icon

Manžel pozýva cudziu ženu na rande

janica51
24. nov 2014

Chcela by som poznať Váš názor na to, že môj manžel pozval neznámu ženu na pizzu, a písal jej sms-ky, že pozvanie stále platí, že by ju vzal do nejakej peknej pizzérie do Modry, cca 40km od miesta kde my bývame. Spoznal sa s ňou pri vybavovaní úveru, je to pracovníčka pošty v Hlohovci. Samozrejme, že mi o tom nepovedal, dozvedela som sa o tom z jeho telefónu. Som z toho docela rozhodená, lebo si neviem predstaviť ako si to predstavoval. Úplne cudziu ženu si zobrať do auta, a odviezť sa s ňou na výlet do Modry. Potom si s ňou sadnúť do pizzérie a len tak sa pekne zbližovať?
Je mi to ľúto, lebo aj ja a naša 11-ročná dcérka máme radi pizzu a nás nepozve. Má chuť ísť s cudzou ženou.

katka1981
24. nov 2014

@canama, ale ty si to nepochopila, povedala som, ze vinnik je manzel, a nie ta postarka, ze jej netreba vypisovat, boze tu sa tak prekruca, ze az. Ja som regovala prioritne na to, ze nevidim dovod riesit to, ze naco sa mu hrabala v mobile. A nie vzdy je problem v dvoch. Ked je partner taky (na pohlavi nezalezi) ze potrebuje bokovku, tak vtedy moze byt partnerka aj svatica a nepomoze nic. A za tym si stojim. Moj muz moze byt dokonaly ale ked mna bude svrbiet a budem mat ine zasady a budem..... tak aj kamarat potesi. Na druhej strane mozem mat doma ozrana, no budem vdacna ze ked ma svetlu chvilku sa aspon na mna usmeje a ja mu bude verna ajkeby ma mlatil. A potom sa da dalej riesit, ze kde v manzelstve nastala chyba atd., ale to uz necham na inych. Ja som prioritne reagovala na to, ze nesuhlasim s nazorom, ze naco mu liezla do mobilu. Pre mne mobil nie je ziadna intimna vec. Ale toto je tiez kazdeho osobna vec ako to vnima a o svojom nazore nehodlam ani nikoho predviedcat. A ako ich vztah dopadne, je zas len a len na nich.

miriell
24. nov 2014

@janica51 Neviem, aký máte medzi sebou vzťah, s veľkou pravdepodobnosťou problémy, ktoré nie sú riešené, sú dlhodobejšie, lebo Váš manžel je ochotný riskovať vzťah verejne so slečnou z rovnakého mesta a Vy asi tušíte, že sa niečo podobné deje, lebo mu neveríte a hľadáte dôkazy v mobile. Asi tušíte, že by bolo vhodné sa porozprávať s ním, ako si ďalej predstavujete svoj život a vzťah.

V každom prípade viem, či by som si nebrala úver s človekom, ktorý je ochotný obetovať vzťah so mnou. Keď ste ručiteľ, budete mu ručiť aj po rozídení, keď ste spoludlžník, tak budete splácať úver aj po rozchode - teda ak by ste sa rozišli. Samozrejme, neželám Vám rozchod, teraz je však dobré myslieť viacej racionálne a podpísanie úveru pri nevyriešenom vzťahovom probléme je šialenstvo.

