icon

Manžel sa mi vyhráža, že mi zoberie deti

shaniatobi
15. apr 2020
mimike91
15. apr 2020

@shaniatobi dôvod? Nenapísala si o tom skoro nič.

mmoonna
15. apr 2020

Pokiaľ nie si narkomanka, alkoholička alebo niečo podobné a o deti sa riadne staráš, tak ti deti nezoberie

shaniatobi
autor
15. apr 2020

@mmoonna nie nesom vihraza sa s právnikom

shaniatobi
autor
15. apr 2020

@mimike91 dôvod?? Hmm už s ním nechcem ďalej žiť

0kristina0
15. apr 2020

Vyhrazat sa moze, takych uz bolo. Potom skutek utek.

amelia000
15. apr 2020

@shaniatobi ved nerobi on v zahranici a nechodi domov len raz za cas? Nesuvisi s tym nejako tvoja depresia? O detj sa staras riadne? Kedy s tym prisiel?

shaniatobi
autor
15. apr 2020

@amelia000 No pracoval v zahraničí teraz je už doma... Nie moja depresia stým nemá nič o deti sa starám

amelia000
15. apr 2020

@shaniatobi no podala si malo info na takuto zavaznu vec...ved to skus trochu rozviest ako a jak k tomu prislo.

tenerifka
15. apr 2020

@shaniatobi nepises, preco s nim uz nechces zit, co sa deje....to je dost dolezity faktor

janickacrazy
15. apr 2020

@shaniatobi veľa mužov sa takto vyhráža, proste ťa chce len zastrašiť, aby si nepodávala žiadosť o rozvod, vačšinou deti prisúdia matke, pokiaľ je v poriadku a o deti sa riadne stará, aké veľké máte deti? ak sú staršie, tak sa budú aj ich pýtať na názor

sunny8
15. apr 2020

Aj môj sa vyhrážal a nakoniec sa o deti nezaujíma 😂

janage
15. apr 2020

@shaniatobi povedz ze tak ok a mozete zacat skusmo striedavkou uz teraz. Teda dalsi tyzden nech sa smelo stara on. Varenie, pranie, zehlenie, nakupovanie, upratovanie, ucenie, ze nech ma taku hrubu predstavu, ze co ho caka😁 ty kazde rano vypadni do prace a prid az vecer, vymojkaj sa s detmi a zalahni. Ak by to nezvladal, pekne si napis co ako a mas podklad do buducna.

stela01
15. apr 2020

@shaniatobi takých bolo , čo sa vyhrážajú .
A nič 🤷🏼‍♀️

pesmaxipes
15. apr 2020

@sunny8 aj môj bývalý presne tak, na začiatku že bude trvať na striedavke a teraz si ich vezme 1x do mesiaca na hodinu vrátane sviatkov a prázdnin

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
15. apr 2020

Takých trúbov tu už bolo. A potom prídu po deti max 2-3 krát a neuvidíš ho niekoľko rokov... Nedaj sa zastrašiť. Pomysli si o ňom svoje a kašli na neho. Nič nespraví....

sunny8
15. apr 2020

@pesmaxipes môj 2x do roka aj to je veľa 😂 oni sú len zo začiatku takí lebo sa chcú "pomstiť" manželke/partnerke

yvoneta
16. apr 2020

@mmoonna a predsa aj to sa stáva, súdy akoby začali nadržať oteckom, priklad moja svagrina, pracovita, slušná, starajuca sa mamina a ex jej uz berie sudnou cestou starsiu, je tretiacka, urcite ju zmanipuloval a nasluboval hory doly, aby dieta povedalo, ze chce byt s nim. Na mladsiu sa tiez chysta ked podrastie, zatial chce byt u mamy. Aj taketo smutné pribehy máme, ked ex vysudi deti pre seba. Pri rozvode boli pridelene matke, starostlivej, prácu ma, nič nehrá proti nej a preda bude musiet ist dcera k otcovi ☹

shaniatobi
autor
16. apr 2020

@tenerifka prestali sme si rozumieť

lentilkaxxx
17. apr 2020

Je to reálne schopný spraviť alebo je to len krčmový hrdina a inak má bobky u prdele, ruky ľavé a prázdne reči?
Sú kreténi, ktorí keď chcú spraviť zle, tak ho spravia. Nehľadia na deti, len na svoje skurv... ego. Že sa o ne nevie postarať, ho nemusí odradiť. Cieľ je uškodiť Tebe. Stačí, že má všetečnú zákernú mater, ktorej tie deti naprace do domu a oni budú spokojní. Mám takú svokru, ktorá je pre naše rozdelenie všetkého schopná, zažila som si s ňou svoje. Vie, že sa syn proti nej nikdy nepostaví, tak si dovoľuje. Takáto bezchrbťáčka je v stave zaniesť aj rozvodové papiere a žiadosť o zverenie detí do osobnej starostlivosti na súd.
Rýchlo sa spoj s právnikom, aby si bola o krok dopredu. Hlavu hore a žiadne zbytočné nervy a chyby. Všetko bude chcieť použiť proti Tebe. Veľa šťastia 🍀
@shaniatobi

shaniatobi
autor
18. apr 2020

@lentilkaxxx ďakujem