Manžel sa nevie udržať v práci. Dôvod na rozvod?
Ahojte. Potrebovala by som vediet nazor inych zien, manzeliek.
Moj muz si nevie / nechce udrzat stabilne zamestnanie.
Vydrzi v praci par tyzdnov/ mesiacov a bud ho vyhodia, alebo on proste nenastupi do prace lebo... ( vyhovorku si vzdy najde)
Financne taham rodinu ja a rozhodne nam nestaci jeden prijem.
Teraz by mal nastupit od jula do novej prace, ale uz teraz nad tou pracou kruti nosom. Mame 5 rocne dieta a chcela by som mu dopriat viac.
Je to podla vas dovod na rozvod?
Po partnerskej stranke to tiez nie je bohvie co. Je dost manipulativny.
@walentina7 v dobrom aj zlom však sľubujú obaja a mám za to, že je to myslené tak, že v prípade nejakých problémov, ťažkých časov, či kríz si majú byť vzájomne oporou, spoločne prekonávať prekážky. Nie tak, že jeden partner bude sám ťahať celú rodinu (v tomto prípade finančne) a druhý ležať hore pupkom a "živ ma, žena, lebo si mi sľúbila v dobrom aj v zlom"
Pre mňa by to bol dôvod na rozvod.O takéhoto chlapa by som ani bycikel neoprela
Utekaj. Poznam jedneho, dnes uz 68rocneho, ktory cca od 40tky nerobi. Vraj ho nevedia ocenit a docenit. Hajzel, narobil rodine dlhy 700tisic korun slovenskych, jeho zena chudera si pozicala od 3 ludi a splacala im to pri 3 pracach. Skoncila s rakovinou maternice, uz je z toho vonku. A on? Krasny zivot v 2izbaku styria, denne dranka od zeny na cigarety a tvari sa ako hrdina. Jeho 2 dcery odisli z domu s holym zadkom, nastadtie su schpne po mame.
Cize, bud ho budes stale zivit a detom ostane o to menej detom, alebo ho kopnes do zadku, aby ho nemali holy tvoje deti. Pardon za vyrazy, ale takyto chlapi ma vedia nasrdit. Ked to porovnam s mojim, ktory sa snazi, aby nam bolo sveta zit, aby deti mohli studovat mimo sr ci v sukromnej skole. Ja netvrdim, ze ma zarabat 10.000e, ale ma mat pracu
Nebola by som s ním.Docasne môže mať niekto zle obdobie, ale nie dlhodobo.
@walentina7 to si zle vysvetľuješ ten sľub....

Mozno sa pan manzel riadi heslom: Dva prijmy su vzdy lepsie, preto sa uisti, ze tvoj partner ma aspon 2 prace :D

Ono zalezi aj preco to robi. Ak je to lenivost, tak je to o drzku. Ale napriklad tu funguje system INTERIM, kde ludia menia firmu kazdu chvilu a mnohym to vyhovuje. Ale pracuju stale, len teda zakazdym niekde inde, novy kolektiv, novi ludia, nove ulohy... toto je podla mna OK.