icon

Manžel pozýva cudziu ženu na rande

janica51
24. nov 2014

Chcela by som poznať Váš názor na to, že môj manžel pozval neznámu ženu na pizzu, a písal jej sms-ky, že pozvanie stále platí, že by ju vzal do nejakej peknej pizzérie do Modry, cca 40km od miesta kde my bývame. Spoznal sa s ňou pri vybavovaní úveru, je to pracovníčka pošty v Hlohovci. Samozrejme, že mi o tom nepovedal, dozvedela som sa o tom z jeho telefónu. Som z toho docela rozhodená, lebo si neviem predstaviť ako si to predstavoval. Úplne cudziu ženu si zobrať do auta, a odviezť sa s ňou na výlet do Modry. Potom si s ňou sadnúť do pizzérie a len tak sa pekne zbližovať?
Je mi to ľúto, lebo aj ja a naša 11-ročná dcérka máme radi pizzu a nás nepozve. Má chuť ísť s cudzou ženou.

igor211
28. nov 2014

@janica51 Mozno ta chce pozvat do tej chatky ako odpustenie 🙂

moonlight1210
28. nov 2014

@igor211 to by bol gol 🙂

janica51
autor
28. nov 2014

@igor211 Ja chatky neznášam, sme spolu 14 rokov, takže o sebe už vieme všetko. To na iné účely hľadá romantický kútik s krbom. 😝

januli74
28. nov 2014

@janica51 Je. Bohuzial. Ako to, ze si to doteraz nevidela?

janulka1980
28. nov 2014

@janica51 ahojky, takze sa to predsa konci takto, papiermi? ☹ ked tak ryclo suhlasil, uz ozaj musi mat nieco rozpracovane ☹ mrzi ma to ☹ len aby sa nebil neskor po hlave... a uz to aj tak nepomoze

cackaa
28. nov 2014

Nabralo to teda pekne rýchly a tvrdý spád... Ale má to jednu obrovskú výhodu a to, že s ním nestratíš ďalšie drahocenné roky svojho života. Mohol by ťa totiž oblbovať ešte pekných pár rokov, kým by si zistila, čo je zač. Veľmi ti držím päste, ešte to bude ťažké. Tiež sa práve rozchádzam s MM po 19 rokoch a máme 3 deti, takže viem si predstaviť čo prežívaš. Ale komu nie je rady, tomu nie je pomoci...pevné nervy.

igor211
28. nov 2014

@janica51 ale ked mu dala ta postarka kosom tak naco mu je chatka?

ericka2503
28. nov 2014

@igor211 Tak to ano,na take prachy treba urcite milion stretnuti a vybavovania s certom diablom,to uz sa stanu ti sprostredkovatelia snad aj clenmi rodiny.Ale tuto slo o asi bezny uver,ktory sa riesi pri stole v pobocke banky.Manzel je servisak na pc a neraz ma zobral aj na taku postu,kde mala tetuska mimo prepazku stolik,stolicku nb,tlacku a hrdu cedulu na kovovych nozickach- Poskytujeme uvery na cokolvek Vasa postova banka.Nieco v tom zmysle.Pri obycajnom uvere asi netreba komplet personal banky s odhadcami a riaditelkou banky a okazale stretnutia v restauraciach,ked tak max.nejaka mila pozornost v podobe bonboniery,ci dobru kavu.

ericka2503
29. nov 2014

Tym som nechcela povedat,ze si pracovnicky akejkolvek banky nezasluzia väcsie,alebo ziadne ocenenie,za svoju pracu a trpezlivost,pracuju s ludmi a peniazmi,vravi sa ,s tym sa pracuje najtazssie.Ale urcite ani jedna netuzi po slizkych sms a pozvaniach do pizzerky km daleko,od dotieravych zenatych chlapov so zaväzkami.Si myslim.Takze -"vinen" 😊.

janasim
29. nov 2014

@janica51 Jeeemine,ja ze sa pan manzel zahanbi ked to nanho rozbalis a on takto?Posli ho do prdele blba! S dcerkou chod na pizzu,neskor sa najde fesak co vas vezme obe ;)

sulejmanka
29. nov 2014

ten chuj si ťa nevážia ni ako ženu a ani ako matku ke´d sa dokáže takto správať, takže radšej sa toho zmrda ihneď zbav a budeš mať pokoj, veď na čo ti je takýto chlap, pri ktorom sa viac trápiš ako si šťastná??

