Manžel pozýva cudziu ženu na rande
Chcela by som poznať Váš názor na to, že môj manžel pozval neznámu ženu na pizzu, a písal jej sms-ky, že pozvanie stále platí, že by ju vzal do nejakej peknej pizzérie do Modry, cca 40km od miesta kde my bývame. Spoznal sa s ňou pri vybavovaní úveru, je to pracovníčka pošty v Hlohovci. Samozrejme, že mi o tom nepovedal, dozvedela som sa o tom z jeho telefónu. Som z toho docela rozhodená, lebo si neviem predstaviť ako si to predstavoval. Úplne cudziu ženu si zobrať do auta, a odviezť sa s ňou na výlet do Modry. Potom si s ňou sadnúť do pizzérie a len tak sa pekne zbližovať?
Je mi to ľúto, lebo aj ja a naša 11-ročná dcérka máme radi pizzu a nás nepozve. Má chuť ísť s cudzou ženou.
@mircalla, a preco by si nemohla pozriet jeho mobil? Kolko rodin ma taky pausal, ze na jeden mobil maju neobmedzene volania, napr. u nas, z muzovho mobilu volam vsade, lebo je to zadarmo. Kolkokrat ho chytim do ruky a kricim, volal ti ten a ten, mas zmeskany hovor. Alebo sa ho pytam, ci mi nenabehla vyplata, lebo chodi na jeho ucet a chodi mu smska. Neotvaram mu postu, ale ver, ze keby som mala podozrenie, nemam s tym najmensi problem. Budem slusna, drzat hubu a krok a potom budem pozerat ako naivka, ze jej a to vazne si pisete uz roky? Ked mu lezie do nohavic, to je vacsia intimnost ako liezt do mobilu. Kolko ludi ukazuje aky ma novy mobil funkcie a viaceri si ho pozeraju a komentuju. Fakt nechapem, nakoniec ona bude na vine, lebo si pozrela jeho mobil. Rovnako ako ked zenu znasilni nejaky zvrhlik a povedia jej, ze naco si dala suknu. Resp, naco vobec vysla na ulicu. Tento prispevok neber osobne, patri kazdemu, kto nechape naco mu liezla do mobilu. Ked sa delia o keksik, o pomaranc, ci pizzu a ine veci, tak nevidim dovod robit z mobilu vedu. Je to len haraburda na komunikaciu 🙂
Ked si ludia davaju mobil do servisu, nechaju tam fotky, smsky vsetko, by sa poniektori divili ako sa chlapci zabavaju, ze ktora ma aky strih a podobne. A potom taka krasavica si pride po mobil a nevie ze ju tam dole videli servisaci aj vsetci ich kamarati, kt. nahodou prisli do servisu. Ale vlastna manzelka, nech sa tej zazracnej vecicky ani nechyta, nahodou by na nieco prisla 🙂
@mircalla Ano, to najprimitivnejsie co moze zena v takej situacii urobit je posielat SMSky nejakej zene. To ale ze mu liezla do mobilu mozem rozumiet, tusila, ze ju podvadza, alebo teda, ze pozyva na obedy/vecere cudzie ceny a pravdepodobne by to sam manzelke ani neoznamil, takze to je uz indikator toho, ze chlap coskoro zo vztahu odkvytne (alebo aj zena, keby ze by to robila zena).
@katka1981 Ok, cize ked ti ma prist sms ze ti nabehla vyplata na ucet, tak popri tom ako skontrolujes sms od banky si citas aj ine smskove konverzacie co tam ma tvoj manzel? Pleties podla mna 2 uplne odlisne veci a hlavne....ak to maju doma tak ze si navzajom bezne pouzivaju mobily, a ak ma jej muz naozaj postranne umysly, tak by musel byt blbec roka aby si tie smsky nevymazal.
@canama, reagujem na to, ze naco mu liezla do mobilu. A nevidim nic zle na tom, ak by si aj priamo prelustrovala SMSKY, ci uz vypis z uctu, alebo sukromne. Nie, nevidim na tom vobec nic zle. Pretoze tu zacina pomaly diskusia, ze ona je na vine, lebo mu dosla na to, ze pozval niekoho na pizzu za jej chrbtom. Ano, ak by som mala podozrenie, kt. pravdepodobne mala aj zakladatelka diskusie, nemam problem obratit dom hore nohami a urobit cokolvek aby som sa dozvedela pravdu. Mozno by som sa rovno spytala, co mala ta SMS znamenat, ale nepoznam jej partnera, netusim ci by to bol spravny krok a nadalej by som patrala, ci nieco za tym je, alebo nie. Radsej si urobim zbytocny kus roboty navyse, nez zatvarat oci, alebo zo slusnosti nechytat jeho mobil. Nas vztah je zalozeny na dovere, ak sa porusi, tam nepomoze uz nic.
