icon

Manžel sa otáča za kočkami. Ako to tolerovať?

andreakukan
20. mar 2012

Ahojte.Mam problem okrem beznych problemov(financie,deti atd),neskutocne mi va ked som vonku s manzelom a on sa otaca za suknami ☹ .som mlada mam dve deti a necitim sa byt nejaka moc skareda..Podvadzat ma nepodvadza,sme12r.spolu.Bola to ozajstna laska.Nieci sa zmenilo.Cely svet je strasny.Citim sa byt taka ponizena ked som snim vonku.Vobec sa neviem cez to preniest aj v reklamach same dokonale modelky a on slinta az je nechutny (premna).Neznasam ked tukocky pisu ohol sa daj si sexi oblecko a neopusti ta.mam babo a syna,som rada ked sa od malej viem sa ist osprchovat sa nieto este aby som sa hrala v kupelni.kym som bola tehotna ziarlivostne sceny boli na dennom poriadku.Teraz som dva mes.po porode a davam sa doporiadku cvicim a tak.tak ze mala placka primne,ale ked nechcem prist o muza musim makat.Teraz sme na tom tak ze sa rozpravame ale chyba mi,chybaju mi jeho dotyky,bozky.som velmi citovo zalozena,uz rozmyslam ze tu necham rodinu nech si najde mladu sexi kocku a ja si ukoncim zivot.Jak sa ztoho dostat?pomali znicim svoje manzelstvo.mam ho rada.

exupery
20. mar 2012

Ved ma oci,nech sa pozera,ked ostane len pri tom,nevadi mi to,niekedy mu sama ukazem na nejaku,ci sa mu nepaci?A potom spolu ohovarame 😉 Ved aj ja sa otocim za peknym chlapom,som vydata,nie chora!
Treba si trochu veriet,hlavna je sebadovera...myslim,ze byt s nikym tak dlho,mat dve deti-to nemoze byt zalozene len na fyzickom vzhlade...hlavne je ,aby tam bola stale dovera,pocit istoty,a samozrejme musi to klapat aj v spalni,bez toho mlady vztah fungovat nemoze...

zuzkabeno
20. mar 2012

Je to normálne, robia to všetci muži, to veru nezmeníš, najlepšie je zmieriť sa s tým. Mne to tiež vadí, tiež som 12 rokov vydatá, no ešte keď sa pozrie na nejakú ženu, tak budiž, ale keď povedal pred synom "To je ale cica!", tak som mu povedala, že nech mi nerobí hanbu na ulici. To vieš, všetci muži sa radi obzrú po peknej žene, čím dlhšie ženatý, tým radšej, ja sa už nad tým netrápim, lebo žiarlivosť mi škodí viac ako to jeho obzeranie. Kľudne nám sem napíš svoje pocity, mne to pomáha. Tí prešibanejší muži to robia tak nenápadne, len tak jedným očkom, že to ani nezbadáš, no to sú tí najhorší, lebo v ich hlave to hrozne víri. Keď je muž zaľúbený na začiatku vzťahu, tak to nerobí alebo robí menej, len to trvá tak pol roka, v lepších prípadoch rok, ale inak sa to potom zasa vráti. Povedz mu, že ho máš rada, veď aj ty sa niekedy rada pozrieš na pekného muža, nie?

ksw
20. mar 2012

Neboj nic, to robi kazdi chlap. Ako som uz pisala v inej teme, vacsim problemom je nedostatok sebavedomia. Tak kym sa das trochu okopy, tak to sebavedomie aspon predstieraj. Nabuduce ked buddete spolu vonku ak sa obzri za mladym peknym chlapom. Kludne povedz: fuu, ten ma pekny zadok 🙂 nwboj nic, teraz ked si po porode tak sebavedomim asi neprekvitas, ale vsetko je len docastne, bude to v pohode. Hlavne nerob sceny a pamataj si : Sebavedome zny muzi neopustaju 🙂