janica51
autor
25. nov 2014

@canama Aj ja tvrdím, že vždy je chyba v dvoch, a na tomto som sa poučila, že to NEPLATÍ VŽDY. Toto je iba jeho problém. Ja mám 42 rokov a 65 kg pri výške 168 cm. Som úspešná v práci, od neho som aktívnejšia, pozitívnejšia a usmiata osôbka. Mám od tých úsmevov už aj typické vrásky na tvári (v 42. ich ženy majú). Ja som slniečko našej rodiny a som za každú srandu. A veľmi by som si sypala popol na hlavu keby som v tomto jeho správaní videla SVOJU CHYBU.
Aká som ja: Moje zamestnanie vyžaduje aj určitý nižší stupeň slušného oblečenia, rifle sú dovolené a na mojom zadku, ktorý je od plávania v plavárni docela chrumkavý veľmi pekne sedia, blúzička, svetríček, pekné pohodlné topánočky, jemný denný mejkap, ležérne upravené vlasy, takto ja vyzerám každý deň. A moja práca mi dáva aj finančnú nezávislosť. Všetci známi a priatelia mu hovoria, že ani nevie aký poklad má doma. LENŽE takto ma on vidí 14 rokov čo sme spolu.
Podľa mňa má krízu svojho veku (45), pokúša sa baliť mladšie babenky.
Nuž milé dámy, aj ja som si pred pár rokmi myslela, že sa mne nič takéto nestane, že predsa tento chlap ma miluje a na rukách nosí. Holt nič netrvá večne.!

nini1010
25. nov 2014

Prosím ťa,s ním si to výbavy kľudne aj ručne stručne ale jej daj prosím ťa pokoj.Odmietla ho,čo viac chceš?aké že "posmelujuce správanie"? .mas na to dôkaz?ako s ním už len mohla flirtovat na poste ked tam boli aj ostatné kolegyne?ver mi že sa akurát tak poriadne strapnis.nechaj ju tak a radšej si podaj zaletneho manžela.

mircalla
25. nov 2014

@nini1010 suhlasim

citronade
25. nov 2014

@janica51 zisti si cas a miesto a chod tam aj ty, s chlapom. hotovo.

canama
25. nov 2014

@janica51 Gratulujem k chrumkavemu zadku 🙂 ...ale teraz vazne. To ze vyzeras na svoj vek super, to ze mas pracu ktora ta bavi aj slusne zivi, to ze to mas v hlave usporiadane, vies co chces a dokazes si to splnit, to je vsetko fajn....ale nic to nevypoveda o tom aky je vztah medzi Vami dvoma. Ste stale dobry priatelia, mate stale spolocne zazitky, dobry sex...? Ked by som si mala mysliet, ze moj muz je so mnou kvoli tomu ako vyzeram, asi by som umrela od ziarlivosti...hlavne teraz pocas tehotenstva, kedy sa zacinam podobat na skrinu. 🙂

janica51
autor
25. nov 2014

@nini1010 Súhlasím s tebou. Včera som mala horúcu hlavu-to bol len taký prvý nápad, že pôjdem sa pozrieť kto to je, že ho tak očarila. No dnes na to už pozerám inak, je to mizerný chlap, čo to takto balí babenky kade chodí. Je trápny a dostal čo mu treba, poslala ho do .... Ešte by som sa mala tej kočke poďakovať, aspoň sa mi otvorili oči, že čo mám doma.

janica51
autor
25. nov 2014

@canama Ďakujem za gratuláciu, naozaj mám fajn postavu, dalo by sa povedať, že som v dobrej forme. No nevyzerám na 20, vyzerám na svoj vek. Mám 42. A môj milý manželíček sa zrejme obzerá po mladších. No nič, nech si len nájde a zmizne, keď mu len to chýba ku šťastiu. Zrejme mi nestojí ani za to, aby som sa nad ním trápila. Ak si neváži čo má doma, s chuťou mu doprajem nech si nájde nejakú dievčinku, tá mu to vráti aj za mňa, a aj s úrokmi.
A vieš ty, že tehotné ženy sú veľmi krásne? Sú totiž krásne za dvoch.

katka1981
25. nov 2014

@canama, chapem co tym chces povedat, ale na druhej strane, partnerstvo, manzelstvo, ak stroskota na sexe, tak potom take partnerstvo ani nema vyznam. Lebo jeden zjavne potrebuje sexu viac a ten druhy menej. A predstav si taku staru babku a atareho dedka, co im ledva drzia kosti pokope a su spolu 50-70 rokov. To je laska, to je partnerstvo. Nuz, keby stary dedko zacal cumiet po mladych, lebo sa mu zrazu zburili hormony, tazko za to vinit chuderu staru babicku 🙂 A tiez som nazoru, ze ak niekomu vo vztahu nieco chyba (ci uz sex, ci uz mu vadia partnerove, ci opartnerkine kila navyse, blby uces, ci zapach z ust....) treba si to povedat a nie utekat za druhou suknou, ci za inym fesakom. Takze zas davam vinu bocitelovi. Mali sa porozpravat alebo rozviest, ale nie hladat utocisko pri niekom inom. To sa nerobi. Ked sa rozidu, rozvedu, nech si kazdy robi uz co chce. Ale nie, kym tvoria par. Ja som za ferovost. Stat sa moze cokolvek v kazdom vztahu.

