Manžel sa opil pred zajtrajším rodinným výletom do zahraničia
Ahojte, zajtra mame ist prec na tri dni, do zahraničia, cesta bude trvať par hodín. Manzel išiel von s kamarátmi, ktorí prišli na sviatky, hovoril, ze nebude dlho, že príde max do polnoci. Okolo 23tej som mu písala, že ako sa ma, on že ok a že príde o chvíľu. To sa natahovalo, všimla som si už aj dosť preklepov a takú cudnu komunikáciu, tak už som mala tušenie, ze asi sa to rozbehlo. Ešte chvíľu sme písali, že príde, príde, nakoniec síce prišiel do pol hodiny, ale v hroznom stave. Nevedel poriadne artikulovat, o chôdzi nehovorím, no cele zle, proste ožratý namol. Som neskutočne sklamaná, dlho sme z objektívnych príčin nikde neboli, tešili sme sa aj s deťmi, že konečne niekam vypadneme, aj počasie ma byt ideálne, mame rezervovane a zaplatené ubytovanie, naplánovaný program... úplne sa mi hnusi, deti znechutene, lebo videli v akom stave prišiel a chápu, že asi nikam nepôjdeme. A ja neviem co teraz. Podľa mňa ani nebude ok na šoférovanie, ale hlavne ani nemám chuť s nim niekam ísť, strašne ma týmto sklamal a neviem vlastne ako sa zachovať, nemienim takéto niečo akceptovať a dat sa odbiť recickami. Som z toho velmi smutná a sklamaná. Plus strašne ma mrzí sklamanie deti... co by ste robili na mojom mieste?
Autorka, uz radsej ani nepis, lebo niektore nestastnice sa v tom vyzivaju. Pises pekne, kuktivovane, k veci. Kto chcel, pochopil. Drzim palce, nech sa to uz neopakuje a nech mate pekne dni 🙂
@deedol ďakujem 🤗 áno, nepísať už radšej nič mi napadlo pár príspevkov dozadu, ale nakoniec som predsa reagovala, nedalo mi, človek nikdy nevie, ci sa v ludoch niečo nepohne, niečo si neuvedomia. Viem, som naivná 🫣😊 Tak ako píšeš, su to nešťastnice, mne je ich, a nemyslím to nijako posmešne, v podstate ľúto. Lebo take agresívne a zákerné príspevky nemôže napísať človek v pohode, ale nespokojný a zlostny človek, ktorý je vyslovene zlomyselny a chce ublížiť a zatat, podla neho, do živého, to človek v pohode nemá zapotreby. O to horšie je to v tom, že ja ich nepoznám, nič som im neurobila a napriek tomu si tu idú vybiť úplne zlost a chcu zle. A verím, že nie som jediná, velmi radi si určite nájdu inú tému, kde si s chuťou kopnu, aby mali na chvíľu lepši pocit. Smutné 🤷♀️ namiesto toho, aby si riešili svoj život a zamysleli sa, lebo ta zlost z niečoho musí pramenit...
nechaj to uz tak, kasli na ludi typu mandarinka a letixa, kazdy ma v zivote urcite trapenie, budme k sebe lepsi.
nechaj to uz tak, kasli na ludi typu mandarinka a letixa, kazdy ma v zivote urcite trapenie, budme k sebe lepsi.
@mirage 👍👍
@mandarinka555 Podla mna prskas a dupes skor. Reaguje dost slusne na tvoj nonsense
@mircalla To by si nebola ani ty, keby si na mňa nereagovala...
@mircalla To by si nebola ani ty, keby si na mňa nereagovala...
@mandarinka555 Mne je tvoj nick totalne neznamy, ale davas totalne blbosti.
Pozeram profil 40 rocne deti, ale prispevky ako 13 rocna v tejto diskusii
@mandarinka555 Mne je tvoj nick totalne neznamy, ale davas totalne blbosti.
