Manžel sa po celom dni neprezlieka
Ahojte , moj muž ma s týmto strašne vytaca . Nepíšte mi prosím že viem koho som si zobrala lebo veruze neviem , nemám pocit že takýto býval . No k veci . Chodi cely týždeň v tom istom oblečení, ide do fitka v teplákoch a mikine ráno , potom odtiaľ ide niečo porobiť do podniku , potom ide po dieťa do škôlky , dovezie ho domov , naje sa odíde zas niečo porobiť , na večer ide zas behávať a potom pride domov naje sa a vycapi sa na gauc podotykam v tom istom oblečení v ktorom aj cvičil aj robil kadečo možné a toto oblecenie si meni za nové každý pondelok . Mne to pride extrémne nechutne že sa mi po gauči váľa v oblečení v ktorom sa váľa aj na strojoch vo fitku kde je milión upotenych ľudí , a to ešte musím poznamenať že sa ani nesprchuje každý den , ale tak možno každý tretí aj to mu musím pripomenúť . Mna toto už extrémne vytaca ako sa o seba nestará a ma to na háku . Povedala osm nech láskavo so svojou hygienou niečo urobí lebo ja odídem a ešte sa aj urazí . Ja. Už neviem ako naňho ??
@panelacikova no hlava mi to nebere, ja by som mu to spálila a jeho obliala vedrom vody🙈teraz preháňam, ale teda hnus...by som sa hanbila jak pes keby môj muž tak chodí🙉 a autorka pošli ho na krčné neexist, aby sa necítil
@kornelies a tak ak ho sama autorka citi uz za rohom. Pochybujem, ze by sa nejaka milenka ulakomila.
Sklamem vás milenku nemá lebo do fitka chodíme spolu 😀😃 teda oddelene on so svojim kamosom a ja trosku neskôr asi o 15 min ale inak ame tam naraz o tom istom case . Milenka v tom vôbec nie je tým som si istá , toto ani neriešim .
prečo by si nás mala sklamať? nám je jedno, či nejakú má alebo nemá. ty žiješ s prasaťom, ty máš byť prečo sklamaná 🙂
tak sa ho na to opytaj a ak v lete je ok, tak to uz zachvilu sa vyriesi...
@alabama0011 pretože on chodi do postele až tak po pol noci to sa prezlečie do pyzama a ja fakt nemám chuť čakať do pol noci kym mu operiem veci a potom ešte kym sa doperu keď v skrini ma dalších milión ktoré môže obmieňať každý den
Ja by som mu asi schovavala oblecenie, a dala ciste pokial sa neosprchuje. Toto by som nezniesla. A do postele si lahne s tebou. Na konci tyzdna to uz musi byt riadny extrem. Ako casto spolu spavate? To sa ti nehnusi? Ci len kazdy pondelok po sprche?
Och velmi neprijemna situacia.
a prosím ťa už si mu to povedala...Zlato nehnevaj sa, ale fakt ťa je cítiť....neviem si predstaviť s ním sedieť večer pri telke...a do toho fitka na druhý deň, by som asi tiež nešla, veď ho musí cítiť na celé fitko...no neviem ja by som sa za neho hanbila
Podľa mňa Tebe je ten Tvoj smradoch tak ci tak ukradnutý... chodí do postele po polnoci, chodí tam a tam.. Take, že smrď kde chceš. Môjho muža milujem, zaujímam sa o neho.. a keby polavil kúsok v hygiene tak by som ho dala inak do richtu..
Sak normalne mu povedz, nejdes do postele, kym sa neosprchujes. A oblecenie vecer ci rano hod do pracky, snad si casom uz aj sam zvykne, ze to sa meni denne.
@zuzana9415 však nepíše presne o koho ide 🤦♀️
A ty ho normálne pustíš do tej postele? Ja by som sa zamkla v spalni a nedostal by sa tam kým by sa neumyl...