@katka1981 mna tu minule sfukli, ze som isla skolakovi do posty na sociálnej sieti, lebo som sa o neho bala, takze ist chlapovi do mobilu,ked sa ti nieco nezda, je asi nenormalne...chlapi maju nase mobily isto prelustrovane tiez...mozno nie vsetci, ale ti, ktorých poznam ja ano...a vzdy mi kamosi, ked na nieco prisli u zeny,ci frajerky hovorili, ze to bolo nahodou...jasne🙂
nechápem načo tu riešite kuknutie mužovi do mobilu a zdá sa vám to divné. Sú jednoducho vzťahy, keď do mobilu si chodia bez problémov. Mňa len zaráža, že 5 strán plných príspevkov a hlavný aktér o nič nevie. Skôr sa divím tomu, že prečo to rozoberá dotyčná na webe a nie rovno s ním. Čudné...
@katka1981 Mobil je sukromna vec, hovori to daco sukromie? Ale dobre. O to mi az tak nejde. Pokial si dva doveruju, je to v pohode. Mna skor zaraza, ze jej tu radili, ze ma napisat ten zenskej, ze rusi stretko a nema o ma zaujem o svoju manzelku. To povazujem za trapne. Ta osoba mozno o neho nema vobec zaujem, len zato, ze ju niekam pozyva (mozno hej, to nevieme), ale riesit si to ma so svojim muzom. Pisat inym zenam sms, ist im robit sceny atd, to je pre mna uroven slepicarne a nie konanie zreleho dospeleho cloveka. Mne sa to tiez stalo, ale nikdy som to neriesila s tou 3. osobou...Okrem ineho nevies, co jej dotycny naklamal, mozno manzelku ani nespomenul.
@tanapeta ja uz som na zaciatku napisala, isla by som do pizzerie s kamoskou, sadla si za vedlajsi stol, zamavala,s úsmevom...bez slova..a doma mu rozbila hlavu...ucim sa, ked si chcem oddychnut,prepnem sem...ze sa to tu zvrhlo na "otazku smirovania v mobile". za to uz nikto nemoze...vsetky tu nieco riesime predtým, ako sa do toho pustime "naostro"...kazda ma iny nazor, ved od toho je to tu...preto tu je tolko sekcii, kazdy moze prispiet, kam chce...
@janica51 fuuuha to je smutne, skor sa myslim ze sa mu zapaluju lytka ,alebo neviem este ako to nazvat a navyse ked chce ist s nou tak daleko tak to svedci o tom , ze nechce aby ich nikto pre istotu pri tom videl.ja by som sa ho to priamo na rovinu opytala , ze o co mu ide?inak to nemas ako zistit.Pravdepodobne ide po nej 😒
Mobil je súkromná vec, pokiaľ sa manželia navzájom nepodozrievajú (a vo veľa prípadoch oprávnene). Potom to už nie je súkromná vec, lebo dotknutá osoba potrebuje predsa niekde zistiť, či sú jej intuície správne. Keď mám k takýmto informáciám prístup, tak ich bez ostychu využijem a každá normálna ženská by to urobila. Ja som si párkrát MM preklepla, či už cez mail alebo mobil a práve riešim rozchod (konečne po rokoch som nabrala odvahu). Inak by som bola stále podvádzaná chudera, ktorej by nikto nič nepovedal. Toľko k téme, že do mobilu sa nelezie...
@janica51 Moj názor je,že ked je muž v manželstve spokojný a štastný nepozýva na rande iné ženy /samozrejme sú aj výnimky/.Ale ak to neklape či už v posteli alebo v komunikácii,hladá niekoho u koho to nájde.Tým Jani,netvrdím že chyba je v tebe,možno to je aj tak že chlapec od dobroty nevie čo by robil,ale to vieš najlepšie iba ty ako to medzi vami je.
@janica51 Jani, pozri, tak ci tak, to, co urobil,nie je koser...to nam je jasne vsetkym...vzdy je to medzi tymi dvomi ludmi, mozno vies, mozno nie, preco sa to stalo...mozno pozajtra bude dobre, ako to v manzelstvach uz byva..nestrapnuj sa chodenim robit jej tam sceny,nema to zmysel....v kazdom pripade chod kadernicka,kozmeticka,masaz, relax....ci uz sa to stalo kvôli tebe, alebo kvôli nemu(niekedy si myslime,ze sme ok a pre nich nie sme)nechod ziadnej babe nadavat.,ponizis sa....neviem,ako velmi ti na vztahu zalezi....muzi ma teraz tu "poslu do pecka", ale oni su bohuzial velmi na to" vonkajsie"...ked uz sa to stalo , keby si nechcela bojovat o neho, tak sem nepises...ak chces, pouzi nase zbrane, urob zo seba to najlepsie, co vies..,,,.ked budes smutna,prosit a plakat, tak jej este vecer zavola,aky on je nestastny, lebo ma doma hysterku...ked nezaberie ani-ani, tak vies, co mas robit..
