Manžel sa chce za všetko sa rozviesť
Je pravda že sme sa neskoro našli a neskoro sme mali deti.Sam povedal že si bol zvyknutý na bezstarostný život.Mame 3,5 ročné dvojičky chlapcov.Zaciatky boli ťažké,ešte aj stále to je ťažké.Chlapci sú živé skúšajú svoje hranice,detský vzdor,škôlka, choroby,dá si to zabrať.Manzel to horšie zvláda.Zakazdym keď sa niečo stalo začal mať blbé reči že sa chce rozviesť.Za všetko hádže vinu na mňa ako keby som ja za všetko mohla.Priklad keď sa stane niečo nepredvídateľné alebo choroba detí.Stale vykrikuje že sa chce rozviesť plus pridal aj vetu že nás vyhodí na ulicu keď sa neviem postarať.Ze mi zoberie deti a už ich neuvidím.Viem že to nikdy nespravil poznám ho,no trápi ma to tie jeho slová vety čo mi vykrikuje.Rodina mi hovorí že mám byť trpezliva,že bol dlho sám a musí si zvyknúť na rodinný život.No ja neviem..
Ja to zhrniem. Vykrikuje na Teba a vyhadzuje ťa lebo veľmi dobre vie, že ty si tak nastavená, že nikam neodíjdeš a nijako sa nebrániš. V momente, keď o túto istotu príde, bude výrazne väčší pokoj.
Pekne sa ty vezmi a choď sa poradiť k právnikovi, do krízového centra, na socialku atď aké máš možnosti v tvojej situácii. A psychológ by tiež neuškodil, aby si získala iný pohľad na svoju situáciu a hlavne naučila sa reagovať na tie jeho výlevy.
Tebe dohovaraju?? Jemu by mali dohovatat. Ved bol dospely ked sa rozhodol si zalozit rodinu. Chcel ties dieta? Ci si ho len "ukecala"? Lebo ak chcel tak nech prebere zodpovednost. Ak si ho "ukecala" preber zodpovednost ty.
To ako naozaj nik z jeho znamych nema deti? Nevidel ze sa prve roky museli prisposobovat?? Pomahat si?
Milujem tychto starych mladencov. Sa im pacia rodinne fotky, ale nic pre to nespravia aby bola ta rodina stastna...
Prepac ale mam kamaratky ktore dotlacili chlapa k detom a potom prekvapebe ze to nefunguje. Ale mam aj chlapov co plny idealizmu sa rychlo ozenia a nabuchaju zenu a potom vsetko hodia na nu...
Ide o to ktory pripad ste vy... nech uz je to akokolvek drzim palce a verim ze najdete su spravnu cestu. Alebo sa budes musiet zariadit bez neho....
@jane001 Áno mne dohováraju aby som s ním vydržala.Ze máme byť spolu v dobrom aj v zlom,o tom je manželstvo.Dieta,ja som mu na začiatku vzťahu povedala že nemôžem mať deti,mala som to potvrdené od lekárov.Zo začiatku sme žili spolu celkom pekne.Po rokoch keď som ostala tehotná bol to šok pre každého.
Tak im povedz, že on sľuboval milovať a ctiť!!!
A on čo? On tiež nesľuboval v dobrom zlom? Teraz je obdobie, kedy sú deti malé, je to ťažšie a kde je ten jeho sľub? Že vás ide vyhadzovať z domu a všetky povinnosti hádže na teba?

@emilka_1 Áno mám svoj vlastný účet aj svoje auto čo som mala ešte pred svadbou.Uspory moc nemám keďže som všetko dala do domu prerábali sme veľa veci.Pracu mám no málo zarobím a dlho tam asi nebudem keďže deti bývajú často chory.