icon

Manžel sa opil pred zajtrajším rodinným výletom do zahraničia

18. apr 2025

Ahojte, zajtra mame ist prec na tri dni, do zahraničia, cesta bude trvať par hodín. Manzel išiel von s kamarátmi, ktorí prišli na sviatky, hovoril, ze nebude dlho, že príde max do polnoci. Okolo 23tej som mu písala, že ako sa ma, on že ok a že príde o chvíľu. To sa natahovalo, všimla som si už aj dosť preklepov a takú cudnu komunikáciu, tak už som mala tušenie, ze asi sa to rozbehlo. Ešte chvíľu sme písali, že príde, príde, nakoniec síce prišiel do pol hodiny, ale v hroznom stave. Nevedel poriadne artikulovat, o chôdzi nehovorím, no cele zle, proste ožratý namol. Som neskutočne sklamaná, dlho sme z objektívnych príčin nikde neboli, tešili sme sa aj s deťmi, že konečne niekam vypadneme, aj počasie ma byt ideálne, mame rezervovane a zaplatené ubytovanie, naplánovaný program... úplne sa mi hnusi, deti znechutene, lebo videli v akom stave prišiel a chápu, že asi nikam nepôjdeme. A ja neviem co teraz. Podľa mňa ani nebude ok na šoférovanie, ale hlavne ani nemám chuť s nim niekam ísť, strašne ma týmto sklamal a neviem vlastne ako sa zachovať, nemienim takéto niečo akceptovať a dat sa odbiť recickami. Som z toho velmi smutná a sklamaná. Plus strašne ma mrzí sklamanie deti... co by ste robili na mojom mieste?

Strana
z10
deedol
3. máj 2025

Autorka, uz radsej ani nepis, lebo niektore nestastnice sa v tom vyzivaju. Pises pekne, kuktivovane, k veci. Kto chcel, pochopil. Drzim palce, nech sa to uz neopakuje a nech mate pekne dni 🙂

autor
3. máj 2025
@deedol

Autorka, uz radsej ani nepis, lebo niektore nestastnice sa v tom vyzivaju. Pises pekne, kuktivovane, k veci. Kto chcel, pochopil. Drzim palce, nech sa to uz neopakuje a nech mate pekne dni 🙂

@deedol ďakujem 🤗 áno, nepísať už radšej nič mi napadlo pár príspevkov dozadu, ale nakoniec som predsa reagovala, nedalo mi, človek nikdy nevie, ci sa v ludoch niečo nepohne, niečo si neuvedomia. Viem, som naivná 🫣😊 Tak ako píšeš, su to nešťastnice, mne je ich, a nemyslím to nijako posmešne, v podstate ľúto. Lebo take agresívne a zákerné príspevky nemôže napísať človek v pohode, ale nespokojný a zlostny človek, ktorý je vyslovene zlomyselny a chce ublížiť a zatat, podla neho, do živého, to človek v pohode nemá zapotreby. O to horšie je to v tom, že ja ich nepoznám, nič som im neurobila a napriek tomu si tu idú vybiť úplne zlost a chcu zle. A verím, že nie som jediná, velmi radi si určite nájdu inú tému, kde si s chuťou kopnu, aby mali na chvíľu lepši pocit. Smutné 🤷‍♀️ namiesto toho, aby si riešili svoj život a zamysleli sa, lebo ta zlost z niečoho musí pramenit...

mirage
3. máj 2025

nechaj to uz tak, kasli na ludi typu mandarinka a letixa, kazdy ma v zivote urcite trapenie, budme k sebe lepsi.

autor
4. máj 2025
@mirage

nechaj to uz tak, kasli na ludi typu mandarinka a letixa, kazdy ma v zivote urcite trapenie, budme k sebe lepsi.

@mirage 👍👍

mandarinka555
4. máj 2025
@mircalla

@mandarinka555 Podla mna prskas a dupes skor. Reaguje dost slusne na tvoj nonsense

@mircalla To by si nebola ani ty, keby si na mňa nereagovala...

mircalla
5. máj 2025
@mandarinka555

@mircalla To by si nebola ani ty, keby si na mňa nereagovala...

@mandarinka555 Mne je tvoj nick totalne neznamy, ale davas totalne blbosti.

Pozeram profil 40 rocne deti, ale prispevky ako 13 rocna v tejto diskusii

mandarinka555
5. máj 2025
@mircalla

@mandarinka555 Mne je tvoj nick totalne neznamy, ale davas totalne blbosti.