sissy27
20. mar 2012

sľuboval ti pred oltárom vernosť alebo slepotu? 😎 neber to tak tragicky, ja sa tiež pozrem na pekného chlapa a dokonca aj na peknú babu sa rada pozriem, nevidím na tom nič tragické... keď idete spolu, obzeraj sa za chlapmi presne tak isto ako on za babami 😀 a akože sorry, ale chlap ktorý by ťa opustil pre pár kíl navyše po pôrode, tak si ozaj nezaslúži aby si ho čo len oplula a nie ešte za ním plakala... že nemáš čas sa pri malej trošku skrášliť? ale máš, len ju pekne daj na hodinku tatinkovi a ty šup oholiť nôžky a pár farbičiek na tvár, prečesať a hneď si kočka a môžete vyraziť na prechádzku,nech sa aj za tebou chlapi obzerajú 😉
a teda tú vetu že nech si ide za mladou sukňou a ty si ukončíš život, to si dúfam nemyslela ani len zo srandy, za to žiadny chlap na svete nestojí...

evuliatko_tn
20. mar 2012

moj sa tiez sem-tam otocil, tiez mi to zo zaciatku dost vadilo, no potom raz moj otec mi povedal ze ved ho nechaj, oci ma na to aby sa pozeral, a tak odvtedy je to ok, nevadi mi ze sa obzrie, hlavne nech nechyta🙂

frick
20. mar 2012

Si 2 mesiace po pôrode a takéto depky sú normálne si viac citlivá a vtedy si tiež niektorý chlapi držia odstup od ženy neviem prečo ale ako keby to vycítili že žena je tu teraz viac pre bábo. a že si vezmeš život? Predstav si svoje krásne babatenko a synčeka čo by bez teba robili. To že sa otáča za babami je ozaj normálne.Dokonca môj mi ešte aj povie "tá má pekné prsia" alebo "to je kosť" .... .Ja modelka nie som a po pôrode mám 15 kg viac.Ale ja sa tiež pozriem na pekného chlapa a tiež mu to hovorím a niekedy skoro slintám 😀 A treba sa s ním o tom aj porozprávať že ti chýba.Neboj nič bude lepšie.len nemysli tak chmúrne.

natalin
20. mar 2012

Tak môj manzel urcite ked je niekde bezo mna v muzskej spolocnosti, tak sa popozera na peknu holku.
Ale ked sme spolu my vonku na prechadzke, vobec sa neotaca za ziadnymi suknami. Mozno z predu na nu popozera, aj do vystrihu a tak... ale zeby sa za nou otocil a civel jej na riť, ked ideme spolu vedla seba - nehrozi !
Aj ked viem ze je to uplne normalny muzsky prirodzeny reflex... 😀

lenka110611
20. mar 2012

aj môj muž sa pozrie a keď si to všimnem tak sa na mňa len usmeje :D ale zase odtiaľ potiaľ, "slintanie" by mi teda dosť vadilo... súhlasím s ksw, treba si veriť a inú hľadať nebude 🙂

katren
20. mar 2012

sak nech sa pozrie, verim mu a to je vo vztahu hlavne......
ja som uz 3-ti rok po sebe tehu....kil mam navyse ze mozem rozdavat, brucho sama stria a mm mi aj tak stale povie, ze som krasna a vecer predtym nez zaspi, ze ma lubi....
hlavne nestresuj a ked ides do kupelne, daj drobca tatinovi a ty maj tolko casu, kolko ti treba....ved aj on je rodic, nie len ty.....aj ja to tak robim 😉

tea333
20. mar 2012

Mne sa zda, ze mas vazny psychicky problem. Nejde tu o ziarlivost, skor o nedostatok sebadovery a hodnoty, co mas sama v sebe. Zbytocne sa silno upinas na svojho muza a cvicis pre neho, zijes pre neho a jeho pohlad a dotyk. Su to dolezite veci, ale zivot sa meni. Mas dve deti a tie by mali byt na prvom mieste. Tvoj muz by mal v tebe po rokoch a detoch vidiet aj ine hodnoty, nez len pekny obal.
V prvom rade to tak musis vidiet ty. Rob veci pre seba, pre svoje deti. udrzuj sa fit aby si sa citila dobre, nalic sa aby si sa citila pekna. Nie len za ucelom, aby ti muz venoval pohlad.Ak tvoj muz bude chciet podvadzat, podvedie ta tak ci tak, nech uz budes stihla a krasna alebo aj menej 😒 Je to krute, ale je to tak. Ja nemam absolutne nic proti obzeraniu a hodnoteniu inych zien zo strany manzela. Ak vsak naozaj nechutne slinta, pozera za vsetkym co ide okolo, je to voci tebe neuctive a ty by si mu to mala patricne vysvetlit.