janica51
autor
25. nov 2014

@katka1981 páči sa mi výraz bočiteľ, to je ako ničiteľ vzťahov, pridám si do slovníka

meusicka
25. nov 2014

@junova mas pravdu, necitala som vsetko 😝 takze treba vycistit zaludok jemu a hotovo 😀

janica51
autor
25. nov 2014

Polušne hlásim, že som mu žalúdok vypucovala. Som z toho veľmi smutná, On aj tak nechápe, že urobil podpásovku, Len som sa ho spýtala, že keď mu to príde také normálne, či by sa mu páčilo, keby som aj ja pozvala poštára na pizzu na výlet do Modry. A tak mi z toho vyšlo, že ja by som to ani nedokázala. Načo mi je taký chlap. Veru dobre že viem čo je zač. Poriadne sa mi otvorili oči. Ďakujem Vám všetkým za vaše názory.

canama
25. nov 2014

@janica51 A aka bola jeho reakcia? Pojde tam ci nie?

canama
25. nov 2014

@katka1981 Nuz, to zalezi od uhla pohladu. Ja aj moj muz sme sexualne dost zalozeni. Nie je to o tom, ze by sme to robili 5 krat denne, to teda rozhodne nie, ale proste naozaj dobry sex potrebujeme...radsej aj raz za mesiac poriadne vy......, ako 3 x tyzdenne, ale nuda. 😉 Pre mna je fakt, ze je moj muz zaroven najlepsim milencom, akeho som kedy mala samozrejmost, inak by som s nim vo vztahu nikdy nemohla byt. Neviem predstavit ako by som mu dokazala byt verna, neviem si predstavit, ze by medzi nami nebola chemia a po veceroch by som tajne spominala na horuce chvile so svojim byvalym a lepsim milencom...btw, tak to robi jedna moja kamoska...vraj co ine jej zostava. 😒 Ale samozrejme, je to len jeden aspekt vztahu....takisto musime vediet vedla seba normalne denno denne fungovat, mat nejake spolocne vizie do zivota, vediet komunikovat a riesit problemy a pritom byt stale kamosmi, atd...a na vsetkych tychto veciach treba vela pracovat...ziadny vztah nevydrzi zivy 30-50 rokov bez udrzby. 🙂

morning
25. nov 2014

@janica51 Myslim si, ze pan bocitel chape velmi dobre, co sposobil a je velmi rad, ze mu to tentokrat preslo takto (relativne) hladko. 😠

janica51
autor
26. nov 2014

@canama Už sa včera na niečo chystal, mala som tušák, keď si doplnil nádrž na aute, ani ma neprivítal, keď som prišla z práce. Začal hneď od dverí rýpať, že prečo som namaľovaná (a ja sa maľujem každý deň), že či mám nového kolegu. Tak som to musela pustiť von, že nie, že máme nového poštára. Aj som sa spýtala, či si naplnil nádrž kvôli výletu do Modry. Baby, vtedy zbledol. Hovorím mu daj telefón. Ej ale sa bránil! Že nemám právo na jeho súkromie. No veru ja mám právo,tvoje špinavé súkromné veci prať, žehliť a zašívať, veru si ja mám právo pozrieť s kým a čo si píšeš. Pritom mu vypadol na zem, zobrala som ho a išla si čítať. Skoro dvere zožral od jedu, že či viem jeho pin. Chlape ja viem všetko. ☹
Vravím, chcem aby si mi to vysvetlil, ako si chcel cudziu ženu posadiť do nášho auta a len tak s ňou ísť na výlet na pizzu. Aj my máme radi pizzu. Buď to pozvanie zrušíš, alebo pôjdeme aj my s tebou. Nezruší a nás nevezme.
Dobre chápe čo vyviedol, nijak ho to nemrzí, a ja som piča, ktorá sa mu nemá starať do života.
Ako chceš, hovorím, POBAĽ SA! A chcem sa stebou rozviesť. Nestojí za nič život s človekom, ktorý takto bude baliť babenky kedykoľvek. Myslím, že to nebolo prvý krát, máva také obdobia citového aj sexuálneho chladu a odstupu, len som nikdy nemohla zistiť čo sa deje, len som ho ospravedlňovala, že je unavený môj chudáčik, má toho veľa v práci. A kukni ho, on je obyčajný bočiteľ.

