Manžel robí vonku miesto toho, aby bol pri mne a dieťati
Je podľa vás normálne že mám o 5 dní termín pôrodu máme ešte dvojročné dieťa ktoré si vyzaduje pozornosť plus som chora jak pes a môj manžel si bude radšej vonku robiť akoby bol pri nás ??? A keď mu na to niečo poviem tak to mne preskakuje ..
@luccija rada by som ale do včera tiež teplotoval
@anonymvcielka tak záleží čo robí vonku. Možno to chce teraz porobiť aby keď prídeš z pôrodnice bolo urobené a mohol byť s vami. Veď obleč dieťa a daj mu ho von. Či na čo potrebuješ aby sedel pro tebe?
Ja niektoré ženy už nechápem keď chlapi nerobia tak je zle lebo sa o nič nestarajú len vajcia na gauči váľajú a keď robia tak zase je zle lebo im nesedia pri zadku. Raz darmo čudné sme my ženy niektoré, ani Boh nam nevyhovie
Máš muža, akého si si vybrala predsa. A máš muža, s ktorým si sa rozhodla mať už druhé dieťa. Takže áno, považujem to v tvojom prípade za normálne.
@anonymvcielka čo znamená "vonku robiť"? Predpokladám, že sa tam nehrá z bagrom. Možno sa práve snaží stihnúť všetku časovo náročnú robotu do pôrodu aby potom mohol pomáhať a tráviť čas s vami
A už sa dozvedel, čo ti vadi? Ako skoro dvojnásobná matka by si mala vedieť, že chlap do hlavy nevidí. Ani do hlavy vlastnej ženy. Ak od chlapa, aj toho svojho niečo chceš, máš mu to oznámiť. Jasne, zreteľne a bez zbytočných emócií. Len naivna žena čaká, že sa chlap dovtipi.
Som na tom rovnako a muža sa nepýtam. Takisto robí na záhrade a malý je s ním. Takisto teplotoval a tečie mu soplík. 🤷🏻♀️
@anonymvcielka a roky doteraz to bolo ako?
@anonymvcielka a kto porobí okolo domu keď bude sedieť pri tebe a dieťati vo vnútri? či myslíš že bude lepšie ak nechá tú robotu keď sa vrátiš s bábätkom domov a budeš mať doma deti 2? lebo robota sa urobiť musí....otázka je, kto a kedy ju urobí....
@anonymvcielka a čo má pri tebe sedieť? Veď robí okolo vášho domu. Ty tiež keď upratuješ, nesedíš pri ňom
@anonymvcielka a co robil?Vela muzov si najde aj nepodstatnu robotu len nech nemusia byt doma
@drzaopica Možno, že je autorka "stíhačka" , tak sa radšej odpratal na dvor a záhradu, aby mal pokoj 😝
@anonymvcielka no aspoň ze nerobí u rodičov 😅 prepáč ale ti chlapi sú proste takí 🙄
@anonymvcielka to ma mrzí. Ja keď som chorá, manžel vezme deti a ja ležím. Mal by Ťa aspoň odbremeniť od dieťaťa na pár dní, tobôž,keď si tehotná a mozes porodiť kedykoľvek.
Držím palce a skoré uzdravenie!
@anonymvcielka otázne je asi akým tónom a slovami mu to povieš 🤷. Ak normálne, milo, s prosbou, že fakt nevládzeš, alebo teda nech ide von ale trebárs o piatej by si si rada ľahla keby mohol prísť dnu, tak snáď to pre teba spraví...
@anonymvcielka podobný typ, ako Tvoj manžel, je aj môj svokor. Celý život len robil okolo domu, v domácnosti ani prstom nepohol, tri deti nula bodov. Teraz má 60, svokra sa s ním rozviedla, deti sa s ním vôbec nekontaktuju, no žije si vo svojom domčeku, altánku a záhrade. 🤷
@anonymvcielka no ja som včera doobeda prišla chorá ako pes, ľahla do postele. Manžel mi priniesol čaj, lieky, ešte aj deku lebo som sa klepala od zimy. Poobede prišli deti, urobil s nimi úlohy, hral sa, pomedzi to ešte aj robil vonku okolo domu. Odbehoval, nebolo to preňho ideálne ale zvládol to. Urcite by sa mu robilo lepšie kebyže nemusí chodiť ku mne a deťom, ale priority u jasne. Urobil večeru, dohliadol aby si umyli zuby, skontroloval úlohy a veci do skoly a uložil ich spat. Ja som sa z postele ani nepohla len keď som šla na wc. Ráno ich tiež vychystal do skoly on. A vôbec nemal blbe reči okolo či mi preskakuje alebo čo. Jednoducho videl že mi fakt blbo a postaral sa ako by sa mal každý.
tak nech je aj 2 ročné dieťa s ním vonku. To ho potrebuješ mať za riťou? Veď niečo robí. bolo by lepšie keby sedel pri tebe a sledoval TV a robota stojí? Ja sa ani nečudujem jeho reakcii.

@anonymvcielka oblec dieta a supni mu ho von