šak Boh stvoril ľudí nahých tak načo vôbec oblečenie? Toto si zas len vymyslela cirkev aby ženy boli zlé/. nečisté 🤮

minenkaa
6. jan 2026
@pr85

Katolícka viera zakazuje žene provokovat mužov svojim oblečením a tým ich zvádzať na hriech (myšlienkami alebo dokonca skutkami). Iné je to v domácnosti medzi manželmi. Tam sa to dokonca predpokladá, aby zena dokázala muža vzrušiť a mohli mať sexuálny styk, splodiť deti, atď.

Porozprávaj sa medzi štyrmi očami so sestrou a potom osamote aj s mužom. Popros sestru, aby sa obliekala v súlade s katolíckou vierou (predpokladám, že aj ona je katolícka), aby zbytočne neprovokovala tvojho muža. Mužovi vysvetlí, že sa ti nepáči jeho frivolne správanie k tvojej sestre a konfrontuj ho s učením Cirkvi v tejto záležitosti.

Ako vy dvaja s mužom praktizujete vieru? Chodíte pravidelne do kostola na omšu, spovede, modlite sa? Máte deti?

@pr85 ty si pekne chorý človek a toto myslenie sa ďalej vychováva v tej zvrátenej cirkvi
Fakt hanba takýmto ľudom

anonym_3e5f6c
6. jan 2026
@minenkaa

@pr85 ty si pekne chorý človek a toto myslenie sa ďalej vychováva v tej zvrátenej cirkvi
Fakt hanba takýmto ľudom

@minenkaa ti co znásilňujú malých chlapcov idu kázať ženám ako sa obliekať. Cirkev je cela hriech sama o sebe. To nema nic s vierou v boha, kto chce verí aj bez týchto hluposti

pralinka25
6. jan 2026
@anonym_6babeb

@viestta sestra nie je v poriadku ak nevidi že jej vlastnej sestre jej koketne správanie vadí. Je to žena ktorá vie že je pekná a vie že môže zbaliť každého ale tu by sa krotiť mohla. A už vidím v akom sexy pyzamku tam určite pred ním behala. K nám keď príde švagor tak by mi bolo dosť trápne chodiť pred ním v akomkoľvek pyžame.
Druhá vec, autorka ty nie si mníška. Nikto od teba nechce polonahost ale nosiť šaty a sukne tesne nad kolena je mladistvé. Veci ktoré ti viac prilahnu na telo ti aj pekne obopnu postavu ak si stihla. Netreba sa toho báť len maj aj svoju hlavu len ty ju stracas pri tej viere

@anonym_6babeb ta sestra sa stara o mamu. prisli rano. bola v pyzame. vazne si myslis ze sa stara o mamu a beha tam v sexi pyzamku? kvoli komu a comu? ved ani nemusela vediet ze pridu. ja si myslim ze to bolo normalne pyzamo. a co. ja chodim niekedy aj cely den v pyzame ked mozem

any_soj
6. jan 2026
@anonym_d35967

@any_soj ake veci si obliekas, ktore si ine obliekaju na ulicu? A ty si na ulicu obliekas co?

@anonym_d35967 také, v ktorých sú čiastočne odhalené prsia, čiže veľký výstrih, ďalej priesvitné, alebo tesne pod zadok, čo často na ulici pôsobí skôr ako širší opasok. Proste nepotrebujem ukazovať svoje holé telo nad kolená vyššie, ani od ramien nižšie nikomu, okrem manžela.

anonym_c5d3f6
6. jan 2026

@anonym_autor ja toto neznasam na chlapoch a vidím to teda často...chlap vedľa neho zena , ktorá nie je ani nalíčené , vlasy v cope a oblečená ako keby išla zemiaky kopať lebo jemu sa to paci a panko kuka po všetkom umelom comprejde okolo neho

anonym_d35967
6. jan 2026
@any_soj

@anonym_d35967 také, v ktorých sú čiastočne odhalené prsia, čiže veľký výstrih, ďalej priesvitné, alebo tesne pod zadok, čo často na ulici pôsobí skôr ako širší opasok. Proste nepotrebujem ukazovať svoje holé telo nad kolená vyššie, ani od ramien nižšie nikomu, okrem manžela.

