icon

Manžel sa odrazu zmenil, má to ešte zmysel?

daniela7771
12. aug 2019

Baby mam taky problém som s chlapom 6rokov mame spolu krásne 2 deti.. Nedávno sme sa vzali ale dnes mi manžel povedal že nemám na mne nič rád že je somnou len kvôli deťom.. Odrazu? Nechápem prečo mi to vraví teraz odrazu mu všetko vadí že neviem variť neviem nič stále si niečo hľadá... Dokonca si niekedy aj vipije a nepríde až na druhý deň... Keď ma nemiluje a nemá na mne nič rad prečo na mňa žiarli? Ako sa oblečiem kto mi pošle žiadosť na fb a pod... Proste hneď je oheň na streche. Tak ja nechápem na čom som dokonca mi povedal ze si vie život bezo mňa predstaviť ... Ja ho milujem neviem prečo odrazu tak ochladol... Myslíte že v tom je iná žena? Ja už neviem čo mám robiť a čomu veriť... Keď je v práci zavolám mi vždy keď ma čas ráno mi napíše smsku stým že dobre ráno láska... Ale keď mi toto povedal ja neviem... Zajtra zas mi napíše tu smsku a pri tom mi povie ze sme spolu kvôli deťom tak prečo ma balamuti.. Prosím poraďte čo si o tom myslite ma to zmysel? Alebo to skončiť vážne neviem...

Strana
z2
darinks01
13. aug 2019

@bert22 noo davalo by to veru zmysel. sama som zvedava co za tym bude a neviem, ja bych si ho posadila priamo pred seba a opytala sa ho ako sa teda veci maju a ked nechce tak nech odide

magic08
13. aug 2019

Nemôže mať nejaký chulostivy zdravotný problém? Za predpokladu, že naozaj v tom není iná, tak aj v prípade nejakého ochorenia sa chlapi začnú správať divne

akecheta
13. aug 2019

@daniela7771 Tak takto...manipulátor nikdy nechce riešit problémy, radšej sa tvári že je všetko ok, nič také u neho neplatí, že vyložme karty na stôl, nespraví to hrá na mnoho strán, je to otázka času, kedy zistíš kto je on v skutočnosti, robí z teba blázna lebo ho to baví, že ťa má v hrsti a takýchto je na svete veľmi veľa. Desí ma ako sa narcizmus rapídne rozrastá.

lindusss2016
13. aug 2019

@deginko ale prosim ta.... aka je sanca, ze si jeho zena nevsimla ziadne priznaky a on zrazu zistil, ze je vazne chory a chce ju usetrit trapenia, prero jej nadava, ponizuje ju, tyra sproatymi slovami???? Prosim ta, toto sa v realite ozaj nestava, nekukaj tolko telenoviel

bert22
13. aug 2019

@darinks01 jasne, ze tak je najlepsie riesit veci, lenze keby to bolo tak, ako si myslime tak pochybujem, ze by chlap priznal farbu a povedal by pravdu. vacsina chlapov taketo veci len zatlka!

deginko
13. aug 2019

@lindusss2016 nie ďakujem, telenovely nekukam.Je to taká istá šanca ako to,že si vydedukovala,že ju podvádza....nemusí byť všetko tak ako to hneď vyzerá,nečítala som absolútne žiadne komenty čo sa tu ďalej písalo...tak sa nejdem k debate ani ďalej vyjadrovať,mám precitany iba úvodný príspevok,a napr ja, keby vážne ochoriem,tak by som možno práve tento spôsob odohnania partnera od seba zvolila,aby ma znenavidel

pertu
13. aug 2019

Mozno je " len" alkoholik

lindusss2016
13. aug 2019

@deginko 😳 skutocne vyspele a rozumne uvahy.... vynadat mu do kktov a neschopakov mozes, aj ked si celkom zdrava, teda fyzicky... no hovor si, co ches, ale tento scenar, co si vymyslela, je hodny tak nejakeho Juana z Venezuely, ale urcite sa toto nedeje u nich doma. A ver mi, sanca, ze ma milenku, je mnohonasobne vyssia nez nejaka zahadna utajena choroba a jeho obeta, aby jeho milovana zena netrpela stratou manzela, radsej nech si mysli, ze je to obycajny hajzel a od nervov si rychlo najde noveho frajera, co sa o nu postara 😂 uf tak to znie naozaj absurdne a smiesne

tasticka59
14. aug 2019

Heh tiez som taky scenar zazila len vo filmoch a ako silno pochybujem o tom, ze by bol toho obycajny muz len tak schopny. Ak sa daco deje, tak ma milenku a nic ineho by som za tym nehladala

kammik
14. aug 2019

@tasticka59 tiež si myslím, že má milenku, inak si to celé neviem celkom vysvetliť :/

jarinka33
15. aug 2019

hmm nebude to len tak, ako ja neverim, ze za tam nebude ina zena. podla mna ta chce dostat do pozicie, kedy povies, ze dost ja uz s tebou nebudem a on bude v podstate este za chudaka

sidon
14. júl 2020

@daniela7771 ako sa vám to všetko doma vyvinulo, našli ste nejakú spoločnú reč?

shilou
7. aug 2020

@sidon nie je aktivna..neodpovie...ale tiez by ma zaujimalo pokracovanie

Strana
z2