miska246
20. mar 2012

Je to od neho uplne normalna reakcia, kazdy zdravy chlap sa predsa otoci za peknou suknou... Netrap sa nad tym,. ja som zo zaciatku bola po porode tiez ako skarede kacatko a po case som sa stala opat tou co som boia pred porodom. Moj manzel musi vzdy vonku okomentovat kazdu moletku co okolo nas prejde, dnes som sa nad nim akurat smiala, ze preco nekomentuje kazdu kocku co prejde okolo nas... 😎 😎 😎

poleva
20. mar 2012

ukončíš si život? hm,,,to asi si nemyslela vážne...ked ti chýbajú bozky,dotyky,sprav preto niečo a nečakaj.ano chlapi majú radi pekné,milé a upravené ženy.si taká? máš jedno dieťa.nemáš čas sa osprchovať? dúfam,že len sranduješ.
citujem : davam sa doporiadku cvicim a tak.tak ze mala placka primne,ale ked nechcem prist o muza musim makat,ako makáš?? bez významu slov to opisuješ.nechávaš malú vyrevať ale ty cvičíš o 106 ??
si po pôrode a mám dojem,že máš nejakú depresiu,žiadna žena si nemá čo brať život pre muža.venuj sa dieťatku,vytvor si systém a nájdeš si čas aj na seba,a aj na spoločné chvíle s mužom,teraz ťa potrebuje hlavne dieťa.
a fakt máš len jedno,koľko poznám mamičiek čo majú štyri,čo majú povedať oni?

sabiatko
20. mar 2012

tak toto by som svojmu netolerovla. zalezi od zeny, ale mne by toto velmi ublizilo. ja to tiez nerobim. neviem, co ti poradit, ale aspon ti napisem, ze ta uplne chapem, ze ta to zranuje a tiez si poviem svoje, ze si myslim, ze by to muz robit nemal. natolko by sa mal kazdy vediet ovladat.

janka_pn
20. mar 2012

ty cvicis pre neho a tvoje miminko zatial vedla teba place??? 😕 a to ti pride normalne? mas male deti a chces si kvoli uslintanemu chlapovi, ktory si ta asi malo vazi, a asi si je vztahom a tvojou "laskou" strasne isty, vziat zivot??? to je na navstevu psychologa.... 😔

jaaty
20. mar 2012

@andreakukan, myslím, že v tvojom prípade už nejde o bežnú žiarlivosť a odporúčam obrátiť sa na psychológa. Príde mi to už skôr ako depresia a je dobré to začať riešiť čo najskôr. držím palce

kvetinqa
20. mar 2012

Prepac, ale mne prides strasne sebecka. Kludne sa tu na mna nastvite, ale ty sa potrebujes hlavne spamatat. Mas dve deti a ty v klude napises, ze si ukoncis zivot a nech si riesi rodinu s mladou kockou? to co je? Pre teba by mali byt prioritou tvoje deti a mala by si robit vsetko pre to, aby boli stastne. Bez matky nebudu a ani s mamou v tomto stave velmi nie. Cvicis a mala pri tebe place? ☹ Podla mna ty by si si mala hlavne uvedomit co chces. Nikdy nebudes ta najkrajsia, najvtipnejsia, najinteligentnejsia, vzdy budu aj tie krajsie, za ktorymi sa chlapi obzru, ale ved to je normalne. Ak ti chybaju bozky, urob prvy krok ty. porozpravajte sa s muzom a pracuj aj ty na vasom vztahu. A najma zapracuj na vztahu k sebe samej. Pretoze tam to vsetko zacina a konci... drzim palce.