Hentaky upoteny špinavý by mohol akurát tak so psom v pelechu spat, nie v čistých perinach
Nemá depresiu?
Zial mnohi slovenski muzi maju nizke naroky na hygienu. Za mna je toto konecna. Nie je nic horsie ako smradlavy chlap, co kasle na hygienu. Musi smrdiet ako tchor.
no neviem a v inych veciach co ti vadia ta pocuva ci len toto jedno ignoruje? ak partnerovi na mne zalezi tak sa snazi kvoli mne zmenit ci nie?
Ma riadnu depku by som povedala..
Podľa mňa fake téma ale ok.....ženy, robila som v mužskom kolektíve, a v žiadnom sklade, kde sa fyzicky spoti človek, ale kancelárie....žiaľ aj v dnešnej dobe je hygiena mužov a denná sprcha nedostatocna, česť výnimkám
Nerozumiem, ved pises, ze ma v skrini kopu oblecenia, vecer sa vyzlecie, hod to do pradla a on si bude musiet rano zobrat zo skrine nove- ciste. Alebo mu ciste nachystaj, ako malemu chlapcovi a mas po probleme s oblecenim. K hygiene sa radsej nevyjadrujem, to je uz na Tebe, ci to akceptujes
@mk1111111111 Treba mu narovinu povedat, ze smrdi, vadi to jej a musi smrdiet aj okoliu a nie ako malemu chlapcovi chystat oblecenie, toto je taky mamickarsky syndrom, ze nachystam mu oblecenie
No... ako neviem, co na to vlastne povie ked to komentujes? ze sa neumyva/neprezlieka...? nevsimla som si, v diskusii.. u mna by nepochodil ani s pyzamou ani postelou. MOj spava na gauci ked ma lemra day a neche sa mu umvat. SMOLA. Proste normalne by som to zatrhla hned, "Fero ako mozes ist cvicit a potom v tom chodit cely den? AKo mozes sediet na gauci v tom co cely den nosis? Vypadni z gauca v tych spinavych veciach, ostatni/ja tam sedavam aj v pyzame, hola v hocicom... :D podla zvyklosti obmenit. A nauc sa umyvat a prezliekat ked prides domov... To je diskusia od jemnej az po drzu ktora by tu prebiehala. Moj mal tiez taketo momenty, nemozem povedat ze ked sedi doma za pc, sprchuje sa denne, ale ako nahle ide nieco robit, tak proste sa ospruchuje. Veci by som z neho s kludom aj vyzliekla. Akoze, zapinam pracku o p5 minut a stiahnem to z neho aj na gauci (robievam bezne, vyhovorky ze netrebaaaaa ignroujem). Vybavena vec. Male deti... no...
Ja uplne nechapem, ako toto niekomu nevadi. Musi sa predsa citit sam, tiez pocit potu na tele a potom si ist lahnut do postele? Fakt strasny problem si dat sprchu a ciste oblecenie? Ja som ozaj zhrozena casto, ako mnohi chlapi u nas neprijemne smrdia, to citit, ze sa neumyvaju len sporadicky. Deodorant ci parfem tiez nikdy nevideli, akoby to bola hanba nie bezna vec
Moj 13 rocny syn je v puberte, post sa poti. Sprcha kazdy den, ma Old Spice deodorant a este aj Dolce Gabbana parfem som mu kupila taky decentny Tiez mi hovoril, ze niektori spoluziaci ozaj pachnu. Cim to je? Vychova?
Potom staci ist do Rakuska a hned vidno rozdiel
@mircalla môj syn sa už ako 10rocny potil tak,ze ho bolo cítiť...ma antiperspirant od Vichy,tie obyčajne značky ako nivea,fa,rexona mu nezabrali. A keď chce sa aj navonia mužovými vonavkami😉
@manzanillaa Vsak super, dba na to🙂

@panelacikova Ja si myslim, ze ma milenku. Ak nesmrdi, tak behanie a fitko je len zasterka.