@any_soj akoze myslis hratky v posteli? Lebo pred detmi asi nebehas s prsiami von a v priesvitnej robe.

avantime
6. jan 2026

@anonym_autor mohol by som ti pomôcť. Pošleš mi prosím fotku sestry 😀
A, ak je už neskoro tak svoju.....robím si srandu samozrejme....ale poslať môžeš 🙂

any_soj
6. jan 2026
@anonym_d35967

@any_soj akoze myslis hratky v posteli? Lebo pred detmi asi nebehas s prsiami von a v priesvitnej robe.

@anonym_d35967 nie. Hovorím o oblečení, ktoré si bežne ženy dajú na ulicu. Sukňa tesne pod zadok, šortky, z ktorých (takmer) trčí zadok, priesvitné, cez ktoré vidno spodné prádlo, veľký výstrih, a podobne. Nepíšem jasne? 🙂
Písala som to autorke výlučne k tomu, keď písala, že je katolícky založená, a teda sa oblieka cudne (nie čudne). Že to neznamená, že nemôže tiež mať také oblečenie, aké vidí na ulici - ak to nechce nosiť von, rovnako ako ani ja nechcem, ale pre manžela môže.
Inak inšpirovala ma jedna moslimka kedysi. Keď opisovala, ako ju v tomto prekvapujú Európanky. Že doma často v roztahanych teplákoch a neforemnom tričku, ale na von sa sexi nahodia. Že u nich to majú presne naopak - že svojmu manželovi sa ukazujú najkrajšie, ako sa dá. Že nahodia sa pre neho doma.
Mne sa často stane v obchode, že wow, toto je krásne, sedí mi to, ale ja si to na ulicu nedám, je to príliš sexi. A tak si to predsalen kúpim, na doma. Nepoviem si že škoda peňazí, keď to nemôžem nosiť von. Ale že to je len pre nás...

any_soj
6. jan 2026
@anonym_d35967

@anonym_d35967 jaj a že čo si na ulicu obliekam ja si sa pýtala 🙂 kadečo. Väčšinou sukne, ale nie kratšie ako po kolená. Často maxi sukne, to som mala rada už ako pubertacka. A mám rada farby, čiže občas dosť uletené kombinácie (na štýl Dievča na úteku, keď už spomínam pubertu :D ten seriál ma oslobodil v tom čase voči farbám ❤️ ). Tričká také, aby mi nebolo vidieť čiarku medzi prsiami, ani prsia, proste nie hlboký výstrih. Pre mňa je to za 1.moja intímna zóna, ktorú nepotrebujem zdieľať s nikým okrem manžela, za 2.nechcem na verejnosti nikomu sťažovať vernosť jeho žene aj v pohľadoch, kto sa o to snaží, a za 3. nechcem byť telo pre niekoho, kto si pohľad nestráži, prípadne si fotí sexi oblečené zeny na ulici a večer nad tým masturbuje a podobne. Áno poznám muža, čo tak fungoval.

any_soj
6. jan 2026
@any_soj

@anonym_d35967 jaj a že čo si na ulicu obliekam ja si sa pýtala 🙂 kadečo. Väčšinou sukne, ale nie kratšie ako po kolená. Často maxi sukne, to som mala rada už ako pubertacka. A mám rada farby, čiže občas dosť uletené kombinácie (na štýl Dievča na úteku, keď už spomínam pubertu :D ten seriál ma oslobodil v tom čase voči farbám ❤️ ). Tričká také, aby mi nebolo vidieť čiarku medzi prsiami, ani prsia, proste nie hlboký výstrih. Pre mňa je to za 1.moja intímna zóna, ktorú nepotrebujem zdieľať s nikým okrem manžela, za 2.nechcem na verejnosti nikomu sťažovať vernosť jeho žene aj v pohľadoch, kto sa o to snaží, a za 3. nechcem byť telo pre niekoho, kto si pohľad nestráži, prípadne si fotí sexi oblečené zeny na ulici a večer nad tým masturbuje a podobne. Áno poznám muža, čo tak fungoval.