olivia6
30. nov 2014

@meusicka co obsahuje "bomboniera"? Bomby? 😀

mariuskaa
1. dec 2014

.

segalka6
1. dec 2014

@olivia6 😀 😀 😀 díky si ma rozosmiala

janica51
autor
1. dec 2014

@janulka1980 Ešte som sa cez víkend dozvedela ďalšiu neodpustiteľnú vec naňho, by ste sa divili. Kamoške som povedala, že sa idem rozvádzať a ona na to, že no konečne. Nechcela som ti to povedať, lebo ťa mám rada a nikdy by som ti neublížila, keď som videla ako ho ľúbiš, ale on už "bokovky" mal a nebolo to ani tak dávno, len v auguste.
Po tomto sa mi už ani nechce s ním nič diskutovať, ani vysvetľovať nieje treba NIČ VIAC.
Ešte by som sa ho chcela spýtať, či sa mi dokáže pozrieť do očí.
Ani to sa ho už nespýtam, nemôžem ho ani cítiť.
Už si ho nevážim. Aj dôvera je preč.

anelehka
1. dec 2014

za gule do prievanu,hned by ho presla chut na pizzu...

olivia6
1. dec 2014

@janica51 ahoj, je mi to luto... rada by som sa ta spytala, ci by si predtym, ked si este nevedela o jeho nevere, privitala, keby ti ta kamoska povedala, co vie. Lebo s tymto mam dilemu, ze keby som take nieco vedela, ako sa zachovat.
Pocula som uz aj take, ze podvadzana manzelka a podvadzac sa spojili proti tej, co povedala o nevere a zostali spolu a ju uplne odvrhli. Na druhej strane pozerat sa ako je kamoska za debila, co nic nevie a moze nachytat nejaku chorobu, mi tiez nepripada spravne...

janulka1980
1. dec 2014

@janica51 velmi ma to ozaj mrzi, a takto pred Vianocami. ale je dobre, ze si sa to dozvedela s kym zijes. prajem vela sil 😵

zahradka76
1. dec 2014

@janica51 Drzim Ti palce, nech to zvladnes, dufam, ze mas aspon niekoho, respektive rodinu, ktora Ti pomoze.

mysicka36
1. dec 2014

@janica51 Si silná žena a verím, že ťa ešte čaká láska. Deti už máš velké, pochopia to. Nečudujem sa, že si ho už nevážiš.

canama
1. dec 2014

@janica51 Ach jaj, to ma mrzi, to je sila, clovek aby si uz nicim nebol isty...to aby si jedna zena na svojho mangela najimala cas od casu sukromneho detektiva, pre kontrolu. 😒

janica51
autor
1. dec 2014

@olivia6 V prvej záležitosti som si ho zastávala, že to by on neurobil len tak, to tá zlá pracovníčka pošty ho určite musela vyprovokovať, on predsa taký nieje.
V tej druhej záležitosti som tiež hneď mala ten obranný mechanizmus, že veď načo s ním vlastne ženská jedna mizerná liezla do auta. Nemala s ním ísť do auta, to on si potom môj chudáčik zle vysvetlil.
V prvej chvíli som to odmietala uveriť, že by bol on vinovatý. No nedá sa inak, len správne sa pozrieť na vec.
Je to hovado nekultúrne, radšej budem sama ako takto.

tt247
1. dec 2014

@janica51 akože aj takú kamošku by som niekam poslala, to Ti mohla povedať aj skôr...nakoniec zistíš, že vlastne to už všetci dávno vedeli, lebo zjavne sa tým tvoj muž ani nejako extra netajil...zbožnujem to, ked sa podvádzaný dozvie o tom, že je podvádzaný úplne ako posledný a ešte sa všetci naokolo tvária, že no kooooonečne Ti to došlo...nemám na to čo povedať, len toľko, že sú to asi takí istí lúzri ako aj ten čo podvádza

olivia6
1. dec 2014

@janica51 cize kamoske by si zrejme neverila a branila ho a z nej urobila ohovaracku? Spravne to chapem?

janica51
autor
1. dec 2014

@olivia6 Verila som kamoške (len ten prvý pocit bol také odmietanie skutočnosti), lebo nemám prečo jej neveriť, nikdy by mi neklamala, sme spolu od malička a sme ako sestry. Nepovedala mi to len preto, že nechcela aby som sa trápila a aby ona bola akokoľvek spojená s našim rozchodom. Aby som jej nevyčítala, že ona za to môže. Záleží aj na tom aké pevné je vaše priateľstvo.
Doteraz mám taký pocit, že sa chcem radšej zobudiť z tohoto ako zo zlého sna. Ale to sa už nedá, lebo je to všetko realita.

