Manžel pracujúci preč od rodiny
Ako ste si zvykli a prijali to, že manžel pracuje preč od vás?na týždňovkach, turnusoch alebo v zahraniči?môj manžel pracuje na turnusoch a nezvládam to.pracuje tak už dlhšiu dobu a stále si nemôžem zvyknúť.mám pocit, že si na to ani nikdy nezvyknem.je preč viac ako týždeň.viac je v práci ako doma a stále keď odíde som z toho na nervy.momentálne sa však inak nedá.ako ste si zvykli?vyjadrite sa tie, ktoré ste v takej situácie.rady typu presťahujte sa za nim si nechajte.ako som písala nedá sa to a ani bližsie nemôže prísť pracovať.musí to byť tak ako to je.
@zuju2 určite sa sa dá. Ja som uz takto bola tehotná, s dvomi a manžel chodiť 1x v mesiaci,že prišiel č piatok v noci a v nedeľu o 14tej išiel preč. Moja mama takto tiež roky fungovala s 5 detmi... my už máme aj tak zauziavne,ze keďže manžel robiť od pon-soboty od 7-18-20tej tak nedeľa patrí výhradne len nám. Čiže sme spolu aby sme dobehli zameškané. Uvidíme kedy pôjdeme na SK ale ja pracovať nepôjdem keďže sa budem musieť aj s deťmi učiť, to budú mať ťažšie z nemčiny do slovenčiny
S vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že sa na to zvyknúť nedá. My tak fungujeme od začiatku čo sme spolu. Boli aj slzy veľa krát keď odchádzal. Časom som sa naučila že ak sa chceme mať dobre tak musíme to istú dobu vydržať. Najhoršie pre mňa je prvý týždeň keď ide a potom keď ma prísť lebo to čas vôbec nejde.. Snažím sa urobiť doma čo sa dá až keď príde tak sme len spolu a snažíme sa užívať si každu jednu minútu.

@mamelka zvládnuť sa to dá. Môj manžel pracuje v DE, chodí 1000 km,ja som doma s tromi deťmi,ale už sú dosť veľki. Chodím do práce,plus domácnosť a tri týždne mu ubehnúť veľmi rýchlo. Máme dom,stále treba niečo okolo domu,kosiť,niečo natriet aoj manžel je domáci kutil,tak stále niečo vynovuje a ja popri ňom. Darmo ten plat na SK a V DE sa nedá porovnať. Keď príde,tak sme stále spolu a sme si všetci vzácni. Ten WhatsApp je super cez video hovor sa veľa rozprávame.