icon

Manžel sa nevie udržať v práci. Dôvod na rozvod?

7. jún 2024

Ahojte. Potrebovala by som vediet nazor inych zien, manzeliek.
Moj muz si nevie / nechce udrzat stabilne zamestnanie.
Vydrzi v praci par tyzdnov/ mesiacov a bud ho vyhodia, alebo on proste nenastupi do prace lebo... ( vyhovorku si vzdy najde)

Financne taham rodinu ja a rozhodne nam nestaci jeden prijem.
Teraz by mal nastupit od jula do novej prace, ale uz teraz nad tou pracou kruti nosom. Mame 5 rocne dieta a chcela by som mu dopriat viac.
Je to podla vas dovod na rozvod?

Po partnerskej stranke to tiez nie je bohvie co. Je dost manipulativny.

Strana
z2
cookie29
7. jún 2024

Ono zalezi aj preco to robi. Ak je to lenivost, tak je to o drzku. Ale napriklad tu funguje system INTERIM, kde ludia menia firmu kazdu chvilu a mnohym to vyhovuje. Ale pracuju stale, len teda zakazdym niekde inde, novy kolektiv, novi ludia, nove ulohy... toto je podla mna OK.

livuska124
7. jún 2024

@walentina7 v dobrom aj zlom však sľubujú obaja a mám za to, že je to myslené tak, že v prípade nejakých problémov, ťažkých časov, či kríz si majú byť vzájomne oporou, spoločne prekonávať prekážky. Nie tak, že jeden partner bude sám ťahať celú rodinu (v tomto prípade finančne) a druhý ležať hore pupkom a "živ ma, žena, lebo si mi sľúbila v dobrom aj v zlom"

doriiis
7. jún 2024

Pre mňa by to bol dôvod na rozvod.O takéhoto chlapa by som ani bycikel neoprela

jamidea
7. jún 2024

Utekaj. Poznam jedneho, dnes uz 68rocneho, ktory cca od 40tky nerobi. Vraj ho nevedia ocenit a docenit. Hajzel, narobil rodine dlhy 700tisic korun slovenskych, jeho zena chudera si pozicala od 3 ludi a splacala im to pri 3 pracach. Skoncila s rakovinou maternice, uz je z toho vonku. A on? Krasny zivot v 2izbaku styria, denne dranka od zeny na cigarety a tvari sa ako hrdina. Jeho 2 dcery odisli z domu s holym zadkom, nastadtie su schpne po mame.
Cize, bud ho budes stale zivit a detom ostane o to menej detom, alebo ho kopnes do zadku, aby ho nemali holy tvoje deti. Pardon za vyrazy, ale takyto chlapi ma vedia nasrdit. Ked to porovnam s mojim, ktory sa snazi, aby nam bolo sveta zit, aby deti mohli studovat mimo sr ci v sukromnej skole. Ja netvrdim, ze ma zarabat 10.000e, ale ma mat pracu

eliska13
7. jún 2024

Nebola by som s ním.Docasne môže mať niekto zle obdobie, ale nie dlhodobo.

rozculena
7. jún 2024

@walentina7 to si zle vysvetľuješ ten sľub....

sticker
tttbb
8. jún 2024

Mozno sa pan manzel riadi heslom: Dva prijmy su vzdy lepsie, preto sa uisti, ze tvoj partner ma aspon 2 prace :D

realny
Odpoveď bola odstránená
realny
Odpoveď bola odstránená
realny
Odpoveď bola odstránená
h2
9. jún 2024

@realny Predstav si, že existujú aj práce na iný úväzok, než 8 hodín 5x do týždňa. To je, čoooo? Waaau! 🤦‍♀️

Strana
z2