janica51
autor
26. nov 2014

@morning Hlako to veru nebolo. Povedala som mu nech sa pabalí a vypadne, a že už sa chcem rozviesť.

katka1981
26. nov 2014

@canama, jasne, ale kazdy ma ine naroky. To co pises, moze byt presne to, co ocakava od vztahu povedzme 50 percent ludi a potom mas 25 percent takych, co im staci, ze dobre pokecaju, 10 percent takych, ze im staci ze sa nebiju atd..... to mas ako niekomu staci bicykel a niekto musi mat limuzinu. V kazdom pripade, my neporiesime nikoho vztah a zakladatelka ma podla mna v tom uz jasno. A tesme sa z toho co mame, ti co mame, nech nam to aj dlho ostane, paaa.

canama
26. nov 2014

@janica51 Wow, tak to ma mrzi, ze sa takto zachoval....zasluzi si kolenom do guli, idu Vianoce tak nech ich ma pekne vyfarbene. 😒

gretyka
26. nov 2014

@janica51 uff ☹

maznacik007
26. nov 2014

@janica51 super si mu dala a ten vyraz ze bocitel .... ako o takého chlapa neni co stat .... fuj ... si sikovna schopna zena ... najdes si lepsieho ...

sharlotta
26. nov 2014

@janica51 je mi to velmi luto, prajem vela sily a lepsiu buducnost bez podrazaka!

jolinka
26. nov 2014

podstatny pre platenie ci neplatenie skolneho je datum narodenia, to ze ty ju chces predcasne pred 6tym rokom zaskolit {ku 1.9. nebude mat 6r} to je nepodstatne.

My sme napr. mali v triede dievcatko kde rodicia na zac. roka povedali, ze ju daju predcasne zaskolit, aj ked este nemala 5 rokov ku 1.9. ,,, bolo to na to dobre, ze bola v skupine predskolakov, objednali pre nu predskolske zosity a bola zaskolena ako ostatni predskolaci... ale skolne rodicia platili...z titulu ze podla zakona nebola oficialne vekom predskolacka. To by kazdy mohol povedat, ze ja predcasne zaskolim, nedavajte mi skolne a potom si to rozmyslim 😝 😝

Dokonca nie je ani podstatne pre platenie skolneho v akej triede je zaradene dieta,... deti je vela a tak je bezne ze napr. v predskolskej triede maju par deti mladsich zo strednej triedy, lebo nie je dost predskolakov...alebo naopak predskolakov je tak vela, ze je jedna cela predskolska trieda a plus v strednej je par predskolskych deti zaucanych ako predskolakov... zazila som obe pripady. 😉

Takze pre platenie ci neplatenie skolneho je rozhodujuci jedine vek.
Pre zaradenie medzi predskolakov na ziadost rodica... je rozhodujuce ustretovost skolky, ci vase dieta zaskoli a objedna zosity atd...

morning
26. nov 2014

@janica51 Nuz, bocitelia po 40ke sa snazia zufalo zachytit odchadzajucu mladost a lapajuc po druhom dychu prezivaju aj druhu pubertu. Su presvedceni, ze srdce im zviera intenzivna tuzba, nova laska, explozia vasne.... Bohuzial, casto je to iba prvy infarkt. 😝 Prajem ti vela sil !