@any_soj edit *Žena na úteku :D

anonym_cf3801
6. jan 2026

@anonym_autor Skús byť uvoľnená, trochu koketna v súkromí.V prípade, že manžel svoje "pokukovanie,,zintenzívni,tak mu priamo vysvetli, že čo je v dome, není pro mne

zara3
7. jan 2026

@anonym_autor Ahoj, ty si neurobila chybu, len v tom, ze si povedala sestre naj sa ide prezliect. Z toho mi vychadza tvoja bezmocnost, ktoru neovladas. Tvoj boj s okolnym svetom.
Chybu robi za prve tvoj muz. Zije s tebou, vybral si teba, tak by sa mal aj tak chovat. Pokial ti sam nehovoril, aby si sa viac uvolnila v obliekaniu a naopak chce, aby si tak chodila oblecena a ty tiez, tak ano, on hriesi - aj ked mozno tvoju sestru berie ako svoju a len si rozumeju a ty to vidis inac.
Je tu aj druha moznost. Tvoja sestra. Ano stara sa o mamu, ale vsimla si si jejho chovania pred tvojim muzom? Je rovnaka ako s tebou? Alebo sa predvadza a ma rada jeho pozornost?
To by potom hriesila aj ona.
Pozri, ja si tiez obleciem rifle, tricko, ale dlhsie a nenosim vystrihy. Netuzim po pozornosti inych muzov nez je ten moj. S nim sa blaznime ako pubertiaci.
Co by som urobila ja? Pokial je tvoj muz nevinny a len si s tvojou sestrou rozumie, tak nestoj bokom, ale zapoj sa, sranduj s nimi a zahod za hlavu svoje myslienky, uzivaj si zivota, tak len robis dusno zbytocne a posobis ako ziarlivka.
Ked vsak tvoj muz ocividne ide po sestre a ona nerobi nic, ja by som ho spacifikovala a okamzite by isiel. Toto by pokracovalo v buducnosti s ktoroukolvek zenou a urcite by ta aj podviedol. Takto si usetris slzy a trapenie sa, mas na viac.
Keby ze aj sestra zvadzala tvojho, taku by som jej trafila, ze by si to pamatala po zbytok zivota. Toto sa nerobi, aj keby tvoj muz bol najvetsi kurevnik. A poslala by som ju aj jeho prec, starala by som sa o mamu sama.
Mozno sa moja odpoved nebude pacit viacero zienkam tu, ale ja som razny a priamy clovek, neklamem a vazim si ludi okolo seba, kto si nevazi mna akokolvek, tomu ja sama ukazem za zneuzivanie mojej lasky a starostlivosti.
Ja mam muza, co aj ked som chora, spinava od krmeni deti, spotena behanim a pratanim domu, nenamalovana, kolkokrat len v leginach a starom tricku, co mu povie sam, ze som jeho nakrajsia a nikdy nikoho nebude tak lubit ako mna. A z roboty domov ku mne uteka, a to vidi x zien cez den kedze robi v restauracii. Nikdy mi nedal ani len pociti, ze by to tak nebolo za tych x rokov. A viera bokom, to je len o chlapovi, jeho vole, vernosti a sebakontrole, nie kazdy muz premysla s tym mezi nohami.