mija861
20. mar 2012

baby neviem kto tu čo písal na to 🙂 ale ked sme pritom aj ja sa pozriem za pekným chlapom a prezriem si ho ved mám oči a to neznamená že podvádzam,aj môj priateľ sa pozrie za peknou babou a okomentujeme ju spolu 😀 niekedy 😉 ved na tom nič nieje každá zdravá žena,chlap má svoje potreby a to ked sa pozrie neznamená hneť podvod....Ja dôverujem a myslím si že je to najdôležitejšie vo vzťahu aby fungoval,ked by som mala podozrievať tak už dávno nie som s ním a pri tom je DJ tak skoro každú sobotu je na diskotéke a tam sú ale babenky aké mladé aké.....čoho všetkého sú schopné pre pár pekných slov...tak nerob si s toho nič 😀 a ja by som si pre chlapa nikdy neublížila nestojí mi o to máš prečo žiť tak si to váž

boka79
20. mar 2012

Ahoj, ja mam pocit, ze mas taky naozajstny baby blues , ked nie poprodnu depresiu a to je vazna vec, pokial to naozaj myslis vazne s tym vzanim si zivota, tak vyhladaj lekara...

Mas dve zdrave deticky, aj ked je to tazke, mna to caka o par dni, to iste a venujes sa hlavne im, musis to brat aj z tej stranky, ze tvoj manzel tiez citi tu zmenu a tiez si je neisty, co ma robit, aautoaticky mas aj na neho menej casu ako pred tym , ale to je uplne normalne..

A ze sa otaca za inymi? Moj to robi stale, ale vzdy sa zasmejem a ja zhodnotim, ci aj mne sa paci a tiez poviem, ked vidim pekneho chlapa, ze je to fesak, ale nikdy by som ho neopustila, takisto, ako tvoj muz by teba neopustil..

Ma Ta rad taku aka si, nemakaj teraz na sebe, budes mat na to neskor cas, venuj sa detickam, a naozaj, ked mas taketo myslienky vyhladaj lekara..Ta hormonalana dysbalancia po porode je normalna, ale sebevrazedne sklony nie... Mysli na deticky a na neho. Urcite Ta ma rad, ale pre neho to asi tiez nie je lahke. Drz sa

a2303
20. mar 2012

že vziať si život??? to sú silné slová, hlavne keď máš deti... Nehnevaj sa ale podľa mňa ho sama k tomu doháňaš žiarlivostnými scénkami... muži sú už taký, čím viac mu v tom brániš, tým viac ho to hecuje a robí to... ak by videl, že ťa to nechá chladnou, tak by ho to prešlo (ale do istej miery sa otáčať vždy bude). ja sama sa otočím za peknou babou alebo chlapom ale mám Drahého, ktorý je pre mňa všetkým! to že sa človek pozrie ešte nič neznamená. raz sme videli s mojim drahým takého krásneho chlapa v usa, že sme len čumeli obaja 😀 ale aj tak by som nemenila! muži sú citový ale potrebujú aj pekný obal... ak ta lúbi, tak vie, že teraz máš ťažké obdobie a nie vždy si stihneš oholiť nohy alebo umyť vlasy, ale vidí v tebe ženu, ktorá mu porodila krásne deti a časom sa aj ty dáš dokopy a zas budeš tá krásna žena do ktorej sa zalúbil. ale podľa mňa žiarlivosťou len všetko pokazíš a doženieš ho k tomu, čo sama nechceš...

bajus1712
20. mar 2012

ja som tiež žiarlivá, ale to že sa pozrie na iné neznamená že ťa nemiluje alebo že ťa chce opustiť... nie som vydatá a nemám deti, ale som trochu pevnejšia, a tiež sa priateľ pozerá po tých chudučkých babách... ale nezabíjam ho za to ... aj ja sa občas pozriem.. je to normálne... Pozri keby ťa nemiloval tak nemáte dve detičky a nie ste manželia : A môžem ti povedať že vziať si život kvôli tomu?? Pre Boha máš deti, mysli na ne. ... čo by bez teba robili?? Žiaden chlap za to nestojí!!!! 🙂 🙂 🙂

aduskatt
20. mar 2012

neboj nic, nech pozera.......ja som k tomu citala bonmot, ktory sa mi dost pozdava:.to, ze niekto drzi dietu este neznamena, ze si nemoze pozriet jedalny listok🙂)takze hlavu hore.-)