jolinka
26. nov 2014

jemine, to kde som supla svoj prispevok 😀 😀 😀 😀

moonlight1210
26. nov 2014

@janica51 robi ramena, lebo mu stiahlo zaludok (a kadeco insie), ked si uvedomil, ze vies vsetko a nic uz nezataji. ze je neskoro. uz nic nezahovori, nic nezachrani. tak vyceril zuby ako zviera v kute. utok najlepsia obrana.
myslim, ze najhorsie, co zazil a co si mu tym urobila bolo, ze ked si mu ukazala, ze o jeho uletoch vies, uvidel ich presne v tom svetle, v ktorom ich vidiet nikdy nechcel - ze je to trapne. cela ta bublina o jeho uzasnoti, sikovnosti a dokonalosti praskla. uz nie je statny lovec krásnych zien, ale ten, o kom si za jeho chrbtom budu aj vlastni kamosi hovorit a smiat sa mu.

ako ked konas zle veci, presne vies, ze to nie je ok, ale kym ti to prejde, mas pocit, aka si skvela, ako klames telom, ako si smies dopriat, ked si taka sikovna. niekedy si clovek na to vymysli aj vlastne dovody, preco ma na to svate pravo takto konat. a potom bublina praskne a vsetko sa ukaze presne take, ake je - poriadne trapne, hlupe, zahanbujuce. a na vrch vedomie, ze tal riadne vela, hodne riskoval a prehlupil. a ze toto len tak lahko nevyzehli.
a taka pilulka sa tazko prehlta.

myslim, ze preto sa ohanal obvyklou formulkou nevernikov, ze do jeho sukromia mu nemas pravo liezt (aspon trosicku si navodil pocit, ze si rovnako skazena ako on) a mal odvahu ta este aj urazat a rozpravat ako on si bude robit po svojom. on sa podla mna hrozne bal. a stale boji. aj ked zatial sa snazi ohlupit sam seba "spravodlivym" hnevom na teba (ked uz pre nic ine, tak za tu zakernost, ze si mu nasla dokazy, ako ta podvadzal).

jolinka
26. nov 2014

@janica51 no zrazu, ake su svate JEHO prava na sukromie 🙄 🙄 🙄 🙄

janica51
autor
26. nov 2014

@moonlight1210 Si veľmi múdra žena, ďakujem za tvoj pohľad na tú vec. Veru máš pravdu. Niekto zistí čo má doma až keď o to príde. Ale tento ani to nie. Nejak mu padla do oka, to sa už nespraví. Včera ako som si čítala ten jeho telefón som zistila, že babenka ho až tak úplne neodmietla. Napísala mu, že niekedy inokedy. No to bolo od nej fakt pekné. Dať mu nádej do budúcna. Ani neviem či sa stretnú, môj muž má totiž ešte jeden telefón v práci a ten má natajnáša. Písala mu, že mu volala aj na to druhé číslo, len ho nemal zapaté. To je výhra. Vôbec nieje podstatné, či sa stretnú, či sa stretli, či odmietla alebo dala mu nádej. On ju má v hlave a ja som to cítila. Podstatné je že on to chce. Radšej nech sa zbalí a ide, v 42 môj život určite nekončí. Len bude iný. To ustojím.

tt247
26. nov 2014

@janica51 Aj samotný jeho úmysel je dôležitý, bez ohľadu na to, či naozaj k niečomu došlo alebo dôjde, presne ako si napísala. Už len to, že má v hlave inú ženu, ktorá je samozrejme reálna (nie že má v hlave modelku z victoria´s secret 😉 ) , a že s ňou má dokonca romantické plány ako večera a tak. Je to smutné, lebo na večeru by mal volať Teba a na výlety Teba aj dcéru a nie míňať peniaze na cudziu ženu. A on niežeby si na hlavu popol sypal, že mu zašibalo a Teba potešil aspoň kyticou a obľúbeným parfumom, ale vraj sa mu nemáš čo starať do života. Ty máš právo sa mu starať do života, nakoľko si súčasťou jeho života a keď chcel byť voľný ako vták ohnivák, tak sa nemal ženiť a zakladať si rodinu. Mrzí ma to a áno Tvoj život tým nekončí, tak hlavu hore, on je trápny, nie Ty.