anonym_88ced3
7. jan 2026
@zara3

@anonym_autor Ahoj, ty si neurobila chybu, len v tom, ze si povedala sestre naj sa ide prezliect. Z toho mi vychadza tvoja bezmocnost, ktoru neovladas. Tvoj boj s okolnym svetom.
Chybu robi za prve tvoj muz. Zije s tebou, vybral si teba, tak by sa mal aj tak chovat. Pokial ti sam nehovoril, aby si sa viac uvolnila v obliekaniu a naopak chce, aby si tak chodila oblecena a ty tiez, tak ano, on hriesi - aj ked mozno tvoju sestru berie ako svoju a len si rozumeju a ty to vidis inac.
Je tu aj druha moznost. Tvoja sestra. Ano stara sa o mamu, ale vsimla si si jejho chovania pred tvojim muzom? Je rovnaka ako s tebou? Alebo sa predvadza a ma rada jeho pozornost?
To by potom hriesila aj ona.
Pozri, ja si tiez obleciem rifle, tricko, ale dlhsie a nenosim vystrihy. Netuzim po pozornosti inych muzov nez je ten moj. S nim sa blaznime ako pubertiaci.
Co by som urobila ja? Pokial je tvoj muz nevinny a len si s tvojou sestrou rozumie, tak nestoj bokom, ale zapoj sa, sranduj s nimi a zahod za hlavu svoje myslienky, uzivaj si zivota, tak len robis dusno zbytocne a posobis ako ziarlivka.
Ked vsak tvoj muz ocividne ide po sestre a ona nerobi nic, ja by som ho spacifikovala a okamzite by isiel. Toto by pokracovalo v buducnosti s ktoroukolvek zenou a urcite by ta aj podviedol. Takto si usetris slzy a trapenie sa, mas na viac.
Keby ze aj sestra zvadzala tvojho, taku by som jej trafila, ze by si to pamatala po zbytok zivota. Toto sa nerobi, aj keby tvoj muz bol najvetsi kurevnik. A poslala by som ju aj jeho prec, starala by som sa o mamu sama.
Mozno sa moja odpoved nebude pacit viacero zienkam tu, ale ja som razny a priamy clovek, neklamem a vazim si ludi okolo seba, kto si nevazi mna akokolvek, tomu ja sama ukazem za zneuzivanie mojej lasky a starostlivosti.
Ja mam muza, co aj ked som chora, spinava od krmeni deti, spotena behanim a pratanim domu, nenamalovana, kolkokrat len v leginach a starom tricku, co mu povie sam, ze som jeho nakrajsia a nikdy nikoho nebude tak lubit ako mna. A z roboty domov ku mne uteka, a to vidi x zien cez den kedze robi v restauracii. Nikdy mi nedal ani len pociti, ze by to tak nebolo za tych x rokov. A viera bokom, to je len o chlapovi, jeho vole, vernosti a sebakontrole, nie kazdy muz premysla s tym mezi nohami.

@zara3 konečne žena s normálnym pohľadom na vec ✌️🙏

simca06022011
7. jan 2026
@anonym_c5d3f6

@anonym_autor ja toto neznasam na chlapoch a vidím to teda často...chlap vedľa neho zena , ktorá nie je ani nalíčené , vlasy v cope a oblečená ako keby išla zemiaky kopať lebo jemu sa to paci a panko kuka po všetkom umelom comprejde okolo neho

@anonym_c5d3f6 mozno kuka v hrôze na tie okolo :DDDD ja mam takeho doma... oci mu idu vyletiet, a ten komentar k tomu... ja som nad vecou so vsetkym, cize sa zasmejem, ak by niekto chcel riesit preco to "trpim":DD ja sa skor pozriem po peknej zene, poobdivujem kabat, topanky, uces... ako moj chlap. Ale podla mna len hra formu, ak nie, tak potom mam obavy o jeho zdravie. Pre mna je prirodzene, ze ludia maju oci a pozru si. A pozru si aj srandovny extrem a zhodnotia ci je to ok, ci nie (aj ked len v duchu) a neriesim hned "po kom pozeras? toto sa ti to paci? iste ju/ho chces pretiahnut! Nevera a pod... " (pardon za vulgarnost.. no.. )

zara3
7. jan 2026
@anonym_88ced3

@zara3 konečne žena s normálnym pohľadom na vec ✌️🙏

@anonym_88ced3 dakujem moja, mna nic ine nenapadlo.

zara3
7. jan 2026
@simca06022011

@anonym_c5d3f6 mozno kuka v hrôze na tie okolo :DDDD ja mam takeho doma... oci mu idu vyletiet, a ten komentar k tomu... ja som nad vecou so vsetkym, cize sa zasmejem, ak by niekto chcel riesit preco to "trpim":DD ja sa skor pozriem po peknej zene, poobdivujem kabat, topanky, uces... ako moj chlap. Ale podla mna len hra formu, ak nie, tak potom mam obavy o jeho zdravie. Pre mna je prirodzene, ze ludia maju oci a pozru si. A pozru si aj srandovny extrem a zhodnotia ci je to ok, ci nie (aj ked len v duchu) a neriesim hned "po kom pozeras? toto sa ti to paci? iste ju/ho chces pretiahnut! Nevera a pod... " (pardon za vulgarnost.. no.. )

@simca06022011 je rozdiel pozriet sa ako na osobu a je rozdiel pozriet sa s umyslom a otocit sa za tou zenou. Tiez ked prejdes cestu, tak sa pozries kto je pred tebou a nikto ti nemoze zazlievat ked tam stoji chlap, ale pokial sa na neho pozries aj po druhy krat , uz to je umysel a zaujem.

Strana
z5