icon

Manžel pribral

julix1
9. jún 2016

Čaute, mam taký problém. Od svadby s manželom nám ubehol rok a pol, no manžel od tej doby veľmi pribral. V čase keď sme sa brali, tak mal presne 72kg, no a momentálne má 88kg :/ Bavili sme sa už o tom, no jemu to je akoby jedno. Aj sa snažím ho zobrať behať, plávať, no on sa vždy na niečo vyhovára. Povedzte mi, čo mám robiť??

Strana
z3
dominika6
10. jún 2016

@julix1
hovorí sa,že manžel je obraz svojej ženy...ak pribral v manželstve,je spokojný a šťastný...chutí mu jesť,baví ho život,je v pohode ...
brala si si ho z lásky alebo pre jeho atletickú postavu?

moncurienula
10. jún 2016

@dominika6 len je rozdiel ak priberie za kratky cas a rapidne. Vtedy je mozne ze to nie je normalne ale je za tym nejaky problem. :-/

dadakraus
10. jún 2016

Moj chlop tiez pribral odkedy sme spolu, niekedy ho podpichnem, ze take brusko nemal ked ma balil :D ale on mi len s usmevom povie, ze dobre varim a je mu pri mne dobre, tak preto pribral 🙂 Ale nijak inak mi to brusko nevadi...na nom mi nic nejak nevadi 🙂 Za mladi som neznasala chlpatu hrud, odkedy poznam mojho, tak tych par chlpikov mi vobec neprekaza, jeho charizma schova do vacku akykolvek fyzicky "nedostatok" 🙂

dominika6
10. jún 2016

@moncurienula
žiadny problém...
1kg za mesiac je vela?
ako nič...proste mu chutí jesť...

moni244
10. jún 2016

Ja fakt zasnem nad niektorymi zenami, co dokazu rozoberat na internete s cudzimi ludmi, ale kedze nereagujes, je jasne, ze je to dalsia vymyslena tema

moncurienula
10. jún 2016

@dominika6 zeby? tak moj priberie tak tri kila za rok.. mmm asi by som mala zacat lepsie varit 😕

mysga
10. jún 2016

Keby som sa mala ja z nejakej 60 kilovej zmeniť na 100 kilovú alebo drahý zo 75 kilového na 130 kilového, tiež by mi to nebolo po vôli. Ale toto môže byť úplne kludne ustálenie váhy. Môj za tri roky pribral 12 kg a viac už nepriberá. Ja som zo 65 šla na 68-69 a už nepriberám (no, teraz som tehotná, tak áno :D). Nemusí ísť nutne o nejaku tučnotu, len si človek jednoducho nedáva pozor ako kedysi, alebo neviem čo. Aj starneme, trochu to ide dolu vodou. Príde mi to prehnané, ak má priberať naďalej a má mať nábeh na obezitu, tak si to riešte doma, normálne. Rozhovorom. 🙂

dominika6
10. jún 2016

@moncurienula
nooo asi hej 😀 😀

sardinka335
10. jún 2016

@natalym to mi pripomenulo tu scenu z filmu Slunce, seno a par facek....ako Škopková pri večeri nahovarala Blaženu na tlustýho Josefa...

https://www.youtube.com/watch?v=5fZtY0iC6fA

,,Josef, takovej slušnej člověk! Do hospody nechodí, pivo nechlastá, družstevní byt má, a jak ho má zařízenej! Auto má, video má tak co by si chtěla?,,
,,A je tlustej!,,
,,Tlustej, ale hodnej!,,
,,Že je trochu při těle, se podívej v televizi jaký jsou tam tlustý a proooč??? Protože se mají!

zuzhe
10. jún 2016

moj pribral za ten cas, co sme spolu dobrych 20kg 😀 neni tucko, bol velmi chudy, ale z brucha by sa mu mohlo trochu ubrat... ja tiez nemam idealnu postavu, ale nikdy mi to nedal najavo, prave naopak, pri nom sa citim ako najkrajsia sexica.. rovnako ja nikdy nerypem donho, pride mi to ako zbytocne ponizovanie druheho- pokial sa sam citi dobre a nema zdravotne tazkosti, nemam co riesit

dominika6
10. jún 2016

@sardinka335
jooooj toto môžem pozerať aj 1000000 krát 😀

bijaba
10. jún 2016

@sardinka335 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 @zuzhe moj este nic nepribral za tie roky co sme spolu. Vzdy v zime naberie nejake dve kila, ale to hned uteka do fitka nech to ide z neho co najskor dolu. Ja by som aj prijala keby mal o nieco viac, ale on ani za svet to dovolit. Nahodou by mal trosku vacsie brusko a tehlicky by sa stratili..to on nesmie dovolit 😝

adka2011
10. jún 2016

@natalym Odkazem, bude taky raaaad 🙂

zuzhe
10. jún 2016

@bijaba 😀 moj mi tvrdi, ze mal tehlicky, ked sme sa dali dokopy, ale kedze to bolo v zime, schovane pod svetrami, nestihla som si ich uzit 😀 spociatku bol rad, ze pribral, ze konecne vyzera ako chlap, lebo dovtedy mu kazdy vravel, ze vyzera ako chory... on vela behaval, surfoval, jedol len salaty... prestal sportovat, zacal jest normalne a aj vyprazane a pod., tak sa to hned ukazalo na nom. Obcas si doma zacvici s cinkami. Len to brucho by potreboval dat trochu dole, uz ked pre nic ine, tak zo zdravotneho hladiska. Ale neriesim to pred nim, on sa tiez tvari, ze nemam ziadnu celulitidu 😀 Len ked sa ma opyta, alebo casto pocuje od okolia, ze vidno, ze sa ma dobre, tak mu taktne poviem, ze trosku len z bruska by trebalo ubrat 🙂

eeffka
10. jún 2016

@zuzhe tak to je super ze "ma sa dobre" moj muz ma kamosov co ked ho stretnu po 2-3mesiacoch rovno na neho vybalili ci pana ty si jak pribral 😀 , no ako nie zeby nie, sak bol zazimovany, no ale mohli to zaobalit 😀
tak sa vrhol na sport 7x do tyzdna ( dovtedy len 3-4x) a po 2m neschudol ani deko nakolko on doslova zerie po veceroch a akurat si uhnal pretazenu ruku a natiahnute triesla... ta niektore veci mu nevysvetlim

zuzhe
10. jún 2016

@eeffka tak to bolo drsne 😀 moj cvici obcas, ale vzdy to prezenie a potom dva dni pocuvam, ako ho ruky bolia a ze ma svalovku...a vecer o desiatej rozok so slaninou no problem, ale na ranajky donho dostat aspon jednu cherry paradajku= big problem 😀

natalym
10. jún 2016

@adka2011 Joj bože ako by som takého chcela. 😀 A ja doma také tintítko.
Ale aj Ty si pekná. Pekná fotečka.

jana_dzina
10. jún 2016

Tak 88kg na chlapa fakt nie je veľa. Koľko meria? A vôbec ho nebaví šport? Môj manžel tiež pribral ale iba trošku po svadbe a celkovo ale ja som rada aspoň viem že sa o neho dobre starám 🙂

Strana
z3