Pozeram profil 40 rocne deti, ale prispevky ako 13 rocna v tejto diskusii
@mircalla Aspoň neklam...reaguješ na mňa často a stále sa oháňaš mojim vekom...Dúfam, že si na seba hrdá🙈
@mircalla Aspoň neklam...reaguješ na mňa často a stále sa oháňaš mojim vekom...Dúfam, že si na seba hrdá🙈
@mandarinka555 Daj dokaz, kde som na teba reagovala. Si brutalna klamarka. Ja si nicky pamatam. Tak nech sa paci...
@mandarinka555 Neznesies kritiku, tak sa uchylis ku akejkolvek ubohosti?
@mandarinka555 Mne MK neukazal ani jednu diskusiu, kde sme spolu. A uz vobec nekomentujem niekoho vek, jedine aj tara sprostosti na urovni 12 rocnej a to je uplne jedno ci ma 30 alebo 70. Takze uboho klames
@mandarinka555 Mne MK neukazal ani jednu diskusiu, kde sme spolu. A uz vobec nekomentujem niekoho vek, jedine aj tara sprostosti na urovni 12 rocnej a to je uplne jedno ci ma 30 alebo 70. Takze uboho klames
@mircalla Už ti je lepšie?
@felycity chápem diskusie, keď ma niečo trápi alebo hnevá, ale dlhšie, napr. vyskúšala som všeličo pri zápale močových ciest, opakovane sa mi vracajú, poraďte mi z vašich skúsenosti, alebo svojra stále chce moje malé dieťa na noc, aké argumenty ešte použiť, prečo nie. Ale toto? Za mňa zbytočná diskusia.
@letfenixa skús užívať blok urimu. Hlavne na noc, pred a po pohlavnom styku spolu s pitným režimom. Ešte mi pomohla kapucinka kvapky, naordinovať si ich na dlhšie obdobie.
@mirage nevadí, prišlo mi to zbytočné. Akoby sa niektorí už bez online diskusii nevedeli nijako v živote pohnúť.
@letfenixa a ty sa musíš zjavne strašne nudiť a očividne zabíjaš čas čítaním a reakciou na takého zbytočné témy, tak v čom sú teda lepšia? V ničom, si ja tom rovnako ako tá ktorú za to kritizuješ
Autorka, ja ťa úplne chápem. U nás to takto začalo a postupne si pán tvorstva urobil s toho pravidlo, alebo sa opil v strede dňa na dovolenke, kde sme boli s 3 deťmi, najmenší sa učil chodiť, pre mňa veľmi náročné obdobie, buď na rukách alebo zohnutalá vodíš za rúčky a žiadna pomoc. Nič nepovedal, jednoducho sa vyparil počas spoločnej prechádzky, keď sme mali ísť na pizzu na večeru, on mal peňaženku kľúče od chaty, ja už unavená a deti hladné, nedočkavé ísť na tú pizzu, úžasná situácia .. Ako reagovať aby sa to nestalo pravidelne?!? Lebo u nás sa stalo... Nám to zničilo manželstvo. Reakcia svokry chlap predsa môže, reakcia manžela, keby to spravím ja, "to je predsa úplne iné keď sa ožere chlap a žena, to úplne inak vyzerá".... V manželstve sú a majú byť dvaja dospelí ľudia, obaja sú rovnako zodpovední. Občas sa stane každému, že zlyhá, ide aj o to, ako sa chová potom a či sa to nestane pravidlom. A tiež som si všimla, aké vedia byť ženy na MK neempatické, najmúdrejšie na svete, no stále je tu aj veľa super žien a skvelých mamičiek.
Autorka moj muz malo pije a stalo sa ze som musela rano menit program lebo mal.v noci necakane poc ''capicou'' tak jasne nastvalo ma to ale nebudem z toho.rkbit tragediu. Su aj ovela horsie veci.
@mircalla Už ti je lepšie?
@mandarinka555 Tak ja mam ciste svedomie, je mi stale rovnako. Neklamem prvu ligu ako ty.

Autorka, uz radsej ani nepis, lebo niektore nestastnice sa v tom vyzivaju. Pises pekne, kuktivovane, k veci. Kto chcel, pochopil. Drzim palce, nech sa to uz neopakuje a nech mate pekne dni 🙂