ivuska6
20. mar 2012

spametaj sa nebud ziarliva nech sa pozre chces povedat ze ty sa nepozres ? aj moj pozera aj ja sa pozriem preco nie kazdy jeden normalny a zdravy clovek to spravi . a kolko krat mu este aj poviem henten by stal za hriech alebo ten sa mi paci . 😀 troska ho pojedujem ale nic si stoho nerobi. 🙂

rainbow0508
20. mar 2012

Aj moj manzel sa pozrie...a ked pozera, ja sa pridam k jeho hodnoteniu a otocime to na srandu...a vieme z toho urobit riadnu "prdel"...oni to ti chlapi potrebuju...neber si to tak zle...a hlavne mu skus povedat, ze ti chyba to, co bolo predtym...im to nedojde...im to treba na rovinu povedat...

anjelicek26
20. mar 2012

@andreakukan - Moja myslim, ze mozes mat kludne este poporodnu depepresiu, ak myslis na to, vziat si kvoli nejakej modelke v telke zivot a len dva mesiace po porode cvicis ako blazon - co mas byt teda este v klude!! - tak to chce psychologa, to myslim uplne vazne.

A len slepy sa nepozrie. Alebo neokomentuje. Dolezite je, ze ked kocka odijde, je z hlavy prec.

lubina
20. mar 2012

Ked pises o tom, ze uvazujes o tom ako to so sebou skocit, tak ma napadlo, ze mas poporodnu depresiu. A to nie su zarty. Ja by som hladala odbornu pomoc, psychologa alebo aj psychiatra.Ved mas dve deti a pre tie sa predsa oplati sa dat dokopy, a nie pre chlapa, co sa v tvojej blizkosti obzera za inymi suknami a este aj slinta

ladytt
20. mar 2012

Netráp sa tým, robí to asi každý chlap, nebude to tým, ako vyzeráš resp. sa cítiš po pôrode. Nemá vám kto postrážiť detičky? Potrebuješ akútne prežiť so svojím manželom romantiku, trošku sa odreagovať. Je toho na teba teraz asi dosť, preto tie čierne myšlienky. Keď sa budeš potrebovať vyrozprávať kľudne napíš IP, asi viem čo prežívaš.

martina2001
20. mar 2012

neviem čo ťa natom žerie, veď sľuboval ti vernosť nie slepotu. To že sa kukne, neznamená že ju pretiahne. Láska je aj do dôvere 😉

cica99
21. mar 2012

kazda sme ina a vadia nam odlišné veci. Ak je pravda to čo píšeš, že manžel doslova slintá pri každej peknej žene vonku aj v telke tak to asi v poriadku celkom nie je. Mňa by to veľmi zraňovalo a aj by som mu to povedala. Ale nerobila by som mu scénu, ale porozprávala by som sa s ním ako jeho rovnocenná partnerka, vysvetlila by som mu veľmi jasne, že jeho očumovanie ma zraňuje, a to o to viac, že mám 2 mesiace po porode jeho dieťaťa, moje telo nie je pochopitelne dokonalé a ani byť nemôže, ani nemám čas sa celé dni pestovať alebo nedajbože cvičiť pretože prioritou je naše dieťa a spánok na základnú regeneráciu. A to čo potrebujem nie je tráviť čas líčením pred zrkadlom . A to čo už vôbec nepotrebujem je podkopávať sebavedomie očumovaním cudzích žien. Ak sa nevie ovládať, tak prosím nech sa to naučí , aspoň v mojej prítomnosti, pretože tebe osobne to momentálne nerobí dobre. Čo sa týka tých žiarlivostných scén čo mu robíš, či robila si pred porodom - ak som to dobre pochopila- tu robíš chybu ty, pretože tým ponižuješ len samú seba a prezrádzaš tým nedostatočné sebavedomie. Ak ti na ne nedal dôvod (to znamená nepodviedol ťa doteraz) , tak sa musíš pre zmenu naučiť ovládať ty svoju žiarlivosť. To že Ti prestal prejavovať lásku bozkami a fyzickými dotykmi môže súvisieť aj s tým že sa cíti byť tvojou žiarlivosťou ubíjaný.

andreakukan
autor
Odpoveď bola odstránená