@mircalla janica nespomenula ze by mu ona z posty napisala ze nema zaujem tak asi ked nej to nie je trapne ze ju zenaty muz pozyva do pizzerie preco by to malo byt trapne jej mozno ze chudinka ani netusi ze je zenaty a mozno ako to pozname jej povedal ze z manzelkou si nerozumeju,nebolo by to ani prvy ani posledny raz...nech si slecna ci pani z posty uvedomi ze ma doma niekoho kto ho velmi lubi.. 🙂
@bellamafia dost si protirecis.....si to precitaj po sebe....na jednej strane ze ci jej to neni trapne ist so zenatym do pizzerie, na druhej strane, ze mozno ani nevie, ze je zenaty
Ma si to riesit s nim, nie s nou. Ci si myslis, ako si napisala, ze ked jej v jeho mene napise sms ma vyhrate? V com? Dst pochybujem, ze toto niekomu pomoze
@mircalla, jasne, ze ta tretia osoba s tym nic nema, vinnik je manzel. A to je vecou pohladu a asi na dohode partnerov, ake si stanovia pravidla. Niekomu moze vadit sparat sa s partnerovom mobile, druhy to zas povazuje za vec, nad kt. sa vobec nevzrusuje. Toto je ozaj na dohode medzi partnermi, zbytocne sa niekto bude hadat, ze sa to ma alebo nema. Zas je to len vecou dohody, co partnerom vyhovuje a co nie.
@mircalla mozno ze pomoze ....a ako by si to riesila ty? Tak ako ostatne maminy krikom?pozhovarat sa s manzelom ?...si myslis ze sa jej prizna???pochybujem kazdy chlap zatlka a zatlka ked pride k najhorsiemu......a mozno ze sa vsetci mylime a vzbudzuje v manzelke ziarlivost kiez by to bola pravda drzim palce 🙂
no ja by som zatial neriesila zisti kde a kedy bude pizza a sla by som tam aj neviem ako ale dostavila by som sa a prisadla a povedala drahy uz som tu dakujem za pozvanie na pizzu a nechces ma zoznamit s tvojou priatelkov a co mu tam spravis to uz je na tebe ked ho aj medzi vajca kopnes
@katka1981 to je prave to, ze ty vidis vinu len v manzelovi. ale kde su dvaja, tam je chyba v dvoch. pozri sa na to zo svojho pohladu...ked by si mala manzela, ktory je k tebe otvoreny, uprimny, mate fungujuci vztah, lubite sa, doplnate sa, mate spolu deti....riskovala by si to vsetko kvoli prilezitostnemu sexu s inym?? len preto lebo s manzelom uz nemate motyle v bruchu? tazko. chlap to bude riesit rovnako....ak sa nieco taketo deje, nie je to samo sebou. a jediny sposob ako situaciu vyriesit (nie riesit), je vyriesit si pokazeny vztah. vycitky, krik, ziarlivostne sceny, vyhrazky alebo nebodaj vyhrazky na adresu potencialnej milenky situaciu len vyhrotia a zhorsia. ...ano, vyminka je chorobny suknickar...ale to by snad uz dotycna vedela, co ma doma.
@bellamafia dakujem moja...ale sak co, ved je to tak...vacsina chlapov mysli vtakom a este aj cuchove bunky maju na nom...bez vynimky...len jeden ma vacsi charakter,zmysel pre rodinu, deti a iiny vôbec ziaden(prepacte chlapci, ale ved vy to viete, len to neradi pocujete)...takze ja by som isto nesla nadavat inej babe, ale najprv skontrolovala, ci mozem urobit so sebou viac, ci som fakt urobila vsetko, co bolo v mojich silach a ked nie, panvicou po hlave a dovi...

@curious_george asi to pisu tie, ktore maju taku skusenost. bohuzial podvadzanie manzeliek a partneriek (najlepsie tehotnych) je dnes asi narodny sport 😖
a ano, niektori su dilinovia, a niektorym treba aj ten mobil skontrolovat (ked uz to inak nejde).
to ale neznamena, ze ste taki vsetci, tak nestresuj 😉