Pozeram profil 40 rocne deti, ale prispevky ako 13 rocna v tejto diskusii

@mircalla Aspoň neklam...reaguješ na mňa často a stále sa oháňaš mojim vekom...Dúfam, že si na seba hrdá🙈

mircalla
6. máj 2025
@mandarinka555

@mircalla Aspoň neklam...reaguješ na mňa často a stále sa oháňaš mojim vekom...Dúfam, že si na seba hrdá🙈

@mandarinka555 Daj dokaz, kde som na teba reagovala. Si brutalna klamarka. Ja si nicky pamatam. Tak nech sa paci...

mircalla
6. máj 2025
@mandarinka555

@mandarinka555 Neznesies kritiku, tak sa uchylis ku akejkolvek ubohosti?

mircalla
6. máj 2025
@mandarinka555

@mandarinka555 Mne MK neukazal ani jednu diskusiu, kde sme spolu. A uz vobec nekomentujem niekoho vek, jedine aj tara sprostosti na urovni 12 rocnej a to je uplne jedno ci ma 30 alebo 70. Takze uboho klames

mandarinka555
8. máj 2025
@mircalla

@mandarinka555 Mne MK neukazal ani jednu diskusiu, kde sme spolu. A uz vobec nekomentujem niekoho vek, jedine aj tara sprostosti na urovni 12 rocnej a to je uplne jedno ci ma 30 alebo 70. Takze uboho klames

@mircalla Už ti je lepšie?

horvmarek
Odpoveď bola odstránená
lenadka
8. máj 2025
@letfenixa

@felycity chápem diskusie, keď ma niečo trápi alebo hnevá, ale dlhšie, napr. vyskúšala som všeličo pri zápale močových ciest, opakovane sa mi vracajú, poraďte mi z vašich skúsenosti, alebo svojra stále chce moje malé dieťa na noc, aké argumenty ešte použiť, prečo nie. Ale toto? Za mňa zbytočná diskusia.

@letfenixa skús užívať blok urimu. Hlavne na noc, pred a po pohlavnom styku spolu s pitným režimom. Ešte mi pomohla kapucinka kvapky, naordinovať si ich na dlhšie obdobie.

lenadka
8. máj 2025
@letfenixa

@mirage nevadí, prišlo mi to zbytočné. Akoby sa niektorí už bez online diskusii nevedeli nijako v živote pohnúť.

@letfenixa a ty sa musíš zjavne strašne nudiť a očividne zabíjaš čas čítaním a reakciou na takého zbytočné témy, tak v čom sú teda lepšia? V ničom, si ja tom rovnako ako tá ktorú za to kritizuješ

lenadka
8. máj 2025

Autorka, ja ťa úplne chápem. U nás to takto začalo a postupne si pán tvorstva urobil s toho pravidlo, alebo sa opil v strede dňa na dovolenke, kde sme boli s 3 deťmi, najmenší sa učil chodiť, pre mňa veľmi náročné obdobie, buď na rukách alebo zohnutalá vodíš za rúčky a žiadna pomoc. Nič nepovedal, jednoducho sa vyparil počas spoločnej prechádzky, keď sme mali ísť na pizzu na večeru, on mal peňaženku kľúče od chaty, ja už unavená a deti hladné, nedočkavé ísť na tú pizzu, úžasná situácia .. Ako reagovať aby sa to nestalo pravidelne?!? Lebo u nás sa stalo... Nám to zničilo manželstvo. Reakcia svokry chlap predsa môže, reakcia manžela, keby to spravím ja, "to je predsa úplne iné keď sa ožere chlap a žena, to úplne inak vyzerá".... V manželstve sú a majú byť dvaja dospelí ľudia, obaja sú rovnako zodpovední. Občas sa stane každému, že zlyhá, ide aj o to, ako sa chová potom a či sa to nestane pravidlom. A tiež som si všimla, aké vedia byť ženy na MK neempatické, najmúdrejšie na svete, no stále je tu aj veľa super žien a skvelých mamičiek.

ibatanecnica
8. máj 2025

Autorka moj muz malo pije a stalo sa ze som musela rano menit program lebo mal.v noci necakane poc ''capicou'' tak jasne nastvalo ma to ale nebudem z toho.rkbit tragediu. Su aj ovela horsie veci.

letfenixa
8. máj 2025
@lenadka

@letfenixa a ty sa musíš zjavne strašne nudiť a očividne zabíjaš čas čítaním a reakciou na takého zbytočné témy, tak v čom sú teda lepšia? V ničom, si ja tom rovnako ako tá ktorú za to kritizuješ

@lenadka áno, nudím sa. Trafila si. Rady na močové cesty nepotrebujem.

mircalla
8. máj 2025
@mandarinka555

@mircalla Už ti je lepšie?

@mandarinka555 Tak ja mam ciste svedomie, je mi stale rovnako. Neklamem prvu ligu ako ty.

Strana
z10