romanovic
1. dec 2014

@janica51 U vas to nabralo strasne rychly spad. Zatial reagujes velmi rozumne a triezvo, ale bojim sa, ze ta to este prepadne - akoze smutok, ze tolko rokov, take hovado a ja som nic nevidela, atd... V kazdom pripade mas na to pravo. Aj si poplakat, aj rozbit tanier. A potom vstanes, zdvihnes hlavu a pojdes dalej.
Posielam ti virtualne objatie a zelam vela sily do dalsich dni!

olivia6
1. dec 2014

@janica51 dakujem za odpoved. Zatial sa ma to chvalabohu netyka, neviem o nikom, kto by podvadzal. ale casto som uvazovala co robit, keby som vedela, ked tu tak citam obcas tieto temy.
Drz sa, prajem vela sily.

minutka
2. dec 2014

@igor211 ano aj my sme vybavovali financie s fin.poradkynou v kaviarnach a restikach,ale VZDY spolu s manzelom,cize vsetci traja pokope. 1x sme boli u nej v kancli, 1x v banke a asi 7x na kafe. Nechapem,preco by som to mala riesit bez muza abo on bezo mna?! By mi skusil povedat,ze zreferujem ti nase stretnutie alebo chod si s nou sama... Tu ide predsa o prachy a nie fazulky. A ze treba doverovat? OK,ked mi aj kazdy vecer povie,ze ide na pivo bezo mna,OK nech sa paci. Ale do spolocneho uveru v akejkolvek vyske bezo mna nikdy. Niekedy treba vo vztahu aj triezvo uvazovat a nie len doverovat. Staci si pozriet toto forum a dovera je v prdeli 😀 😀

moonlight1210
2. dec 2014

@janica51 je to smutne ze tesne pred vianocami. Ale vies si predstavit ze by zase bol v tej svojej nalade (ked mal bokovku a ty si si myslela ze unaveny z prace, preto je taky iny), sviatky by si stravila tym zeby si okolo neho chodila tolerantne po spickach a az potom zistila, ze si si sviatky kazila preto, ze on bol v predstavach medzi kolenami inej baby a zohrieval si usi kde inej srdce busi?

Takto je to smutne, plne sklamania a rozcarovania a hnevu z neferovosti. Ale je to aspon cele jasne. Vies na com si. Nevodi si ta uz ako oslika za mrkvou. Mozno raz tej babe na postu donesies cokoladu z vdaky, ze prave ona bola povestna posledna kvapka, vdaka ktorej to prasklo a ty si mohla skusit nieco ine (a lepsie).
Myslim ze on je ten typ, co terz bude s jednou, mozno potom este nejake vztahy a pride skrabkat na tvoje dvere. Ak si fakt tak fajn zenska ako si pisala, on bol koza co sa sla od dobroty na lad smykat.
Neveseaj hlavu, aj ked ti je asi hodne zle. Myslim ze aj ked teraz istu dobu bude ako vitaz posobit tvoj muz (vsak, vopred slubne nastartovany vztah v zalohe, inak nerobil take odvazne ramena), v koncovke zahviezdis ty. Tak to totiz dost casto byva. Ten kto isiel za tym svojim istym, zistil, ze nie je horsieho, ako ked sa ti vyplni velky sen (co uz, ocakavania su svina 🙂 ) A ten druhy ked sa vyplakal, otvoril oci a uvidel okolo seba moznosti, ktore dovtedy ignoroval.

igor211
3. dec 2014

@minutka My sme obidvaja plne pracovne vytazeny a mame este ku tomu dve male deti. Neviem si to popri vsetkych poradach, stretnutiach a vybavovackach v praci, na dome a pri detoch este realne predstavit ako zladit terminy troch ludi ohladne napriklad odovzdania znaleckeho posudku a pod.
Ak nie je dovera vo vztahu tak by som do ziadnej hypoteky s manzelom/manzelkou nikdy nesiel. Ak tam dovera je tak je jasne ze manzel/manzelka urobi vsetko preto aby tie podmienky boli pre rodinu co najvyhodnejsie a ten druhy ma prehlad o tom co sa deje.