Manžel robí neustále neporiadok
Ja uz neviem ci ja som taka vadna alebo co, ze ma nasere, ked pridem domov a cista, upratana kuchyna (ktoru som vydrhla vecer pred spanim) je cela zapratana riadom, poharmi z kavy. Zijem len s mojim manzelom. A este mi povie, Ked uvidel, ze som nasrata pri telke (kde nikdy nie som, lebo bud varim, upratujem alebo si citam), ze mam byt rada, ze nemusim varit, ze aspon je najedeny a ci neviem dat dva hrnce do mycky a ked sa mi nepaci, tak si nebude uz nic varit (varil si prvykrat) a mam to robit ja (co inak robim minimalne raz za dva dni)..ja uz uplne nechapem, tak som vytocena. On robi z domu, je tu milion salok od kav, tak viem, ze tu mal kamosov, ani tu blbu mycku nevie vyprazdnit, kym im robi kavu, nech tam teda tie “dva” hrnce hodim (neratam zasrany sporak a celu linku), ja zabijem 3 hodiny cestovanim kvoli praci, chcem zacat cvicit, tak som dnes bola a prisla som domov teraz s tym, ze do 9 si chcem navarit na zajtra do prace/jemu. Ale som sa skoro rozplakala, lebo este pol hodinu zabijem znova upratovanim...uz len z principu nemam chut to upratat, ale panko je urazeny......takze on to neuprace urcite. Ach jaaaj.potrebujem to len vypustit zo seba bo vybuchnem
Nadstavte si pravidla....lebo ked pridu deti sa zblaznis....
Ja mam manzela rovnakeho...on sa tak nevidi....ale zivot za monitorom je iny ako mimo monitora....
Ja si uz dupnem fes...inak sa neda....nedostal do vychovy...musela som tvrdo...lebo uz mame deti....
Kazdy mame chyby ale zakladny poriadok musi platit vzdy....
Mna to tiez vzdy vytoci....naucila som sa mu napisat sms....ck mozem prist spat....ci je aspon zbezne upratane, ked strazi deti...a ja som prec..totiz veci sa zrazu neupratovali same....a ja som po nich upratovala ako sluzka...az som si to raz uvedomila.

Nemam uz k tomu co dodat. Vsetko dobre.